PeriPrensim ''Bulut'um''

ılk cümleye :roflol::roflol::roflol:

Yok yok etme kendine öyle şeylerkaydirigubbakcemile2

Yamacıma geeel.. Öpecem... opuyorumnanaktan :roflol:

Geldim işte buradayım

Ya videoya dalmışım izliyorum zibidinin havlamasıyla bir sıçradımki sorma Püsküüt'üm :roflol::roflol:

Maşallah

Aşk olsun Püsküütüm, gözden kaçmak ne kelime, koptum resmen :roflol: 3 defa üst üste o dilin gel-gitlerini izlemek için tekrar ettim. Koca bebeğimiz opuyorumnanaktan lulutumuza 41 kere Sağa çekme konusunda Nev'le aynı fikirdeyim vereliniortak kaydirigubbakcemile Bulut frizbisini ağzına alıp kapıya gidiyor mu hiç? gamyoncuiremsu

alkisalkisalkis Evet, evet "bazı" arkadaşlar 12 saat geçmiş çoktan, bekliyoruz cokacimcoook

Play tuşuna bastımzemuszemus

Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)

[/COLOR]

:roflol:

Mavi yerler için kaydirigubbakcemile5 sonrasında :tomato:

Kırmızı yerler için alkisalkisalkis ya da ahv-ahv-ahv sırnaşık şey

:çok üzgünüm:

:roflol: delikafadulden opuyorumnanaktan

Ajan 01:25 e cevap: Aynı hayal kırıklığı bende de oldu.. Hatta itiraf edeyim kendime küpür ettim.. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağım acaba?klava:

Kıyamam Şeniz , olur mu öyle şey, aslında sen gerisini bizim hayal gücümüze bırakmak için zemuszemus öyle şey ettindi di mi Püsküütüm yerimseniben

Son düzenleme:
Geldim işte buradayım
Hah madem geldin.. İyice bi'... Şeniz Şeniz Şeniz

Ya videoya dalmışım izliyorum zibidinin havlamasıyla bir sıçradımki sorma Püsküüt'üm :roflol::roflol:

Maşallah
Neyseki senin sıçramanı kimse görmedi.. Ben bi'sıçradım kadraj dağıldı.. :roflol: :roflol:
Ben de o bölümü kaç kere seyrettim bilmiyorum.. salak lulut yaaa opuyorumnanaktan
Evde öyle bir eylemde bulunmadı.. Sebebi, frisbinin poşetinde ve kapalı bir odada duruyor olması olabilir mi acaba? :uhm: fisfisfis :roflol:
alkisalkisalkis Evet, evet "bazı" arkadaşlar 12 saat geçmiş çoktan, bekliyoruz cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 Beş dakika önce yazılı uyarımı da yaptım.. Günah benden gitti.. :1ninca:
Kıyamam Şeniz , olur mu öyle şey, aslında sen gerisini bizim hayal gücümüze bırakmak için zemuszemus öyle şey ettindi di mi Püsküütüm yerimseniben
Sen ve nevkuşum bu konuda beni her ne kadar şefkatle sırnaşık şey sarmış olsanız da ben bilirim kendimi.. Taktım resmen ya.. Hadi börtü böcük çekerken unutsam neyse de.. lulutuma bu yapılır mı ya! :tomato:

Yoooo şefkatle filan sarmadım ben, bilakis dün küpürleri eden bendim yorgun yufkam sonra o mesajım kendi kendini imha etti bazı nedenlerden ötürü o ayrı mesele.

