PeriPrensim ''Bulut'um''

Tamam buldum ben.. İkiniz yan yana.. Bulut ortanıza.. Ben de elimde kırbaçla nöbetçi hekim.. :roflol: :roflol:
bu bunuda beğenmez püsküüt istemez :dilcikar:ben varım ama :jeyyar:
Peki sen benim gibi temizlik manyağıyla...

Olur mu dersin sence, bana kimse dayanamaz da-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol::roflol:

:roflol::roflol:ben dayanırım nan :asigim:

:roflol::roflol:

Güzel sevdim bu huyu:roflol:

Gerçi biliyosun ben benimkinden kurtulmaya çalışıyorum yasak artık bana temizlikbenneyaptımki

:teytey: nevkuşum' dan kargo geldi.. :asigim: Delisin sen yaa.. :asigim:

Hemen taktım tasmamıza.. Sevindirik oldum.. Bulut henüz şaşkın.. :roflol:

Çok ama çok teşekkür ediyoruz nevkuşum..

Mercan-Çaki-Badem-Cindy dörtlüsüne de :asigim: teşekkür ederiz.. :teytey:

Ne kadar güzel bi' düşünce nevkuşum ya.. Bu kalpleri hep görürdüm de üzerine foto basılabileceği aklıma gelmezdi.. Hemen pozları aldım.. Bilemiyorum görülebilecek mi detaylar?

:lepi: Çok güzel ama yaaaaaaa Sürpriz manyağı ettin beni heee delikafadulden

Not: Taktığım yer sence mantıklı mı? Tasmasını sıklıkla çıkarttığım için kolyeye takmak daha doğru gibi geldi.. Nasıl görünmüş böyle? :asigim:

Son düzenleme:
Ballı püskütüm güle güle kullansın Bulut'um:asigim:

Çok da güzel olmuş yakışmış tosunuma:asigim:

Foto da detayı pek görünmez zaten de ben biliyorum ne olduğunusırnaşık şey

Güle güle kullanın:asigim:Az bile bu yakışıklıya:asigim:

Püsküütüm çok yakışmış, sağlıklı günlerde kullanın inşallah karizmasına karizma eklenmiş kaydirigubbakcemile5 havasına hava katılmış Bulut prensimizin a.s.

hehhehe işte hayvan severler böyle güzel kalpli oluyorlar sizin ömrünüz birbirinize karşılıklı hediye yollamakla geçiyor lookaydirigubbakcemile3 çok yakışmış yeni tasması bulut paşaya saşlıkla kullansın

Karşıda ki de güzel kalpli olunca öyle oluyor işte ablacım yasırnaşık şeysırnaşık şey

nevkuşum... ev döndüm hemen heyecanla.. Çünkü dışarıdayken aklıma süper fikir geldi.. Kolye ucunun büyük halkasını çıkarttım ve mavi kolyemizin kilit kısmını açarak oraya taktım.. Çüpper oldu.. Bayıldım... bayıldım..

Tek sakıncamız şu... Akşam evde şöyle bir replik duyacağım.. Buna eminim.
R gelecek.. kolyeye bakacak.. a-aaa ne güzel olmuş oğluşuma diyecek.. sonra akşam kahvelerimizi içerken.. duracak.. duracak.. bir süre ağzını bıçak açmayacak.. ben de olanca uyuzluğumla asla ve de asla bir şey sormayacağım.. sonra R dayanamayacak ve diyecek ki..

"Ben biliyordum zaten bu kalpte bana yer olmadığını"

Bak seyret sen şimdi :roflol: :roflol: :roflol:

Ay bir an önce akşam olsa da gülsem yaaaa

Püsküütüm çok yakışmış, sağlıklı günlerde kullanın inşallah karizmasına karizma eklenmiş kaydirigubbakcemile5 havasına hava katılmış Bulut prensimizin a.s.
Teşekkür ederim kallisim sefgilim.. Senin ördüğün üç kolyeden birine, bu turkuvaz olana saplandık kaldık biliyorsun.. Bir mavi aşığı olarak diğerlerini başta bir kaç kez taksam da hemen çıkartıp maviyi geri taktım.. Zaten sonra da diğerleri takı kutumuzda, kravatlarımız, eşarbımız ve diğer bilimum boncuklarımız içinde uyuya daldılar..
ve şimdi.. nevkuşumun bu muhteşem hediyesi ile kolye artık ölümsüzleşti.. Boynundan asla çıkarmam artık.. :lepi:

Teşekkür ederiz Barçmanım.. ama sahiden çok yakıştı yahu.. Hiç tevazu gösteremiciim..
Hayvansever kargo diye bi'şey kursak iyi olacak aslında :roflol:

Karşıda ki de güzel kalpli olunca öyle oluyor işte ablacım yasırnaşık şeysırnaşık şey
:asigim: :asigim: a.s.

