[
Tanıştırıyım Püsküüt teyzesi bu benim kızım..Adı da Fındık!!!!:asigim:
Anammmm bu da nesi
Bu benim olsun:Saruboceq:delikafadulden:tomato::tomato:
Allah bağışlasın
Arsız insan:mymeka:
Fındık'a 41 kereBöyle insanın sevesi, sevesi, sonra ara verip, daha bir mıncırarak (bu da ne demekse, anlayanlar anladı sanırım opuyorumnanaktan) sevesi, doyamayası .... geliyor. Boşlukları doldurunuz sengözlerimebaksanab
Ben de aynen öyle yapıyorum seviyorum seviyorum sonra ara verip daha bi mıncırarak seviyorum doyamıyorum kızıma..:asigim::1hug:
Tanıştırıyım Püsküüt teyzesi bu benim kızım..Adı da Fındık!!!!:asigim:
A-aaaa senin kedin mi vardı? Benim niye haberim yok. :roflol:
Maşallah ona..
Tasması da pek afilli.. a.s.[/I]
Var tabi hayatım..Hatta sana belgesel seyrettiğini falan anlatmıştım unuttun heralde...kaydirigubbakcemile3
Dün iki tane olay atlattık lulutumla.. Allahtan bi'terslik olmadı..
Görüntü komik tabe.. Aynı anda hem panik yaşıyorum hem ciddi gülesim var.. Koştum yanına.. Bi'de ne göreyim.. Duvarı yalıyo bizimki.. :roflol: abicim duvarın bi'şeyi yok, gel bakayım yanıma dedim.. Neyse işte.. Kontrol ettim iyice sağını solunu.. Hasar yok..
Aradan yarım saat falan geçti.. Biz yürüyüşteyiz bu arada.. Ve kör noktada Haydut'la karşılaştık.. O da siyah labrador.. O da Bulut gibi, benim gibi, kendi ırkıyla problemi olan bi'çocuk.. :roflol: Bulut'a göre oldukça iri..
Öyle bir çakıştık ki.. Bir saniye içinde bunlar kafa kafaya geldiler.. Bi'baktım ikisinin de ağzı çağrazlama birbirine girmiş.. eyvah dedim.. ikisinden birinin ağzı kesin parçalandı.. saniyeler hatta saliseler içinde biz tasmaları olanca gücümüzle çekip köpekleri birbirinden ayırdık.. İki köpek demek yetersiz.. İki vahşi desem daha yerinde.. Çıkan sesleri duysanız kulaklarınıza inanamazsınız..
Sonra ıslak mendille kan taraması yaptım... Temiz.
Yani velhasıl.. İki tane olayı üst üste atlattık.. Allah korudu... Teşekkürler..
lulutum da evde kazayla bi'yere çarptığında önce dona kalır.. Sonra koklar.. :roflol:Geçmişler olsun Püsküütümmafoldumben.. Kendilerinin dışında bir şeye zarar gelecek diye ödleri kopuyor, bizimkininde böyle duvar, koltuk,masa macağı,sandalye, gelip geçerken artık nereye değdiyse yalama huyu varlmaz:
- Islak mendille kan taraması CADIARZU Kedilere de uygulanabilir mi acep bu yöntem, hani kafa göz dalıyorlar ya birbirlerine, yeni bir şey öğreniyorum yine sanırım. Hmmm, yoksa lulut ıslak mendili kemirmeyi seviyor da ısırtıp ağız içini mi kontrol ettin? fisfisfis
Olaydan sonra kötü oldu lulutum.. Artık öfke midir, korku mudur nedir bilemiyorum.. Dil dışarda, nefes nefese.. Eve yaklaşmıştık ama hemen sokmak istemedim içeri.. Biraz havası değişsin diye yürüttüm ama ne yer kokladı, ne çiş yaptı.. Kalkan tüyü bile inmedi düşün.. kötükedihüso-:Saruboceq: Lulutum olaydan sonra hemen eski haline döndü mü, yoksa biraz etrafa ağır abi havaları attı mı :1closedeyes: Şeniz
Sağ ol nevkuşum.. :1hug:Çok geçmişler olsun püskütüm Şeniz
Fazla yazmayım yufkamın dediklerine aynen katılıyorum diyim ve hemen kaçimmmmmm vınn.
Aman da aman diken mi batmış Prensimizin patisine, ay gözümde canlandı yine, kafa aşağıda, patiyi kaldırma halleri, off offf yemeden duramam, bak şeker komasına girersem sebebi lulut, ona göre cokacimcoookopuyorumnanaktan
Teşekkürler bambusicim.. a.s.sorunsuz atlatmanıza sevindim Püsküütüm.
dışarıda yeterince sevmeyenleri, hırpalamak isteyenleri var. birbirlerine zarar vermek istemeseler bari...
Onun koca dilini yirim yirim yirim.
O boru da illa bitarafımıza kaçamak yapacak ben diyim.
Sağol püskütüm hem foto eklediğin için, hem moral verdiğin için, hem destek olduğun için daha ne diyim kiŞeniz
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Not: Boruyu evcilleştirdim.. Sadece kötülere karşı vazifesini yerine getiriyor.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?