PeriPrensim ''Bulut'um''

Aar açmaz buraya koştum Bulut'umu çok merak ettimdi bende :çok üzgünüm: çok şükür ki iyileşmiş :dance: kalkmış ayağa... Geçmiş olsun püsküütüm yine her zaman ki gibi çaldık fotolardan yerimseniben

Hızlı tren Eskişehir'den geçecek :sm_cool::sm_cool: kim kime giderse garda bana el sallayacak yerimseniben

Kallisim iyi söyledin vallahi.. Hızını boşver de, bi'tanecik kompartmancık da evcil dostlarımıza ayırsalalar.. bunlar ayırmaz da (malum "yatma kalkma" sebeplerippp) ama AB ye uyum geyiğiyle belki mi acaba? Sabah sabah üşütük versiyonumla kalkmışım.. Yazıyorum da anlamıyorum.. Ama sen anlamışsındır.. Teşekkür ederiz ayrıca.. iyileştik, bomba gibi olduk.. :lepi:

yorgunum.. Bulut'un da halledemediği materyaller mevcut yeryüzünde.. Şöyle ki; hani bi'ara ikili demir bilya gibi mıknatıslı ve elips şeklinde tuhaf sesler çıkartan (bııızzzzzz) bi'şey satılıyodu sokaklarda.. Ben de düşünmeden aldım geldim eve.. İkisini atıyosun havaya bııızzzz diye birbirlerine yapışıyolar mıknatısın tesiriyle.. tabe malum bulutum da oynamaya başladı.. Sonra bi' baktım mıknatısın biri yok.. Yahu kocaman şey.. Yani çıkar çıkmasına da nasıl çıkacak? Ağır metal sindirim sisteminde neye yol açacak vs.. Neyse veteriner telefon desteğiyle kurtardı bizi.. Bir çorba kaşığı tepeleme dolu tuzu yutturduk lulutuma.. İstifranın 3. etabında miskete kavuştuk.. :roflol: :roflol:

Yani.. yutsa da çözüyoruz bi'şekilde.. yerimseniben

Ayy aklıma Spike' ım geldi şimdi.. Off neler atlattı o küçük bedeniyle... Nasıl da korkmuştuk o günlerde.. off beee

püsküütüümmm nüffen hasta olmasın bi daha içim parçalandı sabah sabah yaa :çok üzgünüm: o nasıl masum yatış ay allahım korusun bulutumu ve diğerlerini kıyamıyorum dayanamıyorum elimde değil gözüme anlamlı anlamlı bakınca içim gidiyo
bulutumuuzzz bi daha hasta olmak yookk nevbaharın dediği gibi bulutla ve yırtıkla mıncıklaşmadan ölürsem gözüm açık kalacak sanırım hihoyyyt

biliyorum o mıknatısları püsküütcüm, bi' ara takmıştım ben de bızz bızz, şimdi ataşlık olarak kullanıyorum :jeyyar: tuz yutturma hee, güzel yöntemmiş! :hooray: mesajın sonunu endişeyle okudum ne yalan söyleyeyim mıknatıs nasıl sindirilir şey yani vücuttan atılır falan diye kaydirigubbakcemile3

ülen o bızt bıztlı zımbırtılar çarşıda satılırken allahım adım başı bi seyyar satıyor çarşıda adım atıyosun bızt oturuyosun bızt millet poposuna bakıyo acaba pantolonumu yırttık naptık diye:roflol:

O günden beri kılım o zımbırtıya ben bıztlatacam onudelikafadulden

çalıkafam.. söyledim dediklerini buluta.. esnedi yüzüme baka baka.. ne demekse bu? :roflol:

yorgunum.. veti aramadan önce acaba dedim diğer mıknatısı midesine yaklaştırıp oradan da barsak yolcuğuna mı çıksam? Sonra da korktum.. E çapı fena değil aletin..

aynen nevkuşum ya.. o sesle ilk tanıştığım gün önce bi' kendime bakıp neremden çıktı bu ses diye kaldıydım öyle..

oy kıyamam buluta hastamı oldu:teselli: nasılda mahzun mahzun yatıyor öyle:çok üzgünüm: çok büyük geçmiş olsun püsküütüm umarım bir daha hiç hastalanmaz:Saruboceq:
kimbilir ne kadar üzülmüşsündür ağzı var dili yok yakışıklımın derdini ağrısını anlatamazki
kıyamam onaŞeniz

[
yorgunum.. veti aramadan önce acaba dedim diğer mıknatısı midesine yaklaştırıp oradan da barsak yolcuğuna mı çıksam? Sonra da korktum.. E çapı fena değil aletin..

:

:roflol: dağıldım resmen, toplayın beniii! aklın yolu bir, bana deseydin o anda, kesinlikle mantıklı derdim önce ama hakkaten sertlik ve boyutlar endişe verici

yerim onu benn, geçmiş olsun püsküütümma.s.
buluta çok sarıldımmm:1hug:

Püsküüt,Bulut'a çooook geçmiş olsun,yine Makbuş'la bakınırken gördük,ama iyileşmiş çok şükür:1no2:

Nasıl mahsunlaşmış ama kıyamam(biraz da çocuklaşıp abartıyor mu ne ilgi görmek için):roflol:

Kocaman iki geçmiş olsun öpücüğü iletir misin Bulut'a bizim yerimizeŞenizŞeniz
a.s.

