PeriPrensim ''Bulut'um''

Püsküttttt, ben tavla oynamayacam diye üzülüyordum ama bak okey oynuyoruz hem daha zevkli, ama tek üzücü yanı çaylar nerde kaldı kadın:1closedeyes:delikafadulden:asigim: :asigim:

Not: PC me format attığım için daha photoshopu yüklemedim o yüzden paintte ancak bu kadar olıyor:asigim:

:roflol: süper bir fotoroman olmuş püsküütüm ellerine sağlık a.s. aman allah'ım tütütütü bugün bizim hayvan dostlarının hamaratlığı üstünde :Saruboceq:

ay o burnunu uzatıp koklamasını yerim ben bulutçuğun (irice olsa da o benim minik bulutum Şeniz )

pati havada, nasıl estetik bir duruştur, kırmızı mont konularıyla bir ilgisi var mıdır?:jeyyar: :tomato:

cokacimcoook ee cevabı bekliyorum? amacına ulaştı mı??? delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Püsküttttt, ben tavla oynamayacam diye üzülüyordum ama bak okey oynuyoruz hem daha zevkli, ama tek üzücü yanı çaylar nerde kaldı kadın
Koparma skoru eşitlendi böylece :roflol: :roflol: :roflol: Ellerine sağlık nevkuşum Şeniz
pati havada, nasıl estetik bir duruştur, kırmızı mont konularıyla bir ilgisi var mıdır?:jeyyar: :tomato:
Zorla montu boyatacaksınız he! :roflol: :roflol:
Dipçik not: Amaç mı kaldı ortada? :lepi:

Amaç Bulut tarafından hüpletildi yani:roflol:

Videoda isteriz :lepi:

Dövmeli elini verdin dövmesiz kolunuda kaparız:jeyyar:

Not: PC me format attığım için daha photoshopu yüklemedim o yüzden paintte ancak bu kadar olıyor:asigim:
O senin yeteneğinle ilgili sanırım.. sengözlerimebaksanab
Ben herşeyi zaten paintte yapıyorum.. gamyoncuiremsu
Dur be kızma hemeeeenn Şeniz

Video deme... sakın deme.. megabilmemnesi ile 3 kere uğraştım.. Upload yapıyor yapmasına güya.. ama link yok ortada.. Yeni site arıyorum haberin olsun.. yerimseniben

Not: Beceriksiz deme sakın..

Yok be püskütüm gördün işte paintte yapma işini hala kıvıramadım ki benSenin gibi edemedim ondan diğer programla yapabiliyorum

Site işine gelince evet bende kaç kez yükledim link vermiyorum yahooya yüklüyorum artık sen de oraya yükle:sm_cool::sm_cool:

Aha da bak çok pis kızdımŞenizkaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa hiç dayanamazlar tavuk kokusuna yerimseniben

canım benim yaaa hiç dayanamazlar tavuk kokusuna yerimseniben

Tavuk haşlanmak üzere suya konulduğunda Bulut'un haberi olmaz.. İçerideki odalarda muhtemelen uyumaya devam eder.. Su ne zaman ısınır, tavuk kokusunu ne zaman bırakır.. işte o zaman gözler aniden açılır.. Burun saniyede 1000 titreşim hızında hareket etmeye başlar.. Gözler hedefe kilitlenir, gerilen bedenle mutfağa yönelinir.. ve uzun bekleyiş başlar.. :roflol: :roflol:

canım yaaa nede tatlı bakıyor bu arada epeydir fotoğraf eklememiştin özlemişim düğme burunlu bulutu:1hug:

Ha-hahaa ne sabırla bekliyorkaydirigubbakcemile3 kimbilir ne çekici geliyordur koku ayrılmıyor başından kıyamam ben ona yaaa.. Bizim kız tavuk pişerken ocak başında havlıyor ama vazgeçiremiyorum bu huyundan :mymeka: dışarı çıkartıyorum, mutfak penceresinden içeri bakıyor sokak çocukları gibi, ve yine havlıyor şakkıdı

Sen misin adını "Yırtık" koyan.. Böyle yırtıklık yapar durur işte.. :roflol:
Neyseki diğer evlerde pişen tavuk kokularını almıyor.. Yoksa yanmıştınız havlama sesinden.. :teytey:

ay kıyamam bulutuma yaaa nasıl özlemişim
bu arada acaba bulut o tavuklardan yedi mi?

Koparma skoru eşitlendi böylece :roflol: :roflol: :roflol: Ellerine sağlık nevkuşum Şeniz

Zorla montu boyatacaksınız he! :roflol: :roflol:
Dipçik not: Amaç mı kaldı ortada? :lepi:

:1no2: Hayır, hayır! Çok yakışıyor ona :asigim: Amaç mideye indi, hatta toprağa geçti sanırım :roflol:

hihoyyyt isteriz, isteriz cokacimcoook

:roflol: Gözümün önüne geldi o sahneler Şeniz :roflol:

Buluuuuttt çok tatlısın canım benim. Maşallah allah nazardan saklasın. Çok seviyorum Bulut'u.

Buluuuuttt çok tatlısın canım benim. Maşallah allah nazardan saklasın. Çok seviyorum Bulut'u.

Çok teşekkür ediyorum Bulut adına.. Tam bir sevgi arsızı olarak yanınızda olsaydı başlamıştı yalamaya şapur şupur.. yerimseniben

gözümüz gönlümüz açıldı özlemişim bulutumu 1 saattir döndüm döndüm tekrar baktım fotolara videoları izledim. oyy güzel kız diyen püsküütümüde özlemişim ne güzel güzelkıza veriyim diyordu öyle :asigim: bütün herşey süper nazarlığımızı bırakmayı unutmuyoruz teşekkür ediyoruz videolar ve şirin resimler için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…