PeriPrensim ''Bulut'um''

Allah ım Bulut'umu nazarlardan saklasın, O'na uzun ömür versin işallah

Bizim hava koşullarına bağlı iki temizlik yöntemimiz var.. Ya kapıda bekliyor temizlenmek için ya da banyoda..

Hava kötüyse ben çıkmadan önce duşakabinin kapısını açıyorum.. Eve dönünce "Banyoya" dediğimde Bulutum koşa koşa gider, kabinin içine girer, başlar beklemeye.. :roflol:

Tellak fikri de cazip geldi birden.. haber versem mi bundan sonrası için..? kaydirigubbakcemile5

Allah ım Bulut'umu nazarlardan saklasın, O'na uzun ömür versin işallah

Sağ ol didsim.. Amin.. İnşallah..

Öncelikle kendime atacağım şaplaklar :mymeka: Ben nasıl olur da o fotoları ve videoları gözden kaçırırım :mymeka: ahh yorgun ahh...

Otur dendiği yatması kesinlikle zeka göstergesi, klasik otur-yat, hayret bir şey bulmuşum çimlere yatarım da ooh gerinirim de hihoyyyt

:roflol: Şeyyy, Püsküütüm acaba beni de eğitime alır mısınız? Hafiften göbek de yapmaya başladım da delikafadulden

Ben de azar işitiyorum ya dişi olsa badem hamilemi diye soracaklar:roflol:

Bulutu ısırcam bencokacimcoook

:CüvCüv: Badem :roflol: :roflol:

Yağmur mevsimi yine yokladı geçen gün.. Adamın haline bakın ya..
Orada öyle yıkanmayı bekliyor.. Gıkı çıkmadan... :asigim: :asigim:

CENTER]​

41 kere Ay Allah'ım nasıl bir bakış bu :asigim: Banyo saati de bekliyor resmen "Nev Tellak gelsin de yıkasın beni" diye delikafadulden Düğme burnundan öperim Bulutçuğumu Şeniz​

Öncelikle kendime atacağım şaplaklar :mymeka: Ben nasıl olur da o fotoları ve videoları gözden kaçırırım :mymeka: ahh yorgun ahh...
Hah, böyle iyi olmuş.. Tamam o zaman benim şaplak atmama gerek kalmadı.. :roflol:
Ben de diyorum bunlar özlemişti falan, hani dört göz bekliyorlardı.. Bi'heyecan yapıp foto ekledim bekliyorum ki görsünler.. Bi'kişi daha var beklediğim bakalım o ne zaman fark edecek? şakkıdı

Şeyyy, Püsküütüm acaba beni de eğitime alır mısınız? Hafiften göbek de yapmaya başladım da delikafadulden

R nin tek öğrencilik sınıfına seni de kaydediyorum o zaman.. Ama bak söyleyeyim fena koşturur adamı.. Hatta nevkuşumun analiz ettiği gibi, topu sürekli ters yöne atar durur.. :roflol:
Ama ne kadar işe yarıyor orası belli değil..-tatlicadiarzu-

Düğme burnundan öperim Bulutçuğumu Şeniz
Arzunuz şu saniyede yerine getirilmiştir efe'm.. Dudaklarım ıslandı yahu.. :asigim:

Yağmur mevsimi yine yokladı geçen gün.. Adamın haline bakın ya..
Orada öyle yıkanmayı bekliyor.. Gıkı çıkmadan... :asigim: :asigim:

oyy nasılda bekliyor bıcı bıcı yapmayı netseki sizin traş derdiniz yok püsküütüm benimkiler salı günü traşa gidiyorlar:çok üzgünüm:

Arzunuz şu saniyede yerine getirilmiştir efe'm.. Dudaklarım ıslandı yahu.. :asigim:

Dudaklarına sağlık Püsküütüm kaydirigubbakcemile3

Şeyy düşündüm de, benim kaydımı dondursak da bi' baksak mı acaba, Bulut kaç gr şey pardon kaç kg verecek :tomato: ona göre eğitime başlasam ben de :roflol:

oyy nasılda bekliyor bıcı bıcı yapmayı netseki sizin traş derdiniz yok püsküütüm benimkiler salı günü traşa gidiyorlar:çok üzgünüm:
Oyyy kırpılacak mı minikler.. Gözleri kapanmıştır şimdi tabii.. Şimdiden iyi tıraşlar efe'm.. a.s.

