PeriPrensim ''Bulut'um''

Aynen öyle :sm_cool:

İyiki şahitsin.. Yoksa o sesleri de benden bilirdi bizim ajan-hafiye ikilisi.. :roflol: :roflol:

Yorgun yufka nerdesin gel koş bak bak hakkımızda laf varkötükedihüso-tatlicadiarzu-

Valla arabanın egzosu patlasa yolda giderken aha püsküt geldi kaçınnnn derim ha:roflol::roflol::tomato:

Hay bunların diline düşüren aklımı çaya katıp içsinleeerrrr :roflol:

Hep derler dürüstülük bela.. 189 yaşındayım hala öğrenemedim.. Yahu dedim ki kendi kendime.. ışin içinde bir hile var.. Ben anırınca, başlıyor Bulutum da anırmaya.. O yüzden bilsinler hileyi hurdayı dedim.. O bölümü kesmedim..

Ama mümkün mü yaranmak..

Demek ki neymiş? Dürüst olunmayacakmış? Peh! yerimseniben

Ya ne var takılıyoruz şurda ya sende normal insan gibi trip etmeye başlama tepelerim dalarım sanada hasenağlama-tatlicadiarzu-

"Normal insan?"
Ben..? Allah yazdıysa bozsun..

:roflol: :roflol:

Anırtma beni.. yeter.. :roflol:

Az önce kargomuz geldi:lepi:a.s.alkisalkisalkis:teytey:

Yırtık hanıma özel paket ve mektup :çok üzgünüm: o şu anda paket içeriği ile kudurmakta, aliş ablası ilealkisalkisalkis deli oldu deli:roflol:

Ben şimdi teşekkürlerimi ifade edebileceğim bir kelimeyi seçmemin mümkün olmadığını nasıl anlatacağım:çok üzgünüm:

Püsküütüm mükemmel bir insansın sen, çok sağol, bizi çok mutlu ettin a.s.delikafadulden nasıl anlatsam ki....:1hug:

kallisim sefgilim... Çok bile geç kaldım.. Yırtığım neredeyse evlilik çağına geldi..
Ona dünyaya geldiği için teşekkürler.. :asigim:

Ne alsam diye raflara bakınırken bunun bir su oyuncağı olduğunu söylediler.. Yani karada da oynanıyormuş ama suda da oynanabiliyormuş..

Hemen aklıma Yırtığımın fidyosu geldi.. Çocuk çanak çömlek peşine dalmasın suya dedim..

Bundan sonraki su keyfinizde, oyuncağınızı atarken ve Yırtığım ona doğru koşarken, onu çok sevdiğimi hatırlarsınız.. :asigim: Güle güle, uzuuuun uzuuuunnn yıllar ve sağlıkla kullansın.. a.s.

Not: ıster bunak de.. istersen aşık de.. (keşke aşık olsam bak şimdi canım çekti :roflol:) neyse.. konuyu toplayalım.. Dervişin fikri neyse zikri de oymuş.. Kargoyu yolladıktan çoooook sonra Spike aklıma geldi iyi mi? Ayıp oldu ağır abimize.. Mazeretim yok.
Onu da önümüzdeki beş yıl içinde yollarım artık.. :roflol:

Püsküütüm ağır abi Spike zaten sen yazarken düşüncelerimi yazmışsın diye not gönderdi:roflol:
"Yırtığım neredeyse evlilik çağına geldi.."

Sevgili Püsküüt hediye mediye olayı Yırtığı çok sevindirsede, fazla aktif bir kişiliğim olmadığı için beni üzmedi, sadece mama kısmına takıldım:roflol:.. Bende bazen ödülü hakedecek şeyler yapabiliyorum, mesela çok sıkışsam dahi evi 3 kat inip çıkmayı göze alıp evde kim varsa haber vermeyi tercih ediyorum, işlerini bırakıp bana wc kapısı açıyorlar....yada bana seslendikleri zaman ayrı ses tonlarında sesler çıkartıp konuşuyorum havası verip ailemi mutlu edebiliyorumalkisalkisalkis bazen istediklerini yaptığım zamanlarda oluyor.... Yırtığı izleyip yanımdan geçerken poposuna vurmak onu delirtmek en büyük zevkim olduğu için ona yolladığın oyuncakla delirerek oynarken bende en çok zevk aldığım popoya vurma işine devam ediyorum, oyuncak çok ilgisini çektiği için bana dönüp havlamayıda unuttu dünden berialkisalkisalkis
Baştada belirttiğim gibi sen yazmışsın zaten, bu aktiflik, bu şımarıklıkla kocada bulur bu yakındakaydirigubbakcemile3 zaten hala bebek havalarına yatsada yakında 2 yaşı bitecek, evlenip çocukları olunca sen dayanamaz o zamanda yollarsın hediye utangac: yüzsüzün parantezi:roflol:), ödül mamasını şimdiden not düşersen iyi olur düşüncesindeyim....yerimseniben belki bebeleri kıskanabilirim :roflol:.. Oyuncak istemiyor Spike diyede notuna ilave et bence çünkü 6 yaşındayım oyuncakla ilgilenmiyorum..

