Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün birazcık su geldi 10-15 damla kadar çok korktukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
doktorumu aradım hemen
devam ederse gel dedi bakalım başka gelmedi ama sürekli takipteyimmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız?ben pazartesi nöbetçiydim hala uykusuzluğu yorgunluğu atamadım üstümden...

AYBİCEMM sen hiç bişi içmeden adetinin 3.günü iyi bi doktora git canım estradiol,lh,fsh,prolaktin baktır ve bojomun dediği gibi yumoş takibine başla tatlım no stressss

EYLEMCİM inşallah tekrarlamaz canım dikkat et yorma kendini dinlen ayaklarını uzatıp,Rabbim herşeyin hayırlısın versin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorumu aradım hemen
devam ederse gel dedi bakalım başka gelmedi ama sürekli takipteyimmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun tatlım aman yorma kendiniz uzat ayaklarını yat dinlenaman deyim ihmal etme sakın

iyiyiz tatlım ikimizde kaan paşa kıpır kıpır vallahi ordan oraya gidip duruyor sürekli
Sen nasılsın doğamız nasıl minik prenses

doğa iyi canım da ben çok uykusuz kalıyorum,iğneyi bacaktan yapıoz artık topaklar oluştu ağrıdan bi sağa bi sola dönüyorum.önceden deliksiz uyuyan eşim bile uyuyamaz oldu benim yüzümden buna da şükür

kızlar 30unda adet olmama gerekirken 25inde oldum hiç şaşmazdı günüm ne oldu sizce

hormonal değişimler etkileyebiliyo canım,benim hamile kalmadan önceki ay erken gelmişti adetim,3.günü hormonlara baktırmıştım değerlerde oynama vardı sonra soğan kürü yaptım düzeldi

Perimmm kuzumm canmm arkadasım benim..uzun zamandır bende giremiyorumm takipte edemedim kusura bakmaaa şimdi haberim olduuu..Nasılsınızz ..Abin nasıııı? Allahım yardımcınız olsun en cokta onun bu gibi durumlarda insan ne diyeceğini bilemiyoo o yüzden dualrım sizinle
Sen güçlü bir kadınsınn..öylede duruyormusun ailene karsııı Allah yüünüze baksın daha gençç,sağlığını geri versin...bir an önce iyileşsinn inşallahhhh..
birseye ihtiyacın olurssaa lütfen çekinme elimden gelen herseyi yaparım..
öpüyorum serniii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorumu aradım hemen

canım aman hee dikkat ett kendine yat uzan dinlennnn.bol bol su iççç aman heeeeeee...Diklkat et kendineeeeeeeeeeeeee

vitoşumm nasılsın canım annen ne durumda?

esinim sende ne var ne yok kaanım nasıl?

canım sagol iyiyimmm sen nasılsınn fıstıkımız nasıııııı iyisin dimii????
aman cok dşikkat et kendineeeeeeeeeeeee

canımcımcımmmmmm..
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kaannımmmmm nasıı Aslan parçam benim :))))
büyüyomuu oo kocaman olmuşş bak bakkkkkkk..
zevceside karnımda oda büyoyo vallaaaaa
artıkk zorlanma dönemlerimize giriyoruz yavastannnn..karnın cıktımııııııııııııııııı

sorma tatlım vallahi bende sadece 2 ay koldan vurundum poliklinikte sonra bacaktan kendim vurmaya başladım o topklar hep var artık yürümemide etkiliyor ağrıyor bacaklarım gecede dediğin gibi ne tarafıma yatacağımı şaşırıyorum kasık batmalarım ve göbeğimin altındada ağrılarım başladı üstüne birde onlar eklenince tadından yenmez oldu derlerya o durumdayım
Vururken bazen acıdan ağlıyorum acımasın allahım diye sonrada suçluluk hissediyorum kaana karşı senle ilgili değil bebeğim benim canım yanıyor ama olsun ben senin için herşeye katlanırım diyorum konuşuyorum onunla acırsada az acısın diyerek ağlamaya devam ediyorum o esnada eşimde eşlik ediyor bana beraber ağlıyoruz
Napalım artık çoğu gitti azı kaldı katlanıyoruz bızdıklar için canım
zaten doğduktan sonra kimse bana kolay kolay iğne vuramaz

Allahım yardımcın olsun canım eşimin bana dediğini bende sana deyim az daha sabır arkadaşım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okuyacaktım amaa perimin haberinden sonraaa okuyamadım keyfim kaçtıııı..

ondan şimdi yoklamaa alcammmmm vallaaaaaaaaaaaaa

pidilgam nerelerdeee geldi dimii türkiyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeee????

pojoummmmmmmmmm kızz gezentii nerelerdesin sen halaaaaaaaaa???

penderimin prensesiii olucaktıı demiiiiiiiiiiiiii,o nerelerde?????

aybice hatunumm valla dua okuyamadımmmmmm ama bir tane okudum o andaaa af dilkiyorummmmmmmmmmmmmm .nasılsın annemmm iyimisin???????????

perdoganımmm nerelerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

alyaa hatunn halvet düşkünü gacıııııı hep feysten yazı yazıyooo buralardamı oda???????????????

asosscumm nolduu son durummm merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mehmetderyammm ikizlerinn annesiiiiiiiiiiiii nasılsınızzz canım iyimisin?????????????????

