PeriPrensim ''Bulut'um''

:roflol::roflol::roflol:

+18 güreştir izlemeyin kardeşim:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

aaa valla bulut sandım ben değilmişkaydirigubbakcemile3 bizimkileri hiç sahile götürmedik

severlermi acaba denizi yüzerlermi hiç bilmiyorum püsküütüm bulut hiç denize girdimi:uhm:

aaa valla bulut sandım ben değilmişkaydirigubbakcemile3 bizimkileri hiç sahile götürmedik

severlermi acaba denizi yüzerlermi hiç bilmiyorum püsküütüm bulut hiç denize girdimi:uhm:

Yüzmeyen köpek yoktur be ablacım:1shok:

Suyu sevmeyen ve girmeyen korkan köpek istisnadır:1shok:

At bir su şişesi gider nasıl kapar onu, ona bile gerek yok suyu gördümü nasıl dalıyolar ben İzmir'deyken her gün denizde onları izlerdim mutlaka her sabah bir kaç köpek sahibiyle gelir yüzerdi:sm_cool:

Bazı tiplerde sahillerde köpek gördü mü ıyyyyyyyy uyyyyyyyyy yaparlar...Sinir olurum onlara..Sanki kendileri çok temizdir..:mymeka:

Bence, Nevbaharım Bulut'u görünce kamerayı falan fırlatır güreşe başlar Bulut'la Püsküütüm, sen artık ikisinin fotolarını, videolarını çeker bizimle paylaşırsın :jeyyar:

+18 güreştir izlemeyin kardeşim:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

Allaaaah yaşadık desene.. +18 sitelere satarız videoları.. Parasıyla da bizim çocuklara mama alırız.. Ne maması yahu! Tavuk çiftliği kurarız.. :roflol:

Ha-aa aynen Barçmanım.. Ben de, yorgunum da ilk bakışta Bulut zannetmiştik fotoyu.. sahiden de benziyor..
Ben her sene tatile giderken, tahmin edeceğin gibi vicdan azabı çekerdim.. tatilde de "Ah şimdi Bulut da olasaydı, ay şunu yapardık, ay bunu ederdik" diye kendime gerekli bütün sıkıntılı ortamları itinayla hazırlardım..
Sonra bi'gün deneme yapalım hiç değilse düşüncesiyle Ankara'ya en yakın denize gitmeye karar verdik. Ve bir Pazar günü ver elini Akçakoca.. Ayyy ben nasıl heyecanlıyım tahmin edersin tabii..delikafadulden
Köpek kabul eden bir özel plaj bulduk ve daldık içeri.. Adam koşa koşa gitti.. Sahil şeridine gelince zınk diye durdu.. Mümkün değil, patiyi bile sokmuyor..
Sonra biz numaralara başladık.. Oyuncak atıyoruz, adam bakıyor aval aval..
Elimizdeki oyuncakların hepsi denize dağılınca ben denize girmeye karar verdim.
Bulut bu sefer gerildi.. Dimdik oldu, beni izliyor..

Bu işe yaradı... Denize girdi... Amma velakin.. Keşke girmeseydi..

Ağzını kapatmayı akıl edemediği için bolca su yuttu.. Geri kaçtı..

Sonra üstüne gittik.. Oyuncaklarla falan bir kaç daha girmesini sağladık.. Girdi ama surat beş karış.. Eğlenmediği her halinden belli.. "Görev icabı" yapıyor kesinlikle..

Ve her girişinde bir ton su yutuyor..

Pes etmesinden önceki son sahnesi şuydu.. Ben denizden onu seyrediyorum.. Bulut sahilde.. bir yandan işiyor, bir yandan poposundan tazyikli sular fırlıyor, bir yandan kusuyor..

Fıskiye gibi anlayacağın..... :çok üzgünüm:

Sonra da günün son eylemini yaptı.. Şezlonglarımızın arasında kumda bir çukur kazdı kendine.. İçine girdi dertop oldu.. ve bir daha da oradan çıkmadı.. babaanne misali kumlara gömdü kendini..

