PeriPrensim ''Bulut'um''

Ayy bugünde mü oldu o kar:1shok:

Ay burda hiç böyle kar tutmaz hiç göremeyiz anca havada:a015:

Bulutunda kıyafeti çok güzelmiş ama küçük mü o gıçına doğru uzun olaydı soğuk almasın:a015:

Oyyy gelir gelmez bu büyük sürpriz oldu harika fotoğraflar püsküütüm ama neden burda yağmamış ki o kar

Bulut'um her zamanki gibi süper görüntüsüyle renk katmış buraya... Aliş bağırıyor karşıdan a-a-aaa aynı Yırtık gibi karları ısırmak için atmalış diye :))

Ohh be karizmayı yeniden topladık demek ki..
O hüzün denilen şey virütik bizim ortamda.. benden ona.. ondan bana.. bakışlara yerleşiyor ister istemez.. çok şen şakrak görünürüz de hüzün tadında her şey.. yerimseniben

Kar yağdığında ne güzel oluyor her yer.. Nasıl temiz.. Nasıl aslına aykırı.. Buyrun bekleriz arkadaşlar.. Kapın kedilerinizi, köpeklerinizi gelin.. :lepi: Misal.. Yırtıkla ne güzel olurdu kim bilir yan yana.. Off :asigim:

Popo açıkta mecburen.. Yoksa tatasını yaparken kazaya kurban gidebilir :roflol:

Hakikaten cevap yazmışsın be ama ben çıktıntan sonra:mymeka:

Siparişlerim hazır mı kaydirigubbakcemile

Soğuk Bir Kış Günü Kırmızı Hikayemiz-tatlicadiarzu-

Her evin camında ayrı yeller esmekte ama aynı fikirler beyinleri süpürmektedir:jeyyar:

Bugün Ankara'da hava durumunu öğrenince hemen püskütümden kar fotosu iştedim tabi anlam veremedi ne için istediğime:jeyyar:Şimdi anlamıştır umuyorum:1closedeyes:Şeniz

:roflol: üçünü de Şeniz yiyesim geldi cokacimcoook çok güzel olmuş, çoook sırnaşık şey hele o endişeli bakışları bulut'un, hele cindy ve badem'in alay etmeye hazır halleri sırnaşık şey

:roflol: üçünü de Şeniz yiyesim geldi cokacimcoook çok güzel olmuş, çoook sırnaşık şey hele o endişeli bakışları bulut'un, hele cindy ve badem'in alay etmeye hazır halleri sırnaşık şey

Badem sonradan acınası bir halde kar üstünde dona kaldı ama:roflol:Zavallı oğlum:a015:k kötü bir anayım ben:roflol:

:teselli: sen çok iyi bir anasın, ondan şüphemiz yok Şeniz ana yüreği işte endişeleniyorsun, sence badem o yağlarla üşür mü karda? :1no2: delikafadulden

He bak o bir problem:çok üzgünüm:

Şimdi veterinerimiz zayıflatıcı bir yaş mama vardi aralıklı periyodlarla vereceğiz onuda bir sevdi ki camış gibi yiyor:roflol:

ay pek yakışmış kırmızılar buluta :lepi: bende onu biraz süsledim püsküütüm bakalım beğneecekmisin

:roflol::roflol: Barçmanım bunlar harika olmuş bende istiyorum senağlamasenağlama

250. mesajdakilere bittim ya :roflol: hepsi çok yakışmış Lulut'uma:1hug:

:roflol::roflol: Barçmanım bunlar harika olmuş bende istiyorum senağlamasenağlama

250. mesajdakilere bittim ya :roflol: hepsi çok yakışmış Lulut'uma:1hug:

tamam kalistem seninkilerede yaparım yolla bana senin ciciklerin resimlerini hemen hallederimŞeniz

ay allahım bayıldım bayıldıımm kırmızı da acayip yakışmış bulutuma :asigim:
ah ahhh orda olup bulutumla karların üzerinde debelenmek vardı delikafadulden

nevbahar ve barçman ellerinize sağlık

Şimdi veterinerimiz zayıflatıcı bir yaş mama vardi aralıklı periyodlarla vereceğiz onuda bir sevdi ki camış gibi yiyor:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

He bak o bir problem:çok üzgünüm:

:roflol: cokacimcoook yarasın benim kocaoğlanıma Şeniz

barçman, hepsi harika! bittim yaa, annemi çağırdım baksın diye, şimdi yemeği biraz kızarmış yiyeceğiz, senin eserlerin içine düştüğümüz için

Harikasınız arkadaşlar yaaa.. :lepi:

nevkuşum.. badem'in yatma ve kırmızı şemsiye fobisine bittim.. Bulutun renk körü düşüncesi de süper olmuş.. :roflol: Ellerine sağlık canım yaa Şeniz

barçmancım.. :roflol: Ay ilahi yaaa
Hepsi de birbirinden güzel olmuş.. Emek emek uğraşmışsın teşekkürler..
Favorilerim: kırmızı fiyonklu birinci foto (Allahım hala kırmızı diyom yaa), bulut sergisi ve ekranda bulutu seyreden kediler.. Çok teşekkürler.. Şeniz

Bi'dakika.. Bu koku da neyin nesi?

Şuraya çıktım mı tamamdır..

Ohhh be yakından daha da güzel kokuyooo

İnat ettim beklicem.

Sol patim yoruldu, çaktırmadan dinlendireyim.

Ayaklarım pes etmiş olabilir ama ben etmem arkadaş!

Günün Sorusu: Acaba tencerede ne var?

Günün önemli sorusu: Bulut amacına ulaştı mı? :roflol: :roflol:

Ay anam koptum koptum:roflol::roflol::roflol:

Ay yerim onun ayak dinlendirmesini meraklı bekleyişini:roflol::asigim::asigim:

Ben bile acaba ne var içinde demiştimki meğer Lulutuma mama varmış:sm_cool:

Ay nasıl özlemişim ya büyük sıpayı:asigim:Şeniz

Bulutttttttt sana aşığım ülennn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…