İnanmıyorum ya öyle oturmuş bakıyor ya:asigim:
Benim arkadaşımın köpeğini h.sonları uzun yürüyüşe oyuna çıkartırdık eve dönünce kapıdan adım atmazdı biliyordu banyoya gideceğini ama küvete sokuncada zorlamazdı bizi uslu dururdu ama sokana kadar:roflol:
Bulutummm tellakın olayım senin nancokacimcoookcokacimcoook
Allah ım Bulut'umu nazarlardan saklasın, O'na uzun ömür versin işallah
Çocuk tabe :asigim: Ben küçükken evcilik oynamadım da.. :çok üzgünüm:
Dışarıda pet şişe yerine top kullanmak bizim için tehlikeli olabiliyor.. Biliyorsun, top yuvarlak.. :roflol:
....
....
R, özellikle yapıyo bunu.. Bulut koşsun da göbeği erisin diye.. Vete her gidişimizde azar işitiyoruz..:mymeka:
Ben de azar işitiyorum ya dişi olsa badem hamilemi diye soracaklar:roflol:
Bulutu ısırcam bencokacimcoook
Hah, böyle iyi olmuş.. Tamam o zaman benim şaplak atmama gerek kalmadı.. :roflol:Öncelikle kendime atacağım şaplaklar :mymeka: Ben nasıl olur da o fotoları ve videoları gözden kaçırırım :mymeka: ahh yorgun ahh...
Şeyyy, Püsküütüm acaba beni de eğitime alır mısınız? Hafiften göbek de yapmaya başladım da delikafadulden
Arzunuz şu saniyede yerine getirilmiştir efe'm.. Dudaklarım ıslandı yahu.. :asigim:Düğme burnundan öperim Bulutçuğumu Şeniz
Arzunuz şu saniyede yerine getirilmiştir efe'm.. Dudaklarım ıslandı yahu.. :asigim:
Oyyy kırpılacak mı minikler.. Gözleri kapanmıştır şimdi tabii.. Şimdiden iyi tıraşlar efe'm..oyy nasılda bekliyor bıcı bıcı yapmayınetseki sizin traş derdiniz yok püsküütüm benimkiler salı günü traşa gidiyorlar:çok üzgünüm:
Hmm.. Son bilmem kaç yıldır 3 kilo fazlası var Bulut'umun.. Henüz bu rakamı 2' ye çekemedik.. Egzersiz sonrası ödüllerini vermesem belki etkisi olabilirdi.. :roflol: :roflol:Dudaklarına sağlık Püsküütüm kaydirigubbakcemile3
Şeyy düşündüm de, benim kaydımı dondursak da bi' baksak mı acaba, Bulut kaç gr şey pardon kaç kg verecek :tomato: ona göre eğitime başlasam ben de:roflol:
Dün görmeme rağmen yazamadım içimde kalmasın, göbekteki çamurlara bittimkaydirigubbakcemile3 özel patiler sayesinde hiç bir köpüşün çamurlanamayacağı gibi bulanıyor her yerleri...
Biz ilk başlarda çamura bulanma sonrası kucaklayıp çıkartıyorduk banyoya ama şimdine mümkün, önce ayaklar temizleniyor iki saat arındırılıyor sonrada aynen sizinki gibi doğruuu banyoya komutuyla cupadanak küvetteyizkaydirigubbakcemile3 Merak ettiğim şey yüzmeyi sevmeyen Lulut bey banyoyu seviyormu?
Anammm o yatarken sarıl buna yav:asigim:
Niye sansürlüyosun kardeşim doya doya bakacağdımdelikafadulden
Ama bir salaklığı mı söyleyeyim mi:roflol:
Topitopları anladımda yukarda ki yuvarlağa diyorum niye kapadı göbeği filan mı kapattı:roflol:
Şimdi kedilerde topitopun hemen üstüya böyle mesafe yok ondan şaşırdım bi an ama sonra jeton düştü yani:roflol::roflol:
Aslanım koçum Bulut'um yirim senide malzemelerini decokacimcoookdelikafadulden
Şu uyumaya bakar mısınız? :asigim:
Not: Hiçbir şeyden korkumuz yoktur.
Ama bizden korkan olmasın diye otosansür uygulanmıştır. :roflol: :roflol:
A-aa-a-a-aaaa pes pes pessss:roflol: aynı pozdan bizde sürüsüne bereket :roflol: ay yarın bulayım şunları ikiz olsunlarsansür pek yakışmış renlü renklü:teytey:
kaydirigubbakcemile3 yiğidin malı meydanda olurmuş
sansüre gerek yokkaydirigubbakcemile5
aç oğlum göster ablalara diyeceksindelikafadulden
bu arada yatışına bayıldım bulutun ne güzelde uyumuş düğme burunlum:lepi:
Korkmazsanız gösteririz vallahi.. :roflol: :roflol:
Ay ben isterimdelikafadulden
Nöyle boy boy fotosunu isterim şeyinnn eee şeyin Bulut'un yanisırnaşık şey:roflol:
Püsküüt'üm Nev'i acil evermemiz gerek yoksa Bulut'a baş baş yapman gerekicek sanırım :roflol::roflol::roflol:
Hösttt hösttt sen kendine bak hanım hanımmmÇok üzgünüm çoook
Senin bir ayağan çukurdu hanımefendi evde kaldın ben daha körpeyim-tatlicadiarzu-Şey körpe odun körpesi oluyor bu-tatlicadiarzu-:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?