PeriPrensim ''Bulut'um''

Püsküüt'üm ya :roflol: Senin sesin ayrı uykumu getirdi, lulut'umun tipleri ayrı :roflol::roflol: Gideyimde kahve yapayım bari, gözlerim kaydı :roflol::roflol:

Allah huzurlu uykular ve zihin açıklığı versin nevkuşuma..
Şafak 3 yerimseniben
Laf aramızda, doğanda insanlık olacağına hayvanlık olsun daha iyi.. kaydirigubbakcemile5

Baak Püsküütüm, lulutum da yüzünü yıkabiliyormuş demek zemuszemus

Dün geceden zaten uykusuzdum, çenem de açılmıyor, ameliyat malum, mahv-oldum resmen.
Geçmiş olsun yorgunum.. a.s.
Videodaki hareketleri sadece gece uykusundan sonra yaptığı için, bunun yüz yıkama olduğunu hiç düşünmemiştim ben yorgunum.. Uyanmaya çalışma olarak algılamışım altı yıldır.. :roflol:

Püsküüt'üm ya :roflol: Senin sesin ayrı uykumu getirdi, lulut'umun tipleri ayrı :roflol::roflol: Gideyimde kahve yapayım bari, gözlerim kaydı :roflol::roflol:

:roflol: Benim ses mecburen o ayardaydı.. R henüz uyanmamıştı.. Malum biz kargaları beslemeden güne başlayamıyoruz :roflol:
Gece de vampirlerin harekat planını tasarlamak için oturuyorum..
Allahın bi'kulu da çıkıp beni uyurken çekse.. Nasıl olsa çok kısa sürer :roflol: :roflol:

Allah huzurlu uykular ve zihin açıklığı versin nevkuşuma..
Şafak 3 yerimseniben
Laf aramızda, doğanda insanlık olacağına hayvanlık olsun daha iyi.. kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

lmaz: zemuszemus

Hayvanseverlik budur işte lülülülülülü :tomato: :roflol:

Bulut'un kadife tüyleri..
[/URL]

Not: Bambusi için özel çekilmiş fotolardır.. yerimseniben​

opuyorumnanaktan çok teşekkürler Püsküütüm. dün girememiştim kk ya, şimdi gördüm. :kedi:
o patilerinden öpmek şart oldu Şeniz

Uykudan uyanmak çoooook zor gelir..

:asigim: çok tatlıymış burada. uyanmaya hiç niyeti yok lulutumun. uykucu şirinim benim :1hug:

sabah sabah yapılır mı bu bize? mirmirmirmir mirmirmirmir

Şeniz püsküütüüüm izlerken resmen ağzımın suyu aktı yaa o nasıl gerinmedir öyle kıyamam opuyorumnanaktan ah ah orda olup o bembeyaz göbüşünü mıncıklamak vardı kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler arkadaşlar.. a.s.

Normalde lulutum bu hareketleri yapmaya başladığında 2-3 saniye içinde göbeğine dalmış oluyorum.. Hep bana, hep bana olmasın diye o gün sizin için çektim vidoyu.. yerimseniben

Adam şimdi yine uyuyor ya.. :roflol: :roflol:

büyük bir zevkle yanına sokulup göbüşünü mıncıklayabilirim opuyorumnanaktan

Frisbiyi kapmış kaydirigubbakcemile2
Kimi bekler :sm_confused:
Köşede durmuş
Dönmek ister opuyorumnanaktan

Bulutum baksana
Fotonu koysana yerimseniben
Allahın aşkına
Şu kalplere dolsana :asigim:

Canı sıkılmış mirmirmirmir
Dolaşmak ister delikafadulden
Aklı başında :1closedeyes:
Yol almak ister

Bulut bizi görmeli :1shok:
Bize selam vermeli hihoyyyt
Yalnız Püskütüü sevmemeli artık lmaz:
Bulut bize gelmeli Şeniz
Bize öpücük vermeli opuyorumnanaktan
Foto-video eklemeli artık sositososito

Bu şarkının sadece nakaratına kulağım aşinaydı, sözlerini aratınca bilmem ki neden çoğunu alasım geldi :jeyyar:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3

görsel olarak da çok güzel tamamlanmış şarkımız :1closedeyes:

Püsküüt, Püsküüt, duy sesimizi :sm_cool:
işte bu, lulut severlerin istekleri :dance:

:tomato: tamam ya, benim zaten müzikte yeteneğim yoktu mafoldumben

Son düzenleme:

Süper ötesi olmuş bu be yufkam:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:

Şeniz olur mu hiç bambusim, yavaştan başlayıp tempoyu arttırıyoruz :dance: kaydirigubbakcemile5

Süper ötesi olmuş bu be yufkam:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:

buyrunnnnnnnnn teveccühünüz efenim :kedi:

Koparttınız beni sabah sabah yahu.. :roflol: :roflol: :asigim:

Bi'salaklık ettim ki sormayın.. Pazar günü lulutumu yıkadım.. Güya yıkamadan önce de kamerayı hazırladım.. ınanmayacaksınız ama şarjını kontrol ettim.. Hem banyo halini hem de banyo sonrası balkonun bir köşesine sinmiş kuruma halini hem de sevinçten etrafında dört dönme alışkanlıklarını çekecektim..

Her şey bitti.. Banyoyu temizlemek için girdiğimde kameraya gözüm takıldı.. E tabe bir daha yıkayamadım.. :roflol:

Şarkı sözleri, ziyaretler, mesajlar.. Çok şekersiniz be.. a.s. a.s. a.s.

Ofis Boy Bulut huzurlarınızda..
Getir-götür işlerini yaparak ömrünü geçirebilir..
Yeter ki getirip, götürdüğü oyuncakları olsun.. :roflol:

[megavideo]R6PUGT1Tf5e4e073ed0f8ee2b07c048dfab0913f[/megavideo]

Not: Beklenmedik gürültüler ve hırlamalar için çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.. zemuszemus

hahahah ayyyyyyyy yerimm ben bu sıpayıı gidiceğinii duyuncaa nasıldaa üzülüo beyefendiii.bi de oyuncağa sinirlenip homurdanması yok muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…