- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.841
vitoooom sultanın iyi günlerde sağlıklı günlerde kullansın cicişlerini inşallah.
periiiiiim naber yok mu bi güzel haber senden de hiç açmıyon konuyu bi görünüp bi kayboluyon ne iş :44:
hafzakım iyi olmana sevindim geçmiş olsun canım topikimizin umuduuu
bojouuuuuuuum senin enerjine hayranım yaaa pozitif enerjinin dibisiiin
Doktor çok önemli kesinlikle seni kafa olarak rahatlatması lazım ben de tamam bu doktor iyi dedim iki kere gittim muayeneye bak üçüncüde işlem tamamInşallah seninde öyle olur tatlım kafanın rahat olması çok önemliymiş
pidiloşuuum canım hemşeriiim dualarım seninle tatlıııımPerşembeyi iple çekiyorum... Allah ım sen büyüksün sen bilirsin hakkımızda hayırlı olanı. Pidiloşumada hakkında en hayırlı olanı ver rabbim...amin
Kızlarr nasılsınız napıyonuz bakalım
dün akşam misafirlerim vardı saat 1 de kalktılar üstelik 23 kişiydik evde toplam üstümden tır geçmiş gibiyimmm uykusuz yorgun bitkin kafamı masaya koyup uyumak istiyoruuuuuuuummmAynı bu sarı kafa gibiyimm
Seyzenimm o nasıl bi değer öle yaaa bende ikiz diye düşünmeye başladım artıkınnnMaşallah canımmmmm
güzel annişim,yorma kendini dikkat et,dinlen...
deryaaammmm sağol canım akşama eve gidince anca dinlenirim ben sen nasıl oldun mantar kaşıntı düzeldin mi canım
deryaaaam kız ben senin beğenmeni
nasıl oldu mantar olayı biraz daha iyi misin tatlım ?
sağoll canımm doktor
yaa hamişllerimiiiiiizzz bişey sorucam ? Biz iki kere keseye baktık doktor herşey gayet güzel dedi ama bakarken hiç noktacık filan görmedim ben görmemiz gerekmiyomuyduuu ne bilim hani bu bebek diye nokta kadar bişey olması gerekmiyomuydu
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMM :))
ben geeeellldiiiiiiiiiiiiiiimmm :)
napıyonuz len garılaaaaaaaaa
musmutlu huphuzurlu bi gün diliyoooooooooommmmmmmm
hafzakım haziran anneleri 2013 topikini takip et. Zaten listeye yazmışlar seni. Orda 7. Haftada görenler var bebekini yanılmıyorsam.
Doktorun cihazının hassasiyetine bağlı yazmıştı birisi de :44:
evett bi ara oraya girmiştim yazmışlar mı listeyeee :))) 7. Haftada mı sağol seyzenim yaa içim rahatladı biraz iyi hatırlattın valla bi bakim ordaki kızlar ne zaman görmüşler
perim beniii affet sadece bilgilenme amaçlı giricem söööööööööözzz :44: :44:
Ben biraz unutkan olmuşum :) hamişlikten midir nedir?Şimdiye kadar kimlere okuduk fatiha kimler kaldı canım.Liste nasıl geliyor bir düzenlersen sana zahmet...
Hafzakııım sen demesen ben farkında diilim perim darılır mııı ? :44:
ayyyy periiim beni de affet bende bilgilenmek için dalmıştım
:26::26::26::26::26::26:
eeerdgnım ve bojoum için okuyoruz kızlar. okuyan veya okurum diyen sayyıyı bildirsin heemen...
.............................eerdgn.......................bojou
seyzen......................51............................51
siftahı benden bereketi Allahtan olsun hadi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?