Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama dua edin bana yarın sabah yapcam test hayırlısı herşeyin :) adet günüm yarın zaten varsa çıkar artıkın silikte olsa bugünde burası yoğun ayrıca birazdan elektrikleri keseceklermiş doğal olarak ben olmiycim öptüm hepinizii gitmezsee dönerim hemen

dualarımız seninle canım benim sabah bekliyoruz güzel haberini inşallahhhhhhh

Amann ne hoş yat dinlen evde kusum eksiklerini de tamamlarsın bebisin hem:))

evet canım aynen öyle inşallah
birsürü şey aldım anneannesi ve babanneside aldılar inşallah bu ay sonu mobilyasını alcaz odasına yerleştirdikten sonra fotolarını paylaşırım sizlerle

sorma o iğneler ağrı yapıyor artık ayaklarıma merdivenm çıkarken özellikle bazen acısından ağlıyorum dayanamayıp ama az kaldı eşiminde dediği gibi az daha sabır
bende deldireceğim o yasağı inşallah tatlım yeter bu kadar korku bencede

evet canım eşinin de dediği gibi az daha sabır mutlu sona az kaldı
benim iğneleri eşim yapıo canım ben batıramıyorum kendime,her yapışında soruyo acıdı mı diye bende yok diyorum gözlerim yaşlı
kaanımın odasını yapar yapmaz foto beklioz o zaman esinimmm

valla öyle oldu alyamm bi daha uzak kalmak yokkk

aybicem nerelerde merak etmiş beni canımın içi yerim ben onuuuuuuu

Bence de artık gitmek yok herkes geri donsun topige :119::119::119::119:

Odası mı anoyyy cok heyecanlı:))))

Işılım iyi olmana sevindim.Bebişin-kızımız hayırlı olsun.Eeee bizede gelin lazım ama değil mi?Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...

Sonesintim canım bende normalden korkuyorum.Bazende diyorum doğur gitsin herkes nasıl yapıyorsa.Ama kendime ve bebişlerede eziyet etmek istemiyorum...Allah ım hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

amin tatlım amin bakalım bu gittiğimde soracağım ne diyecek doktor amca

Ben geçen Cuma gittim,hani ben hep sezeryan yapar diye düşünüyorum.İkiz olduğu için.Dr um demesin mi erken doğum yapmazsan Ocağın 10'una taş çatlasa 20'sine doğum yaparsın diye.Bende neeeee ben mi normal doğum yapacağım dedim :) Dr um da ikizler kolay doğar dedi.Küçük oldukları için galiba.Bakalım hayırlısı olsun zaman ne gösterecek dedim bende...

amin tatlım amin bakalım bu gittiğimde soracağım ne diyecek doktor amca

günaydınlarrr herkezzlere :)
günaydın zeytoşum nasılsın çekirdeğimiz nasıl?

amin bitanem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahhh
benim kızım gelin mi olacakkkkk ağlarım benn ama babamız da vermez ki kızını

günaydın zeytoşum nasılsın çekirdeğimiz nasıl?

amin bitanem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahhh
benim kızım gelin mi olacakkkkk ağlarım benn ama babamız da vermez ki kızını

kııızzzzz ışııııııl nirelerdesin sen hııı söle bakim cok gezente oldun sen kırcam bacaklarını hıı :) yav arkadaslar siz normal dogumdan tırsıyonuz bense sezeryan olmak istemiorum tırsıorum sezeryendan sonraki sişkinlik,sunta takılması falan filan asıl dogumdan tırsıkıyorumda ama favori korkum sezeryan olmak ... bu arada gecen gün su meşur eminönü havuzluhana gittim ve cevresini gezdimm bayıldım butun han bebeiş kıyafetleri arabaları ihtiyac olacak hersey bana görede fiyatlar cok uygundu kiimisi degil demişti ama mesala 70 tl falan olan hastane cıkısları ama iyi olanlar orda 40 tl den baslıo heryer bebiş cicileri basım döndü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…