PeriPrensim ''Bulut'um''

:roflol: Şeyyy tabii ki senin eline su dökemez hiç biri ( kaynanadan korkan yorgun :tomato:) ama hani belki adaylardan biri, cazibesine güvenme hatası yapar da atağa geçerse diye şey ettimdi

Aşkım, böcüm vb sözlere benim de tepkim aynı kaydirigubbakcemile5 Hiç kullanmadım hayatımda, ama "seni seviyorum" çok az da olsa çok zor da olsa birkaç defa kullanabildiğim cümlelerden... Ancak her gün, ya da telefonu kapatırken sürekli bu cümleyi söylemek ve duymak hiç bana göre değil :asigim:
Kıyağa da bakın, aman kıyak çekilmemiş hali düşünemiyorum bile :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bırakayım demi bu işleri bu hediye işine gireyimdelikafadulden

]

Sadece hediye değil yahu, baın-yayın-organizasyon-teknik olaylar-kamera arkası-önü-sağı-solu delikafadulden Ayrıca o röportajları da unutmadım sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:[/B]
Niye öpeyim yahu! Ohh bi'de başımın üzerine koyacam.. Pardon! sengözlerimebaksanab
Bi'kendimi koyarım başımın üstüne.. yer kalırsa, kremalı kukime ve elbette köpişlerime.. Benim başımın boş alanı 1 mm2
Oynayamam, yerim dar.. :roflol:
Benimle alakası yok Lulut adına teşkürlerini kabul et ballı püskütüm öperim
Asıl ben öperim seni.. hem de en kocamanından..
Lulut adına teşekkür ediyoruz seni..
Ha-a bu arada Lulut da sana pati sallıyor.. yerimseniben
Kıyağa da bakın, aman kıyak çekilmemiş hali düşünemiyorum bile :roflol: :roflol:
Vallahi benim vicdanım huzurlu.. evlenme teklif ettiğinde söylediğim ik söz "Emin misin?" oldu.. Film gibi sahne.. O kadar şaşırdım ki.. Yani kim ister benimle bir ömür geçirmeyi.. Elimdeki şarap kadehi, antika tabağımın üzerine düştü ve tabak çatladı.. Yanarım yanarım o tabağa yanarım.. :roflol:
Çünkü nikah öncesi bir yıla yakın beraber yaşamıştık.. Benim ne kadar problemli bir kişilik, birlikte yaşanması zor, "ateşle yaklaşmayınız" tabelası boynundan uyurken bile çıkmayan bir adamın bütün dayanılması zor yanlarını görmüştü..
Bende kandırmaca yok..
Sanırım R mazoşişt.. de annesi onu mühendis sanıyor.. :roflol:

Dipçik Not: Son cümle alakasız gibi oldu ama hemen nedenini açıklayayım.. Bi'tane kitap vardı.. Adı da "Anneme reklamcı olduğumu söylemeyin, o beni bir genelevde piyanist sanıyor" Aklımca başlığa gönderme yaptım da.. tabe içeriği de söylemem farz oldu..

:roflol::roflol::roflol:Ay ağrı filan kalmadı bende tamam :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bir de bana duygusal der sevgilim :roflol: benden daha ne duygusallar var da haberi yok adamın :roflol: (tanışma ay dönümlerimizde "Bugün ne?" diye sorduğunda "Maaş günüüü!" dediğimi yazmıştım bir yerlerde sanırım daha önce )

"Emin misin?" CADIARZU çok mantıklı! Evet, evet aslında sorulması gereken bir soru kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:Ay ağrı filan kalmadı bende tamam :roflol::roflol::roflol::roflol:

Püsküütüm boşuna demiyor buranın iyi geldiğini. Nasıl diyordu bak tam hatırlayamadım ama günde bir doz muydu? :içelim: yerimseniben

Ohhh beee :lepi: :lepi:

Böylece bu kaydirigubbak mevzuu bir işe yaramış oldu.. :sm_cool: :teselli:

sositososito Nev'in ağrısına iyi gelmiş sositososito :teytey:

(tanışma ay dönümlerimizde "Bugün ne?" diye sorduğunda "Maaş günüüü!" dediğimi yazmıştım bir yerlerde sanırım daha önce )
Seni materyalist seni..
Son Ada' dan ihraç ediyorum seni.. :roflol: :roflol: :roflol:

Ohh be, buradaki sohbetin bir dozu bile iyi geliyor hakikaten..

bulutun yeni fotosu eklenince biri beni dürtsünkaydirigubbakcemile3 kaçırmayım

bulutun yeni fotosu eklenince biri beni dürtsünkaydirigubbakcemile3 kaçırmayım

Akşam inmeden gelecek foto.. Şimdiden dürttüm sayılır mı acaba? yerimseniben
Çok komik bi'şey oldu.. hemen foto çektim dün akşam..

Ekleyeyim de gülelim.. :roflol:

Akşam inmeden gelecek foto.. Şimdiden dürttüm sayılır mı acaba? yerimseniben
Çok komik bi'şey oldu.. hemen foto çektim dün akşam..

