PeriPrensim ''Bulut'um''

benide alın bensiz olmaaazzzz bulutumu ve yırtığı spike ı ay sayamiciim diğerlerini görmeden nasıl yaşarım sabahları yürürken sokağımızdaki 10 larca (sağolsun belediye hepsini benim için sokağa bırakmış :)) köpüşü görmeyince moralim bozuluyo nedendir bilinmez beni görünce kuyruklar sağ sol sağ sol yapıyo en sonunda babam dediki valla anlıyolar senin çok sevdiğini o yüzden sana yanaşıyorlar ayyy dedim inşallah anlıyorlardır sevgisizlik çoook zor çünkü

çenem düştü yaw gece gece bulutuma çoook geçmiş olsun püsküütüüm kıyamam ben onun hassasiyetine:çok üzgünüm: pembiş burnundan öp benim için bi de kocaman sıcacık sarıl olur mua.s.

nevbaharcım, tek tek başarılı olunamıyor maalesef :1no2: hiç ben çocuğumu şöyle yetiştiririm.. diye bencilleşemedim. çünkü her ne kadar sürüden ayrı kalmak hoşuma gitse de, günlük hayatta sinirlerimin zıplamasına delikafadulden zıp zıp dolanmama bu farklar yol açmıyor mu? neyse ...

yaşadığım şehri ancak senin bahsettiğin gibi bir cennete değişirim delikafadulden bana uyar yani :jeyyar:

Ne zaman gidiyoruz? :lepi:

geçmiş olsun bulutçuğa Şeniz kıyamam ben ona :teselli: insanın içi gidiyor öyle durumlarda... sen şimdi kedilerden uzak durursun ama püsküütcüm, yıllar önceki dostumuz, miniğimiz, pisimiz böyle birazcık da pisboğazı sayesinde sık sık cırt cırt olurdu kaydirigubbakcemile3 allah'ım ne nazlanmalar, ağır hareket eşliğinde göz süzmeler, yatağına yatıp, hasta hasta bize duygusallıklar... bizimki tabii minik olduğundan kendi seçtiği bir tişörtü örtü yapardık üstüne, üstünü örtmeden yatmazdı, otururdu haspam Şeniz

tabii iyileştikten sonra da numaralara devam ederdi velet, bir bakıyoruz hasta yatıyo, odada kimse kalmayınca zıp zıp ortalıkta dört dönüyor, kapı sesi duyunca yatakta yerini alıp aynı poza geçiyordu velet yaa :roflol:

kaydirigubbakcemile5 evet "ne kadar çok kişi benimle aynı fikirde olsa, o kadar yanıldığımı düşünürüm!" a.s bir de "yanlış anlaşılmamaktan korkarım"diye bir söz vardı, yine onundu diye hatırlıyorum ama karıştırıyor olabilirim.

güzel dileklerin için çook teşekkür ederim. ya öyle garip ki evde durumlar. biz 3,5 yıldır beraberiz. evlilik için hiiiç acelemiz yok.ancak şöyle bir konu var, benim her geçen gün bir hayvanla aynı evi paylaşma isteğim artıyor. hele bu topiclerde dolandıkça. annem de evlen, al kedini diyor :1closedeyes: olaya bakar mısınız, millet farklı özgürlüklere ya da şeylere kavuşmak için hani evlenir , annemin anladığı nokta başka türlü bir daha evlenmem diye bunu resmen anayasa ilan etti evde. hoş evde gerçekten tuvalet için bir yer ayarlayamamıştık geçen yıl iyice düşünmüştüm yine de..senağlama

...bulutuma çoook geçmiş olsun püsküütüüm...
Teşekkürler çalıkafam.. Sen de inşallah bir gün bir hayvancığı sahiplenirsin..

...annem de evlen, al kedini diyor....
Bu resmen tahrip bombası.. A-aa pardon tahrip mi dedim.. Elim sürçtü.. Tahrik diyecektim.. yerimseniben
Senin el, bu sevgiye sahip bu yürekle en kısa sürede çözer bu işi..
Bulutum için de teşekkürler.. İkinci ilacı da akşam verdim, yarına turp gibi olur benim aslan parçam..
Senin haspanın numarası Bulut'da da mevcut.. Ancak hedef konu farklı.. Şöyle ki; diyelim ki pencerenin önüne oturmuş, güya sakin sakin dışarıyı seyrediyor.. Arkadan bakıyorum, kafa bi'sağa bi'sola.. Hah diyorum bi'şey seyrediyo bu.. Yavaş yavaş yanına yaklaşıyorum ki kedi var.. Benim geldiğimi anlayınca başlıyo havlamaya.. Çok alem yaa..
Kaç kere yakaladım.. Odada ben ya da eşim yoksa sakin sakin kedi seyrediyo adam.. Yeter ki biz gelelim.. Artist Bulut sahneye çıkıyor..

buuuluuut, pabucu yarım! çık dışarıya oynayalım! kaydirigubbakcemile umarım turp gibi olmuştur bulut (büyük bir turp tabii kaydirigubbakcemile3) :Saruboceq: merakta bırakma bizi, püskkütcüm, 1 gibi işe gitmek için evden çıkacağım, umarım haber alırız o zamana kadar senden.

