- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.241
mrb kızlar ben beklenen adet gününden beş gün önce adet oldum ne yapmam gerek
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün birazcık su geldi 10-15 damla kadar çok korktukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
doktorumu aradım hemen
devam ederse gel dedi bakalım başka gelmedi ama sürekli takipteyimmmmmmmmmmmmmmmmm
vitoşumm nasılsın canım annen ne durumda?
Esinim sende ne var ne yok kaanım nasıl?
iyiyiz tatlım ikimizde kaan paşa kıpır kıpır vallahi ordan oraya gidip duruyor sürekli
Sen nasılsın doğamız nasıl minik prenses
kızlar 30unda adet olmama gerekirken 25inde oldum hiç şaşmazdı günüm ne oldu sizce
Topiğe girdiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi, zira dökecek gözyaşım kaldı mı bilemiyorum. Öyle çok tükettimki onları son zamanlarda... Allah sizlerden razı olsunnn, sizler gerçek dostsunuz, cansınızzz. Dua eden dillerinize yüreğinize sağlıkkk. Hayat hiçbirinizi hiçbir zaman üzmesin. Mutlu yuvalarınızda sağlıkla yavrularınızla yaşlanın...
Canlarım. Ailem yanımdaydı yazamadım sizlere. Abimin durumu ciddileşti. Artık yürüyemiyor. Ufacık bedenini taşıyamıyor. 65 kilodan 49a düştü 3 ay içinde, vüsudu iflas etmiş vaziyette. Şuan böbrek nakli ameliyatını kaldıramazmış. Çünkü karaciğerinde hepatit olmuş gün içinde milyon tane ilaç içiyor hepside karaciğerden atılıyor. Karaciğeri toparlamadan ameliyat imkansız diyor doktorlar. Bu da 1 yıl gibi uzun bi süre olabilirmiş. O esnada böbrek iyiden iyiye kötüleşti tabii, tüm değerleri sıfıra iniyor. Herşey ne kadar birbirine bağlı insan vücudunda.... Şuan bunları yazmak çok zor geliyor. Kendime bile inandıramadığım bazı şeyleri burda sizlere yazıyorum. Hep ağlıyorum. Bursaya hastaneye gittiler. Orda ev tutulucak, bende bikaç gün içinde ev tutulunca gidicem hastanede kalmama izin verilmediğinden. Eve sığamıyorum, duramıyorum. Sürekli dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Artık korunuyoruz. Hoş korunmasakta olmuyor ya :) Abimin ailemin bana ihtiyacı var, mutlu zamanlarımızda gelsin istiyorum. Şimdi değil.. Biz bu haldeyken değil. Bir daha mutlu olabilir miyiz bilemiyorum. Bianda nerden nerelere geldik. Hayat yarın bize ne gösterecek bilemiyorum ama umarım sizlere hep güzel şeyler gösterir canlarım. Boğazımda bir yumruk konuşamıyorum boş boş bakıyorum sadece, onların yanında güçlüyüm, gülümseyebiliyorum herşeye rağmen, çünkü üzülsünler istemiyorum. Abim 3 yaşında kanser oldu hala çekiyor. Allahım kimsenin başına vermesin. Allah yavrularınızın tahtını bahtını güzel yazsın canlarım. Onla beraber bizde eridik bittik...
Daha fazla yazamıyorum. İlk defa bu kadar çaresizim. Hayata hep pozitif bakan ben ilk kez bu kadar bitkinim... Çaresizim... Allahım yar ve yardımcımız olsun. İmkanım olduça yazacağım. Topik sizlere emanet. Abime dualarınızı esirgemeyin bitanelerim. Sizler de benim ailemsiniz. Herşeyimsiniz. Çok seviyorum sizleri çok.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün birazcık su geldi 10-15 damla kadar çok korktukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
doktorumu aradım hemen
devam ederse gel dedi bakalım başka gelmedi ama sürekli takipteyimmmmmmmmmmmmmmmmm
vitoşumm nasılsın canım annen ne durumda?
esinim sende ne var ne yok kaanım nasıl?
