- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.981
az önce wc ye gittim o kadar korktumki hasta oldum sandım ne oluyo bana yaaa bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim ama hasta olmamışım bakın kızlar temmuzda 27. gün ağustosta 29. gün hasta olmuşum acaba bu ay kaçıncı gün olurum bugün 27.günüm
ne gezmesi zeytoşum yaa kendime yeni yeni geliyorum çok şükür iyiyim artık.aslında bende sezeryanın bahsettiğin olumsuzluklarından korkuyorum ama normal doğum daha bi tırsıtıyo beni.hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallahh.havuzluhanı bende çok duydum ama malesef ben istanbulda deilim,ordakiler için büyük şans bütün herşeyi bi arada bulabilmekkııızzzzz ışııııııl nirelerdesin sen hııı söle bakim cok gezente oldun sen kırcam bacaklarını hıı :) yav arkadaslar siz normal dogumdan tırsıyonuz bense sezeryan olmak istemiorum tırsıorum sezeryendan sonraki sişkinlik,sunta takılması falan filan asıl dogumdan tırsıkıyorumda ama favori korkum sezeryan olmak ... bu arada gecen gün su meşur eminönü havuzluhana gittim ve cevresini gezdimm bayıldım butun han bebeiş kıyafetleri arabaları ihtiyac olacak hersey bana görede fiyatlar cok uygundu kiimisi degil demişti ama mesala 70 tl falan olan hastane cıkısları ama iyi olanlar orda 40 tl den baslıo heryer bebiş cicileri basım döndü :)
az önce wc ye gittim o kadar korktumki hasta oldum sandım ne oluyo bana yaaa bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim ama hasta olmamışım bakın kızlar temmuzda 27. gün ağustosta 29. gün hasta olmuşum acaba bu ay kaçıncı gün olurum bugün 27.günüm
günaydın hatunlarrrrrrr
leynnnnnn ışıl nerelerdesin sen merak ettik.bebişin nasıllll sen nasılsın.anoyyyyyyy bi prenses daha geliyooooooooooomaşaallah kuzularımıza
sezyen canım olur.isterseniz başlayabiliriz.herkes okuyacağı sayıyı söylesin ben tekrar liste hazırlayayım.hem haftasonu pazartesiye kadar tamamlanabilir.bi kaç kişiden sonrada hamişlere geçeriz artık hayırlı doğumları için okuruz inş
kızma bana aybişimm ya kötüydüm ama şimdi toparlandım çok şükür kızım da ben de iyiyiz.Rabbim sana da senin gibi tatlı bi prenses versin inşallahh bitanemmm
kim için okuycaz canım okurum bende
özledik balımçok geçmiş olsun.siz ii olunda canımcım.DOĞA mız geliyo.kim karar verdi isime.daha doğrusu kim baskın çıktı amin canım inş
canım kişi başı 1001 fatiha okuyoruz listedeki sırayı takip ediyoz herhafta 2 kişiye .bu haftaki isimler bitti. tmmaladık.gelecek haftakini bugünden başlayalım dio sezyen.ben ve idil varız sırada
bu arada perimin abisine çok üzüldüm,Rabbim tez zamanda şifasını gönderir inşallahh
sizin fatihalar bitince ona da ayetel kürsi okusak nasıl olur aybikemm?
Selam yavular;
ne yapanuz biz iyiyiz çok şükür bu h.sonu şeker yüklememiz var bakalım ne çıkcak sonucumuz banada drum normal dogurursun dedi bende normal dogum istiyorum zaten allahın izniyle şimdi hamile yogası araştırıyorum nefes egzersizleri filan dogum için çok yararlı olabiliyomuş
ışılım demek kızcen geliyooooooooo ha zilliiii bir kız dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inş.doğamız saglıkla sorunsuz bir şekilde doğar inş.amin..
Eeeeeeeee kıslar ne var ne yok ??? çok özledim sizi ya muhabbetleriiiiiiiiii ama işte zamn o kdar az ki yetişemiyo insan hiçbişeye annem bende kalıyoo saglıgı eh işte duymuyoo ya ona çok üzülüyoo üzülünce şekeri yükseliyoo böyleee işte ugraşıyoruz
hoşgeldin bebekimmmm nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?