:roflol: gözümün önünde film şeridi gibi canlandı bulut'un hali :roflol: yerim ben onuuu Şeniz artist ama ne artist, ya bir de dalga geçme bakayım sen onunla :dilcikar: adam eşitlikten yana! tabii insanlarda bulunamayan ırkçılık karşıtı, eşitlikçi bir zat olduğundan, kıskandığımız için arada şaka yapıyoruz işte böyle, ahh bulut aah, o gönlünden bir de şu insan bedeni içinde olanlara bulaştırsak, ama salgın hastalık lazım, yoksa durum düzelemez :1no2:

artist bulut'a tekrar geçmiş olsun a.s.

Tamam biletler hazır toplanıver hoplayıver geli geli ver bu geceşakkıdı

Yorguncum da hazırmış gidek bu gece hem orda migrende yokmuş dimi ben de ondan da kurtulcam hem

insanların olmadığı yerde stres olmaz. o da migrene çoook iyi gelir. tedavimizi de aradan çıkarmış oluruz! sositososito

Son düzenleme:
gerçektende bulut sokağa çıkınca aslan kesilmiş evdeki mazlum halinden duygusal bakışlarından eser kalmamış cesur erkekim benim

Yorguncum artık bu püsküt dayağı haketti umuyorum ki akşam dizi ve bulut keyfi etmiştir de yarın seve seve pataklayacam onu

oof of, bir de benim yarın tüm gün dersim var. giremeyeceğim internete zaten girsem bile bizim iş yerinde yasaklı site kk akşama kadar çatlayacağım artık. hmmm ne ceza düşünsek, hmm, artık bulutun en az 2-3 fotoromanını hak ettik di mi :jeyyar:

Ay benim tatlılarım ya.. İkinizden de kocaman özür diliyorum..
Akıl edemedim ne olur bağışlayın.. Düşünememişim bizi bu kadar merak edeceğinizi...
nevkuşum bu arada fotoroman süper olmuş.. süpeeeerrr :roflol:
yorgunum roman olmasa da ufak çaplı bi'şey ekliyorum şimdi..
Umarım affediliriz..

barçmancım.. sorma.. biz dışarı çıkarken nasıl üstümüzü değiştiriyorsak, bu adam da adeta ruhunu değiştiriyor.. yerimseniben

hastayken bu hallere düşüyoruz.. yerimseniben

..iyileştik, bomba gibi olduk işteee :lepi:

Ben bilmem yorgun karar versin affedilip edilmeyeceğinedelikafadulden

Hemen ekle beaa merak ettim sıpayısırnaşık şey

Bende sırtımla boynumdaki yırtığı gösterimmi:roflolGörgüsüz höddük:roflol:)

Ay kıyamam içim gitti o yattığı hali görünce yasenağlamaBir daha hiç hasta olmasın lütfen:Saruboceq:

Sonrada içim coştu:asigim:O sepeti nasıl kapmış öyle be:roflol:Mıtbağada ayrı bayıldım cam kenarı ne kahvaltı edilir hebenneyaptımki

Çağarsana bi hafta sonu kahvaltıya be nolur be yada kahveye çağar zigara hüpletek hadi bebenneyaptımki

Hızlı treni ben icat edecemkaydirigubbakcemile

Ya evet hasta olmasın bi'daha.. İçim eridi o gün.. gittim, geldim yanına küsküs bey.. sabah küsküs.. akşam küsküs.. ertes gün (yani dün) pimini çekerek başladı güne bombamız

Biz bekliyoruz valla.. kim daha çabuk icat edecekse o etsin...

Sen icat etsen bi yerlerin mi dökülür:mymeka:

Bulutu birgün canlı kanlı görüpte öpemeden gidersem gözüm açık kalır bak günahı boynuna bak:1closedeyes:

Artık alır getirir misin bilemiycim

Ortada buluşak İzmite gel:roflol:

Kendimi düşündüm de şimdi.. şehiriçinde bulutum arkadayken maksimum 30 yapıyorum.. Şehirlerarasında ağır vasıta prosedürü ile gitmek lazım gelir sanırım.. Düşüncesinden bile titredim yani.. sen hesap et gerisini.. yerimseniben

kıyamam ben onaaa :teselli: ayy mahvoldum yaa, o ilk fotolarını görünce. süzüm süzüm süzülüyo, off yavrum benim yaaa... Şeniz

bulut^'un iyileşmesi şerefine affedelim derim ben nevbaharcım a.s

bu arada içimde kalmasın diye yazıyorum, ben sepeti çok daha fazla yakıştırdım ağzına bulut'umuzun. (çaktırmayın onu ikna ediyorum yerimseniben)

neden derseniz, 14 aylık yeğenim yüzünden her oyuncak mağazasında saatlerce, üzerinde uygun yaş aralığı yazmasına rağmen. şurası boğazına kaçar mı, acaba şu ip boynuna dolanır mı, ay şu şöyle olur mu, şeklinde annem+ben = 2 manyak olarak dolandığımızdan, ferrari videosunu izlerken yine ikimizin de yüreğine indi, ay tekerleği kırılır boğazına kaçarsa, ay ağzını keserse :roflol: böyle 2 manyak getirin gözünüzün önüne, adam köpek yahu, kemik yiyo, kemikleri püre halinde yemiyor ya, arabanın tekerleği ne yapar ki o cüsseye di mi? delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…