:roflol: :roflol: Hey Allahım yaaaa.. En azından bu işe yaramış..

Spike'cim ağır abim..
Lütfen affet bu mahcup kadını.. Nasıl oldu da unuttum hiç bilmiyorum..

Başka bir planım da vardı.. Yaklaşık bir yıl önce düşündüğüm.. Onu da unutmuşum.. Yani dedim ya mazeretim yok..

Yoksa sen böyle uzun uzun en azından ödül mamasını hakettiğini anlatmak zorunda değilsin.. Senin hak etmediğin aklımdan bile geçmedi inan ki..

Parmaklarıma ipler bağlayıp, halledene kadar öyle dolaşsam iyi olacak..
:çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: Hey Allahım yaaaa.. En azından bu işe yaramış..

Parmaklarıma ipler bağlayıp, halledene kadar öyle dolaşsam iyi olacak..
:çok üzgünüm:

Bir dahaki fidyoda parmaklarına bakacağız desene sırnaşık şey hep yüzüklerin güncele düşüyordu ipler daha ilgi çekecektir alkisalkisalkis
Çok çok önemli not: Lütfen anırma :roflol: ele güne rezil oldun:roflol: Bulut'un topiği güncelliğini yitirdi yakında R. bey ekleyecek Püsküütün yeni maceraları diye... İlk ve son yorumumdur:roflol: söz bir daha bu konuyu açmayacağım, sen kendini ifade etmek ve dinletmek için lütfen yine konuşma yöntemine dön:Saruboceq:

Lütfen anırma :roflol: ele güne rezil oldun:roflol:

Ya-a hakikaten... Çalı kafamın babasına kadar gitmiş mevzuu... :roflol: :roflol:
Bi'anda beynelmilel oldum... şakkıdı

Not: Hep beynelminel olarak kullanılan sözcüğün doğru teleffuz şekli beynelmilel dir.. Bu da sabah hediyem olsun..

Bu anları açıklamak için öncelikle hediyelerin sahiplerine ulaşmasını bekledim..

Mağazadan alacaklarımı almış ve tam kapıdan çıkarken, satış temsilcisi seslendi "Bir dakika lütfen!"
Peki, bir dakika senin olsun.. bekliyoruz..
Elinde 4 tane şıngırtılı topla geldi.. Bunlar da kedilere bizden hediye olsun diye..

Eve geldim.. Poşeti temizlik odasına kaldırayım dedim.. Koku falan alır bizim zibidi, rahat vermez diye..
Amma velakin.....Poşeti taşırken ne yazık ki içindeki topların şıngır şıngır ses çıkaracağını hesaba katmamışım..

Bizim oyun manyağı lulut sesi duyunca şoke oldu.. Gözler pörtledi.. ve poşete kilitlendi..

Hiç oralı olmayıp poşeti yine de kaldırdım..

lulut başladı nöbet tutmaya.. Ağzının açıklığını esneme sanmayın :roflol: Öyle heyecanlı ki nefes alıyor o sırada :roflol:

Allahım.. gidiyorum geliyorum.. Bir saat geçti bizimkinden umut yok. O kapının önünden ayrılmıyor.. Neler yapıyorum kandırmak için tık yok....

Sonunda dedim ki 4 tane top var.. Birini vereyim.. Koklasın rahatlasın.. Sonra da temizler geri koyarım poşete..

.............ve KOKLADI.

Not: Koklarken fotosunu çekeyim diye makinayı almaya yöneldiğimde işlem tamamdı zaten.. Bu nedenle de 4 olan şıngırtlılı top sayımız üçe düşmüş bulundu.. :roflol:

Allahım ben onu yerim nan yerimmmm:roflol:

Dün ki tahminim tamamen doğru çıkmış desene:roflol:

Toplar kurban olsun hepsini alsın kırsın yesin:asigim:-tatlicadiarzu-

Koca Bulut'um benimm:asigim:
:roflol:

Hahahaaaa:roflol: çocuk iyice araştırmak istemiş :roflol:. İçindeki minik toplarada bakmış işte:roflol::roflol:

Nasılda heyecanla beklmiş sabırsızlandığıda resimden belli merak ettim topları o hale soktuktan sonra içi rahatladımı varsın toplar gitsin ver adresini sen bana top fabrikasını ayağına gönderiyim püssküütüm lulut için :asigim:Şeniz

Hahahaaaa:roflol: çocuk iyice araştırmak istemiş :roflol:. İçindeki minik toplarada bakmış işte:roflol::roflol:
Ya-a sorma çok araştırmacı bi' kişiliktir kendisi... :roflol:
Şeniz a.s.
Gözlerimiz yollarda kaldı... Yüzbinmilyar foto ekledik.. Bekliyoruz ki eylülümüz gelsin diye..

Nevkuşuma özel... :asigim:

Ekipman tanıdık geliyor di mi?

BULUT & KÜTÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…