Bu ilk ve son deniz maceramız.. Sonra da ben daha rahat tatil yapmaya başladım.. kaydirigubbakcemile2

Bazı tiplerde sahillerde köpek gördü mü ıyyyyyyyy uyyyyyyyyy yaparlar...Sinir olurum onlara..Sanki kendileri çok temizdir..:mymeka:
Yaaa sorma.. Çok temizdir insanlarımız çoookk.. hele şimdi mevsimi de geldi.. Sen seyret, yanlarından geçerken saldıkları kokuları... :bbo:

Ben bu fıskıye hikayesini biliyordum zaten

Çok amaçlı Bulut:roflol::asigim:

Ben bu fıskıye hikayesini biliyordum zaten

Çok amaçlı Bulut:roflol::asigim:

:roflol: :roflol:
Sen, sen ol.. +18 güreş tutacağınız müstakbel buluşmanızı deniz kenarına denk getirme.. her ne kadar çok amaçlı bir Bulut gibi görünse de, o amaçların içinde sen olmayabilirsin o zaman.. :roflol:

fıskiye sahnesi çok iyiymiş yaakaydirigubbakcemile3

valla benim cicoş girebilir ama gizmonun hiç hoşlanıcağını sanmıyorum banyo yapmaktan bile hoşlanmıyorsenağlama

aman boşver girmesinler denizede yaa herhalde bebekken alıştırmak gerekir bu yaştan sonra zor biraza.s.

Olmazsa götürürsün deniz kenarına.. Tepkilerini gözlemlersin Barçmanım.. Belki de çok severler..?

Aman diyeyim, makinen yanında olsun.. :roflol:

Kendimi bildim bileli, ailemle de olsa, arkadaşlarımla ya da sevgilimle de, en büyük tatil sürprizi bir köpeğin bizimle aynı plajı paylaşması olmuştur.Şimdi mesajı okuyunca, gerçekten böyle insanlar da var tabii diye düşündüm ve arkadaşlarımı ve sevgilimi doğru seçtiğimi anladım bir kez daha Şeniz :asigim: Onlarla frizbi ve top oynamanın zevki başka nede olabilir ki?! Ha bu arada kediler yüzüyor ama biraz hırçın oluyorlar, gerçi sadece bir kedinin yüzmesine şahit oldum hayatımda. Yazlık komşumuzun azman kedisi yüzer sonra da havlusuna geçer kurulanırdı kaydirigubbakcemile3

Yüzmeyen köpek yoktur be ablacım:1shok:
Suyu sevmeyen ve girmeyen korkan köpek istisnadır:1shok:
:

Köpeklerin istisnasını bilmem de benim sudan hoşlanmayan ördeğim vardı. :roflol: Aslında komik huylara ekleyeyim onun hikayesini bir ara kaydirigubbakcemile3 Hani 2 tane olmasalar cinsi değişik herhalde falan diyecektik ama yok diğeri ördek gibiydi bildiğimiz kaydirigubbakcemile3

Allaaaah yaşadık desene.. +18 sitelere satarız videoları.. Parasıyla da bizim çocuklara mama alırız.. Ne maması yahu! Tavuk çiftliği kurarız..
:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 Ay gözümün önüne geldi :roflol: Geçmiş olsun Bulutuma a.s.

:roflol: Adam totoyu sağlama almış :roflol:

sırnaşık şey delikafadulden

fıskiye sahnesi çok iyiymiş yaakaydirigubbakcemile3

aman boşver girmesinler denizede yaa herhalde bebekken alıştırmak gerekir bu yaştan sonra zor biraza.s.

kaydirigubbakcemile3 Belki de çok severler Barçmanım, sen bir dene istersen, ikinci baharlarında hoşlanırlar belki de yerimseniben

Aman diyeyim, makinen yanında olsun.. :roflol:

delikafadulden Evet, evet sonra da bizimle paylaş cokacimcoook

Son düzenleme:
tamam ben bir seferinde onlarıda götürmeyi deneyim

götürürsem mutlaka çekerim fotolarınıa.s.

Bak bu ilgimi çekti.. :roflol: :roflol:

Ya bende çok merak ettim üşenme hatun çabuk paylaş:mymeka::mymeka:

püsküütüüm çook güzel olmuş yakışmış bulutuma :asigim: oyyyşşş

Teşekkürler çalı kafam da.. Lulutum adına mı teşekkür edeyim yoksa nevkuşum adına mı bilemedim.. kaydirigubbakcemile2

Karizmasına karizma kattı kolyesi..

