PeriPrensim ''Bulut'um''

Aynen yorguncum aynen.. Ne varsa bu köpeklerde var.. Allahım yaa inadına hayvan demiyorum da köpek diyorum gibi gözüküyor di mi? Bi'tek onların huylarını biliyorum da ondan.. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim..
Hiç ama hiç insan kalmasın etrafımda umurumda değil desem.. Bulut'uma sarılır.. Onun o dingin, hırssız, yalansız, rolsüz, sadakat dolu ve üstelik bütün bu özelliklerin de sabitliğini koruyan yüreğinde mışıl mışıl uyurum...
Nerde insan, orada yalan..
Hele hırs işi yok mu akıllara zarar.. Güzel Allahım beni hırslı insanlardan UZAK tutsun.. Amin.

nevkuşum.. Sence Bulut ne yapardı o zaman? :roflol: Ben yazmıyorum bak..

Ne kadar harika bir adam bu Püsküüt:roflol:

Özellikle bandanalı fotografını beğendik Makbuş'la.(Şu an kendisi gerçekten oturdu monitörün önüne resim bakıyor.:1shok:)

Canım çok Bulut çekti,olsa da yesem birazcık:roflol:

Makbuş'un fotoyu özümseyerek baktığına eminim epaqcım.. Pek bi'bilmiş bakışları var çünkü..
Bulut adına teşekkürler.. yerimseniben
Dur senin yerine ben yiyeyim.. :roflol:

al benden de o kadar kallisim okurken yarıldım sanki ozan atışması mübarek sırnaşık şey

benim oğlum senin kızını döver yok benim kızım seninkinin üzerine işer vs vs ay yazamıyorujmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

öhömmm hmmm ciddi oliiim bu araada bulutumuz da tertemiz ve pak maşallah safişte çok hoş ah ah izdivaç olsa keşke mini mini bulutlar olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu atışmayı püskütten başka kimseyle etmem zaten yanlış anlama olmasın onun benim espiri anlaşımı ve o da benim anlayışımı bilir. Yanlış anlamaya mahal verilecek gibi gözüyor araya noktalı virgül koyayım dedim.

Nevbaharım yanlış anlamaya mahal bir durum olsa ben güldüm hadi yetmedi celebde gülmekten ölmüş neden gerdin kendini şekerciğim espiri anlayışımız sizinki kadar geniş merak etmeyesin...

öhömmm hmmm ciddi oliiim bu araada bulutumuz da tertemiz ve pak maşallah safişte çok hoş ah ah izdivaç olsa keşke mini mini bulutlar olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

delikafadulden şöyle bir gözümün önüne geldiler, mini mini bulutlar delikafadulden

Şeniz Şeniz Şeniz

:mymeka: sen ne demek istiyon bakiim nevim bize :dilcikar: bi kerem hayvanlarla haşır neşir olup da, onları gönülden sevip de bu atışmaları yanlış anlayacak dostsever olacağına inanmıyorum :1closedeyes:

yok kallis, yokk anladım ben, bedavaya sit up (oturduğunuz yerden yazıyonuz ya naniknanik) yapmak istemiyorlar, anlaşıldı, bilet parası istiyorlar, iyi iyi aman siz devam edin, biz de kuru mama, çim, kemik şeklinde bilet ücretini öderiz :dilcikar:

:roflol::roflol:Allah seni netsin:roflol:

Yok be canım dün biraz canımı sıktılarda artık höh yazsam korkar oldumCADIARZU

ben bilet ücretimi bulutuma oyuncak kırmızı ferrari alcem aşağısı hayatta kurtartmaz eminim
bulutumun dişlerine başkası yaraşmaz zati he he

Yok çalı kafam bence minik Bulut'lar kolay kolay olmayacak..
Düşünüyorum da.. Bulut'umla yaptığımız yüzlerce sözlü/sözsüz iletişimden sonra farkında olmadan buna ben sebep olmuş olabilir miyim acaba?

Haklarında sahip olduğum olumsuz düşüncelerimin şiddetle arttığı; öfkesini bahanelendirmeye pek yatkın (bkz: geceyarısı ağlıyor uyuyamıyorum en iyisi kalkıp 5 aylık oğlumu öldüreyim..vs..vs..vs..vs..), hırslı, saygısız, seviyesiz, radikal eylemlere pek bi'meyilli, kendini geliştirmekten yeni bir şeyler öğrenmekten neredeyse imtina eden "insan" ırkının devamında kendi adıma pay sahibi olmamak için almış olduğum "asla çocuk doğurmamak" kararımı çaktırmadan empoze etmiş olabilir miyim Bulut'uma..? yerimseniben

naaaptın bulutumuza püsküütüüüümmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Yok olmazsın çünkü bulut gay yada karşı cinse gay yada topluma gay:roflol:

Hepsi deme kafanı kirmim eğer sen yetiştirsen kimbilir nasıl biri olurdu hayal bile edemiyorum zalak:mymeka:Beni al beni yetiştir ağaç yaşken eğilir ama ben doğuştan kütükümfisfisfis

Hepsi deme kafanı kirmim eğer sen yetiştirsen kimbilir nasıl biri olurdu hayal bile edemiyorum zalak:mymeka:Beni al beni yetiştir ağaç yaşken eğilir ama ben doğuştan kütükümfisfisfis

Saksı değil ki bu nevkuşum.. Al, suyunu ver, şarkılar, türküler fısılda kulağına, arada okşayıver usulca.. Güneşi göster arada.. ısısına bak.. toprağına bak.. Öylece duruversin, senin ona yarattığın dünyanın bir köşesinde..
Çocuk bu.. Topluma (!) karışınca iş işten geçiyor zaten.. E bebek halleri de pek bi'güzel diyip, böyle bir utanca sahip olmak içimden hiç gelmedi.. gelemedi..

