Hahhhh sen kurban ol bana :dilcikar:
Püskütün topiğini körpelerle yaşlılar bastı:roflol:
Profilinden dalarım sana kadınÇok üzgünüm çoookcokacimcoook
A-aaaaa ne ayıp
:roflol: :roflol: :roflol:
Kusura bakma püskütüm topiğin az biraz içine ettik bu evde kalmış yüzünden:roflol::tomato:
A-aaaaa ne ayıp
:roflol: :roflol: :roflol:
Kusura bakma püskütüm topiğin az biraz içine ettik bu evde kalmış yüzünden:roflol::tomato:
Anam ahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bulutum taytını giy tostunu ye gel yavrummmcokacimcoookcokacimcoook:roflol:
Bizi yalnız bırakın ulen
Anam ahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bulutum taytını giy tostunu ye gel yavrummmcokacimcoookcokacimcoook:roflol:
Bizi yalnız bırakın ulen
Bugun pek bir yakışlıklı bulutumuz :asigim:
Beğenilmek güzel bi'duygu yahu.. hav..Offff Bulut'un karizmaya bak! :asigim:
A-aaa nereden bildin hemen Pazartesi spora başlayacağımı.. hav..Bunca zaman boşuna koşturmuşum göbeği eritecem diye..Meğer tek yapmam gereken Cumartesi programlarıymış.. hav..:1shok: 3 gün elde olmayan nedenlerle kk'dan uzak kaldık, olanlara bakın :1shok:
1. Bulut çıplak pozlarını satıp köşeyi dönmüş, artık koşmak yerine psaif jimnastikle göbişini eritecekmiş delikafadulden
2. Nev torun-torba derken, aşk hayatını ihmal etmekten kafayı yemiş, yakında damlardan toplayacağız, Bulut'a nasıl bakıyor :jeyyar: :tomato:
3. Püsküütümüz bisküvilik una dönmüş gülmekten. :roflol:
:roflol: :roflol:
Önümüzdeki Cumartesi programına da seni yazıyorum o zaman... hav.. Unutmadan ajanda alayım kendime.. hav...Ayy pek yakışıklı olmuş yahu
Bulut kararım kesin al kaçır beni:dance:-tatlicadiarzu-:dance:
BULUT'un Cevapları:
A-aaa nereden bildin hemen Pazartesi spora başlayacağımı.. hav..Bunca zaman boşuna koşturmuşum göbeği eritecem diye..Meğer tek yapmam gereken Cumartesi programlarıymış.. hav..
Püsküüt kim ola ki.. hav.. Bi'şeyler gördüm yerde geçen gün.. yedim gitti.. hav..
..
Bulut kararım kesin al kaçır beni:dance:-tatlicadiarzu-:dance:
Yok yok bu baharda bi' şeyler oldu bizimkine Bulut'um, aman kolla kendini, gençsin, yakışıklısın sengözlerimebaksanab Boşa harcama gençliğini bizim Nevbahar'la
Isırırım seniÇok üzgünüm çoookKıskanma hadde hade başka havhav bul sen:roflol:
Püsküüt'üm ellerine sağlık.Şeniz
Ay bir de yavruları olsa da görsek nasıl heyecanlanıyorum düşündükçe.
Nevimmmm ay ne güzel olur onlar minnak minnak... Her anlarını karelersin artık.. biz de nasipleniriz..Kaç tane olur? Kaç tanesi Cindy'nin renginde olur? Anne-babaya benzemeyen kaç yavru olur? Ohooo merakla beklenen bi'durum yani.. Avuç içinin yarısına falan sığarlar herhalde.. ayyyyy kaydirigubbakcemile5
Ay bunları demin tesadüfen gördüm püsküütüm baksana ta 2008in ağustosunda konuşmuşuz şimdiya bak yavrular 1 ayı geçti nerden nereye ya:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?