kaydirigubbakcemile3 nasıl da suratı asmış öyle...
Bulut Bey; insan ablalarına poz vermez mi yahu? heyecanla seni bekliyoruz.
yattığı yerden de kalkmamış hiç. cıks cıks cıks -tatlicadiarzu-
o bakışlara dua et sen. yerimseniben
son cümlede jetonum biraz geç düştü. toz vs mi var dedim.
yeni eviniz galiba, taşınmışsınız. lulutunuzla beraber güle güle oturun.
hakikaten acayip bozulmuş bulutkaydirigubbakcemile3
birazda tırsmış senden galiba püsküütüm
yerim ben onun manto düğmesi gibi burnunuyerimseniben
:roflol: Ama o "Maaş günüüü!" her seferinde farklı ses tonuyla oluyordu Püsküüt'üm kaydirigubbakcemile3 Hani o anda güzel bir hedefim varsa heyecanlı, mutlu delikafadulden; yine maaş günü geldi, bir ay daha geçti, her şey aynı, off modundaysam da bıkkın bir ses tonuyla... hoş sevgilim için ses tonunun pek bir önemi olmasa gerek, ne yapayım yani alışmamıştım öyle şeylere suç mu, değil mi ama :1rolleyes: Ama esprisi iyi kaldı aramızda, hatırladıkça ben o :roflol:Şeniz
püsküüüüüütüüüüümmmm niçın niçın niçın üzdün bulutumu yaaaa ay nasıl bozuk atıyo baksana şuna (üzüldüm yahu)şimdi şöyle bir soru yönelteyim bu bakışlardan sonra tepkin ne oldu
a)Başlarım nan süpürgesine buluttan önemli mi diye naralar atıp sarıldın mı
b)İşimi bitireyim bakarım hal çaresine mi dedin orda öyyle bıraktın mı bulutu ?
Hiç bırakabilir miyimmmm? sence mümkün müüüü?
çalı kafam.. zaten lulutu banyoda basınca fırlattım süpürgeyi bir kenara..
Sonra fotoları çektim... Adam ciddi ciddi küstüğü için "Dans edelim mi?" dedim..
O an herşeyi unuttu tabii.. Koşa koşa oyuncak sepetinin başına gittik.. Oyun oynadık.. Gönlünü aldım..
Dünya bi'yana lulutum bi'yana.. Süpürge de neymiş.. :asigim:
Not : Öpmek istiyorum seni çalı kafam.. I]
zaten aksini aklımın ucundan bile geçirmemiştim:1closedeyes:
bu arada mümkünse bulutumun:asigim: dans ederken fideosunu çeker misin?
ya da şöyle de olur siz dansedin R çeksin(bari suçunu hafifletsin baksana lavabonun altındaki fayanslarda sıva izleri kalmışklava:)
(ay bu arada R bıyıklı atletli pantolonunu kıvırmış eski bir ayakkabıyı topuklarına basmak suretiyle katletmiş bir fayans ustasıysa tam film olur.Hayalgücüm coştu akşam akşam...)
E tamam o zaman.. Madem tonajlama yapılabiliyor o zaman materyalist değilsin demektir.. Son Ada vizene damgayı vurdum yeniden.. hihoyyyt
O an herşeyi unuttu tabii.. Koşa koşa oyuncak sepetinin başına gittik.. Oyun oynadık.. Gönlünü aldım..
:
Dans müziği açıyoruz.. Zaten o an lulut oyuncak sepetinin başında.. Sonra ben de yanına geçiyorum.. Başlıyorum sepetteki bütün oyuncları tek tek fırlatmaya.. O da koştura koştura gidip getirmeye başlıyor..
Müziği kapatınca, anlıyor ki oyun bitti.. :ecrin_bebek:
Dün akşam evi süpürüyorum.. Kapmışım makineyi dalmışım yatak odasına.. Lulutum da yanımda.. Makineyle savaşıyor..
Ben de kısa sürede bitirmek istediğim için "Böcük bi'çekil ya-aa" dedim..
Sonra bi'baktım lulut yok..
Ben bu arada elimde süpürge eşliğiyle odalara sırayla girip, çıkıyorum..
Allah Allah! Hiçbirinde yok..
Nereye kayboldu ki bu diye düşünürken son durağım olan banyonın ışığını bi'açtım ki lulut orada..
Bi'de bozulmuş bana niyeyse.. :roflol: Bakışlara bakın..
Not: Bu arada bu fotolar R nin banyo fayanslarını iyi silemediğinin kanıtıdır.. Lavabonun altını bırakmış.. İnsaf be adam! Mutfağı, koridoru, temizlik odasını.. geriye kalan bütün fayansları ben temizledim.. Ama hiç böyle yamuk atmadım.. Akşam toplantı var evde.. :roflol: :roflol:
Ben senin o güzel mesajını yerim.. :1hug: a.s.Kaç gündür internette yaşadığım sorundan dolayı gelemedim aklımın bir ucu bu topicte bir diğer cuma bildiriminde ama cuma bildirimi birilerinin sayesinde nasıl olsa yürür dedim ve burayı sabitledim beynime...kaydirigubbakcemile3 Ya fotoğraf eklendiyse-ya çok uzun sü
re sorunum devam ederse uğrayamazsam diye hayıflandım durdum, sokağa çıktığımda hangi internet cafeye uğrayıp kaybolan zamanımı telafi edeceğime karar vermiştim ki bugün netime kavuştumalkisalkisalkis hemen buraya koştum başlığın güncel olması yüzümde gülümsemeye sebep oldu ve gördüğüm fotoğraflar yanımda olamasa bile Bulut'uma sımsıkı sarılmamı engelleyemedi, banyoda yanına uzandım boynuna, burnuna, kulaklarına her yerine kocaman şevkat dolu öpücüklerimi bıraktım PüsküütümŞeniz
Püsküüüt.... Bulut' u üzme :mymeka:
Luu-luuut, pabucu yarıııım, çık dışa-rıııya oy-naya-lııım delikafadulden
Elma dersem lulut çıksındelikafadulden
Armut deyince sen git yufkat olar mı:tomato::tomato:
:roflol::roflol:
Luu-luuut, pabucu yarıııım, çık dışa-rıııya oy-naya-lııım delikafadulden
Elma dersem lulut çıksındelikafadulden
Armut deyince sen git yufkat olar mı:tomato::tomato:
:roflol::roflol:
Neden olmasın çalı kafam?Püsküütüm tikkat ettimde sanki ilk resimde bulutum içinden sana söyleniyor gibi görünüyor :))
hani insanlar birisine kızdıklarında boşluğa bakıp içlerinden küfür ederler ya bulutumda öyle sanırım (he he çok zeki maşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?