Ajan 00:28 e cevap: Sen git anacım.. Ajan 00:12 yle pişti oyna.. :roflol:
Ajan 01:25 e cevap: Aynı hayal kırıklığı bende de oldu.. Hatta itiraf edeyim kendime küpür ettim.. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağım acaba?klava:
Yamacıma geeel.. Öpecem... opuyorumnanaktan :roflol:
Bulut frisbiyi yakalayabiliyor mu?
Bakın bakalım.. yerimseniben
Heyecandan dilini dışarıda mı bıraksın,
yoksa içerde mi tutsun kararsızlığını
gözden kaçırmamanızı dilerim.. opuyorumnanaktan
1. Not: Frisbi imalat hatası yüzünden yandan çarklı.. Nereye atarsam atayım sağa çekiyor.. Neden sola değil onu da anlamadım ya neyse.. :roflol:
2. Not: Yukarıdaki videoyu izlemenin "bazı" arkadaşlar için bedeli en geç 12 saat içinde kendi başlıklarına foto eklemektir. Duyuruldu. Stop. şakkıdı
Play tuşuna bastımzemuszemus
Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)
[/COLOR]
Bulut 3.dönüşte frizbiyi getirir sonrasında ahv ahv sesleri çıkartır neden acaba:1shok:( Saniye 00:50zemuszemus)
Hatun kişi hale anırmamış, ağlamamış, homurdamamış ve normal konuşmakta ancak o da Bulut'un ahv ahv tepkisini anlamamış korkmuştur, biz de bunu izleyerek kameranın 360 derece dönmesi ile anlamışızdır. (Saniye 00:52-01:00zemuszemus)
[/COLOR]
Ve tam Bulut frizbiriyi son kez yakaladığında tutup getirirken patilerin havada kalması ile video son bulur izleyicide bir hayal kırıklığı bir hayal kırıklığı. Meğer şarj bitmiştir. (Saniye 01:25zemuszemus)
[/COLOR]
Ajan 00:17-00:22 ye cevap: Hatun kişi arada düzgün insan görünümü alarak konuşabiliyor hatta inanmayacaksın ama cümle bile kuruyor.. :tomato:
Ajan 00:50 ye cevap: O sırada arkamızdaki apartmanın merdivenlerinden bi'kız çocuğu iniyomuş.. Kokusunu sevmedi heral.. kaydirigubbakcemile2
Ajan 01:25 e cevap: Aynı hayal kırıklığı bende de oldu.. Hatta itiraf edeyim kendime küpür ettim.. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağım acaba?klava:
Hah madem geldin.. İyice bi'... Şeniz Şeniz ŞenizGeldim işte buradayım
Neyseki senin sıçramanı kimse görmedi.. Ben bi'sıçradım kadraj dağıldı.. :roflol: :roflol:Ya videoya dalmışım izliyorum zibidinin havlamasıyla bir sıçradımki sorma Püsküüt'üm :roflol::roflol:
Maşallah
Ben de o bölümü kaç kere seyrettim bilmiyorum.. salak lulut yaaa opuyorumnanaktanAşk olsun Püsküütüm, gözden kaçmak ne kelime, koptum resmen :roflol: 3 defa üst üste o dilin gel-gitlerini izlemek için tekrar ettim. Koca bebeğimiz opuyorumnanaktan lulutumuza 41 kereSağa çekme konusunda Nev'le aynı fikirdeyim vereliniortak kaydirigubbakcemile Bulut frizbisini ağzına alıp kapıya gidiyor mu hiç? gamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile3 Beş dakika önce yazılı uyarımı da yaptım.. Günah benden gitti.. :1ninca:alkisalkisalkis Evet, evet "bazı" arkadaşlar 12 saat geçmiş çoktan, bekliyoruz cokacimcoook
Sen ve nevkuşum bu konuda beni her ne kadar şefkatle sırnaşık şey sarmış olsanız da ben bilirim kendimi.. Taktım resmen ya.. Hadi börtü böcük çekerken unutsam neyse de.. lulutuma bu yapılır mı ya! :tomato:Kıyamam Şeniz , olur mu öyle şey, aslında sen gerisini bizim hayal gücümüze bırakmak için zemuszemus öyle şey ettindi di mi Püsküütüm yerimseniben
Ben de o bölümü kaç kere seyrettim bilmiyorum.. salak lulut yaaa opuyorumnanaktan
Evde öyle bir eylemde bulunmadı.. Sebebi, frisbinin poşetinde ve kapalı bir odada duruyor olması olabilir mi acaba? :uhm: fisfisfis :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Beş dakika önce yazılı uyarımı da yaptım.. Günah benden gitti.. :1ninca:
Sen ve nevkuşum bu konuda beni her ne kadar şefkatle sırnaşık şey sarmış olsanız da ben bilirim kendimi.. Taktım resmen ya.. Hadi börtü böcük çekerken unutsam neyse de.. lulutuma bu yapılır mı ya! :tomato:
:teselli: Üzme kendini yahu, baksana "bazı"arkadaşlar şarjı olsa da kullanmıyor ki
lulutum oynarken de asilliğini kaybetmemiş. cokacimcoook
ani havlamasında ben de :1shok: oldum. normal hayatta da ani seslerden çok irkilirim. pc başında sıçradım yine. bununla birlikte 2 oldu lulut bey. alacağınız olsun... :dilcikar:
Şeniz
:sm_confused: :uhm: bazı arkadaşlar kim acaba? kaydirigubbakcemile
1. Nevbahar
2. Bambusi
3. kendini bilen diğerleri :jeyyar:
Hay ben senin gediğinden öpeyim.. :roflol: opuyorumnanaktanYoooo şefkatle filan sarmadım ben, bilakis dün küpürleri eden bendim yorgun yufkam sonra o mesajım kendi kendini imha etti bazı nedenlerden ötürü o ayrı mesele.
