Bence, Nevbaharım Bulut'u görünce kamerayı falan fırlatır güreşe başlar Bulut'laPüsküütüm, sen artık ikisinin fotolarını, videolarını çeker bizimle paylaşırsın :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
Bugün arkadaşlarla Sapanca taraflarında çekime gittik, rüya gibi bir yer derken rüyamı masal yapan bu kareyi çok beğeneceğini düşündüğüm için dayanamayıp ekliyorum burayaŞeniz
Daha varda fotolar ham işlencekler bunu hemen yaptım koymak için:roflol:
Rahat yarım saat yüzdü, adı paşa, bir çalıyı atıyor sahipleri Paşa hoppp gölde. Tabi bende gölün başına oturdum çekiyorum.
Paşa yüzüyor, çekiyorum...
Yaklaşıyor Paşa, daha iyi ya kadraj daha iyi çekiyorum,
İyice yaklaştı Paşa çok mu zoomladım acaba...
Aaaa Paşa çıkmış gölden dibimde birde silkelen ben ve makina sırılsıklam ol:roflol:
Bu da iyigeceler öncesi masalımız olsunŞeniz
aaa valla bulut sandım ben değilmişkaydirigubbakcemile3 bizimkileri hiç sahile götürmedik
severlermi acaba denizi yüzerlermi hiç bilmiyorum püsküütüm bulut hiç denize girdimi:uhm:
Bence, Nevbaharım Bulut'u görünce kamerayı falan fırlatır güreşe başlar Bulut'laPüsküütüm, sen artık ikisinin fotolarını, videolarını çeker bizimle paylaşırsın :jeyyar:
+18 güreştir izlemeyin kardeşim:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:
Ha-aa aynen Barçmanım.. Ben de, yorgunum da ilk bakışta Bulut zannetmiştik fotoyu.. sahiden de benziyor..aaa valla bulut sandım ben değilmişkaydirigubbakcemile3 bizimkileri hiç sahile götürmedik
severlermi acaba denizi yüzerlermi hiç bilmiyorum püsküütüm bulut hiç denize girdimi:uhm:
Yaaa sorma.. Çok temizdir insanlarımız çoookk.. hele şimdi mevsimi de geldi.. Sen seyret, yanlarından geçerken saldıkları kokuları... :bbo:Bazı tiplerde sahillerde köpek gördü mü ıyyyyyyyy uyyyyyyyyy yaparlar...Sinir olurum onlara..Sanki kendileri çok temizdir..:mymeka:
Ben bu fıskıye hikayesini biliyordum zaten
Çok amaçlı Bulut:roflol::asigim:
Bazı tiplerde sahillerde köpek gördü mü ıyyyyyyyy uyyyyyyyyy yaparlar...Sinir olurum onlara..Sanki kendileri çok temizdir..:mymeka:
Yüzmeyen köpek yoktur be ablacım:1shok:
Suyu sevmeyen ve girmeyen korkan köpek istisnadır:1shok:
:
:roflol: :roflol:
Allaaaah yaşadık desene.. +18 sitelere satarız videoları.. Parasıyla da bizim çocuklara mama alırız.. Ne maması yahu! Tavuk çiftliği kurarız..
Bu işe yaradı... Denize girdi... Amma velakin.. Keşke girmeseydi..
Pes etmesinden önceki son sahnesi şuydu.. Ben denizden onu seyrediyorum.. Bulut sahilde.. bir yandan işiyor, bir yandan poposundan tazyikli sular fırlıyor, bir yandan kusuyor..
Fıskiye gibi anlayacağın..... :çok üzgünüm:
:
Sonra da günün son eylemini yaptı.. Şezlonglarımızın arasında kumda bir çukur kazdı kendine.. İçine girdi dertop oldu.. ve bir daha da oradan çıkmadı.. babaanne misali kumlara gömdü kendini..
:bbo:
Sen, sen ol.. +18 güreş tutacağınız müstakbel buluşmanızı deniz kenarına denk getirme.. her ne kadar çok amaçlı bir Bulut gibi görünse de, o amaçların içinde sen olmayabilirsin o zaman.. :roflol:
fıskiye sahnesi çok iyiymiş yaakaydirigubbakcemile3
aman boşver girmesinler denizede yaa herhalde bebekken alıştırmak gerekir bu yaştan sonra zor biraza.s.
Aman diyeyim, makinen yanında olsun.. :roflol:
Bak bu ilgimi çekti.. :roflol: :roflol:Köpeklerin istisnasını bilmem de benim sudan hoşlanmayan ördeğim vardı. :roflol: Aslında komik huylara ekleyeyim onun hikayesini bir ara kaydirigubbakcemile3 Hani 2 tane olmasalar cinsi değişik herhalde falan diyecektik ama yok diğeri ördek gibiydi bildiğimiz kaydirigubbakcemile3
Köpeklerin istisnasını bilmem de benim sudan hoşlanmayan ördeğim vardı. :roflol: Aslında komik huylara ekleyeyim onun hikayesini bir ara kaydirigubbakcemile3 Hani 2 tane olmasalar cinsi değişik herhalde falan diyecektik ama yok diğeri ördek gibiydi bildiğimiz kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
:teytey:
Not: Taktığım yer sence mantıklı mı? Tasmasını sıklıkla çıkarttığım için kolyeye takmak daha doğru gibi geldi.. Nasıl görünmüş böyle? :asigim:
püsküütüüm çook güzel olmuş yakışmış bulutuma :asigim: oyyyşşş
Karizmasına karizma kattı kolyesi..
