PeriPrensim ''Bulut'um''

Nevkuşuma özel... :asigim:

Ekipman tanıdık geliyor di mi?

BULUT & KÜTÜK

Zar zor da olsa gördüm:asigim:

Bulut&Kütük bir de ona hödük ekleyelim lütfenkaydirigubbakcemile3

Bunu okuyanlar da anlamazlar kavga ediyoruz sanmasınlar:roflol:

Bulut'um nasılda o mis kokulu çimenler üzerinde yayılmış oynuyor ya:asigim:

İkinci kare de daha net anladım kütüğü:roflol:Eee en çok sahibini seviyor çocuk onla oynuyor işte:asigim:kaydirigubbakcemile3

nevkuşum.. o gün serbest bıraktım.. bu fırladı gitti.. ben de peşinden bi'yandan da ünlü fotoğrafçı olarak "a-aa şu kadraj da güzelmiş" ... "a-aa burası da şahaneymiş" diyerekten ve kameramı zıp zıp zıplataraktan kendimi kaybetmiştim ki lulut efendi bu kütükle geri döndü.. Sanırım dikkatimin dağılmasıyla oluşan boşluğu doldurmak istedi.. :roflol:

Sonra da bi' güzel yedi..

Ben de o kütğü bitirene kadar şahane fotoğrafçılığımı sergiledim.. :roflol:

Şimdi bekletiyorum çektiğim fotoları.. Hangi site daha çok telif öderse orada yayımlatıcam.. Ama belli mi olur belki KK nın gül hatrını kırmam da yarın bir sürpriz yapabilirim..

Neticede her şey para değil di mi..?

Kütükler için öyle olabilir tabe...

Son düzenleme:

O kütüğe kurban olurum bennn:asigim:

Yarın gelsin foto gelsin foto gelsin video gelsin herşey gelsin hatta paketlenip Bulut bana gelsin:asigim:

Parası neyse veririz ülenşakkıdıdelikafadulden

Sen de bu arada bi'şeyler hazırlarsan iyi olurdu.. Kaç gündür boşladın topiği.. Bebeler büyüdü yaaa.. (

Ben de banka hesap numarama bakayım bir an önce.. yerimseniben

Sen de bu arada bi'şeyler hazırlarsan iyi olurdu.. Kaç gündür boşladın topiği.. Bebeler büyüdü yaaa.. (

Ben de banka hesap numarama bakayım bir an önce.. yerimseniben

Büyüdüler vallaha hatta eskiden bu kadarlara anam daha bebek derdik şimdi kocaman oldu diyoruz çünkü avucumun yarısı kadarlardı ya kulakları yoktu daha ya:asigim:

Hesaba iyi bak lütpendelikafadulden

Büyüdüler vallaha hatta eskiden bu kadarlara anam daha bebek derdik şimdi kocaman oldu diyoruz çünkü avucumun yarısı kadarlardı ya kulakları yoktu daha ya:asigim:

Hesaba iyi bak lütpendelikafadulden

Ya-a evet nevkuşum..
Ben de geçen gün ilk fotolarına baktım da gözlerime inanamadım.. Üstelik o gözler önünde büyüdü veletler ama yine de inanasım gelmedi..
Yok gözlerini açacaklar yok yürümeyi öğrenecekler derken deve brother's oldular yaa :roflol: :roflol:

Ay tam isabet:roflol::roflol:4 Pati ailesinden sonra bu da cuk oturdu:roflol::roflol:sırnaşık şeyŞeniz

Evet adaşım gerçekten çok anlamlı bir cümle-tatlicadiarzu-:asigim:

Ne dalga geçiyon adaş :roflol:aşkımı gösterdim ben luluta kütüğü kıskanmış olabilrim yane -tatlicadiarzu-püsküüt sorsana ne zaman müsait bir buluşma ayarlasan lulutla :asigim:Şeniz

Ne dalga geçiyon adaş :roflol:aşkımı gösterdim ben luluta kütüğü kıskanmış olabilrim yane -tatlicadiarzu-püsküüt sorsana ne zaman müsait bir buluşma ayarlasan lulutla :asigim:Şeniz

Hösttt önce ben buluşayım Bulutu yiyeyim kalan kemikleri senindir eti benim ülencokacimcoook:asigim:

Randevu defterimizde önce nevkuşum yazılı.. İkinci buluşma da seninle olsun.. :asigim:
Hösttt önce ben buluşayım Bulutu yiyeyim kalan kemikleri senindir eti benim ülencokacimcoook:asigim:
....ya bi'dakka bana neresi kalacak bu durumda? Anıları mı?senağlama

Randevu defterimizde önce nevkuşum yazılı.. İkinci buluşma da seninle olsun.. :asigim:

He ilki benim:asigim::sm_cool:

Sana da ben kalıcamdelikafadulden

:dilcikar::dilcikar::kemiklerede razı olan üye smeyli:

olsun peki ikimiz bir buluşsak olma mı :lepi:
Yok buna dayanamam işte kemikte senin olsun püskütüüm :1hug:

Tamam buldum ben.. ıkiniz yan yana.. Bulut ortanıza.. Ben de elimde kırbaçla nöbetçi hekim.. :roflol: :roflol:

Benim kural manyaklığımla, sen bir arada...
Olur mu dersin? :roflol: -tatlicadiarzu- :asigim:

Peki sen benim gibi temizlik manyağıyla...

Olur mu dersin sence, bana kimse dayanamaz da-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol::roflol:

Peki sen benim gibi temizlik manyağıyla...

Olur mu dersin sence, bana kimse dayanamaz da-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol::roflol:

Temizlik manyaklığı hiç önemli deel.. O konuda doktora yaptım ben.. Halis mulis bir başak burcu duruyor karşında.. Klavye de cırt cırt ötüyo anasını satayım.. Cif i iyice durulayamamışım.. :roflol: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…