PeriPrensim ''Bulut'um''

Biz de teşekkür ediyoruz güzel yorumların için pamuğum böreğim.. a.s.

Prensimiz bulutumuz nasıl bugun özledim geldim gördüm özlemimi giderdim :asigim:

:asigim: Teşekkürler eylülcüm.. a.s.

Yeni video ve fotoğraflarla bi'kaç güne kalmaz sevenlerimizle beraber olacağız.. (Anons gibi oldu yahu) :roflol: :roflol:

Pazar günü parka gittik PeriPrensimizle.. Çimenlere yayılmak biraz rahatsız etti..
E-ee boşuna prens demiyoruz..
Alışkın değil poposu toprağa, çimene, bayıra.. :roflol:

Bunlar da günün video görüntüleri: :asigim:

Bir pet şişe ne hale getirilir?
ızlesene.com : Video - bulutpazar1
Otur, dersin yatar ) Uyanık biliyo bir sonraki komutun "yat" olacağını..
Önlemini baştan alıyor.. yerimseniben
ızlesene.com : Video - bulutpazar2

Ben onun o tıçını yirim yirim, o pembiş burnunuda ısırırımsırnaşık şey fotoğraflarınız her zamanki gibi çok ama çok güzeller aman nazarımız değmesin prensimize...

Videosuna ise ne desem bilemedimdelikafadulden, pet şişeci bunların hepsi ve hayret ettim oda benim Yırtık gibi vermiyor, kaçırıp duruyor:roflol: oyun delisi şeyler.. Bunlar gibi hayat kaynağımız var püsküütüm biz çok şanslı insanlarız çok tatlılar :1rolleyes:

allahım ne güzel eğitmişsiniz bulutu bütün komutlara uyuyor:asigim:

seninde yüzüklerini yerim püsküütümyerimsenibenŞeniz

İşyerinde izleyemiyorum gene birinin lanetimi ne var anlamadım gene eve kadar sabır çekicem ya offfff

Hem de nasıl şanslıyız şükürler olsun kallisim.. Yırtık Hanım'a olan hasretim de artık bırak dağı, hızlı treni de delecek hale geldi, haberin olsun.. :roflol: Kızımın şu gariban başlığına bi'el atsan da sevinsek diyorum.. :lepi:

allahım ne güzel eğitmişsiniz bulutu bütün komutlara uyuyor:asigim:

seninde yüzüklerini yerim püsküütümyerimsenibenŞeniz
Teşekkür ederiz Barçmanım..
"Can dostum" programındaki komutları da öğrettim.. Tek problem, ben yerde diz çökmüşken ve dizimin üzerinden atlamaası gerekirken bazen beni de düşürüyor olması :roflol: :roflol: Dizimin yerine bedenime dalıyo adam yaaa :roflol:
Sen şimdi yüzük dedin ya.. nevkuşum iyice dellenecek..

ışyerinde izleyemiyorum gene birinin lanetimi ne var anlamadım gene eve kadar sabır çekicem ya offfff
nevkuşum yaaaa.. Oofff hep mi böyle olur..? Peki sen, senin videolarını da mı izleyemiyorsun işyerindeyken? Denedin mi hiç?
Kıyamam. sabret.. saat olmuş 3,5 :roflol: (3,5 da ince bir latife vardır)

Yusuf yusuf durumu mu nedir asabiyete bağladım zaten :mymeka:

He yüzükleri görmem lazım çünkü ben göremedimdi sanırsam aynı yüzükleri takıyormuşuz püskütümlen

Bu arada ben soldaki yüzüğümü odada kaybettim ama 4 kediyle bul bulabilirsen yenisini almak farz oldu:roflol:

Baş parmağımızdakiler kesinlikle aynı.. Benimkinde ilave desen var.. Ama sanırım işaret parmağımdakini görmedin.. yerimseniben

Kaybolan yüzük işi ciddi bir durum.. Allah korusun diyeyim hemen..

Bence akşam eve gidince fidyo izlemeden önce yüzüğünü bul.. Aman diyeyim....

Merak etme püskütüm benimkilerin yutma huyu yok aksine elimden yüzüğümü çıkarttırırlardı onu top gibi atarlardı

Bulut oturrrrrrr-tatlicadiarzu-

Bulut: Kölen mi var nan yat kalk çocuk muyum ben be:mymeka::roflol:

Bu videoda pet şişesi yerine top koy aynısının cindysi işte aynı:dance:

....

Avartarda ki şapkanın gölgesi de vurmuş çimlere:CüvCüv:

R enişte de maşallah Bulut nerdeyse tam tersi yöne atıyor şişeyi:roflol::tomato:

Çocuk tabe :asigim: Ben küçükken evcilik oynamadım da.. :çok üzgünüm:

Dışarıda pet şişe yerine top kullanmak bizim için tehlikeli olabiliyor.. Biliyorsun, top yuvarlak.. :roflol:

....

Gözünden de hiçbi'şeycik kaçmaaaazzz

....
R, özellikle yapıyo bunu.. Bulut koşsun da göbeği erisin diye.. Vete her gidişimizde azar işitiyoruz..:mymeka:

ahh ne desem boş kelimeler yetmiyor.. dur daha güzel ifade edilişi var evet kelimeler kifayetsiz kalıyor..
Çok kıskanıyorum, imreniyorum ahanda kifayetsiz kaldı bile iştee....

Ben de azar işitiyorum ya dişi olsa badem hamilemi diye soracaklar:roflol:

Bulutu ısırcam bencokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…