PeriPrensim ''Bulut'um''

Bana da poz vermedi haline baksana.. :roflol:
Süpürgeyle oynamasına izin vermedim diye oldu bütün bunlar..

Güzel dileklerin için de teşekkürler bambusicim.. a.s.

hakikaten acayip bozulmuş bulutkaydirigubbakcemile3

birazda tırsmış senden galiba püsküütüm

yerim ben onun manto düğmesi gibi burnunuyerimseniben

Tırsacaj bi'şey yapmadım ki Barçmanım.. Böcük bi'çekilsene yaaa dedim.. Onun derdi elektrik süpürgesiyle o anda oynayamamak..

E tamam o zaman.. Madem tonajlama yapılabiliyor o zaman materyalist değilsin demektir.. Son Ada vizene damgayı vurdum yeniden.. hihoyyyt

püsküüüüüütüüüüümmmm niçın niçın niçın üzdün bulutumu yaaaa ay nasıl bozuk atıyo baksana şuna (üzüldüm yahu)şimdi şöyle bir soru yönelteyim bu bakışlardan sonra tepkin ne oldu
a)Başlarım nan süpürgesine buluttan önemli mi diye naralar atıp sarıldın mı
b)İşimi bitireyim bakarım hal çaresine mi dedin orda öyyle bıraktın mı bulutu ?

Hiç bırakabilir miyimmmm? sence mümkün müüüü?
çalı kafam.. zaten lulutu banyoda basınca fırlattım süpürgeyi bir kenara..
Sonra fotoları çektim... Adam ciddi ciddi küstüğü için "Dans edelim mi?" dedim..
O an herşeyi unuttu tabii.. Koşa koşa oyuncak sepetinin başına gittik.. Oyun oynadık.. Gönlünü aldım..

Dünya bi'yana lulutum bi'yana.. Süpürge de neymiş.. :asigim:

Not : Öpmek istiyorum seni çalı kafam.. Şu -mi leri, -mı ları ayrı yazdın ya.. Ohh beee dünya varmış.. Türkçeyi bilenler de varmış.. :1hug: a.s. a.s. a.s.

zaten aksini aklımın ucundan bile geçirmemiştim:1closedeyes:
bu arada mümkünse bulutumun:asigim: dans ederken fideosunu çeker misin?
ya da şöyle de olur siz dansedin R çeksin(bari suçunu hafifletsin baksana lavabonun altındaki fayanslarda sıva izleri kalmışklava:)
(ay bu arada R bıyıklı atletli pantolonunu kıvırmış eski bir ayakkabıyı topuklarına basmak suretiyle katletmiş bir fayans ustasıysa tam film olur.Hayalgücüm coştu akşam akşam...)

:roflol: :roflol: Ay bunlar kesmez şimdi.. Fayans ustası R :roflol:
Allah iyiliğini versin senin e mi?

Dans fidyosunu nasıl çekebilirim ki.. Düşünüyorum.. Dur ben sana anlatayım, sen hayal gücünle nasıl çekebileceğimi söyle..

Adı "dans" sadece.. Yani bildliğin figürleri atmıyo lulut..

Dans müziği açıyoruz.. Zaten o an lulut oyuncak sepetinin başında.. Sonra ben de yanına geçiyorum.. Başlıyorum sepetteki bütün oyuncları tek tek fırlatmaya.. O da koştura koştura gidip getirmeye başlıyor..

Müziği kapatınca, anlıyor ki oyun bitti.. :ecrin_bebek:

Resimdeki R Enişte sanırım, Bulut'un haline bakınca bilmem ama kıskançlık yapmasına gerek yok sanırım, adam (lulut) mest olmuş yerimseniben

E tamam o zaman.. Madem tonajlama yapılabiliyor o zaman materyalist değilsin demektir.. Son Ada vizene damgayı vurdum yeniden.. hihoyyyt

delikafadulden Oleeey! :teytey: Şeniz

O an herşeyi unuttu tabii.. Koşa koşa oyuncak sepetinin başına gittik.. Oyun oynadık.. Gönlünü aldım..
:

Bu oyuncak sepeti senaryoları benim bücür yeğenle pek benziyor :roflol: Ama görev dağılımı ters olabiliyor kendisiyle bazen kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Doğru tahmin yorgunum.. Fotoyu avatar yapınca gıcık oluyorum bazen.. Detaylar görünmüyor çünkü.. Bulut hem de öyle bir mest olmuş ki dili de fırlamış dışarı :roflol:

Yani.. senin yeğen oyuncakları atıyor.. sen de topluyorsun.. Ayyy çok eğlenceli.. :roflol: :roflol:

Kaç gündür internette yaşadığım sorundan dolayı gelemedim aklımın bir ucu bu topicte bir diğer cuma bildiriminde ama cuma bildirimi birilerinin sayesinde nasıl olsa yürür dedim ve burayı sabitledim beynime...kaydirigubbakcemile3 Ya fotoğraf eklendiyse-ya çok uzun sü
re sorunum devam ederse uğrayamazsam diye hayıflandım durdum, sokağa çıktığımda hangi internet cafeye uğrayıp kaybolan zamanımı telafi edeceğime karar vermiştim ki bugün netime kavuştumalkisalkisalkis hemen buraya koştum başlığın güncel olması yüzümde gülümsemeye sebep oldu ve gördüğüm fotoğraflar yanımda olamasa bile Bulut'uma sımsıkı sarılmamı engelleyemedi, banyoda yanına uzandım boynuna, burnuna, kulaklarına her yerine kocaman şevkat dolu öpücüklerimi bıraktım PüsküütümŞeniz

Püsküüüt.... Bulut' u üzme :mymeka:

Ben senin o güzel mesajını yerim.. :1hug: a.s.
O gün plansız bir şekilde lulutumu küstürünce bu kareler çıktı ortaya kallsim sefgilim..
Yoksa güncel olmazdı konu.. yerimseniben

Püsküüüt.... Bulut' u üzme :mymeka:

Sen de beni.. :çok üzgünüm:
Üzülebileceği aklımın ucundan bile geçmezdi..

Püsküütüm tikkat ettimde sanki ilk resimde bulutum içinden sana söyleniyor gibi görünüyor :))
hani insanlar birisine kızdıklarında boşluğa bakıp içlerinden küfür ederler ya bulutumda öyle sanırım (he he çok zeki maşallah)

Neden olmasın çalı kafam?
Banyonun ışığını yaktığım an basılma anıydı.. "Bekle" dedim ya.. Ben makineyi kapıp gelene kadar kim bilir neler düşündü çıttırık?
Demiştir içinden.. İyi valla.. hem süpürgeyle oynatma.. hem gel bekle de.. bıktım be senin talimatlarından.. git kendine ver talimat.. (farkında değil tabe.. günde 1567 tane talimat veriyorum kendime) :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…