Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ohhh sefan olsun canım iyi yapmışın
evet 29 una bişey kalmadı bütün 29 cuları rabbim bebiş haberi ile müjdelesin inşallah

Benden herkese iyi akşamlar kızlar

kızlar size hoş bir söz " kesinlikle yatağa mutsuz girmeyin " bunu yapın olur mu

heyooooooooooooOOOOOOooOoooOoooOO

CANIMCIMLARRRR ben geldimmmm koşusuturmalı gunlerım basladı
işime başladım hayırlısıyla hoşgeldın tebrik kabul günlerim son hızıyla devam ediyorrrrrrrrrrr işe konsantrasyonm bu sekildeeeeeee bakalım

bugun sabah itibari ile HALAM geldiiiiiiii artık bişey diyemiyorummm
ptesi doktor randevumuz ist da olucazzz
sonrada kocişimi geçiricem bi süre böyle gidip gelmeli olucazzz bakalım buda beni üzüyooooooooo düşündükce aglayasım gelioooooooo(

yarında hormon testlerimi yine yaptırayım diyorum 2. günü olucak adetin ama olsun bakalım onlarda elimizde olur tüm tahlillerle gidicez insallahhh
ya aklımda olan filimle ıvırla zıvırla ugrasmadan tüpe dalmak ama bakalım hayırlısı

öptümm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİİİİİiii

allaha emanet olalaımmmmmmm
kosusturmalı günler geciriyorum bana dua edinnnnnnnn lütfennnnn ihtiyacım cokk bu araaaaaaaa
sizi seviyorum
hep aklımdasınızzz
iyki vAarsınızzz dostlarım yol arkadaslarımmm
muckss

günyadınnn güzell gacılarr sizeeeeeeeeeeeeeeeee
ilk açılışıı ben yapayımmm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

hadii kızlarrrrrr evde olanlarr hemen kaldırınn biryerleriniziii :))))))))

diğerlerii zaten yazık yollardadır şimdiiii yavrucuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..bende bugn anama gitcemm ütü yapmayaa :) bütün günn artık ancak biterrr yardıma gelinnnnnnnnnnnnnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öpüldünüzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar vitoşum sanada günaydın katılıyorum valla yatyat nire kadar yaaaa kaldırın oyerlerinizi bakim ben 6 çubukta Kalktım yaaa

idilgam rabbim yardımcın olsun demek tebrikleri kabul ediyon hııı :)))
buda benden sana ozaman
Tahlil yaptır canım elinin altında bulunsun yinede iyi düşünmüşsün güzel haberlerle dönüceksin inşallah pazartesi
kocişten ayrılmak çok zor biliyorum ama olsun idilgam bazen özlemeyede ihtiyaç duyuyoruz öle düşün ağlama tamam mı
bende seni çok öpüyorummmmm Kendine iyi bak

vitoşum kolay gelsin çok yorma kendini
kızının ismi kesinleştimi canım ne koymayı düşünüyosun

herşey gönlünce olur inşllah tatlım dualarımız senle kocaman öpüldün şeker

dünürümmm bidanemmmm yorma kendini yavaş yavaş yap nede olsa vakit bol dimi ama senide gelinimide mi o güzel yanaklarınızdan öptük

ahhh varya canım hafzakım evde olsam 10'dan önce kalkmazdım

dimiiii canım yaa aynen yatak keyfi yapamayı özledimmmmmmm evde boş boş oturup tvden ebruyla pilates yapmayı bile özledimmm

herkese güpgüzel bir gün dilerim kızlar.
hayırlı cumalar...

asosum üzülme sakın yeni ay yeni şans. en azından belirsizlikten kurtuldun. ama doktorunada pes diyorum halanı nasıl göremedi acaba :44:

pidiliiim senin için hep dua ediyorum canım. Allah yardıncın olsun. annengillere selamlar sevgileeer. kocişinle de teeez zamanda kavuşursunuz inşallah

vitominim kolay gelsin canım. ayyy ütü yapmayı hiç sevmem. ben bugün anneme yaptırıcam

pazar günü kayınbiraderimin düğünü var. hazırlık yapıyoruz. evde başka kız olmadığı için hem evin kızıyım hem geliniyim hem eltiyim hem görümceyim işim çoook yani...
bu arada belim kasıklarım çok ağrıyor 3-4 gündür.adetime 8 gün var. bu ay hormon seviyemde iyiydi. ama hiç bişeyi takip edemedim zaten iki gün bişeyler oldu. eşim de "kardeşim" diyor bana artık
ama umut etmek hayal kurmak güzel işte naaapiyim.

kızlar bu arada bi gayret şu fatihaları bitirelim bugün cuma herkes bol bol okusun olma mı?
öpüldünüz.

Son düzenleme:
canlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz
idilgam kız seninle yazışmayı özledimmmmmmmmmmm
işten giremiyonmu
bebişşşşşşşşşşşşşşşş git bakalım doktora ne diyecekkkkkkkk
canımcımmmmmmmmmm
inşallah bişey yoktur tatlımmmmmmmmmmm
Allah hakkınızda hayırlısını versin ve
Rabbim kocacığına sağ sağlim kavuştursun canımmmmmmmmmmmmmm

...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen.....................201.................... ......201
mehmetderya.............100....................... ...100
hafzak......................100................... .......100

toplam......................401................... .......401

Gününüz aydın olsun kızlar.Her şey gönlünüzce olsun.Ettiğimiz her dua kabul olsun,Rabbim kendine açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallah.Amin...

herkese günaydın halamla ben mutluyuuummmm :119: işler güçler herşeyi akışına bıraktım kızlar evrene pozitif ışık gönderiyorum oooh mis

GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN

IŞILIMMMM ARADA GEL

MEHMETDERYAMMM AMİNNN AMİNNNN

ASOSSSUMMMM BU NEGÜZEL ENERJİİİİ

günaydınn kızlarr,hayırlıı cumalarr,hayırlı haberler allaım ınsallah..allahım dualarımızı tez zamanda kabul etsin insallahh..

günaydıınnnn...

bir ben mi kaldııımmm 29 culardaannn. hofff...sabah test yaptım yoohhh çizgi mizgi...hayırlısı...

bizim için okunan dualar kabul olsunnnn...hatta hemen olsun da mess sevinçteenn kopsuunnnn....

ben de 100 er okudum seyzenim sormuştum kendimize okuyabiliyor muyuz diye. ses çıkmadı ben de okudum..

işleri olanlara kolay gelsiinnn...temizliğe başladım ben de....ütüden nefret ederime katılıyorummm...neyse ki gömlek giyilmez bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…