- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.341
merhabaa..
ve 29 u geldiiiii...sabahh gayet tedirgin kalktım..acaba olacak mıyım regli diye..15 dk öncesine kadar hiç bir belirtim yoktu...ama sarı akıntı başladı..bu ayda olmadı sanırım...zaten hiç birşey hissetmiyorum.. akşama gelir benim halammm...
hayırlısı olsun...tüplüye bir adım daha yaklaşmış bulunuyorum...nasıl ayarlanıcak bakalım....
selam meessimmm nasılsın eve dönmüşsün canım geldi mi kırmızılar?bende bi bakıp çıkayım dedim internet bulunca
Topiği açtığımda aileme kavuşmuş gibi hissettimmmm, Bursadan döndümm evimdeyim artık. Abim günden güne iyileşiyor şükürler olsun. Çok daha iyi olucak inşallahh. Ya şuan ellerim titriyor yazarken HAFZAKIMMMMMMMMMMMMMMM şuan sana duygularımı anlatamammmm, mucizelerin her zaman var olduğunu bikez daha anladım ANNE ADAYIYIM yazını okuduğumdaaa, canımmmmmmmmmm kendim hamiş olsam bu kadar sevinirdim inannnnn nası moral oldu bana bu haberrrrrr, oldu işte bitanemmmmm olduuuuuuuuuuu. 1 hafta yoksun sanırım geldiğinde topluca halay çekelim tamam mııı. Senin için hep dua edicem sımsıkı tutunsun bebişin sana.
Bugün topik boşş benimde evde işlerim var yarın görüşürüz canlarım hepinizi çok özledim ve çok seviyorum
topiği açtığımda aileme kavuşmuş gibi hissettimmmm, bursadan döndümm evimdeyim artık. Abim günden güne iyileşiyor şükürler olsun. çok daha iyi olucak inşallahh. Ya şuan ellerim titriyor yazarken hafzakımmmmmmmmmmmmmmm şuan sana duygularımı anlatamammmm, mucizelerin her zaman var olduğunu bikez daha anladım anne adayıyım yazını okuduğumdaaa, canımmmmmmmmmm kendim hamiş olsam bu kadar sevinirdim inannnnn nası moral oldu bana bu haberrrrrr, oldu işte bitanemmmmm olduuuuuuuuuuu. 1 hafta yoksun sanırım geldiğinde topluca halay çekelim tamam mııı. Senin için hep dua edicem sımsıkı tutunsun bebişin sana.
Bugün topik boşş benimde evde işlerim var yarın görüşürüz canlarım hepinizi çok özledim ve çok seviyorum
vitoşum kolay gelsin çok yorma kendini
kızının ismi kesinleştimi canım ne koymayı düşünüyosun
Topiği açtığımda aileme kavuşmuş gibi hissettimmmm, Bursadan döndümm evimdeyim artık. Abim günden güne iyileşiyor şükürler olsun. Çok daha iyi olucak inşallahh. Ya şuan ellerim titriyor yazarken HAFZAKIMMMMMMMMMMMMMMM şuan sana duygularımı anlatamammmm, mucizelerin her zaman var olduğunu bikez daha anladım ANNE ADAYIYIM yazını okuduğumdaaa, canımmmmmmmmmm kendim hamiş olsam bu kadar sevinirdim inannnnn nası moral oldu bana bu haberrrrrr, oldu işte bitanemmmmm olduuuuuuuuuuu. 1 hafta yoksun sanırım geldiğinde topluca halay çekelim tamam mııı. Senin için hep dua edicem sımsıkı tutunsun bebişin sana.
günaydınn kızlarrr,allahmm hepimize hakkımızda hayırlısını versin insallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?