- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.201
hala hasta olmadım
hala hasta olmadım
Takvim koydummm inanamıyorum yaaRabbim 8 ay daha orda kalabilmesini nasip eder inşallah
Günaydın hatunlar güzel sağlıklı dualarımızın kabul olduğu birgün olur inşallah.
Banada 100'er tane yazın kızlar niyetlerimiz kabul olur inşallah.
Yaa hamişlerimize bişey sorucam benim belim ağırıyor henüz 4+2 oluyorum adet tarihim itibariyle bu normal mi belimin ağırması normal bişey mi?
sabret canımın içi zor ama dikkatini başka şeylere vermeye çalış inan aklımdasın hep. Hayırlısı olacak eninde sonunda
Hafzakım bizde senin adına çok mutlu oluyoruz inşallah sağlıkla geçecek günlerin dualarımızla.
Bişey sorucam kaç ay bekledin canım bebiş için?
Fatiha listesi:
.......................messttrraa................deragün
seyzen.................100........................100
hafzak..................100........................100
sağol canım benimmm biz 2 yıldır bekliyoruz birde benim eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu sol taraftan ameliyattan sonra sağ tarafta tekrarladı martta eşime tahlil yaptırmıştık 2,5 milyon sayı çıkmıştı ileri hareket ise %05 ti bizde bitkisel tedavi uygulamaya başlamıştık öle işte canım
mehmetderya.........100........................100sabret canımın içi zor ama dikkatini başka şeylere vermeye çalış inan aklımdasın hep. hayırlısı olacak eninde sonunda
hafzakım bizde senin adına çok mutlu oluyoruz inşallah sağlıkla geçecek günlerin dualarımızla.
bişey sorucam kaç ay bekledin canım bebiş için?
fatiha listesi:
.......................messttrraa................deragün
seyzen.................100........................100
hafzak..................100........................100
ayyyy hafzakııım ben ne farkettim kıııız
Senin bebiş bizim evlilik yıl dönümümüzde doğacaaak
Ayyy 3 haziran bana hep şans getirdi inşallah sana ve bebişinede getirir canııım
iki katı sevindim bak şimdiii
3 haziranda bizim için özel eşimle tanışma yıl dönümümüz
3 haziranda 2005'de başlamıştı aşkımızzzzz
ne güzel canım.bizimde 17 ekim 2005 :) maşallah baya olmuş.darısı da bebişlerimizle geçireceğimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllara olsun inşallah...
günaydıınn anneler, anne adayları, anne aday adaylarııı....
hafzak ım yaa senin hikayen bana umut oluyor..benim eşimin değerleri sınırda doktorlar olur ama zaman lazım diyor..o zamanda bizde yok malesef...zira bana yol göründü yarın abbas yolcu...bugün eşya toplicamm...kocamdan ayrılıyorum yinee
kendimize dua edebiliyor muyuz? birde diğer grubun sayısı tamamlandı mı ben pek sayamadımdı kim ne okudu. kaçırmışım...
inşallahh dualarımız kabul olur....bugün eşya toplicaam için pek edemem sanırım..ama 100 er yazabilirsiniz...
deryaam bayıldım siteye inceliğim biraz..hepimize kısmet olur da böyle albüm hazırlatabileliiimmm.....
günaydıınn anneler, anne adayları, anne aday adaylarııı....
Hafzak ım yaa senin hikayen bana umut oluyor..benim eşimin değerleri sınırda doktorlar olur ama zaman lazım diyor..o zamanda bizde yok malesef...zira bana yol göründü yarın abbas yolcu...bugün eşya toplicamm...kocamdan ayrılıyorum yinee
Kendimize dua edebiliyor muyuz? Birde diğer grubun sayısı tamamlandı mı ben pek sayamadımdı kim ne okudu. Kaçırmışım...
Inşallahh dualarımız kabul olur....Bugün eşya toplicaam için pek edemem sanırım..ama 100 er yazabilirsiniz...
Deryaam bayıldım siteye inceliğim biraz..hepimize kısmet olur da böyle albüm hazırlatabileliiimmm.....
sanada günaydın mestraamm
ne mutlu bana bize direk tüp bebek denilmişti canım ama bitkisel destek çok öenmli sağlıklı beslenme ve bitkisel destek inan bunlar yetiyor ve bol dua şükürde tabiiii
neden ayrılıyon canım iş dolayısıyla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?