gözümüz gönlümüz açıldı özlemişim bulutumu 1 saattir döndüm döndüm tekrar baktım fotolara videoları izledim. oyy güzel kız diyen püsküütümüde özlemişim ne güzel güzelkıza veriyim diyordu öyle :asigim: bütün herşey süper nazarlığımızı bırakmayı unutmuyoruzteşekkür ediyoruz videolar ve şirin resimler için a.s.
Prensimiz bulutumuz nasıl bugun özledim geldim gördüm özlemimi giderdim :asigim:
:
Yeni video ve fotoğraflarla bi'kaç güne kalmaz sevenlerimizle beraber olacağız.. (Anons gibi oldu yahu) :roflol: :roflol:
Prensimiz bulutumuz nasıl bugun özledim geldim gördüm özlemimi giderdim :asigim:
delikafadulden cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden
Bende bende bende özledim Bulutcuğumu. Bugün eşime anlattım marifetlerini delikafadulden
Özleyenlerimizi fazla bekletmeden bugün ekleyelim fotolarımızı o halde.. :asigim:
:asigim: Teşekkürler eylülcüm.. a.s.
Yeni video ve fotoğraflarla bi'kaç güne kalmaz sevenlerimizle beraber olacağız.. (Anons gibi oldu yahu) :roflol: :roflol:
Hem de nasıl şanslıyız şükürler olsun kallisim..Ben onun o tıçını yirim yirim, o pembiş burnunuda ısırırımsırnaşık şey fotoğraflarınız her zamanki gibi çok ama çok güzeller aman nazarımız değmesinprensimize...
Videosuna ise ne desem bilemedimdelikafadulden, pet şişeci bunların hepsi ve hayret ettim oda benim Yırtık gibi vermiyor, kaçırıp duruyor:roflol: oyun delisi şeyler.. Bunlar gibi hayat kaynağımız var püsküütüm biz çok şanslı insanlarız çok tatlılar :1rolleyes:
allahım ne güzel eğitmişsiniz bulutu bütün komutlara uyuyor:asigim:
seninde yüzüklerini yerim püsküütümyerimsenibenŞeniz
nevkuşum yaaaa.. Oofff hep mi böyle olur..? Peki sen, senin videolarını da mı izleyemiyorsun işyerindeyken? Denedin mi hiç?ışyerinde izleyemiyorum gene birinin lanetimi ne var anlamadım gene eve kadar sabır çekicem ya offfff
Sen şimdi yüzük dedin ya.. nevkuşum iyice dellenecek..
nevkuşum yaaaa.. Oofff hep mi böyle olur..? Peki sen, senin videolarını da mı izleyemiyorsun işyerindeyken? Denedin mi hiç?
Kıyamam. sabret.. saat olmuş 3,5 :roflol: (3,5 da ince bir latife vardır)
Yusuf yusuf durumu mu nedir asabiyete bağladım zaten :mymeka:
He yüzükleri görmem lazım çünkü ben göremedimdi sanırsam aynı yüzükleri takıyormuşuz püskütümlen
Bu arada ben soldaki yüzüğümü odada kaybettim ama 4 kediyle bul bulabilirsen yenisini almak farz oldu:roflol:
Baş parmağımızdakiler kesinlikle aynı.. Benimkinde ilave desen var.. Ama sanırım işaret parmağımdakini görmedin.. yerimseniben
Kaybolan yüzük işi ciddi bir durum.. Allah korusun diyeyim hemen..
Bence akşam eve gidince fidyo izlemeden önce yüzüğünü bul.. Aman diyeyim....
Bulut oturrrrrrr-tatlicadiarzu-
Bulut: Kölen mi var nan yat kalk çocuk muyum ben be:mymeka::roflol:
Bu videoda pet şişesi yerine top koy aynısının cindysi işte aynı:dance:
....
Avartarda ki şapkanın gölgesi de vurmuş çimlere:CüvCüv:
R enişte de maşallah Bulut nerdeyse tam tersi yöne atıyor şişeyi:roflol::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?