Çaktırmadan bana övgüler yağdırmışsın yine.. Hatırlar bi'ara yiyecem seni.. Şeniz

He nan ye beni

Bi'de bak hemen alınganlık edeyim mi çok seversin bu huyumu:roflol:

Şimdi sana göre ben bir utanç mıyım nan:mymeka::roflol:Valla şaka ettimdelikafadulden

Bu arada bir ara sakinede anlataklarım var sana dünle alakelli

:1shok: ama ama ama bulutcuğa bir an önce açıklamak, farkın altını çizmek lazım. hayır tamam ben de püsküütünle aynı fikirdeyim. zamanında doğmuş, büyümüş de insanı insan olmaktan utandıranlarla dolan bu dünyaya daha fazla üretimin anlamı yok.

ama ama ama bulutcummm, sizin familyada sayının çoğalması lazım ki, bu insan bedenindekilere biraz canlı olmanın ne demek olduğunu öğretsinler. olmaz ki, şey bak kafan karışmış olabilir anlıyorum, sen-ben ayrımı olmamalı hepimiz canlıyız, bu dünyaya gelip gidiyoruz, ama şöyle anlaşalım, bizim silüetimize sahiplerden gerek yok, tu kaka :1no2: ama gölgesi sana benzeyenlere çok ihtiyaç var a.s anlaştık mı? delikafadulden

benim bir zamanlar, çok gençken yaşım, dünyadaki çirkin kalplerden bu kadar haberim olmamışken, yani milattan önce... öyle bir düşüncem olmuştu. ama çok şükür kendimi çabuk toparladım :1shok: yok, yok benim de içimden gelmiyor ve gelmeyecek. allah'a şükür ek sebeplerle de eklendi buna zamanla.

sevgilimle 3 yıl önce bu konuyu konuştuk, anlaştık. anlaşırken bir kez daha şaşırdık. bu konuda da birbirini bulmuş 2 tiptik. ama kedimiz olsun istiyoruz . eğer evimiz müsait olursa köpeğimizin olmasını da diliyor. büyük evim olursa, bakımını yapacak maddi gücüm de, ben de çok isterim ama her zamanki gibi karamsarım.

tabii bizim bu planımızı arada ağzımdan kaçırdığımda, etrafta garip gözlerle bana bakanları saymıyorum, dikkate almıyorum kaydirigubbakcemile3 aynen böyle oluyorlar :1shok: :1shok:

Ohooo sizin gibi gerçekten adam gibi hayvanseverler topluma insan yetiştirmezse bu insanlık soyu aynı şekil bozulmaya devam edecek:1no2:

Yada biz tüm hayvanları toplayıp ıssız bir yere göç ederek kurtulacaz

Ayrıca bana bakmayın ben evlenmicem ha benden tık yok olmaz beklemeyin dedim nan bakmayınbenneyaptımki:roflol:

Bulut'um biraz hasta bugün yorguncum.. hava değişimlerine karşı hassas biraz.. hemen barsaklar tepki veriyor.. başında nöbetteyim, bugün böyle geçecek.. Aniden ihtiyacı oluyor, paldır küldür dışarı çıkıyoruz.. Zor yetişiyoruz müsait alanlara..
İlacını aldı, kıvrıldı her zamanki kanepesine.. Ben de üstünü örttüm.. Çok halsiz PeriPrensim..
Kendine gelince, bu söylediklerini ona aktarıcam.. Bakalım ne diyecek?

Diğer konuya gelince.. Ben, nasıl olsa benim gibi düşünen birini bulamam o nedenle evlilik konusunu da kapatıyorum demiştim ki... inanması zor ama üremeye aklını takmamış bir karşı cinsle karşılaşıverdim..

Etrafta söylediğin gibi bakanlar çok.. Hep de olacak hazır ol..
Ama bu tip olaylarda aklımdan hep geçirdiğim bir söz vardır.. O da şu:

"Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, hatalı olduğumu düşünürüm." / Oscar Wilde

Dilerim sizin de planlarınız, gönlünüzdeki gibi gerçekleşir.. ve dilerim kallisimin evi gibi olur.. hem kedili hem köpekli.. Bayılıyorum Spike ve Yırtığın bir arada olduğu karelere.. Sonra senden de bekleriz bol bol fotoğraf artık.. :asigim:

Ne zaman gidiyoruz? :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…