Ohooo sizin gibi gerçekten adam gibi hayvanseverler topluma insan yetiştirmezse bu insanlık soyu aynı şekil bozulmaya devam edecek:1no2:
Yada biz tüm hayvanları toplayıp ıssız bir yere göç ederek kurtulacaz
Ayrıca bana bakmayın ben evlenmicem ha benden tık yok olmaz beklemeyin dedim nan bakmayınbenneyaptımki:roflol:
Bulut'um biraz hasta bugün yorguncum.. hava değişimlerine karşı hassas biraz.. hemen barsaklar tepki veriyor.. başında nöbetteyim, bugün böyle geçecek.. Aniden ihtiyacı oluyor, paldır küldür dışarı çıkıyoruz.. Zor yetişiyoruz müsait alanlara..
İlacını aldı, kıvrıldı her zamanki kanepesine.. Ben de üstünü örttüm.. Çok halsiz PeriPrensim..
Kendine gelince, bu söylediklerini ona aktarıcam.. Bakalım ne diyecek?
Diğer konuya gelince.. Ben, nasıl olsa benim gibi düşünen birini bulamam o nedenle evlilik konusunu da kapatıyorum demiştim ki... inanması zor ama üremeye aklını takmamış bir karşı cinsle karşılaşıverdim..
Etrafta söylediğin gibi bakanlar çok.. Hep de olacak hazır ol..
Ama bu tip olaylarda aklımdan hep geçirdiğim bir söz vardır.. O da şu:
"Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, hatalı olduğumu düşünürüm." / Oscar Wilde
Dilerim sizin de planlarınız, gönlünüzdeki gibi gerçekleşir.. ve dilerim kallisimin evi gibi olur.. hem kedili hem köpekli.. Bayılıyorum Spike ve Yırtığın bir arada olduğu karelere.. Sonra senden de bekleriz bol bol fotoğraf artık.. :asigim:
Ne zaman gidiyoruz? :lepi:
Teşekkürler çalıkafam.. Sen de inşallah bir gün bir hayvancığı sahiplenirsin.....bulutuma çoook geçmiş olsun püsküütüüm...
Bu resmen tahrip bombası.. A-aa pardon tahrip mi dedim.. Elim sürçtü.. Tahrik diyecektim.. yerimseniben...annem de evlen, al kedini diyor....
Ne zaman gidiyoruz? :lepi:
Senin haspanın numarası Bulut'da da mevcut.. Ancak hedef konu farklı.. Şöyle ki; diyelim ki pencerenin önüne oturmuş, güya sakin sakin dışarıyı seyrediyor.. Arkadan bakıyorum, kafa bi'sağa bi'sola.. Hah diyorum bi'şey seyrediyo bu.. Yavaş yavaş yanına yaklaşıyorum ki kedi var.. Benim geldiğimi anlayınca başlıyo havlamaya.. Çok alem yaa..
Kaç kere yakaladım.. Odada ben ya da eşim yoksa sakin sakin kedi seyrediyo adam.. Yeter ki biz gelelim.. Artist Bulut sahneye çıkıyor..
Tamam biletler hazır toplanıver hoplayıver geli geli ver bu geceşakkıdı
Yorguncum da hazırmış gidek bu gece hem orda migrende yokmuş dimi ben de ondan da kurtulcam hem
Ay kıyamam içim gitti o yattığı hali görünce yasenağlamaBir daha hiç hasta olmasın lütfen:Saruboceq:
Sonrada içim coştu:asigim:O sepeti nasıl kapmış öyle be:roflol:Mıtbağada ayrı bayıldım cam kenarı ne kahvaltı edilir hebenneyaptımki
Çağarsana bi hafta sonu kahvaltıya be nolur be yada kahveye çağar zigara hüpletek hadi bebenneyaptımki
Hızlı treni ben icat edecemkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?