Adoşşş nerelerde annesii iyimiiii nolduuuuuuu nasıııııııııııııı ????????????????

Hafzakkkkk kesin hamişşş dimiii???????????????????? ohh ne güzell Allah yardımcısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy unuttuysamm affedin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr..... şimdilik bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok şükür bizde iyiyiz canım hergün hafta hesaplıyorum şu kadar olduk diye

canım benim seninki daha zor şimdi hamilelik ilerledikçe zorlaşıyor,ilk başlarda daha kolaydı artık yapacak yer azalınca üstüste geliyor sanırım.ama dediğin gibi yavrularımız iyi olsunlarda dayanırız biz tabi anneleri yesin onları.
bu arada ben çok heyecanlanıyorum sizin için ne güzel az kaldı kaana kavuşmana canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahhh

hormonal değişimler etkileyebiliyo canım,benim hamile kalmadan önceki ay erken gelmişti adetim,3.günü hormonlara baktırmıştım değerlerde oynama vardı sonra soğan kürü yaptım düzeldi

bilmiyorum canım aralığa kadar hamile kalmazsam gitmeyi düşünüyorum doktora artık

buralardayımm kuzumm benn :))evett allahın izniylee prensesine arkadas doğurcam :)) saglıkla sıhhatle kucagmıza almayı nasip etsin allahım..sen nasılsın,annen mi hastaydı en son yanlıs hatırlamıosam nasıl oldu gecmiş olsunnn..

EVET CANIM BÜYÜDÜ PAŞAN KARNIMA GELİNCE ÇOK YOK HALA DAHA YENİ 2 KİLO ALMIŞIM 7 AYDA 2 KİLO
PRENSESİMİZEDE MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH
SABAH AKLIMA GİYİNİRKEN İLK ULTRASON FOTOLARIMIZ GELDİ İKİSİDE UÇUYORDUYA HER FOTODA GÜLMEKTEN ÖLDÜM KENDİ KENDİME
EVET ZORLANMA DÖNEMLERİ BAŞLADI SANIRIM ALLAHTAN KARNIM ÇOK FAZLA DEĞİL AMA O BİLE ZORLUYOR SÜREKLİ OTURDUĞUM İÇİN ARADA BİR DOLAŞIYORUM AMA YETMİYOR VALLAHİ YÜRÜDÜKÇE HEMEN NEFESİM KESİLİYOR ARKADAŞLARIM MERDİVENLERİ HEMEN ÇIKIYOR AHHH AHHH GENÇLİK İŞTE DİYORUM GÜLÜYORLAR
ŞU 20 GÜNDE GEÇSE İZNE AYRILCAM ARTIK VAKTİ GELDİ GÜN SAYIYORUM RESMEN
SENDE İYİSİN DİMİ ANNEN NASIL OLDU ALLAHIM ŞİFA VERSİN TEZ VAKİTTE

SORMA CANIM BENİDE HEYECAN BASIYOR DÜŞÜNDÜKÇE ALLAHIM HİÇBİRİMİZİ KORKTUKLARIMIZA UĞRATMASIN
İLK GÖRDÜĞÜMDE AĞLARIM HERHALDE ETRAFTAKİLERDE EŞİMLE BENİ SAKİNLEŞTİRMEYE UĞRAŞIRLAR BÜYÜK İHTİMALLE HEP BÖYLE ŞEYLERE AĞLAYALIM MUTLULUKTAN İNŞALLAH
CUMARTESİ ODASINI ALCAZ İNŞALLAH ANNEMLER GELİYORLAR DEDESİ ALAYIM ARTIK PAŞAMIN ODASINI VE ARABASINI DEDİ ÇOK HEYECANLIYIM
PAZAR GÜNDE KAYINVALİDEM BEŞİĞİNİ ALCAK HERŞEYİMİZ TAMAMLANMIŞ OLCAK ALLAHIN İZNİYLE ONDAN SONRADA PAŞAMIZI BEKLEMEYE BAŞLAYACAĞIZ HEYECANLA

küstümmmmmmmmmmmmmm konuşmuyommmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…