Lulult
Zar zor da olsa gördüm:asigim:
Bulut&Kütük bir de ona hödük ekleyelim lütfenkaydirigubbakcemile3
Bunu okuyanlar da anlamazlar kavga ediyoruz sanmasınlar:roflol:
Bulut'um nasılda o mis kokulu çimenler üzerinde yayılmış oynuyor ya:asigim:
ıkinci kare de daha net anladım kütüğü:roflol:Eee en çok sahibini seviyor çocuk onla oynuyor işte:asigim:kaydirigubbakcemile3
nevkuşum.. o gün serbest bıraktım.. bu fırladı gitti.. ben de peşinden bi'yandan da ünlü fotoğrafçı olarak "a-aa şu kadraj da güzelmiş" ... "a-aa burası da şahaneymiş" diyerekten ve kameramı zıp zıp zıplataraktan kendimi kaybetmiştim ki lulut efendi bu kütükle geri döndü.. Sanırım dikkatimin dağılmasıyla oluşan boşluğu doldurmak istedi.. :roflol:
Sonra da bi' güzel yedi..
Ben de o kütğü bitirene kadar şahane fotoğrafçılığımı sergiledim.. :roflol:
Şimdi bekletiyorum çektiğim fotoları.. Hangi site daha çok telif öderse orada yayımlatıcam.. Ama belli mi olur belki KK nın gül hatrını kırmam da yarın bir sürpriz yapabilirim..
Neticede her şey para değil di mi..?
Kütükler için öyle olabilir tabe...
Sen de bu arada bi'şeyler hazırlarsan iyi olurdu.. Kaç gündür boşladın topiği.. Bebelerbüyüdü yaaa.. (
Ben de banka hesap numarama bakayım bir an önce.. yerimseniben
Büyüdüler vallaha hatta eskiden bu kadarlara anam daha bebek derdik şimdi kocaman oldu diyoruz çünkü avucumun yarısı kadarlardı ya kulakları yoktu daha ya:asigim:
Hesaba iyi bak lütpendelikafadulden
Ya-a evet nevkuşum..
Ben de geçen gün ilk fotolarına baktım da gözlerime inanamadım.. Üstelik o gözler önünde büyüdü veletler ama yine de inanasım gelmedi..
Yok gözlerini açacaklar yok yürümeyi öğrenecekler derken deve brother's oldular yaa :roflol: :roflol:
Evet adaşım gerçekten çok anlamlı bir cümle-tatlicadiarzu-:asigim:
Ne dalga geçiyon adaş :roflol:aşkımı gösterdim ben luluta kütüğü kıskanmış olabilrim yane -tatlicadiarzu-püsküüt sorsana ne zaman müsait bir buluşma ayarlasan lulutla :asigim:Şeniz
Randevu defterimizde önce nevkuşum yazılı.. İkinci buluşma da seninle olsun.. :asigim:Ne dalga geçiyon adaş :roflol:aşkımı gösterdim ben luluta kütüğü kıskanmış olabilrim yane -tatlicadiarzu-püsküüt sorsana ne zaman müsait bir buluşma ayarlasan lulutla :asigim:Şeniz
....ya bi'dakka bana neresi kalacak bu durumda? Anıları mı?senağlamaHösttt önce ben buluşayım Bulutu yiyeyim kalan kemikleri senindir eti benim ülencokacimcoook:asigim:
Randevu defterimizde önce nevkuşum yazılı.. İkinci buluşma da seninle olsun.. :asigim:
....ya bi'dakka bana neresi kalacak bu durumda? Anıları mı?senağlama
Hösttt önce ben buluşayım Bulutu yiyeyim kalan kemikleri senindir eti benim ülencokacimcoook:asigim:
Randevu defterimizde önce nevkuşum yazılı.. İkinci buluşma da seninle olsun.. :asigim:
....ya bi'dakka bana neresi kalacak bu durumda? Anıları mı?senağlama
He ilki benim:asigim::sm_cool:
Sana da ben kalıcamdelikafadulden
He ilki benim:asigim::sm_cool:
Sana da ben kalıcamdelikafadulden
Benim kural manyaklığımla, sen bir arada...
Olur mu dersin? :roflol: -tatlicadiarzu- :asigim:
Tamam buldum ben.. İkiniz yan yana.. Bulut ortanıza.. Ben de elimde kırbaçla nöbetçi hekim.. :roflol: :roflol:
Peki sen benim gibi temizlik manyağıyla...
Olur mu dersin sence, bana kimse dayanamaz da-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?