:teytey: nevkuşum' dan kargo geldi.. :asigim: Delisin sen yaa.. :asigim:
Hemen taktım tasmamıza.. Sevindirik oldum.. Bulut henüz şaşkın.. :roflol:
Mercan-Çaki-Badem-Cindy dörtlüsüne de :asigim: teşekkür ederiz.. :teytey:
:lepi: Çok güzel ama yaaaaaaaSürpriz manyağı ettin beni heee delikafadulden
Ballı püskütüm güle güle kullansın Bulut'um:asigim:
Güle güle kullanın:asigim:Az bile bu yakışıklıya:asigim:
Püsküütüm çok yakışmış, sağlıklı günlerde kullanın inşallah karizmasına karizma eklenmiş kaydirigubbakcemile5 havasına hava katılmış Bulut prensimizin a.s.
Tek sakıncamız şu... Akşam evde şöyle bir replik duyacağım.. Buna eminim.
R gelecek.. kolyeye bakacak.. a-aaa ne güzel olmuş oğluşuma diyecek.. sonra akşam kahvelerimizi içerken.. duracak.. duracak.. bir süre ağzını bıçak açmayacak.. ben de olanca uyuzluğumla asla ve de asla bir şey sormayacağım.. sonra R dayanamayacak ve diyecek ki..
"Ben biliyordum zaten bu kalpte bana yer olmadığını"
Bak seyret sen şimdi :roflol: :roflol: :roflol:
Ay bir an önce akşam olsa da gülsem yaaaa
:asigim: :asigim: a.s.
Ya püskütüm:roflol:
Düşündüm ben enişteninde bir fotosu varya ama aynı karede değil birleştirmeyi denedim ölçüler itibari ile kalbe sığmadı:tomato:Ona da kemik deseni üzerine ettiririz:çok üzgünüm:
Öyle surat etmesin hayvansever kargomuzda çare tükenmez:roflol:
Süper fikir yorgunum ya.. :lepi:Öncelikle celebrian'a sonsuz teşekkürler a.s. Eğer alıntı yapmamış olmasaydı, ben o sayfayı gözden kaçırdığım için bu harika olaydan haberim olmayacaktı :dilcikar: Bilmiyorum da KK'ya şöyle bir düzen gelse aslında ne güzel olurdu, o konuda en son hangi sayfada kaldıysak oradan açılsa
Alışmaz mı.. Artık ayrılmaz parçası oldu.. :asigim:Bulut'um alıştı mı cici kolyesine? Güle güle kullansın, ya 41 bin kerebelki de bu kolye sayesinde bir sevgili bulabilir :jeyyar:
A-aa iyi ki hatırlattın.. Aynen beklediğim tepki oldu.. Sustu, sustu.. gecenin bitimine doğru.. söyledi söyleyeceğini.delikafadulden Ne oldu, ne oldu? Püsküütüm R eniştemizin tepkisi nasıl oldu? kaydirigubbakcemile3
Öncelikle celebrian'a sonsuz teşekkürler a.s. Eğer alıntı yapmamış olmasaydı, ben o sayfayı gözden kaçırdığım için bu harika olaydan haberim olmayacaktı :dilcikar: Bilmiyorum da KK'ya şöyle bir düzen gelse aslında ne güzel olurdu, o konuda en son hangi sayfada kaldıysak oradan açılsa
Nev'imin aklına sağlık! Ya abla bırak şu müşavirlik olaylarını senin başka işlerle uğraşman lazım! Bak çok ciddiyim, bu yaratıcı fikirlere yazık olacak sonra! Ama sen ek iş olarak da yürütürsün gibi geliyor, 4 pati ailesiyle baş edebildiğine göre yerimseniben Şeniz
Bulut'um alıştı mı cici kolyesine? Güle güle kullansın, ya 41 bin kerebelki de bu kolye sayesinde bir sevgili bulabilir :jeyyar:
"Hayvansever Kargo" ile sevilesi dostlarımızın hediyeleri itinayla ulaştırılır. :roflol:
Süper fikir yorgunum ya.. :lepi:
Bütün zamanını KK da geçirenler için mesele yok da.. Bizim gibi, arada gelip, 3-5 başlığa bakıp gidenler için büyük kolaylık olurdu..
Alışmaz mı.. Artık ayrılmaz parçası oldu.. :asigim:
Sevgili bulması konusunda zaten az olan ümidimi de artık kaybettim..
Baksana.. "Bahar&Bulut" aşkını nevkuşum sayesinde ölümsüzleştirdik.. yerimseniben
A-aa iyi ki hatırlattın.. Aynen beklediğim tepki oldu.. Sustu, sustu.. gecenin bitimine doğru.. söyledi söyleyeceğini.
"Herkes biliyor zaten senin en çok kimi sevdiğini" dedi.. :roflol:
Ben de hemen nevkuşumun, eniştesinin fotosunu da sığdırmaya çalıştığını ama alan küçük olduğu için hoş gözükmediği açıklamasını ilettim.. Hah! Tamam o zaman, dedi..
İnsanoğlu işte.. Ona ne iyi gelirse ona inanmayı seçebilir.. :roflol:
Hak da veriyorum.. Adamcağız duygusal açlık çekiyor.. Hayatımda "Seni seviyorum" demedim.. Aşkım, böcüğüm falan demem.. Denirse de ters ters bakarım ya da alaylı gülerim.. Herkese karşı mesafem 1 km.. Ona da kıyak çekiyorum.. mesafe 500 metre... Daha ne olsun.. sengözlerimebaksanab
Teşekkürler çalı kafam da.. Lulutum adına mı teşekkür edeyim yoksa nevkuşum adına mı bilemedim.. kaydirigubbakcemile2
Karizmasına karizma kattı kolyesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?