Sonrasında püskütte ona binayen yazdı küpürü zaten açıklama yapmazsam gediğim rahat etmezzemuszemus

Bilmem ki, olabilir mi acaba? :roflol:

kaydirigubbakcemile3 Beş dakika önce yazılı uyarımı da yaptım.. Günah benden gitti.. :1ninca:

Tehdit eden, aman şey yani uyaran ellerin-dillerin dert görmesin Püsküütüm vereliniortak

:teselli: Üzme kendini yahu, baksana "bazı"arkadaşlar şarjı olsa da kullanmıyor ki

lulutum oynarken de asilliğini kaybetmemiş. cokacimcoook
ani havlamasında ben de :1shok: oldum. normal hayatta da ani seslerden çok irkilirim. pc başında sıçradım yine. bununla birlikte 2 oldu lulut bey. alacağınız olsun... :dilcikar:
Şeniz

:teselli: Üzme kendini yahu, baksana "bazı"arkadaşlar şarjı olsa da kullanmıyor ki

:sm_confused: :uhm: bazı arkadaşlar kim acaba? kaydirigubbakcemile

1. Nevbahar
2. Bambusi
3. kendini bilen diğerleri :jeyyar:

Hay ben senin gediğinden öpeyim.. :roflol: opuyorumnanaktan

Ayrıca şarjım bitti diye sahiden küfrettim.. Nasıl küfretmem.. Bak yazarken bile sinirleniyorum hala.. klava: İmayla işimiz yok.. Bilmiyormuş gibi.. Kinaye yapınca süperimdir hatırlamıyor musun? Kinayeyi yaparım sonra da altına kinaye yaptım diye not düşerim.. :roflol: Ama neden böyle yapıyorsun diye sorma.. Sebebini bilmiyorum.. :uhm: (Bahsi geçen konuyu en son yorgunum tecrübe etmiştir, hatırlar..) yerimseniben

Şu sıkıcı, görev ifası bekleyen Pazar gününe iyi başlamak için malum başlığa geldim sabah sabah.. Ama nerde.. Hala yok bi'şey.. Fotoğraf sanatıyla uğraşan malum kişi artık tecahül-i arif sanatı ile iştigal etmekte.. zemuszemus

He gelip bide açıklmasını etmiş tacettin arif ne demek diye sanki ben bilmiyorumzemuszemus

Bugün çekebilirsem söz ekleyecem yamafoldumben

Maviye: :roflol:
Kırmızıya: alkisalkisalkis a.s

Aynen! Bu kadar ayrı bırakılmaz ki sevenler (biz-4 pati ailesi) Çok üzgünüm çoook

He gelip bide açıklmasını etmiş tacettin arif ne demek diye sanki ben bilmiyorumzemuszemus

Bugün çekebilirsem söz ekleyecem yamafoldumben

Bir de laf yetiştirme sanatına merak sarmış anlaşılan :mymeka:

Not: Nev hanım, Nev hanım, huuuu! Sen kirli çıkısındır elindekilerden ekle de teselli olsun yahu, hayret bi' şey! mafoldumben

İyi be tamam 5 dakika ya elimdekilerden koyayım ama onlar içime sinenler değildi kimafoldumben

Defalarca izledik akşam kızlarla, hepimizin Bulut'a hayranlığı en üst safhada, ağzı açık budalalar gibi bakakalıyoruz.. Yetmedi babamızıda çağırdıkkaydirigubbakcemile merdivenleri çıkarkenken söyleniyor; -Yahu Püsküüt diyorsunuz, şu kadının adı yokmu? Yine çay yaptınızda çağırıyorsunuz sandım:roflol:... Bulut'u izlemek tüm ailenin yüzünde gülümsemelere sebep oluyor sağol Püsküütüm..a.s.Şeniz

Ohooo kardeşim.. Bir söyle, bin işit.. Sen Tacettin'den bahsedince asıl ben bilmiyordum ne olduğunu.. Hemen sözlüğe baktım.. Hmmm dedim.. Sonra da benim gibi bilmeyenler vardır, bir baltanın sapına desen çizelim diye "bekleyenlere" notuyla bilgi paylaşımında bulundum.
Açıklama No: 8393739 hihoyyyt

frikikde maşallah yani
Frikik? Nasıl? Ne zaman?

:roflol: :roflol: Tüh be! desene her defasında adamda hayal kırıklığı meydana getiriyorum.. Keşke akıl edeydim de koliye bi'paket de püsküüt koyaydım..
Diğer sözler için de.. opuyorumnanaktan

Tanıştırıyım Püsküüt teyzesi bu benim kızım..Adı da Fındık!!!!:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…