Alışmaz mı.. Artık ayrılmaz parçası oldu.. :asigim:
Sevgili bulması konusunda zaten az olan ümidimi de artık kaybettim..
Baksana.. "Bahar&Bulut" aşkını nevkuşum sayesinde ölümsüzleştirdik.. yerimseniben
Hak da veriyorum.. Adamcağız duygusal açlık çekiyor.. Hayatımda "Seni seviyorum" demedim.. Aşkım, böcüğüm falan demem.. Denirse de ters ters bakarım ya da alaylı gülerim.. Herkese karşı mesafem 1 km.. Ona da kıyak çekiyorum.. mesafe 500 metre... Daha ne olsun.. sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bırakayım demi bu işleri bu hediye işine gireyimdelikafadulden
]
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:
Niye öpeyim yahu! Ohh bi'de başımın üzerine koyacam.. Pardon! sengözlerimebaksanab:roflol::roflol:Kocana kıyak 500 metre ha:roflol::roflol:Valla öp te başına koy R enişte mi:roflol::roflol:[/B]
Asıl ben öperim seni.. hem de en kocamanından..Benimle alakası yok Lulut adına teşkürlerini kabul et ballı püskütüm öperim
Vallahi benim vicdanım huzurlu.. evlenme teklif ettiğinde söylediğim ik söz "Emin misin?" oldu.. Film gibi sahne.. O kadar şaşırdım ki.. Yani kim ister benimle bir ömür geçirmeyi.. Elimdeki şarap kadehi, antika tabağımın üzerine düştü ve tabak çatladı.. Yanarım yanarım o tabağa yanarım.. :roflol:Kıyağa da bakın, aman kıyak çekilmemiş hali düşünemiyorum bile :roflol: :roflol:
Niye öpeyim yahu! Ohh bi'de başımın üzerine koyacam.. Pardon! sengözlerimebaksanab
Bi'kendimi koyarım başımın üstüne.. yer kalırsa, kremalı kukime ve elbette köpişlerime.. Benim başımın boş alanı 1 mm2
Oynayamam, yerim dar.. :roflol:
Asıl ben öperim seni.. hem de en kocamanından..
Lulut adına teşekkür ediyoruz seni..
Ha-a bu arada Lulut da sana pati sallıyor.. yerimseniben
Vallahi benim vicdanım huzurlu.. evlenme teklif ettiğinde söylediğim ik söz "Emin misin?" oldu.. Film gibi sahne.. O kadar şaşırdım ki.. Yani kim ister benimle bir ömür geçirmeyi.. Elimdeki şarap kadehi, antika tabağımın üzerine düştü ve tabak çatladı.. Yanarım yanarım o tabağa yanarım.. :roflol:
Çünkü nikah öncesi bir yıla yakın beraber yaşamıştık.. Benim ne kadar problemli bir kişilik, birlikte yaşanması zor, "ateşle yaklaşmayınız" tabelası boynundan uyurken bile çıkmayan bir adamın bütün dayanılması zor yanlarını görmüştü..
Bende kandırmaca yok..
Sanırım R mazoşişt.. de annesi onu mühendis sanıyor.. :roflol:
Dipçik Not: Son cümle alakasız gibi oldu ama hemen nedenini açıklayayım.. Bi'tane kitap vardı.. Adı da "Anneme reklamcı olduğumu söylemeyin, o beni bir genelevde piyanist sanıyor" Aklımca başlığa gönderme yaptım da.. tabe içeriği de söylemem farz oldu..
:roflol::roflol::roflol:Ay ağrı filan kalmadı bende tamam :roflol::roflol::roflol::roflol:
Vallahi benim vicdanım huzurlu.. evlenme teklif ettiğinde söylediğim ik söz "Emin misin?" oldu.. Film gibi sahne.. O kadar şaşırdım ki.. Yani kim ister benimle bir ömür geçirmeyi.. Elimdeki şarap kadehi, antika tabağımın üzerine düştü ve tabak çatladı.. Yanarım yanarım o tabağa yanarım.. :roflol:
Sanırım R mazoşişt.. de annesi onu mühendis sanıyor.. :roflol:
Dipçik Not: Son cümle alakasız gibi oldu ama hemen nedenini açıklayayım.. Bi'tane kitap vardı.. Adı da "Anneme reklamcı olduğumu söylemeyin, o beni bir genelevde piyanist sanıyor" Aklımca başlığa gönderme yaptım da.. tabe içeriği de söylemem farz oldu..
