Kıskananlar lütfen nazar boncuğu taksın.. Ne olur ne olmaz.. :asigim: yerimsenibenahh ne desem boş kelimeler yetmiyor.. dur daha güzel ifade edilişi var evet kelimeler kifayetsiz kalıyor..
Çok kıskanıyorum, imreniyorum ahanda kifayetsiz kaldı bile iştee....
Ben de azar işitiyorum ya dişi olsa badem hamilemi diye soracaklar:roflol:
Bulutu ısırcam bencokacimcoook
hımm hemen takayım nazar boncuğunu
Ama benim kıskançlığım hüzün karışık....:çok üzgünüm:
Bu benim bilmediğim bir konu mu? Yoksa bilip de unuttuklarımdan mı?:tomato:
Ya önerim var arkadaş :mymeka:
bir o topik bir bu topik koşturuyoruz en iyisimi Bulut - Badem - Cindy - Mercan - Çaki diye toplu bir konu açmak :roflol: Tamam be kaçtım :tomato:
Yok Yok bilmediğin bir konu canım üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir hayvan dostu edinememin sebebi...Paylaşmak isterim ama yeri burasımı bilmem ?Senin topiği kendi acılarımın topiğine çevirmeyim sonraa
--Kedimi bir güzel dövdiklerini(insafsızca anlattılar birde) sonrada azıttıklarını anlattılar sabaha kadar aralıksız ağladığımı hatırlıyorum birde ben ağladıkça azarlarını....
Hemen burada paylaşayım o halde...
Ben kedimi kaybetmedim malesef zorla hayatımdan çıkarıldı..
Hayvan seven, hatta sokakta bulduğu her hayvanı ,kediyi,hatta kazı bile bulup eve getiren(annem çıldırsada) bir babanın kızı olarak büyüdüm. 11 yaşlarında bir kediciğim vardı. Yavruyken halam hediye etmişti uzun zaman bir arada kaldık beraber yatıp herşeyi beraber yapardık..
Birgün zavallı kediciğim annemlerin yaptığı sucukları dişleme gafletinde bulunmuş okuldan geldim ki kedim yok ortalarda nerde diye sorduğumda kaçtı dediler ancak ben kedimi bilmezmiyim kaçmazdı.. asla beni bırakıp kaçmazdı dam kenarında yolumu bekleyen kedim beni neden bırakıp kaçsın ki...
Ben üzerlerine gidip ısrarcı davranınca --Kedimi bir güzel dövdiklerini(insafsızca anlattılar birde) sonrada azıttıklarını anlattılar sabaha kadar aralıksız ağladığımı hatırlıyorum birde ben ağladıkça azarlarını....
O günden sonra hiç bir hayvana dokunmadım, ne zaman sevmek için eğilsem dokunsam bit ik mi dersiniz tepkimi dersiniz sürekli öksürüyorum ve dayanamıyorum...
oğluk köpek hastası yalvarıyor bana ama ben gze alamıyorum onun için bir kaç kez denedim ama başaramadım ..Bu nedenle şimdi sizlere imrenerek bakıyorum....
Çok özür dilerim kim ne derse desin ama bu cümleye bişey yazmazsam içimde kalır.
Öz anneniz bunu diyen size değil mi. Sonra pişman olup özür diledi mi, suçluluk duymuş mu acaba yaptığından.
El kadar tüy yumağını kim nasıl döver, dövmek kelimesi ne kadar vahşi, off okumaz olaydım şimdi o kediyi düşündüm de hiç bir günahı yokken, suçu yokken yaşadığı korku ve acı. Offf sus nev sus git bu topikten...
Çok özür dilerim kim ne derse desin ama bu cümleye bişey yazmazsam içimde kalır.
..
Pazar günü parka gittik PeriPrensimizle.. Çimenlere yayılmak biraz rahatsız etti..
E-ee boşuna prens demiyoruz..
Alışkın değil poposu toprağa, çimene, bayıra.. :roflol:
Bunlar da günün video görüntüleri: :asigim:
Bir pet şişe ne hale getirilir?
İzlesene.com : Video - bulutpazar1
Otur, dersin yatar) Uyanık biliyo bir sonraki komutun "yat" olacağını..
Önlemini baştan alıyor.. yerimseniben
İzlesene.com : Video - bulutpazar2
Allahım nazarlardan saklasın inşallah. Şu güzelliğe bak.:asigim:
Annem miydi bunu yapan babannem miydi çok net hatırlamıyorum. Ancak annem oldum olası sevmez hayvanları pek. Belkide aslında sevmediğinden değilde babama bir tepki olarak sevmedi sevemedi belkide kim bilir .Çocukluk işte net hatırlayamıyorum...
Offff ne kötü bi travma!. Hayvanlara zarar verenleri anlıyamıyorum anlamakta istemiyorum. Ben karıncayı bile öldürmem. Bi kere kuzenimle lavabonun içinde boğulmak üzere olan bi sinek görmüştükte allahtan daha ölmemişti. Alıp onu balkona koymuştuk kurusun diye. Kuruyunca uçup gitmişti. Biz böyle hayvan severiz ailece. :roflol:
Yahu bu akşam bütün komik mesajlar beni mi buluyo.. Gülüp duruyorum ha'bire..
Sineği mi kuruttunuz? :roflol: :roflol:
Allah razı olsun diyeyim bari..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?