PeriPrensim ''Bulut'um''

Bambusi teyzesi boydan resmini daha sonra eklerim..Şu anda pc de bu var...kaydirigubbakcemile3

Fındık'a 41 kere Böyle insanın sevesi, sevesi, sonra ara verip, daha bir mıncırarak (bu da ne demekse, anlayanlar anladı sanırım opuyorumnanaktan) sevesi, doyamayası .... geliyor. Boşlukları doldurunuz sengözlerimebaksanab

Anammmm bu da nesi

Bu benim olsun:Saruboceq:delikafadulden:tomato::tomato:

Allah bağışlasın

Arsız insan:mymeka:

A-aaaa senin kedin mi vardı? Benim niye haberim yok. :roflol:

Maşallah ona..

Tasması da pek afilli.. a.s.[/I]

Var tabi hayatım..Hatta sana belgesel seyrettiğini falan anlatmıştım unuttun heralde...kaydirigubbakcemile3

Dün iki tane olay atlattık lulutumla.. Allahtan bi'terslik olmadı..

Frisbi oynuyoruz her zamanki gibi.. Frisbimiz sağa çarklı biliyorsunuz.. Bu sefer fazla çark etti.. ve sağımızda duran koca duvara doğru gitmeye başladı.. lulut da peşinden.. Hızını kesemedi ve burnunu duvara geçirdi..
Görüntü komik tabe.. Aynı anda hem panik yaşıyorum hem ciddi gülesim var.. Koştum yanına.. Bi'de ne göreyim.. Duvarı yalıyo bizimki.. :roflol: abicim duvarın bi'şeyi yok, gel bakayım yanıma dedim.. Neyse işte.. Kontrol ettim iyice sağını solunu.. Hasar yok..

Aradan yarım saat falan geçti.. Biz yürüyüşteyiz bu arada.. Ve kör noktada Haydut'la karşılaştık.. O da siyah labrador.. O da Bulut gibi, benim gibi, kendi ırkıyla problemi olan bi'çocuk.. :roflol: Bulut'a göre oldukça iri..
Öyle bir çakıştık ki.. Bir saniye içinde bunlar kafa kafaya geldiler.. Bi'baktım ikisinin de ağzı çağrazlama birbirine girmiş.. eyvah dedim.. ikisinden birinin ağzı kesin parçalandı.. saniyeler hatta saliseler içinde biz tasmaları olanca gücümüzle çekip köpekleri birbirinden ayırdık.. ıki köpek demek yetersiz.. ıki vahşi desem daha yerinde.. Çıkan sesleri duysanız kulaklarınıza inanamazsınız..
Sonra ıslak mendille kan taraması yaptım... Temiz.

Yani velhasıl.. ıki tane olayı üst üste atlattık.. Allah korudu... Teşekkürler..

Geçmişler olsun Püsküütümmafoldumben.. Kendilerinin dışında bir şeye zarar gelecek diye ödleri kopuyor, bizimkininde böyle duvar, koltuk,masa macağı,sandalye, gelip geçerken artık nereye değdiyse yalama huyu varlmaz: Bulut'um ucuz atlatmış bir yeri incinebilirdi yazık kıyamam yaaaaŞeniz

Diğer sahne gözümde canlandıkaydirigubbakcemile3 bazı durumlarda labrador değilde kangal filan sanabiliyorlar kendilerinikaydirigubbakcemile3, oturduğumuz yerde de bizim sokaktan geçen sayısı her geçen gün azalıyorlmaz: insanlara konuşa konuşa aheste bir şekilde yürüyor, biride bahçe kapısının demirlerine burnunu dayamış ferma yapıyorlmaz: aniden çok vahşi bir kişilikte imiş gibi çıkan sesler çığlıklarla karışıyor, görende birini parçalıyor sanar, insan, kedi, köpek farketmiyor bu durumda, ama çığlıklar bitipte aman kapalıymış, bağlıymış, bu ne, kim, diye bakınırken sokaktaki kişi:1shok: bizimkinde kuyruk tıkır tıkır :roflol: aynen kendi kişiliğine bürünüyor... Ama Bulut için geçerli değildir özellikle erkek köpüşlere lmaz:.. İki vakayıda ucuz atlatmışsınız, geçmişler olsun diyelim...