Hmm.. Son bilmem kaç yıldır 3 kilo fazlası var Bulut'umun.. Henüz bu rakamı 2' ye çekemedik.. Egzersiz sonrası ödüllerini vermesem belki etkisi olabilirdi.. :roflol: :roflol:
Demek ki seni aç bırakacaz.. lülülülülülü

Dün görmeme rağmen yazamadım içimde kalmasın, göbekteki çamurlara bittimkaydirigubbakcemile3 özel patiler sayesinde hiç bir köpüşün çamurlanamayacağı gibi bulanıyor her yerleri ...
Biz ilk başlarda çamura bulanma sonrası kucaklayıp çıkartıyorduk banyoya ama şimdi ne mümkün, önce ayaklar temizleniyor iki saat arındırılıyor sonrada aynen sizinki gibi doğruuu banyoya komutuyla cupadanak küvetteyizkaydirigubbakcemile3 Merak ettiğim şey yüzmeyi sevmeyen Lulut bey banyoyu seviyormu?

Ya hakikaten kallisim sefgilim.. Ah bu patileri arasındaki perdeler yok mu.. Bizi bunlar mahvetti bunlaaar :roflol: :roflol:

Ben bi'de alışkın değildim göbek çamurlanmasına.. Bulut'un ilk yağmurlu hava yürüyüşü sonrasında şoke olmuştum.. Bu çamurlar buraya nasıl zıpladı diye.. :roflol: :roflol:

Ben direkt banyoya gönderebiliyorum.. Zaten sokak kapısına çok uzak değil.. malum düz ayak e bi'de yerler seramik olunca fırlat gitsin.. :sm_cool:

Merakına gelince.. Banyo yapmaya bayılır.. Ben her banyoya girişimde kabinin önünde nöbet bekler.. Acaba bi'ihtimal kapıyı açıp da içeri alır mıyım diye..

Şimdi heyecanla bekliyorum.. Havalar normale girsin doğru bıcı bıcıya.. :asigim:

Şu uyumaya bakar mısınız? :asigim:

Not: Hiçbir şeyden korkumuz yoktur.
Ama bizden korkan olmasın diye otosansür uygulanmıştır. :roflol: :roflol:

Anammm o yatarken sarıl buna yav:asigim:

Niye sansürlüyosun kardeşim doya doya bakacağdımdelikafadulden

Ama bir salaklığı mı söyleyeyim mi:roflol:

Topitopları anladımda yukarda ki yuvarlağa diyorum niye kapadı göbeği filan mı kapattı:roflol:

Şimdi kedilerde topitopun hemen üstüya böyle mesafe yok ondan şaşırdım bi an ama sonra jeton düştü yani:roflol::roflol:

Aslanım koçum Bulut'um yirim senide malzemelerini decokacimcoookdelikafadulden

Az önce yorgunumla başlayan kopma terapim ahan da şu anda tamamlamış olup, üzerine basılmış ve hatta çıtırdatılmış püsküüte dönmediysem ne olayım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

A-aa-a-a-aaaa pes pes pessss:roflol: aynı pozdan bizde sürüsüne bereket :roflol: ay yarın bulayım şunları ikiz olsunlar sansür pek yakışmış renlü renklü:teytey:

A-aa-a-a-aaaa pes pes pessss:roflol: aynı pozdan bizde sürüsüne bereket :roflol: ay yarın bulayım şunları ikiz olsunlar sansür pek yakışmış renlü renklü:teytey:

Yanlış hatırlamıyorsam bize böyle edepsiz biçimde yatmayı Yırtık öğretti.. Ne zaman ki Yırtığımı öyle gördük... yoldan çıktık anasını satayım.. gamyoncuiremsu

Not: Hele bi'yarın bulma.. -tatlicadiarzu- :lepi:

kaydirigubbakcemile3 yiğidin malı meydanda olurmuş

sansüre gerek yokkaydirigubbakcemile5

aç oğlum göster ablalara diyeceksindelikafadulden

bu arada yatışına bayıldım bulutun ne güzelde uyumuş düğme burunlum:lepi:

Korkmazsanız gösteririz vallahi.. :roflol: :roflol:

Ay ben isterimdelikafadulden

Nöyle boy boy fotosunu isterim şeyinnn eee şeyin Bulut'un yanisırnaşık şey:roflol:

Püsküüt'üm Nev'i acil evermemiz gerek yoksa Bulut'a baş baş yapman gerekicek sanırım :roflol::roflol::roflol:

Püsküüt'üm Nev'i acil evermemiz gerek yoksa Bulut'a baş baş yapman gerekicek sanırım :roflol::roflol::roflol:

Hösttt hösttt sen kendine bak hanım hanımmmÇok üzgünüm çoook

Senin bir ayağan çukurdu hanımefendi evde kaldın ben daha körpeyim-tatlicadiarzu-Şey körpe odun körpesi oluyor bu-tatlicadiarzu-:roflol:

Hahhhh sen kurban ol bana :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…