:roflol::roflol::roflol:Ay ağrı filan kalmadı bende tamam :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ohhh beee :lepi: :lepi:
Böylece bu kaydirigubbak mevzuu bir işe yaramış oldu.. :sm_cool: :teselli:
Seni materyalist seni..(tanışma ay dönümlerimizde "Bugün ne?" diye sorduğunda "Maaş günüüü!" dediğimi yazmıştım bir yerlerde sanırım daha önce)
bulutun yeni fotosu eklenince biri beni dürtsünkaydirigubbakcemile3 kaçırmayım
Akşam inmeden gelecek foto.. Şimdiden dürttüm sayılır mı acaba? yerimseniben
Çok komik bi'şey oldu.. hemen foto çektim dün akşam..
Ekleyeyim de gülelim.. :roflol:
:roflol: Triplere de bakın, alınırmış da :teselli: bozulurmuş Şeniz
Ay hele ilk fotodaki yere bakır hal, sonrakiler gözü kapama numarası mı yapıyor acaba kaydirigubbakcemile3
Sen de yani Püsküüt'üm, adam duygusal öyl elaf denir mi? :roflol:
Ay onun üüntülü küstümlü gözlerini yerim yerim yerim:asigim::asigim::asigim:
Bu arada fayanslarda ne varmış ben bi .ok anlamadım püskütüm gayette bayıldım aksine banyoya bişi varda ben mi körüm ülen:roflol:
Bulutttt aşığım ülennnnnn:asigim:
Bulut da senin kokunu bi'alsa o da sana aşık olacak üleyynn :1hug:
Kör değilsin ama titizsin nevkuşum..
Yerini tarif edince şıpadanak anlayacaksın..
Lavabonun olduğu dolap var ya.. Onun altında kalan duvar fayansına bi' bak hele..
Derz pisliği duruyor hala ilk günkü gibi..
İş bölümü yaptık güya R ile ama olan bana olmuş ankaşılan.. Çünkü ben hiç kaytarma yapmamıştım.. :çok üzgünüm:
Şunun masumluğuna bak ya :asigim: Gel beni mıncıkla diyo sırnaşık şey Allah bütün kem gözlerden korusun
Dün akşam evi süpürüyorum.. Kapmışım makineyi dalmışım yatak odasına.. Lulutum da yanımda.. Makineyle savaşıyor..Not: Bu arada bu fotolar R nin banyo fayanslarını iyi silemediğinin kanıtıdır.. Lavabonun altını bırakmış.. İnsaf be adam! Mutfağı, koridoru, temizlik odasını.. geriye kalan bütün fayansları ben temizledim.. Ama hiç böyle yamuk atmadım.. Akşam toplantı var evde.. :roflol: :roflol:
Ben de kısa sürede bitirmek istediğim için "Böcük bi'çekil ya-aa" dedim..
Sonra bi'baktım lulut yok..
Ben bu arada elimde süpürge eşliğiyle odalara sırayla girip, çıkıyorum..
Allah Allah! Hiçbirinde yok..
Nereye kayboldu ki bu diye düşünürken son durağım olan banyonın ışığını bi'açtım ki lulut orada..
Bi'de bozulmuş bana niyeyse.. :roflol: Bakışlara bakın..
Dün akşam evi süpürüyorum.. Kapmışım makineyi dalmışım yatak odasına.. Lulutum da yanımda.. Makineyle savaşıyor..
Ben de kısa sürede bitirmek istediğim için "Böcük bi'çekil ya-aa" dedim..
Sonra bi'baktım lulut yok..
Ben bu arada elimde süpürge eşliğiyle odalara sırayla girip, çıkıyorum..
Allah Allah! Hiçbirinde yok..
Nereye kayboldu ki bu diye düşünürken son durağım olan banyonın ışığını bi'açtım ki lulut orada..
Bi'de bozulmuş bana niyeyse.. :roflol: Bakışlara bakın..
Not: Bu arada bu fotolar R nin banyo fayanslarını iyi silemediğinin kanıtıdır.. Lavabonun altını bırakmış.. İnsaf be adam! Mutfağı, koridoru, temizlik odasını.. geriye kalan bütün fayansları ben temizledim.. Ama hiç böyle yamuk atmadım.. Akşam toplantı var evde.. :roflol: :roflol:
Seni materyalist seni..
Son Ada' dan ihraç ediyorum seni.. :roflol: :roflol: :roflol:
Ohh be, buradaki sohbetin bir dozu bile iyi geliyor hakikaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?