Barçmancım.. şekerlik ve sevgili epaq geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

Neyse atlattık.. Hava değişimine karşı çok hassas.. E-e ne de ols o bir Peri Prensi.. Hafta sonu kar geliyormuş.. Paltosunu çıkarttım meydana.. Bende oldu kabahat.. Huyunu biliyorum, hava soğuk olunca paltosunu giydirmem lazım.. Ama adamın doğasında var mmı palto giymek? Yok.. Burada mantık çorbası oluyor biraz..
Yani şimdi bu adam doğada yaşasaydı hep cırt cırt mı olacaktı? Olmayacaktı çünkü o zaman zaten hassas da olmayacaktı bünyesi..
Neyse işte.. Giymekten hiç ama hiç hoşlanmadığı, hatta kapıdayken elimde görünce, gerisin geriye odaya dönüp, sokağa çıkmaktan bile vazgeçtiği kırmızı paltosu portmantoda asılı onu bekliyor.. yerimseniben

yorgunum.. İkimiz bir arada olsaymışız o gece.. Bulut'un başına neler gelirdi, sahiden merak ettim şimdi.. :roflol:

Sen adama kırmızı palto alırsan neden sokağa çıksın ki:roflol:

Neden aseksüel olduğunuda anladım kırmızı paltolu görünce mahallenin hatun kişileri Bulut'la alay ettiler tabi soğudu oğlan:roflol::mymeka:

Bi ara sakineye gelsene bişi sorcam sana:mymeka:

benden çok yaşayacaksın nevbaharcım kaydirigubbakcemile5 aynı şeyler geçti aklımdan. hakikaten yaa (tamam renklerin cinsiyetlere ayrılmasına başta ben karşı çıkarım ama burası türkiye be püsküütüm) ah canım benim bulut'ummm, halbuki şöyle güzel siyah bir mont ne havalı yapardı, bulut'un değil miydi siyah ceket+ayakkabılarla pozu vardı birinin sanki buralarda sengözlerimebaksanab

Aynen yorgunum katılıyorum:roflol:

Yoksa Bademinde en sevdiği tasması(kolyesi) kırmızı ama fotoğraf çekileceğimiz zaman siyah kolyemizi takıyoruz:roflol: Badem dışarıya sevkini yansıtmak istemiyor yoksa ben onu mus kilotlu çoraplı halinide koyardım-tatlicadiarzu-

ayy kırmıız paltodamı giyiyor bulut kimbilir ne yakışıyordur

püsküütüm birgün paltolu resminide eklede görelim merak ettim doğrusudelikafadulden

Peri prensimiz hasta olamuş ve iyileş mi :1shok:
vay bana vay geç farkettim ki bu bana :mymeka:
hak ettim :çok üzgünüm:

Neden aseksüel olduğunuda anladım kırmızı paltolu görünce...
Başka rengi yoktu mecbur kaldım aldım.. -tatlicadiarzu-
tamam renklerin cinsiyetlere ayrılmasına başta ben karşı çıkarım
Ben de inatla savaşırım bu işle.. Nice erkek arkadaşlarım olmuştur ki pembe gömlek, kırmızı kazak almışımdır.. Kardeş erkek, e koca doğal olarak erkek, köpiş erkek.. İnadına da erkekler sarıyo etrafımı.. Ben de nerde narlı çiçek var onları bulup alıyorum.. Siyahların hepsi benim :1ninca:
Badem dışarıya sevkini yansıtmak istemiyor yoksa ben onu mus kilotlu çoraplı halinide koyardım
Yaaaa hakikaten de böyle bi'foto olsa da yerlere yatsak.. Canım çekti şimdi :roflol:
püsküütüm birgün paltolu resminide eklede görelim
Zevkle eklerim barçmancım.. Siz paltoya değil de asıl, o paltoyu gördüğünde Bulutun aşağılara inen yüzüne bakarsınız.. :1rolleyes:
[Peri prensimiz hasta olamuş ve iyileş mi
Yok yok üzme kendini.. Oldu da bitti maşallah.. yerimseniben

Özel istek üzerine PeriPrensimin "kırmızı paltolu erkek" fotolarını çekecektim ki.. Bugün nefis bir kar indi gökyüzünden..
Biz de kameramızı alıp fırladık tabii.. Buyrun, keyfimize ortak olun..
Ay, bi'daha mı çıksam acaba?

:lepi: harika, harika, harika :lepi: yok yahu, o kadar da hatunumsu bir kıyafet değilmiş, karizma duruyor yerinde de o çocuklar gibi şen haline bayıldım, bayıldımmm Şeniz

ellerine sağlık, püsküütcüm a.s.

not: ilk 2 fotoda biraz hüzünlü sanki yakışıklımız, ama sonra etrafı takmamayı öğrenip tadını çıkarıyor karın sanki:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…