Kallisim iyi söyledin vallahi.. Hızını boşver de, bi'tanecik kompartmancık da evcil dostlarımıza ayırsalalar.. bunlar ayırmaz da (malum "yatma kalkma" sebeplerippp) ama AB ye uyum geyiğiyle belki mi acaba? Sabah sabah üşütük versiyonumla kalkmışım.. Yazıyorum da anlamıyorum.. Ama sen anlamışsındır.. Teşekkür ederiz ayrıca.. iyileştik, bomba gibi olduk.. :lepi:
yorgunum.. Bulut'un da halledemediği materyaller mevcut yeryüzünde.. Şöyle ki; hani bi'ara ikili demir bilya gibi mıknatıslı ve elips şeklinde tuhaf sesler çıkartan (bııızzzzzz) bi'şey satılıyodu sokaklarda.. Ben de düşünmeden aldım geldim eve.. İkisini atıyosun havaya bııızzzz diye birbirlerine yapışıyolar mıknatısın tesiriyle.. tabe malum bulutum da oynamaya başladı.. Sonra bi' baktım mıknatısın biri yok.. Yahu kocaman şey.. Yani çıkar çıkmasına da nasıl çıkacak? Ağır metal sindirim sisteminde neye yol açacak vs.. Neyse veteriner telefon desteğiyle kurtardı bizi.. Bir çorba kaşığı tepeleme dolu tuzu yutturduk lulutuma.. İstifranın 3. etabında miskete kavuştuk.. :roflol: :roflol:
Yani.. yutsa da çözüyoruz bi'şekilde.. yerimseniben
Ayy aklıma Spike' ım geldi şimdi.. Off neler atlattı o küçük bedeniyle... Nasıl da korkmuştuk o günlerde.. off beee
[
yorgunum.. veti aramadan önce acaba dedim diğer mıknatısı midesine yaklaştırıp oradan da barsak yolcuğuna mı çıksam? Sonra da korktum.. E çapı fena değil aletin..
:
Sen adama kırmızı palto alırsan neden sokağa çıksın ki:roflol:
Neden aseksüel olduğunuda anladım kırmızı paltolu görünce mahallenin hatun kişileri Bulut'la alay ettiler tabi soğudu oğlan:roflol::mymeka:
Bi ara sakineye gelsene bişi sorcam sana:mymeka:
Barçmancım.. şekerlik ve sevgili epaq geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..
Neyse atlattık.. Hava değişimine karşı çok hassas.. E-e ne de ols o bir Peri Prensi.. Hafta sonu kar geliyormuş.. Paltosunu çıkarttım meydana.. Bende oldu kabahat.. Huyunu biliyorum, hava soğuk olunca paltosunu giydirmem lazım.. Ama adamın doğasında var mmı palto giymek? Yok.. Burada mantık çorbası oluyor biraz..
Yani şimdi bu adam doğada yaşasaydı hep cırt cırt mı olacaktı? Olmayacaktı çünkü o zaman zaten hassas da olmayacaktı bünyesi..
Neyse işte.. Giymekten hiç ama hiç hoşlanmadığı, hatta kapıdayken elimde görünce, gerisin geriye odaya dönüp, sokağa çıkmaktan bile vazgeçtiği kırmızı paltosu portmantoda asılı onu bekliyor.. yerimseniben
yorgunum.. İkimiz bir arada olsaymışız o gece.. Bulut'un başına neler gelirdi, sahiden merak ettim şimdi.. :roflol:
Başka rengi yoktu mecbur kaldım aldım.. -tatlicadiarzu-Neden aseksüel olduğunuda anladım kırmızı paltolu görünce...
Ben de inatla savaşırım bu işle.. Nice erkek arkadaşlarım olmuştur ki pembe gömlek, kırmızı kazak almışımdır.. Kardeş erkek, e koca doğal olarak erkek, köpiş erkek.. İnadına da erkekler sarıyo etrafımı.. Ben de nerde narlı çiçek var onları bulup alıyorum.. Siyahların hepsi benim :1ninca:tamam renklerin cinsiyetlere ayrılmasına başta ben karşı çıkarım
Yaaaa hakikaten de böyle bi'foto olsa da yerlere yatsak.. Canım çekti şimdi :roflol:Badem dışarıya sevkini yansıtmak istemiyor yoksa ben onu mus kilotlu çoraplı halinide koyardım
Zevkle eklerim barçmancım.. Siz paltoya değil de asıl, o paltoyu gördüğünde Bulutun aşağılara inen yüzüne bakarsınız.. :1rolleyes:püsküütüm birgün paltolu resminide eklede görelim
Yok yok üzme kendini.. Oldu da bitti maşallah.. yerimseniben[Peri prensimiz hasta olamuş ve iyileş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?