- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.961
Kac gündür yoktun ya ondan yan etki yapıyo burası cok uzak kalınca:))
canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama dua edin bana yarın sabah yapcam test hayırlısı herşeyin :) adet günüm yarın zaten varsa çıkar artıkın silikte olsa bugünde burası yoğun ayrıca birazdan elektrikleri keseceklermiş doğal olarak ben olmiycim öptüm hepinizii gitmezsee dönerim hemen
Amann ne hoş yat dinlen evde kusum eksiklerini de tamamlarsın bebisin hem:))
maşallahhh size esinimm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahh
dinlen tabi bi güzel bitanem kaç aydır hamile halinle çalıştın yoruldun,iğneler de cabası
canım bence doktorlar istediğinde yasağı delerler bi şekilde,cesaret varsa normal doğum en iyisi ama bize yaşadığımız korkular yetiyo sanırımm
evet canım aynen öyle inşallah
birsürü şey aldım anneannesi ve babanneside aldılar inşallah bu ay sonu mobilyasını alcaz odasına yerleştirdikten sonra fotolarını paylaşırım sizlerle
sorma o iğneler ağrı yapıyor artık ayaklarıma merdivenm çıkarken özellikle bazen acısından ağlıyorum dayanamayıp ama az kaldı eşiminde dediği gibi az daha sabır
bende deldireceğim o yasağı inşallah tatlım yeter bu kadar korku bencede
Günaydın hepinize.Uzun zamandır böyle 6-7 kişi bir arada görmemiştim topiğde...İnşallah hep böyle olur...
valla öyle oldu alyamm bi daha uzak kalmak yokkk
aybicem nerelerde merak etmiş beni canımın içi yerim ben onuuuuuuu
evet canım aynen öyle inşallah
birsürü şey aldım anneannesi ve babanneside aldılar inşallah bu ay sonu mobilyasını alcaz odasına yerleştirdikten sonra fotolarını paylaşırım sizlerle
sorma o iğneler ağrı yapıyor artık ayaklarıma merdivenm çıkarken özellikle bazen acısından ağlıyorum dayanamayıp ama az kaldı eşiminde dediği gibi az daha sabır
bende deldireceğim o yasağı inşallah tatlım yeter bu kadar korku bencede
Işılım iyi olmana sevindim.Bebişin-kızımız hayırlı olsun.Eeee bizede gelin lazım ama değil mi?Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Sonesintim canım bende normalden korkuyorum.Bazende diyorum doğur gitsin herkes nasıl yapıyorsa.Ama kendime ve bebişlerede eziyet etmek istemiyorum...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
günaydın deryacım nasılsın,maşallah ikizlerimize büyümüşler canım
amin tatlım amin bakalım bu gittiğimde soracağım ne diyecek doktor amca
günaydın zeytoşum nasılsın çekirdeğimiz nasıl?günaydınlarrr herkezzlere :)
Işılım iyi olmana sevindim.Bebişin-kızımız hayırlı olsun.Eeee bizede gelin lazım ama değil mi?Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Sonesintim canım bende normalden korkuyorum.Bazende diyorum doğur gitsin herkes nasıl yapıyorsa.Ama kendime ve bebişlerede eziyet etmek istemiyorum...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
günaydın zeytoşum nasılsın çekirdeğimiz nasıl?
amin bitanem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahhh
benim kızım gelin mi olacakkkkk ağlarım benn ama babamız da vermez ki kızını
Alırız alırız canım,babası seni nasıl aldıysa oğlumda öyle ikna eder walla... :)
dimi ama bizi alırken iyi,kızlarına gelince vermio babalar
nasılsa gidecekler bi gün,oğlundan iyisini mi bulcaz canımm
günaydın zeytoşum nasılsın çekirdeğimiz nasıl?
amin bitanem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahhh
benim kızım gelin mi olacakkkkk ağlarım benn ama babamız da vermez ki kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?