pati havada, nasıl estetik bir duruştur, kırmızı mont konularıyla bir ilgisi var mıdır?:jeyyar: :tomato:
Koparma skoru eşitlendi böylece :roflol: :roflol: :roflol: Ellerine sağlık nevkuşum ŞenizPüsküttttt, ben tavla oynamayacam diye üzülüyordum ama bak okey oynuyoruz hem daha zevkli, ama tek üzücü yanı çaylar nerde kaldı kadın
Zorla montu boyatacaksınız he! :roflol: :roflol:pati havada, nasıl estetik bir duruştur, kırmızı mont konularıyla bir ilgisi var mıdır?:jeyyar: :tomato:
O senin yeteneğinle ilgili sanırım.. sengözlerimebaksanabNot: PC me format attığım için daha photoshopu yüklemedim o yüzden paintte ancak bu kadar olıyor:asigim:
Amaç Bulut tarafından hüpletildi yani:roflol:
Videoda isteriz:lepi:
Dövmeli elini verdin dövmesiz kolunuda kaparız:jeyyar:
O senin yeteneğinle ilgili sanırım.. sengözlerimebaksanab
Ben herşeyi zaten paintte yapıyorum.. gamyoncuiremsu
Dur be kızma hemeeeenn Şeniz
Video deme... sakın deme.. megabilmemnesi ile 3 kere uğraştım.. Upload yapıyor yapmasına güya.. ama link yok ortada.. Yeni site arıyorum haberin olsun.. yerimseniben
Not: Beceriksiz deme sakın..
Bi'dakika.. Bu koku da neyin nesi?
Şuraya çıktım mı tamamdır..
Ohhh be yakından daha da güzel kokuyooo
İnat ettim beklicem.
Sol patim yoruldu, çaktırmadan dinlendireyim.
Ayaklarım pes etmiş olabilir ama ben etmem arkadaş!
Günün Sorusu: Acaba tencerede ne var?
Günün önemli sorusu: Bulut amacına ulaştı mı? :roflol: :roflol:
canım benim yaaa hiç dayanamazlar tavuk kokusuna yerimseniben
Tavuk haşlanmak üzere suya konulduğunda Bulut'un haberi olmaz.. İçerideki odalarda muhtemelen uyumaya devam eder.. Su ne zaman ısınır, tavuk kokusunu ne zaman bırakır.. işte o zaman gözler aniden açılır.. Burun saniyede 1000 titreşim hızında hareket etmeye başlar.. Gözler hedefe kilitlenir, gerilen bedenle mutfağa yönelinir.. ve uzun bekleyiş başlar.. :roflol: :roflol:
Ha-hahaa ne sabırla bekliyorkaydirigubbakcemile3 kimbilir ne çekici geliyordur koku ayrılmıyor başındankıyamam ben ona yaaa.. Bizim kız tavuk pişerken ocak başında havlıyor ama vazgeçiremiyorum bu huyundan :mymeka: dışarı çıkartıyorum, mutfak penceresinden içeri bakıyor sokak çocukları gibi, ve yine havlıyor şakkıdı
ay kıyamam bulutuma yaaa nasıl özlemişim
bu arada acaba bulut o tavuklardan yedi mi?
Koparma skoru eşitlendi böylece :roflol: :roflol: :roflol: Ellerine sağlık nevkuşum Şeniz
Zorla montu boyatacaksınız he! :roflol: :roflol:
Dipçik not: Amaç mı kaldı ortada? :lepi:
Amaç Bulut tarafından hüpletildi yani:roflol:
Videoda isteriz:lepi:
Dövmeli elini verdin dövmesiz kolunuda kaparız:jeyyar:
Tavuk haşlanmak üzere suya konulduğunda Bulut'un haberi olmaz.. İçerideki odalarda muhtemelen uyumaya devam eder.. Su ne zaman ısınır, tavuk kokusunu ne zaman bırakır.. işte o zaman gözler aniden açılır.. Burun saniyede 1000 titreşim hızında hareket etmeye başlar.. Gözler hedefe kilitlenir, gerilen bedenle mutfağa yönelinir.. ve uzun bekleyiş başlar.. :roflol: :roflol:
Vallahi "Sizinkinin Komik Huyu Ne?" başlığına çok taze fidyo ekledim.. hihoyyythihoyyyt isteriz, isteriz cokacimcoook
Buluuuuttt çok tatlısın canım benim. Maşallah allah nazardan saklasın. Çok seviyorum Bulut'u.
Vallahi "Sizinkinin Komik Huyu Ne?" başlığına çok taze fidyo ekledim.. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?