Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım sarı da olsa bi umut vardır kırmızıya kadar bekle

selam meessimmm nasılsın eve dönmüşsün canım geldi mi kırmızılar?bende bi bakıp çıkayım dedim internet bulunca

selam meessimmm nasılsın eve dönmüşsün canım geldi mi kırmızılar?bende bi bakıp çıkayım dedim internet bulunca

evet şuan itibariyle kırmızı geldiiiii...

hofff napalım Allah birgün nasip eder inşallah..bu sefer ümitliydim yine kısmet olmadı...tek teselli zamanında geldi kırmızılar...

hani birşeyi çok istersen oluyodu yau

kendimi cipse, çikolataya vercem bu gece bir aylık sağlıkta biyere kadar

öyle ballı lokmalarım messten de pas..sırada ki gelsiiiiiiiiiinnnnnn.....

Topiği açtığımda aileme kavuşmuş gibi hissettimmmm, Bursadan döndümm evimdeyim artık. Abim günden güne iyileşiyor şükürler olsun. Çok daha iyi olucak inşallahh. Ya şuan ellerim titriyor yazarken HAFZAKIMMMMMMMMMMMMMMM şuan sana duygularımı anlatamammmm, mucizelerin her zaman var olduğunu bikez daha anladım ANNE ADAYIYIM yazını okuduğumdaaa, canımmmmmmmmmm kendim hamiş olsam bu kadar sevinirdim inannnnn nası moral oldu bana bu haberrrrrr, oldu işte bitanemmmmm olduuuuuuuuuuu. 1 hafta yoksun sanırım geldiğinde topluca halay çekelim tamam mııı. Senin için hep dua edicem sımsıkı tutunsun bebişin sana.

Bugün topik boşş benimde evde işlerim var yarın görüşürüz canlarım hepinizi çok özledim ve çok seviyorum

canım inşallah şey çok daha da iyi olacak her şey hoş geldin darısı başımıza inşallah hafzak durgun günlerimizde umut oldu

hoşgelmişsin sefalar getirmişsin abin için çok sevindim inşallah daha iyi olur görüşürüz yarın

kızlarrr kmsecikler yokmusss :/ perimm cok sevindm abin için insallahh daha iyi olcak allahın izniyleeee,cok seviomm senii :)))

huzur sağlık ve barış dolu bir hafta olsuuuun.

perim gözümüz aydın. Allah ıma bin şükür abinle ilgili güzel haberleri yazmışsın. çok çok geçmiş olsun

messstraam sıkma canını gülüüm. önümüzde ki maçlara bakarız olma mı

kızlar fatiha yı bitirelim bugün lütfen

...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................201.................... ......201
mehmetderya.............100....................... ...100
hafzak......................100................... .......100
messtrrra..................100.................. ........100
aybicim......................50.................. ..........50
seyzenin anası............100..........................100

toplam......................651................... ........651

son 350

bizde seni çokkkkkk seviyoruz

vitoşum kolay gelsin çok yorma kendini
kızının ismi kesinleştimi canım ne koymayı düşünüyosun

canım iyi tatiller sanada...
isim daha kesinleşmediiii karırsızızz ama iki isim koycaz ilerde kendisi sevmezse diyee seçme şansı olsun istiyorummm...

canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohhh çok şükür abiciğineeeeeeeeeeeeee Allah yardımcısı olsunnnnnnn dha hızlı birsklde iyileşsinnnnnnnnnnnnnn...

kuzucuklarr ben bugün annemle eski doktoruma gidicemm taaaaaaaaaaaa Bakırköyeeeeeeeeeeeeee
bakalım bu ne dicekkkkkkkkkkkkkkkkk
çok heycanluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabaaa...

periimmmm hoşgeldinn güzel haberler getirdiinnn...hep böyle güzel haberler alalım verelim canlaarrr...

seyzeniimmm tşk ederim canım....önümüzde ki maçlara 2 ay var canım benim..artık kür mür yok..ara verdim.

50 şer bana ve de deragune yazabilirsin tatlım..bizim dualar gibi gebeliğimiz de zor olacak anlaşılan

vitovitovitoommiiinn inşallaahhh herşey yolunda kuzucuğuunnn çok sağlıklıdırrrr....

herkese sevgileerrr, saygıllaaaaar ve iyi haftalaarrrrr.....

...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................201................... . ......201
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybicim......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100

toplam......................701................... ........701

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

günyadın kızlarr dün gidemedim doktoraa
annemin işleri bitmedii geçe kalırız dedikk bugün gidicezzz artık akşama dogru yazarımmm neler oldugunuuu

hadii canlanınn artık yaaa topikkkkkk huuuuuuu alooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Umarım her şey yolundadır...Perim abinin iyi olduğuna çok sevindim.Allah ım hepimize şifalar versin inşallah.Rabbim korktuğumuza uğratmasın.Ne muradınız varsa versin inşallah Allah ım...Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…