Ekleyeyim de gülelim.. :roflol:

hehhehe eğer online sam sayılır dürtüldüm bile bekliyorum fotoyu heyecanlahihoyyyt

Dün akşam evi süpürüyorum.. Kapmışım makineyi dalmışım yatak odasına.. Lulutum da yanımda.. Makineyle savaşıyor..
Ben de kısa sürede bitirmek istediğim için "Böcük bi'çekil ya-aa" dedim..

Sonra bi'baktım lulut yok..

Ben bu arada elimde süpürge eşliğiyle odalara sırayla girip, çıkıyorum..

Allah Allah! Hiçbirinde yok..

Nereye kayboldu ki bu diye düşünürken son durağım olan banyonın ışığını bi'açtım ki lulut orada..

Bi'de bozulmuş bana niyeyse.. :roflol: Bakışlara bakın..​

Not: Bu arada bu fotolar R nin banyo fayanslarını iyi silemediğinin kanıtıdır.. Lavabonun altını bırakmış.. İnsaf be adam! Mutfağı, koridoru, temizlik odasını.. geriye kalan bütün fayansları ben temizledim.. Ama hiç böyle yamuk atmadım.. Akşam toplantı var evde.. :roflol: :roflol:

:roflol: Triplere de bakın, alınırmış da :teselli: bozulurmuş Şeniz

Ay hele ilk fotodaki yere bakır hal, sonrakiler gözü kapama numarası mı yapıyor acaba kaydirigubbakcemile3

Sen de yani Püsküüt'üm, adam duygusal öyl elaf denir mi? :roflol:

İlk fotoyu seslendireyim hemen..

Elimde vorrn vorrnnn sesleriyle çalışan elektrikli süpürge olduğu halde banyonun ışığını açıyorum ve şaşkınlıkla "A-aaa sen burada mıydın?" diyorum...
Bulut basılma şaşkınlığında..
Görüntü komik.. Sonra ekliyorum "Sakın kıpırdama! Bekle!" diyorum ve uçaraktan kamerayı kapıp dönüyorum..
Basılan, şaşıran, hata yapıp yapmadığına karar verememiş Bulut pozu ortaya çıkıyor..

Geriye kalan pozlarda da hava atıyoruz.. Küstük ya.. :roflol: :roflol:

Ay onun üüntülü küstümlü gözlerini yerim yerim yerim:asigim::asigim::asigim:

Bu arada fayanslarda ne varmış ben bi .ok anlamadım püskütüm gayette bayıldım aksine banyoya bişi varda ben mi körüm ülen:roflol:

Bulutttt aşığım ülennnnnn:asigim:

Bulut da senin kokunu bi'alsa o da sana aşık olacak üleyynn :1hug:

Kör değilsin ama titizsin nevkuşum..
Yerini tarif edince şıpadanak anlayacaksın..
Lavabonun olduğu dolap var ya.. Onun altında kalan duvar fayansına bi' bak hele..
Derz pisliği duruyor hala ilk günkü gibi..

İş bölümü yaptık güya R ile ama olan bana olmuş ankaşılan.. Çünkü ben hiç kaytarma yapmamıştım.. :çok üzgünüm:

Heee aman ya o kaaaa kusur kadı kızında da olur görümcesinin eltisinde de :smiley-cool:

Bulutttt aşığınım ülennnnnnn:asigim::asigim:

kaydirigubbakcemile3 nasıl da suratı asmış öyle...

Bulut Bey; insan ablalarına poz vermez mi yahu? heyecanla seni bekliyoruz.
yattığı yerden de kalkmamış hiç. cıks cıks cıks -tatlicadiarzu-
o bakışlara dua et sen. yerimseniben

son cümlede jetonum biraz geç düştü. toz vs mi var dedim.
yeni eviniz galiba, taşınmışsınız. lulutunuzla beraber güle güle oturun.​

hakikaten acayip bozulmuş bulutkaydirigubbakcemile3

birazda tırsmış senden galiba püsküütüm

yerim ben onun manto düğmesi gibi burnunuyerimseniben

Seni materyalist seni..
Son Ada' dan ihraç ediyorum seni.. :roflol: :roflol: :roflol:

Ohh be, buradaki sohbetin bir dozu bile iyi geliyor hakikaten..

:roflol: Ama o "Maaş günüüü!" her seferinde farklı ses tonuyla oluyordu Püsküüt'üm kaydirigubbakcemile3 Hani o anda güzel bir hedefim varsa heyecanlı, mutlu delikafadulden; yine maaş günü geldi, bir ay daha geçti, her şey aynı, off modundaysam da bıkkın bir ses tonuyla... hoş sevgilim için ses tonunun pek bir önemi olmasa gerek, ne yapayım yani alışmamıştım öyle şeylere suç mu, değil mi ama :1rolleyes: Ama esprisi iyi kaldı aramızda, hatırladıkça ben o :roflol:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…