Hay Allah iyiliğini versin.. :roflol: :roflol:
Keltoş olmuş Bulutuuummmm kaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık Barçmanım.. :1hug:
:roflol: keltoş meltoş çıkardığı sesler cuk oturdu bulutuma:lepi:
Aynen öyle :sm_cool:
İyiki şahitsin.. Yoksa o sesleri de benden bilirdi bizim ajan-hafiye ikilisi.. :roflol: :roflol:
Hay bunların diline düşüren aklımı çaya katıp içsinleeerrrr :roflol:
Hep derler dürüstülük bela.. 189 yaşındayım hala öğrenemedim.. Yahu dedim ki kendi kendime.. İşin içinde bir hile var.. Ben anırınca, başlıyor Bulutum da anırmaya.. O yüzden bilsinler hileyi hurdayı dedim.. O bölümü kesmedim..
Ama mümkün mü yaranmak..
Demek ki neymiş? Dürüst olunmayacakmış? Peh! yerimseniben
kallisim sefgilim... Çok bile geç kaldım.. Yırtığım neredeyse evlilik çağına geldi..
Ona dünyaya geldiği için teşekkürler.. :asigim:
Ne alsam diye raflara bakınırken bunun bir su oyuncağı olduğunu söylediler.. Yani karada da oynanıyormuş ama suda da oynanabiliyormuş..
Hemen aklıma Yırtığımın fidyosu geldi.. Çocuk çanak çömlek peşine dalmasın suya dedim..
Yırtığı izleyip yanımdan geçerken poposuna vurmak onu delirtmek en büyük zevkim olduğu için ona yolladığın oyuncakla delirerek oynarken bende en çok zevk aldığım popoya vurma işine devam ediyorum, oyuncak çok ilgisini çektiği için bana dönüp havlamayıda unuttu dünden berialkisalkisalkis
:roflol: :roflol: Hey Allahım yaaaa.. En azından bu işe yaramış..
Parmaklarıma ipler bağlayıp, halledene kadar öyle dolaşsam iyi olacak..
:çok üzgünüm:
Lütfen anırma :roflol: ele güne rezil oldun:roflol:
Toplar kurban olsun hepsini alsın kırsın yesin:asigim:-tatlicadiarzu-
.............ve KOKLADI.
Not: Koklarken fotosunu çekeyim diye makinayı almaya yöneldiğimde işlem tamamdı zaten.. Bu nedenle de 4 olan şıngırtlılı top sayımız üçe düşmüş bulundu.. :roflol:
Ya-a sorma çok araştırmacı bi' kişiliktir kendisi... :roflol:Hahahaaaa:roflol: çocuk iyice araştırmak istemiş :roflol:. İçindeki minik toplarada bakmış işte:roflol::roflol:
Şeniz a.s.Nasılda heyecanla beklmiş sabırsızlandığıda resimden belli merak ettim topları o hale soktuktan sonra içi rahatladımı varsın toplar gitsin ver adresini sen bana top fabrikasını ayağına gönderiyim püssküütüm lulut için :asigim:Şeniz
Ya-a sorma çok araştırmacı bi' kişiliktir kendisi... :roflol:
Şeniz a.s.
Gözlerimiz yollarda kaldı... Yüzbinmilyar foto ekledik.. Bekliyoruz ki eylülümüz gelsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?