Efen'im şöyle izah edelim..
Bulut şimdi çıktı yola..
İstikamet Ankara-Kocaeli..
Sonra Kocaelinde olur.. :asigim:
Allahhhh bu haber işte bitirdi beni 4 pati ailesi olarak tam tertip bekliyor olacağız akşam fotolarla kanıtlarım hatta beklediğimizi:asigim:
Acaba ölmeden hakikaten birgünün 1 saati de olsa Bulutu canlı canlı mıncırabilecekmiyim merak ediyorum:çok üzgünüm:Keşke yakın olsaydı ahh ahh Bulut yaktın beni ülennnn aşkınlansenağlama:asigim:
Oleeeyyy yeni fotolar geliyooorrr :lepi:
Bulutun kurban olsun sana... :asigim:
Not: Az daha video ekliyordum.. Son anda yok ettim.. Komik Huy bölümüne akşam bakarsınız efe'm :roflol:
Bulut'un anırmasını duyunca duygularınızı bir daha gözden geçirirsiniz.. :roflol:
Ben her ne kadar uyuyo numarasına yatıp saklansam da..............
Ne yazık ki başarılı olamadım..
Püsküüt delisi dedi ki "Bulut kalk oğlum! İki tane kargo işin var bugün"
Ee-ee vazife başka bi'şey.. Hemen kalktım giyindim..
Laf aramızda, bana ne vazifeden.. Önemli olan karşılığında yiyeceğim tavuk.. kaydirigubbakcemile2
Hızlı trene bindirseydin Püsküütüm çocuuuua.s.Efen'im şöyle izah edelim..
Bulut şimdi çıktı yola..
İstikamet Ankara-Kocaeli..
Ama önce Eskişehir'e bırakacağı bir kargo var..
Sonra Kocaelinde olur.. :asigim:
Ben her ne kadar uyuyo numarasına yatıp saklansam da..............
Ne yazık ki başarılı olamadım..
Püsküüt delisi dedi ki "Bulut kalk oğlum! İki tane kargo işin var bugün"
Ee-ee vazife başka bi'şey.. Hemen kalktım giyindim..
Laf aramızda, bana ne vazifeden.. Önemli olan karşılığında yiyeceğim tavuk.. kaydirigubbakcemile2
İşyerinden izleyemediğini son anda hatırladım nevkuşum.. Dedim şimdi boş yere nevkuşumu sinirlendirmeyeyim..Eklesende olardıBen akşam izleyebiliyorum hoş
Ayyyy utandık bambusicim.. Şöyle bi'düşündüm de sayfalar dolusu bir başlık bu.. demek ki doping süren oldukça uzun sürecek.. :lepi:ilk 10 sf yı ancak taradım, kalanları diğer günlere bıraktım. bugünlük bu kadar doping yeter...
Ya kızım hayret bi'şeysin.. Böyle bir manzara olur da fotoğraf çekmez mi insan? Bi'de evde usta fotoğrafçı var güya..Benim deli kız kapıda sabahtan beri, gir içeri dediğim anda o kulübesinde:roflol: arada mutfak camından gelip beni dikizliyor burnunu cama dayaya dayaya leş gibi yapmış kaydirigubbakcemile3 farkettiğim anda bakmıyor gibi yapıyorşakkıdı
Allaaaahhh Rosto mu? Ben bunu HAVCA diline hiç çevirmeyeyim.. lulutum Sökeye iltica eder mazallah.. :roflol: :roflol:hehhehee bulut hazır yola çıkmışken sökeyede bir uğrayıversin ben ona ne tavuklar yediririm hatta tavuk bile olmaz rosto pişiririm oğluma benim zibidilerde çok sevinirlerhihoyyyt
Allaaaahhh Rosto mu? Ben bunu HAVCA diline hiç çevirmeyeyim.. lulutum Sökeye iltica eder mazallah..
kaydirigubbakcemile3 gelirken senide getirsin amayerimseniben onlar rostolarını yerken bizdeee:içelim::içelim:hem sohpet eder hemde mangal başında:içelim:
Hemen ekliyorum nevkuşuuummmm
cokacimcoook delikafadulden cokacimcoook
Çık ülen arada önce ben vardım sırada kaydirigubbakcemile
Araya kaynak yapmayalım kardeşim:mymeka:
Torpil yok burda sıranı bekle
:roflol::roflol::roflol:
Sıra kavgası yapacağınıza eklediğim videoyu seyredin.. :roflol: :roflol:
egoist insan ne olacak :dilcikar: sevgi paylaştıkça çoğalır derler duymadın mı hiç :mymeka:
Şeniz a.s. Teşekkürleeer!
evet biraz eğlenelim bulut için bir sürpriz hazırladım PC nizin sesini açın üst sol köşeden bulutu şekilden şekile sokun işte romeo BULUUT
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
evet biraz eğlenelim bulut için bir sürpriz hazırladım PC nizin sesini açın üst sol köşeden bulutu şekilden şekile sokun işte romeo BULUUT
Muglet - Muglets.com: Custom e-cards, mobile phone screensavers & more
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?