Sonrasında püskütte ona binayen yazdı küpürü zaten açıklama yapmazsam gediğim rahat etmezzemuszemus
Şu sıkıcı, görev ifası bekleyen Pazar gününe iyi başlamak için malum başlığa geldim sabah sabah.. Ama nerde.. Hala yok bi'şey.. Fotoğraf sanatıyla uğraşan malum kişi artık tecahül-i arif sanatı ile iştigal etmekte.. zemuszemus:teselli: Üzme kendini yahu, baksana "bazı"arkadaşlar şarjı olsa da kullanmıyor ki
Hay ben senin gediğinden öpeyim.. :roflol: opuyorumnanaktan
Ayrıca şarjım bitti diye sahiden küfrettim.. Nasıl küfretmem.. Bak yazarken bile sinirleniyorum hala..klava: İmayla işimiz yok.. Bilmiyormuş gibi.. Kinaye yapınca süperimdir hatırlamıyor musun? Kinayeyi yaparım sonra da altına kinaye yaptım diye not düşerim.. :roflol: Ama neden böyle yapıyorsun diye sorma.. Sebebini bilmiyorum.. :uhm: (Bahsi geçen konuyu en son yorgunum tecrübe etmiştir, hatırlar..) yerimseniben
Şu sıkıcı, görev ifası bekleyen Pazar gününe iyi başlamak için malum başlığa geldim sabah sabah.. Ama nerde.. Hala yok bi'şey.. Fotoğraf sanatıyla uğraşan malum kişi artık tecahül-i arif sanatı ile iştigal etmekte.. zemuszemus
Kinaye yapınca süperimdir hatırlamıyor musun? Kinayeyi yaparım sonra da altına kinaye yaptım diye not düşerim.. :roflol: Ama neden böyle yapıyorsun diye sorma.. Sebebini bilmiyorum.. :uhm: (Bahsi geçen konuyu en son yorgunum tecrübe etmiştir, hatırlar..) yerimseniben
Şu sıkıcı, görev ifası bekleyen Pazar gününe iyi başlamak için malum başlığa geldim sabah sabah.. Ama nerde.. Hala yok bi'şey.. Fotoğraf sanatıyla uğraşan malum kişi artık tecahül-i arif sanatı ile iştigal etmekte.. zemuszemus
He gelip bide açıklmasını etmiş tacettin arif ne demek diye sanki ben bilmiyorumzemuszemus
Bugün çekebilirsem söz ekleyecem yamafoldumben
Maviye: :roflol:
Kırmızıya: alkisalkisalkis a.s
Aynen! Bu kadar ayrı bırakılmaz ki sevenler (biz-4 pati ailesi) Çok üzgünüm çoook
Bir de laf yetiştirme sanatına merak sarmış anlaşılan :mymeka:
Not: Nev hanım, Nev hanım, huuuu! Sen kirli çıkısındır elindekilerden ekle de teselli olsun yahu, hayret bi' şey! mafoldumben
Defalarca izledik akşam kızlarla, hepimizin Bulut'a hayranlığı en üst safhada, ağzı açık budalalar gibi bakakalıyoruz
1. Not: Frisbi imalat hatası yüzünden yandan çarklı.. Nereye atarsam atayım sağa çekiyor.. Neden sola değil onu da anlamadım ya neyse.. :roflol:
2. Not: Yukarıdaki videoyu izlemenin "bazı" arkadaşlar için bedeli en geç 12 saat içinde kendi başlıklarına foto eklemektir. Duyuruldu. Stop. şakkıdı
Ohooo kardeşim.. Bir söyle, bin işit.. Sen Tacettin'den bahsedince asıl ben bilmiyordum ne olduğunu.. Hemen sözlüğe baktım.. Hmmm dedim.. Sonra da benim gibi bilmeyenler vardır, bir baltanın sapına desen çizelim diye "bekleyenlere" notuyla bilgi paylaşımında bulundum.He gelip bide açıklmasını etmiş tacettin arif ne demek diye sanki ben bilmiyorumzemuszemus
Frikik? Nasıl? Ne zaman?frikikde maşallah yani
:roflol: :roflol: Tüh be! desene her defasında adamda hayal kırıklığı meydana getiriyorum.. Keşke akıl edeydim de koliye bi'paket de püsküüt koyaydım..Defalarca izledik akşam kızlarla, hepimizin Bulut'a hayranlığı en üst safhada, ağzı açık budalalar gibi bakakalıyoruz.. Yetmedi babamızıda çağırdıkkaydirigubbakcemile merdivenleri çıkarkenken söyleniyor; -Yahu Püsküüt diyorsunuz, şu kadının adı yokmu? Yine çay yaptınızda çağırıyorsunuz sandım:roflol:... Bulut'u izlemek tüm ailenin yüzünde gülümsemelere sebep oluyor sağol Püsküütüm..a.s.Şeniz
Tanıştırıyım Püsküüt teyzesi bu benim kızım..Adı da Fındık!!!!:asigim:
Anammmm bu da nesi
Bu benim olsun:Saruboceq:delikafadulden:tomato::tomato:
Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?