Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hala hasta olmadım

canım sen iyi bi labaratuarda tahlilini tekrarla ve iyi bir doktora git benim arkadaşımada öle oldu hatta lekelenme bile oldu düşük tehlikesi olduğu için 2 aylık olana kadar doktorların çoğu bebek yok dedi şimdi 2 yaşında kızı var maşallah

hala hasta olmadım

sabret canımın içi zor ama dikkatini başka şeylere vermeye çalış inan aklımdasın hep. hayırlısı olacak eninde sonunda

Takvim koydummm inanamıyorum yaa Rabbim 8 ay daha orda kalabilmesini nasip eder inşallah

hafzakım bizde senin adına çok mutlu oluyoruz inşallah sağlıkla geçecek günlerin dualarımızla.
bişey sorucam kaç ay bekledin canım bebiş için?

fatiha listesi:
.......................messttrraa................deragün
seyzen.................100........................100
hafzak..................100........................100

Son düzenleme:
Olabilir canım,benimde bu konuda pek bilgim yok ama hani hamileliğin ilk zamanlarında belirtiler adet belirtilerine çok benziyor.Kasık ağrısı,bel ağrısı vb.gibi.O nedenle normal olabilir.Dinlen canım...

sağol canım benimmm biz 2 yıldır bekliyoruz birde benim eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu sol taraftan ameliyattan sonra sağ tarafta tekrarladı martta eşime tahlil yaptırmıştık 2,5 milyon sayı çıkmıştı ileri hareket ise %05 ti bizde bitkisel tedavi uygulamaya başlamıştık öle işte canım

ayyyy hafzakııım ben ne farkettim kıııız
senin bebiş bizim evlilik yıl dönümümüzde doğacaaak
ayyy 3 haziran bana hep şans getirdi inşallah sana ve bebişinede getirir canııım
iki katı sevindim bak şimdiii

merak ettim de geçmiş olsun canım.
zaten geçti di mi

size doyum olmaz ama ben bugün urfaya kına gecesine gidiyorum hazırlanmam lazım. çok bile oyalandım :44:
listeyi aybicem düzenler artık ben giriş yaptım.ancak yarın sabah görüşürür asosum güzel haberler alıcaz inşallah...
öpüldünüüüüüüüüüüüüz

mehmetderya.........100........................100

Haydi bakalım kızlar nerdesiniz?Tamamlayalım listemizi...

3 haziranda bizim için özel eşimle tanışma yıl dönümümüz
3 haziranda 2005'de başlamıştı aşkımızzzzz

idilgam nasılsın işin nasıl gidiyor herşey yolundamı alışmakta zorlanıyormusun
malum o kadar aradan sonraaaaaaaaaaaaaaaa
aaahhhhhhhhhh
keşke bende o kadar ara versemmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydıınn anneler, anne adayları, anne aday adaylarııı....

hafzak ım yaa senin hikayen bana umut oluyor..benim eşimin değerleri sınırda doktorlar olur ama zaman lazım diyor..o zamanda bizde yok malesef...zira bana yol göründü yarın abbas yolcu...bugün eşya toplicamm...kocamdan ayrılıyorum yinee

kendimize dua edebiliyor muyuz? birde diğer grubun sayısı tamamlandı mı ben pek sayamadımdı kim ne okudu. kaçırmışım...

inşallahh dualarımız kabul olur.... bugün eşya toplicaam için pek edemem sanırım..ama 100 er yazabilirsiniz...

deryaam bayıldım siteye inceliğim biraz..hepimize kısmet olur da böyle albüm hazırlatabileliiimmm.....

İnşallah canım benim...

sanada günaydın mestraamm

ne mutlu bana bize direk tüp bebek denilmişti canım ama bitkisel destek çok öenmli sağlıklı beslenme ve bitkisel destek inan bunlar yetiyor ve bol dua şükürde tabiiii
neden ayrılıyon canım iş dolayısıyla mı

bitkisel destek almıyor malesef inatçı kocam...birde hep şantiyede olduğu için imkanlar kısıtlı. aslında bahane bunlar da neyse..evet canım biz jeoloji mühendisiyiz. ve işler malesef arazide hep. ben o yüzden ayrıldım işten çünkü biaraya gelemiyoruz. bu şantiye de bitti işler..şimdi başka yere geçecekler. ben de biraz eve gidim bakim dedim. hem de her şantiye uygun olmuyor aileye. duruma göre gidiyorum yani. bu sefer bayrama gelir kocacım sanırım. hazır çalışmıyorken bebek istedim öncesi de var gerçi ama planlandığı gibi olmuyor işte.. tüplü dalışa geçmek durumunda kalıcaz artık..buarada 29 una az kaldı..hiç belirtim yok..göğüslerim acımıyor..genelde okuduklarımdan hissedildiği yönünde...biraz bel ağrısı var o da burda ki yatak yüzünden diye düşünmekteyim..hayırlısı.. şükür ve umut her zaman var hafzak ım...

sana da maşallaahh canımcıımmm nazar değmesin amaaannn çok korkarııımmm....
şimdi başka telaşların başlıyooorrr.....

herkese mrblar

nasılsınız hatunlarrr.

ya benn 1 hafta öncesinden regli oldum.keyfim yok.adaçayındanmı kaynaklandı acaba.tekrar içmeye başlasammı bilemedim.puffff.adaçayı kullananlar yorumlarınızı bekliyorum zira kafam allak bullak.

alyam canım belki yazdığımı okumican ama bi süre uzaklaşma kararı almışsın.hakkında hayırlısı canımcım.yaşadıkların koly şeyler değil okuyunca çok üzüldüm.bi garip oldum.umarım aramıza çabuk dönersin.bitanem dikkat et kendine.muck iice dinlen kafanı topla seni bekliyor olacaz burda.

hafzakımmm muhteşem haberle dönmüşsün canım. hayırlı uğurlu olsun inşş bebişin sıkıca tutunsun sana.kucağına alacağın günleride göstersin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…