- :1shok: Neler olmuş bi' günde :sinifsinif: Neyse ki ucuz atlatmışsınız Geçmiş olsun ikinize de Püsküütüm :teselli:

- :roflol: Ben lulutumun duvarı yalayan o dilini yemeyim de ne yapayım şimdi
cokacimcoook

-kendi ırkıyla problemi olan bi'çocuk :lepi: Süper açıklama buyrunnnnnnnnn

- Ben öyle ağzı birbirine geçmiş görsem herhalde kitlenir kalırdım :1shok: (tabii ki, sizler yani köpek sahipleri, ya da daha çok tecrübesi olanlar alışkınsınızdır bu tür sahnelere)

- Islak mendille kan taraması CADIARZU Kedilere de uygulanabilir mi acep bu yöntem, hani kafa göz dalıyorlar ya birbirlerine, yeni bir şey öğreniyorum yine sanırım. Hmmm, yoksa lulut ıslak mendili kemirmeyi seviyor da ısırtıp ağız içini mi kontrol ettin? fisfisfis

-:Saruboceq: Lulutum olaydan sonra hemen eski haline döndü mü, yoksa biraz etrafa ağır abi havaları attı mı :1closedeyes: Şeniz

Çok geçmişler olsun püskütüm Şeniz

Fazla yazmayım yufkamın dediklerine aynen katılıyorum diyim ve hemen kaçimmmmmm vınn.

lulutum da evde kazayla bi'yere çarptığında önce dona kalır.. Sonra koklar.. :roflol:
Koca duvarı yalaması çok komikt sahiden de... İyi ki hepsini yalayacağım diye kaptırmadı..

lulutun tepkileri ırka göre büyük değişiklik gösteriyor..
erkek köpeklere.. her daim vahşi, bodoslama saldırgan
kız köpeklere... önce sakin ancak güvenlik alanı geçilirse vahşi
kedilere.. ne yapsam diye kararsız, çoğu zaman umursamaz
insanlara... aşık opuyorumnanaktan

Islak mendile hemen bulaşıyor kan lekesi yorgunum.. Çok küçük bir şey bile olsa hemen algılıyorsun ona göre de eve gidince baticon sürüyorum..
Mesela geçenlerde yine frisbi oynarken seninki aniden dona kaldı. Leyn frisbi uzaya gitti sen neye bakıyon?
Yok.. Öyle dona kalmış.. Bakıyo.. Kafa eğik.. Neyin var, dedim. Sağ pati havaya kalktı..
heh anladım durumu.. kaydirigubbakcemile5
Koşa koşa gittim yanına.. Prensin patisine diken batmış meğer.. :roflol:

İşte o gün de dikeni çıkardıktan sonra hemen tarama yaptım.. belli belirsiz bir pembelik bulaştı mendile.. Evde Baticon Amcayla 5 çayı içtik sonra.. :roflol:

-:Saruboceq: Lulutum olaydan sonra hemen eski haline döndü mü, yoksa biraz etrafa ağır abi havaları attı mı :1closedeyes: Şeniz
Olaydan sonra kötü oldu lulutum.. Artık öfke midir, korku mudur nedir bilemiyorum.. Dil dışarda, nefes nefese.. Eve yaklaşmıştık ama hemen sokmak istemedim içeri.. Biraz havası değişsin diye yürüttüm ama ne yer kokladı, ne çiş yaptı.. Kalkan tüyü bile inmedi düşün.. kötükedihüso
Eve geldikten sonra rahatladı..
Sanırım hata yaptım. Hemen eve getirsem daha iyi olacakmış. Bunu da öğrenmiş olduk yani..

