- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.221
herkese mrblar
nasılsınız hatunlarrr.
ya benn 1 hafta öncesinden regli oldum.keyfim yok.adaçayındanmı kaynaklandı acaba.tekrar içmeye başlasammı bilemedim.puffff.adaçayı kullananlar yorumlarınızı bekliyorum zira kafam allak bullak.
alyam canım belki yazdığımı okumican ama bi süre uzaklaşma kararı almışsın.hakkında hayırlısı canımcım.yaşadıkların koly şeyler değil okuyunca çok üzüldüm.bi garip oldum.umarım aramıza çabuk dönersin.bitanem dikkat et kendine.muck iice dinlen kafanı topla seni bekliyor olacaz burda.
hafzakımmm muhteşem haberle dönmüşsün canım. hayırlı uğurlu olsun inşş bebişin sıkıca tutunsun sana.kucağına alacağın günleride göstersin inşşş
ben de kendim çalıp kendim söylüyoduumm
napıyon yawrım,toplanıyomuşsun
kocişinden ayrılıyosun demek
Allah kavuştursun canım
ben de kendim çalıp kendim söylüyoduumm
napıyon yawrım,toplanıyomuşsun
kocişinden ayrılıyosun demek
Allah kavuştursun canım
hoşgeldin canummm demek tatil bittiii..iyice dinlendin ohh miss...
ivit hazırlanıyorum..bibişey koyuyorum biburaya bakıyorum
teşekkür ederimmm..bayramda kavuşcaz inş... sen napıyosuun anlaatt azcukkk....bu tatilde tutturursun inşallah dileklerimi okudun mu bilmem
okudum maystrom ama tatil de olsa pek değerlendirdik sayılmaz
bi atalet bi rehavet
hayırlısı bakalım
herkese mrblar
nasılsınız hatunlarrr.
ya benn 1 hafta öncesinden regli oldum.keyfim yok.adaçayındanmı kaynaklandı acaba.tekrar içmeye başlasammı bilemedim.puffff.adaçayı kullananlar yorumlarınızı bekliyorum zira kafam allak bullak.
alyam canım belki yazdığımı okumican ama bi süre uzaklaşma kararı almışsın.hakkında hayırlısı canımcım.yaşadıkların koly şeyler değil okuyunca çok üzüldüm.bi garip oldum.umarım aramıza çabuk dönersin.bitanem dikkat et kendine.muck iice dinlen kafanı topla seni bekliyor olacaz burda.
hafzakımmm muhteşem haberle dönmüşsün canım. hayırlı uğurlu olsun inşş bebişin sıkıca tutunsun sana.kucağına alacağın günleride göstersin inşşş
len bu tel.den istediğim duyguyu veremedim gitti leeeeeyyynnnnn
HAFZOŞUUUUUUUMMM BEBİŞİİİİİİİİİİMMMM
bunlar sanaaa ve minnakınaaaa
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:122::122::122::122::122::122::122::122:
hayırlı uğurlu olsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
darısı diğer kızlarımızın başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese mrblar
nasılsınız hatunlarrr.
aminnnnnn ben inanıyorum topik çok kuvvetli bi patlama yapacak ben ki bugünleri gördüm herkes görür Rabbimin izni ile inşallah
hafzoşum sen eşine ne gibi bi tedavi uyguladın bitkisel olarak
ben keçiboynuzu kürü yaptım
ters tepki mi yaptı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?