Gülme krizim geldi yazamıycımmm, bir sonraki gelişime daha az gülerim sanırım o zaman yazarım...:roflol::roflol::roflol::roflol: İki karşılıklı apartman penceresi geldi şu anda gözümün önüne, birinde nev oturuyor :roflol: karşı apartmandan püsküüte laf yetiştirirken cinndy'e içeri girmesini pencere kenarlarında dolaşmamasını söylüyor:roflol: Ay tuttu krizim..
nevkuşum.. Sence Bulut ne yapardı o zaman? :roflol: Ben yazmıyorum bak..
[/I]
öhömmm hmmm ciddi oliiim bu araada bulutumuz da tertemiz ve pak maşallah safişte çok hoş ah ah izdivaç olsa keşke mini mini bulutlar olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bu atışmayı püskütten başka kimseyle etmem zaten yanlış anlama olmasın onun benim espiri anlaşımı ve o da benim anlayışımı bilir. Yanlış anlamaya mahal verilecek gibi gözüyor araya noktalı virgül koyayım dedim.
delikafadulden şöyle bir gözümün önüne geldiler, mini mini bulutlar delikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz
:mymeka: sen ne demek istiyon bakiim nevim bize :dilcikar: bi kerem hayvanlarla haşır neşir olup da, onları gönülden sevip de bu atışmaları yanlış anlayacak dostsever olacağına inanmıyorum :1closedeyes:
yok kallis, yokk anladım ben, bedavaya sit up (oturduğunuz yerden yazıyonuz ya naniknanik) yapmak istemiyorlar, anlaşıldı, bilet parası istiyorlar, iyi iyi aman siz devam edin, biz de kuru mama, çim, kemik şeklinde bilet ücretini öderiz :dilcikar:
öhömmm hmmm ciddi oliiim bu araada bulutumuz da tertemiz ve pak maşallah safişte çok hoş ah ah izdivaç olsa keşke mini mini bulutlar olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yok çalı kafam bence minik Bulut'lar kolay kolay olmayacak..
Düşünüyorum da.. Bulut'umla yaptığımız yüzlerce sözlü/sözsüz iletişimden sonra farkında olmadan buna ben sebep olmuş olabilir miyim acaba?
Haklarında sahip olduğum olumsuz düşüncelerimin şiddetle arttığı; öfkesini bahanelendirmeye pek yatkın (bkz: geceyarısı ağlıyor uyuyamıyorum en iyisi kalkıp 5 aylık oğlumu öldüreyim..vs..vs..vs..vs..), hırslı, saygısız, seviyesiz, radikal eylemlere pek bi'meyilli, kendini geliştirmekten yeni bir şeyler öğrenmekten neredeyse imtina eden "insan" ırkının devamında kendi adıma pay sahibi olmamak için almış olduğum "asla çocuk doğurmamak" kararımı çaktırmadan empoze etmiş olabilir miyim Bulut'uma..? yerimseniben
Düşünüyorum da.. Bulut'umla yaptığımız yüzlerce sözlü/sözsüz iletişimden sonra farkında olmadan buna ben sebep olmuş olabilir miyim acaba?
Haklarında sahip olduğum olumsuz düşüncelerimin şiddetle arttığı; öfkesini bahanelendirmeye pek yatkın (bkz: geceyarısı ağlıyor uyuyamıyorum en iyisi kalkıp 5 aylık oğlumu öldüreyim..vs..vs..vs..vs..), hırslı, saygısız, seviyesiz, radikal eylemlere pek bi'meyilli, kendini geliştirmekten yeni bir şeyler öğrenmekten neredeyse imtina eden "insan" ırkının devamında kendi adıma pay sahibi olmamak için almış olduğum "asla çocuk doğurmamak" kararımı çaktırmadan empoze etmiş olabilir miyim Bulut'uma..? yerimseniben
Hepsi deme kafanı kirmim eğer sen yetiştirsen kimbilir nasıl biri olurdu hayal bile edemiyorum zalak:mymeka:Beni al beni yetiştir ağaç yaşken eğilir ama ben doğuştan kütükümfisfisfis
Saksı değil ki bu nevkuşum.. Al, suyunu ver, şarkılar, türküler fısılda kulağına, arada okşayıver usulca.. Güneşi göster arada.. ısısına bak.. toprağına bak.. Öylece duruversin, senin ona yarattığın dünyanın bir köşesinde..
Çocuk bu.. Topluma (!) karışınca iş işten geçiyor zaten.. E bebek halleri de pek bi'güzel diyip, böyle bir utanca sahip olmak içimden hiç gelmedi.. gelemedi..
Çaktırmadan bana övgüler yağdırmışsın yine.. Hatırlar bi'ara yiyecem seni.. Şeniz
Ohooo sizin gibi gerçekten adam gibi hayvanseverler topluma insan yetiştirmezse bu insanlık soyu aynı şekil bozulmaya devam edecek:1no2:
Yada biz tüm hayvanları toplayıp ıssız bir yere göç ederek kurtulacaz
Ayrıca bana bakmayın ben evlenmicem ha benden tık yok olmaz beklemeyin dedim nan bakmayınbenneyaptımki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?