- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.321
Kızlarrrr, herkese merhaba :119: :119: :119: :119: :119:
Benim iznim bitti, dün itibariyle işe de başladım.
Gezdik tozduk yedik içtik eğlendik, bu tatil çok iyi geldi bize.
Dün çok merak ettim ama bilgisayarımı değiştirdiğim için koşturmacam çoktu bakamadım.
şimdi biraz göz attım.
Hafzakım hamileymişşşşşşş, innnşallah allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder.
Ayrıca övünmeden edemeyeceğimben bildimmmmmm, ben demiştimmmmmmmmmmmmmmmm
Benim bi totemim vardı hatırlıyor musun hafzakım,
Ben hamile haberi verdiğimde ilk kim birşeyler yazarsa sırada o olsn demiştim
önce esin yazdı, ki o hamileydi zaten, sonra da sen yazdın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok sevindim bu habere, eşini de seni de ktluyorum canım....
Bu arada başka ne var ne yokkkkkkkkkkkkkk????????
özledimmm
Bu arada ben kürtajdan sonraki ilk reglimi oldum.
Tam tamına 29.günnn, hiç şaşmadı maşallah
Ben 40 gün sonra olur sanıyordum. Neyse fazla bekletmedi, yeni turlar başlasınnn.
Benim yeni nobat sanırım 18 ekim...
Perimi çok merak ettim, canım benim, minik kara böcüğüm, allahım hep yanlarında olsun inşallah
kızlarrrr, herkese merhaba :119: :119: :119: :119: :119:
Benim iznim bitti, dün itibariyle işe de başladım.
Gezdik tozduk yedik içtik eğlendik, bu tatil çok iyi geldi bize.
Dün çok merak ettim ama bilgisayarımı değiştirdiğim için koşturmacam çoktu bakamadım.
şimdi biraz göz attım.
Hafzakım hamileymişşşşşşş, innnşallah allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder.
Ayrıca övünmeden edemeyeceğimben bildimmmmmm, ben demiştimmmmmmmmmmmmmmmm
Benim bi totemim vardı hatırlıyor musun hafzakım,
Ben hamile haberi verdiğimde ilk kim birşeyler yazarsa sırada o olsn demiştim
önce esin yazdı, ki o hamileydi zaten, sonra da sen yazdın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok sevindim bu habere, eşini de seni de ktluyorum canım....
Bu arada başka ne var ne yokkkkkkkkkkkkkk????????
özledimmm
çok şükür bitti tatilin yaaa nerelerdesin seeeeennn hamile kaldığımda ilk aklıma gelenlerden biride sendin erdgnıımmm bildi valla dedim bildiii tuttu totemii
sağol bitanemmm çok teşekkür ederim tatil sana yaramıştır o hızla çalışmalara başla en yakın zamanda güzel haberini vericeksin bize inşallah inşallaaaaaahhh
hoşgeldiinnnn canımmmcıımmm...ohh sefanız olsuuunnnn.....başka herkes yoğun koşturmaca devammm....
hoşbulduk canlarımmmmhoş geldin tatlım
çok pis totem tuttururumçok şükür bitti tatilin yaaa nerelerdesin seeeeennn hamile kaldığımda ilk aklıma gelenlerden biride sendin erdgnıımmm bildi valla dedim bildiii tuttu totemii
sağol bitanemmm çok teşekkür ederim tatil sana yaramıştır o hızla çalışmalara başla en yakın zamanda güzel haberini vericeksin bize inşallah inşallaaaaaahhh
süpersin süper, esinim test sonucu bekleyen sen miydin canım ya, unuttum ben, hani günler geçmez diyordun ???perdoganımın totemine ilk yorumu yaparak ayağımı sürümüş oldum
Yani bütün başarı benimmmmmmm hahahahahahhhhhh
Nasıl hemen kendime pay çıkardım süperim ben yaaaa
hoşbulduk canlarımmmm
çok pis totem tuttururum
Canım çok sevindim yaaa ben sanaaaaa,Allah sağlık versin ikinize de
tatil yaradı valla yaramaz mı.
Ben bir ay daha beklicem çalışmalar için canım...doktor öyle demişti, artık kısmet ne zamansa, kasmıyorum ne yapıyım
Süpersin süper, esinim test sonucu bekleyen sen miydin canım ya, unuttum ben, hani günler geçmez diyordun ???
Iyi çıktı herhalde diil mi???
hoşbulduk canlarımmmm
çok pis totem tuttururum
canım çok sevindim yaaa ben sanaaaaa,allah sağlık versin ikinize de
ben bir ay daha beklicem çalışmalar için canım...doktor öyle demişti, artık kısmet ne zamansa, kasmıyorum ne yapıyım
süpersin süper, esinim test sonucu bekleyen sen miydin canım ya, unuttum ben, hani günler geçmez diyordun ???
iyi çıktı herhalde diil mi???
perdoganımın totemine ilk yorumu yaparak ayağımı sürümüş oldum
Yani bütün başarı benimmmmmmm hahahahahahhhhhh
Nasıl hemen kendime pay çıkardım süperim ben yaaaa
hoşbulduk canlarımmmm
çok pis totem tuttururum
Canım çok sevindim yaaa ben sanaaaaa,Allah sağlık versin ikinize de
Ben bir ay daha beklicem çalışmalar için canım...doktor öyle demişti, artık kısmet ne zamansa, kasmıyorum ne yapıyım
Süpersin süper, esinim test sonucu bekleyen sen miydin canım ya, unuttum ben, hani günler geçmez diyordun ???
Iyi çıktı herhalde diil mi???
toteeeeemmm istiyoruuuuzzzz o zamaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn......
Kızlar ben çoooooook uzun olan senelik iznime çıkıyorum bugün 1 hafta yokum yarın ablam yiğenim kızkardeşim ve eniştem geliyorlar memleketten 4 ekim perşembede kontrolüm var keseyi görmek için gidicez inşallah kontrolümün sonucunu eşimin dükkanından yazarım size kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorummmm
Hadi bana iyi tatiller
...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen.....................201.................... ......201
mehmetderya.............100....................... ...100
hafzak......................100................... .......100
messtrrra...................100...........................100 (tatlım olur herhalde Allah niyetini kabul etsin)
aybicim......................50.............................50 (aybicem üzme kendini canımın içi olacak eninde sonunda)
seyzenin anası............100...........................100
toplam......................651............................651
hadi kızlar son 350 yok mu iki gönüllü ???
benim yokluğum hemen belli olmuş bitsin bende okurum ama malumunuz bugün 3. günüm bi 5 gün daha yokumya bu ay kür yapsammı bilemedim sanki geçen ay yaptım adetim gecikti şimdi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?