doğa iyi canım da ben çok uykusuz kalıyorum,iğneyi bacaktan yapıoz artık topaklar oluştu ağrıdan bi sağa bi sola dönüyorum.önceden deliksiz uyuyan eşim bile uyuyamaz oldu benim yüzümdenBuna da şükür
çok şükür bizde iyiyiz canım hergün hafta hesaplıyorum şu kadar olduk diyecanım aman hee dikkat ett kendine yat uzan dinlennnn.bol bol su iççç aman heeeeeee...Diklkat et kendineeeeeeeeeeeeee
canım sagol iyiyimmm sen nasılsınn fıstıkımız nasıııııı iyisin dimii????
aman cok dşikkat et kendineeeeeeeeeeeee
sorma tatlım vallahi bende sadece 2 ay koldan vurundum poliklinikte sonra bacaktan kendim vurmaya başladım o topklar hep var artık yürümemide etkiliyor ağrıyor bacaklarım gecede dediğin gibi ne tarafıma yatacağımı şaşırıyorum kasık batmalarım ve göbeğimin altındada ağrılarım başladı üstüne birde onlar eklenince tadından yenmez oldu derlerya o durumdayım
Vururken bazen acıdan ağlıyorum acımasın allahım diye sonrada suçluluk hissediyorum kaana karşı senle ilgili değil bebeğim benim canım yanıyor ama olsun ben senin için herşeye katlanırım diyorum konuşuyorum onunla acırsada az acısın diyerek ağlamaya devam ediyorum o esnada eşimde eşlik ediyor bana beraber ağlıyoruz
Napalım artık çoğu gitti azı kaldı katlanıyoruz bızdıklar için canım
zaten doğduktan sonra kimse bana kolay kolay iğne vuramaz
Allahım yardımcın olsun canım eşimin bana dediğini bende sana deyim az daha sabır arkadaşım
hormonal değişimler etkileyebiliyo canım,benim hamile kalmadan önceki ay erken gelmişti adetim,3.günü hormonlara baktırmıştım değerlerde oynama vardı sonra soğan kürü yaptım düzeldi
canımcımcımmmmmm..
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kaannımmmmm nasıı Aslan parçam benim :))))
büyüyomuu oo kocaman olmuşş bak bakkkkkkk..
zevceside karnımda oda büyoyo vallaaaaa
artıkk zorlanma dönemlerimize giriyoruz yavastannnn..karnın cıktımııııııııııııııııı
çok şükür bizde iyiyiz canım hergün hafta hesaplıyorum şu kadar olduk diye
canım benim seninki daha zor şimdi hamilelik ilerledikçe zorlaşıyor,ilk başlarda daha kolaydı artık yapacak yer azalınca üstüste geliyor sanırım.ama dediğin gibi yavrularımız iyi olsunlarda dayanırız biz tabi anneleri yesin onları.
bu arada ben çok heyecanlanıyorum sizin için ne güzel az kaldı kaana kavuşmana canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okuyacaktım amaa perimin haberinden sonraaa okuyamadım keyfim kaçtıııı..
ondan şimdi yoklamaa alcammmmm vallaaaaaaaaaaaaa
pidilgam nerelerdeee geldi dimii türkiyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeee????
pojoummmmmmmmmm kızz gezentii nerelerdesin sen halaaaaaaaaa???
penderimin prensesiii olucaktıı demiiiiiiiiiiiiii,o nerelerde?????
aybice hatunumm valla dua okuyamadımmmmmm ama bir tane okudum o andaaa af dilkiyorummmmmmmmmmmmmm .nasılsın annemmm iyimisin???????????
perdoganımmm nerelerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???
alyaa hatunn halvet düşkünü gacıııııı hep feysten yazı yazıyooo buralardamı oda???????????????
asosscumm nolduu son durummm merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mehmetderyammm ikizlerinn annesiiiiiiiiiiiii nasılsınızzz canım iyimisin?????????????????
Adoşşş nerelerde annesii iyimiiii nolduuuuuuu nasıııııııııııııı ????????????????
Hafzakkkkk kesin hamişşş dimiii???????????????????? ohh ne güzell Allah yardımcısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy unuttuysamm affedin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr..... şimdilik bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?