Öncelikle celebrian'a sonsuz teşekkürler a.s. Eğer alıntı yapmamış olmasaydı, ben o sayfayı gözden kaçırdığım için bu harika olaydan haberim olmayacaktı :dilcikar: Bilmiyorum da KK'ya şöyle bir düzen gelse aslında ne güzel olurdu, o konuda en son hangi sayfada kaldıysak oradan açılsa

Nev'imin aklına sağlık! Ya abla bırak şu müşavirlik olaylarını senin başka işlerle uğraşman lazım! Bak çok ciddiyim, bu yaratıcı fikirlere yazık olacak sonra! Ama sen ek iş olarak da yürütürsün gibi geliyor, 4 pati ailesiyle baş edebildiğine göre yerimseniben Şeniz

Bulut'um alıştı mı cici kolyesine? Güle güle kullansın, ya 41 bin kere belki de bu kolye sayesinde bir sevgili bulabilir :jeyyar:

Ballı püskütüm güle güle kullansın Bulut'um:asigim:

Güle güle kullanın:asigim:Az bile bu yakışıklıya:asigim:

a.s Yakışıklılıkta tavan yapmış resmen Bulut'umuz

Püsküütüm çok yakışmış, sağlıklı günlerde kullanın inşallah karizmasına karizma eklenmiş kaydirigubbakcemile5 havasına hava katılmış Bulut prensimizin a.s.

a.s O ne hava, o ne bakış öyle :asigim:

delikafadulden Ne oldu, ne oldu? Püsküütüm R eniştemizin tepkisi nasıl oldu? kaydirigubbakcemile3

"Hayvansever Kargo" ile sevilesi dostlarımızın hediyeleri itinayla ulaştırılır. :roflol:

Süper fikir yorgunum ya.. :lepi:
Bütün zamanını KK da geçirenler için mesele yok da.. Bizim gibi, arada gelip, 3-5 başlığa bakıp gidenler için büyük kolaylık olurdu..

Bulut'um alıştı mı cici kolyesine? Güle güle kullansın, ya 41 bin kere belki de bu kolye sayesinde bir sevgili bulabilir :jeyyar:
Alışmaz mı.. Artık ayrılmaz parçası oldu.. :asigim:
Sevgili bulması konusunda zaten az olan ümidimi de artık kaybettim..
Baksana.. "Bahar&Bulut" aşkını nevkuşum sayesinde ölümsüzleştirdik.. yerimseniben

delikafadulden Ne oldu, ne oldu? Püsküütüm R eniştemizin tepkisi nasıl oldu? kaydirigubbakcemile3
A-aa iyi ki hatırlattın.. Aynen beklediğim tepki oldu.. Sustu, sustu.. gecenin bitimine doğru.. söyledi söyleyeceğini.
"Herkes biliyor zaten senin en çok kimi sevdiğini" dedi.. :roflol:
Ben de hemen nevkuşumun, eniştesinin fotosunu da sığdırmaya çalıştığını ama alan küçük olduğu için hoş gözükmediği açıklamasını ilettim.. Hah! Tamam o zaman, dedi..
ınsanoğlu işte.. Ona ne iyi gelirse ona inanmayı seçebilir.. :roflol:
Hak da veriyorum.. Adamcağız duygusal açlık çekiyor.. Hayatımda "Seni seviyorum" demedim.. Aşkım, böcüğüm falan demem.. Denirse de ters ters bakarım ya da alaylı gülerim.. Herkese karşı mesafem 1 km.. Ona da kıyak çekiyorum.. mesafe 500 metre... Daha ne olsun.. sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bırakayım demi bu işleri bu hediye işine gireyimdelikafadulden

:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:

Teşekkürler çalı kafam da.. Lulutum adına mı teşekkür edeyim yoksa nevkuşum adına mı bilemedim.. kaydirigubbakcemile2

Karizmasına karizma kattı kolyesi..

Benimle alakası yok Lulut adına teşkürlerini kabul et ballı püskütüm öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…