- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.301
hoşbulduumm canım penderim..koşa koşa kuaföre gittim kısacık saçlarımı daha kısa kestirdimBoyattım, kaştı kıldı tüydü ohh miss gibi olduumm...
Ve mutfağımda yemekli günler hoşgeldii...
Menü kıymalı makarna, yoğurt, soda (limon dilimli), tatlı çikolata tabiisiii...
Yarın yalan dünyaa başlıyoooooo
Birde 29 una az kaldıııı...:18::18::18::18: Belirtiler direk adet belirtisi... Umarım güzel haber veririm size ve öncelikle başımın etini yiyen anneme
29 culaarrr dağıldık sanırımmm...allah önce sağlık versiinnn...ama ümitliydimIdilim nasıl acabaa? Nedir durum?
ohhh sefan olsun canım iyi yapmışın
evet 29 una bişey kalmadı bütün 29 cuları rabbim bebiş haberi ile müjdelesin inşallah
inşallaaahhhhh...taze anneciğin dileği belki kabul olurrrr..
günyadınnn güzell gacılarr sizeeeeeeeeeeeeeeeee
ilk açılışıı ben yapayımmm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hadii kızlarrrrrr evde olanlarr hemen kaldırınn biryerleriniziii :))))))))
diğerlerii zaten yazık yollardadır şimdiiii yavrucuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bende bugn anama gitcemm ütü yapmayaa :) bütün günn artık ancak biterrr yardıma gelinnnnnnnnnnnnnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öpüldünüzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heyooooooooooooOOOOOOooOoooOoooOO
CANIMCIMLARRRR ben geldimmmm koşusuturmalı gunlerım basladı
işime başladım hayırlısıyla hoşgeldın tebrik kabul günlerim son hızıyla devam ediyorrrrrrrrrrr işe konsantrasyonm bu sekildeeeeeee bakalım
bugun sabah itibari ile HALAM geldiiiiiiii artık bişey diyemiyorummm
ptesi doktor randevumuz ist da olucazzz
sonrada kocişimi geçiricem bi süre böyle gidip gelmeli olucazzz bakalım buda beni üzüyooooooooo düşündükce aglayasım gelioooooooo(
yarında hormon testlerimi yine yaptırayım diyorum 2. günü olucak adetin ama olsun bakalım onlarda elimizde olur tüm tahlillerle gidicez insallahhh
ya aklımda olan filimle ıvırla zıvırla ugrasmadan tüpe dalmak ama bakalım hayırlısı
öptümm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİİİİİiii
allaha emanet olalaımmmmmmm
kosusturmalı günler geciriyorum bana dua edinnnnnnnn lütfennnnn ihtiyacım cokk bu araaaaaaaa
sizi seviyorum
hep aklımdasınızzz
iyki vAarsınızzz dostlarım yol arkadaslarımmm
muckss
günyadınnn güzell gacılarr sizeeeeeeeeeeeeeeeee
ilk açılışıı ben yapayımmm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hadii kızlarrrrrr evde olanlarr hemen kaldırınn biryerleriniziii :))))))))
diğerlerii zaten yazık yollardadır şimdiiii yavrucuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bende bugn anama gitcemm ütü yapmayaa :) bütün günn artık ancak biterrr yardıma gelinnnnnnnnnnnnnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öpüldünüzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar vitoşum sanada günaydın katılıyorum valla yatyat nire kadar yaaaa kaldırın oyerlerinizi bakim ben 6 çubuktaKalktım yaaa
idilgam rabbim yardımcın olsun demek tebrikleri kabul ediyon hııı :)))
buda benden sana ozaman
Tahlil yaptır canım elinin altında bulunsun yinede iyi düşünmüşsün güzel haberlerle dönüceksin inşallah pazartesi
kocişten ayrılmak çok zor biliyorum ama olsun idilgam bazen özlemeyede ihtiyaç duyuyoruz öle düşün ağlama tamam mı
bende seni çok öpüyorummmmmKendine iyi bak
herşey gönlünce olur inşllah tatlım dualarımız senle kocaman öpüldün şeker
dünürümmm bidanemmmm yorma kendini yavaş yavaş yap nede olsa vakit bol dimi ama senide gelinimide mi o güzel yanaklarınızdan öptük
ahhh varya canım hafzakım evde olsam 10'dan önce kalkmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?