Ya püskütüm:roflol:

Düşündüm ben enişteninde bir fotosu varya ama aynı karede değil birleştirmeyi denedim ölçüler itibari ile kalbe sığmadı:tomato:Ona da kemik deseni üzerine ettiririz:çok üzgünüm:

Öyle surat etmesin hayvansever kargomuzda çare tükenmez:roflol:

nevkuşum yaaaa :asigim: :teselli: Sen düşünmez olur musun hiç? a.s.

Ben akşam önce bir güleyim de sonra söylerim nelerle uğraştığını.. Bunu bilmek bile yumuşatır R yi.. Biliyorsun ılımanın önde gideni.. yerimseniben :asigim: (pııstt çaktırma aramızda kalsın,, böyle aşığım maşığım.. havam bozulmasın aman diyeyim :roflol:)

Bugün arkadaşlarla Sapanca taraflarında çekime gittik, rüya gibi bir yer derken rüyamı masal yapan bu kareyi çok beğeneceğini düşündüğüm için dayanamayıp ekliyorum burayaŞeniz

Daha varda fotolar ham işlencekler bunu hemen yaptım koymak için:roflol:

Rahat yarım saat yüzdü, adı paşa, bir çalıyı atıyor sahipleri Paşa hoppp gölde. Tabi bende gölün başına oturdum çekiyorum.

Paşa yüzüyor, çekiyorum...

Yaklaşıyor Paşa, daha iyi ya kadraj daha iyi çekiyorum,

İyice yaklaştı Paşa çok mu zoomladım acaba...

Aaaa Paşa çıkmış gölden dibimde birde silkelen ben ve makina sırılsıklam ol:roflol:

Bu da iyigeceler öncesi masalımız olsun
Şeniz

Nevkuşum.. sahiden de güzel bir iyi geceler masalı oldu.. a.s.
Fotoya baktım önce dedim ki Bulut' a ne kadar benziyor.. Allah Allah bu montajı nasıl yaptı bu.. Artık iyice ordinaryus konfiçyus olmuş diyecektim ki... mesajını okumayı akıl edebildim.. :roflol:

Nasıl ıslandığını tahmin etmekte de nedense hiç zorlanmadım.. :roflol:

Ellerine sağlık.. Devamını heyecanla bekliyor olacağım.. :asigim:

Bir gün inanıyorum Bulut da benim modelim olacakalkisalkisalkis

İyice yaklaştı Paşa çok mu zoomladım acaba...

Aaaa Paşa çıkmış gölden dibimde birde silkelen ben ve makina sırılsıklam ol
:roflol:

Bu da iyigeceler öncesi masalımız olsun
Şeniz

:roflol: sırnaşık şey :roflol: Hıı-hı çok zoomlamışsın nevbaharım çoook :roflol:

a.s İlk bakışta ben de "Aaa Bulut'u suya da sokmuş sonunda Nev." dedim ama gözlüklerimi takıp bir kez daha bakınca su damlacıkları zor iş olsa gerek diyip altta yazılanları okuyunca koptum :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Sen sadece foto çekmekle yetinmezsin, oğlanı kandırma çekim bahaneleriyle sengözlerimebaksanab delikafadulden

karşılıklı jestleriniz çok güzel, sayenizde biz de nasipleniyoruz... kaydirigubbakcemile2
güle güle takıp takıştırsın...

efenim, Bulut beyimizin bakışlarındaki derinliğe ben bitiyorum.
katalog için poz vermiş gibi...

Gurur duyarız..
Kim bilir ne kareler yakalarsın sen nevkuşum.. :asigim:
Ben demiştim, Bulut'un başına kalacak diye... Eee, Püsküüt Hanım kırmızı başlıklarla partner ararsa adama işin sonu böyle olur işte :roflol: :roflol:
:roflol: Vallahi benim şikayetim yok.. Bundan iyisi Malatya' da kayısı.. yerimseniben
Teşekkürler bambusicim.. a.s.

Söylemesi ayıp ama ben de bitiyorum Bulutumun gözlerindeki derinliğe.. hayatımda ilk defa bir erkeğin bakışlarında kayboldum.. :asigim:

Gurur duyarız..
Kim bilir ne kareler yakalarsın sen nevkuşum.. :asigim:
:

Bence, Nevbaharım Bulut'u görünce kamerayı falan fırlatır güreşe başlar Bulut'la Püsküütüm, sen artık ikisinin fotolarını, videolarını çeker bizimle paylaşırsın :jeyyar:

:roflol: Vallahi benim şikayetim yok.. Bundan iyisi Malatya' da kayısı.. yerimseniben

:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…