Çok geçmişler olsun püskütüm Şeniz

Fazla yazmayım yufkamın dediklerine aynen katılıyorum diyim ve hemen kaçimmmmmm vınn.
Sağ ol nevkuşum.. :1hug:

Aman da aman diken mi batmış Prensimizin patisine, ay gözümde canlandı yine, kafa aşağıda, patiyi kaldırma halleri, off offf yemeden duramam, bak şeker komasına girersem sebebi lulut, ona göre cokacimcoookopuyorumnanaktan

Adam çok evcimen yaa, tam aile babası sırnaşık şey Nev Hanım'a duyurulur, 4 pati ailesini emanet eder foto çekimlerinde gezer artık :roflol: En huzur bulduğu yer evi, tehlikelerden uzak :1rolleyes: Şeniz

sorunsuz atlatmanıza sevindim Püsküütüm.
dışarıda yeterince sevmeyenleri, hırpalamak isteyenleri var. birbirlerine zarar vermek istemeseler bari...

Bulut yüzünden şeker komasına girersen eğer hemen bir erkek köpek daha çağırırız ortama.. Kalmaz koma moma.. yerimseniben

sorunsuz atlatmanıza sevindim Püsküütüm.
dışarıda yeterince sevmeyenleri, hırpalamak isteyenleri var. birbirlerine zarar vermek istemeseler bari...
Teşekkürler bambusicim.. a.s.
Ben de çok kızıyorum için için bu duruma.. Bu dünya güzellerinin birbirleriyle ne alıp veremedikleri var diye hayıflanıyorum..
Dün sabah da aynı köpekle karşılaşmışlar ve ne yazık ki sahibinin elinden kayış düşüverdi.. iyi ki eşim gezdiriyordu.. Haydut dört nala üzerlerine koşarken, eşim hemen lulutun önüne geçmiş ve Haydut'a bir tekme savurmuş..:çok üzgünüm: Haydut hemen sinmiş.. Bunlar olana kadar da sahibi gelip yakalamış Haydut'u..
Ben olsaydım akıl edemezdim böyle bir savunma yöntemini.. Tekme nasıl atacam zaten? :çok üzgünüm:

Her zaman yakışıklı olacak halim yok..
Bazen fotojenik olamayabiliyorum..
E-ee köpeklik hali.. :1ninca:

Onun koca dilini yirim yirim yirim.

O boru da illa bitarafımıza kaçamak yapacak ben diyim.

Sağol püskütüm hem foto eklediğin için, hem moral verdiğin için, hem destek olduğun için daha ne diyim kiŞeniz

Onun koca dilini yirim yirim yirim.

O boru da illa bitarafımıza kaçamak yapacak ben diyim.

Sağol püskütüm hem foto eklediğin için, hem moral verdiğin için, hem destek olduğun için daha ne diyim kiŞeniz

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Not: Boruyu evcilleştirdim.. Sadece kötülere karşı vazifesini yerine getiriyor.. yerimseniben

:lepi: Nev'den yaşam belirtisi gelmiş :teytey:

Bilir işini benim Püsküütüm yerimseniben

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Not: Boruyu evcilleştirdim.. Sadece kötülere karşı vazifesini yerine getiriyor.. yerimseniben

Benim gibi iyilerin korkmasına gerek yok yani zemuszemus

1. Adam aslan parçası yahu, duruşa bakınız, bir pati önde, arka patinin estetik duruşu ayrı, çapkın bir bakış, burnundan öpülmez de ne yapılır bu adam yaaŞeniz opuyorumnanaktan aaah aahh ana kurbanı oldu :umursamaz: yavrum, gönlünün sultanını bulamadı :tomato:

2. O dil gözlere de ulaşabiliyor mu? Sabah kalkınca hani yüz yıkamak için CADIARZU
Bir soru daha geldi aklıma: hani kediler patilerini yalayıp kafalarının tepesini, gözlerini falan da yıkıyor ya, köpeklerde ben rastlamadım böyle bir duruma, onlar ne yapıyor?CADIARZU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…