PeriPrensim ''Bulut'um''

Oy oy oy :teytey: birbirinden güzel sözlere bakınız.. :kedi:
İyi oldu da gönlünün sultanını bulamadı.. hepsi bana kaldı.. hihoyyyt

Yok, dilin gördüğün görebileceğin uzunluğu bu kadar.. :roflol:

Ben de rastlamadım böyle bir şeye.. lulutum patilerini ve müstehcen bölgesini yalar.. :roflol: Diğer yerler için Prens takılır.. Hizmetkarı bakar o işlere.. :icecream:

önce gecmiş olsun bulutucum patine diken batmış kıyamam:gitme:
bazı fotolarda küçük emrah bakışı yapmışkaydirigubbakcemile3yerim onu ben dilini opuyorumnanaktan

Güzel dilekler için teşekkürler.. a.s.

Küçük Emrah benzetmesi ile sıklıkla karşılaşıyorum.. Kaset mi doldurtsam ne yapsam oğluma? :roflol:

Ellerim varmıyor yazmaya.. Hala aklım başımda sayılmaz..
Bu aralar bir terslikdir gidiyor, hayırlara vesile olsun..

Önce sonunu söyleyeyim, kimseyi okurken sıkıntıya sokmayayım.. lulutum da iyi, ben de iyiyim..

Bu akşam vadide yürüyüşteyiz.. aylar oldu buraya taşınalı.. Bir yerde köpek çetesi var.. Orada beslendikleri ve doğurdukları için yuva bellemişler, kimseyi yanaştırmıyorlar.. Doğalarını çözdüm ben de ona göre davranıyorum..

Yani onların sınırlarına hiçbir şekilde müdahele etmiyorum, lulutum yanımdayken..

Bugün, her zamanki güvenli rotamızda yürüyüş yaparken, lulutun kuyruğu aniden dimdik oldu.. ve salak ben bu uyarıyı anlamadım.. Daha doğrusu, sahipli bir köpek geliyor demek ki diye düşündüm.. neticede adına vadi denilen kocaman bir park.. Bir sürü insan var köpeğini gezdiren..

Bir kaç adım atmamızla, yolun kenarındaki tepeden (vilların ön bahçeleri oluyor) önce bir köpek fırladı havlayarak.. Ardından 4 köpek daha.. Ama nasıl havlamak! Allah karşılaştırmasın diyeyim, gerisini sizin hayal gücünüze bırakayım..

Başladılar mı yaklaşmaya.. Benim ne yazık ki bacaklarım zangır zangır titremeye başladı.. Köpek tabancamı çıkarttım.. basıyorum işe yaramıyor.. 5 kişilik iri cüsseli çetemiz bize doğru hızla geliyor..

En sonunda öyle bir sahne oldu ki.. 4 tanesi önümüzde, 1 tanesi benim arkamda.. Böyle kaldık mı ortada.. derken güvenlik geldi, copuyla kovaladı..

Sonra da başka bir güvenlik görevlisi, bana vadi çıkışına kadar eşlik etti..

Tabii arada, yaklaşık on dakika boyunca yere oturduğumu da söylemeden geçmeyeyim..

Nasıl korktum... Nasıl korktum anlatamam..

Dedim, gözümün önünde parçalayacaklar.. Off..

Yalnız ne fark ettim biliyor musunuz.. O an, köpeklere zarar vereceğim bir alete sahip olsaydım hepsini halletmiştim.. ıçimdeki şiddetle tanışalı yıllar oldu da, bu duygunun gün gelip köpeklere karşı işleyeceğini biri söylese inanmazdım..

Ha-a bir de şahane bir ayrıntı var.. Park kalabalıktı.... ama nedense bir Allahın kulu bile yardıma gelmedi.. Nasıl ama?

Yok yahu! Ben büyüyünce Terminatör olacam!

Ne diyosun sen ya.

Onlar insan değil ki aslında pardon onların hepsi insan zaten. Çünkü insan parçacıklarının içinde yardımseverlik yok olmadı olmazda.

Allah seni ve Lulut'umuzu bizlere bağışlamış korumuş. Elinde bi'şey olsaydı da ben biliyorum ki sen hiçbirine zarar veremezdin sadece onları ürkütücü hareketlerde bulunurdun eminim.

Çok çok geçmişler olsun.

Bu karabulutları artık birinin püfff deyiverip dağıtması lazım ya.

Ya evet nevkuşum yaaa.. Lütfen..
Birlikte püüüüfff yapsak dağılır mı acaba? ((

Köpeklerin yüzlerini anlatamam sana.. ben hayatımda görmedim böyle bi'şey.. Yahu manyak mısın.. Sana ait alanı basmadık, seni rahatsız etmedik.. lulutum havlamadı bile, onlar ortaya çıkana kadar.. sakin sakin yürüyorduk.. Sırf protein baskınlığı yüzünden yapılacak şey mi bu ya! ınsanlar yetmiyo bi'de sizinle uğraşacam.. Epeydir böyle korkmamıştım nevkuşum..

Allah korumuş ikinizide Püsküüt'üm, ben olsam ne hale gelirdim düşünemiyorum bile..Çok geçmiş olsun :1hug:

Allah korumuş ikinizide Püsküüt'üm, ben olsam ne hale gelirdim düşünemiyorum bile..Çok geçmiş olsun :1hug:

Sağ ol didsim.. Büyük tehlike atlattık sorma..
Bu hafta var bir aksilikler lulutumun üzerinde.. Yarın aktara gidiyorum ben, kimse gülmesin..

Ama ben gülebilirim tabe.. :roflol:

Püsküütüm çok geçmiş olsun ikinize de, benzer bir sahneyi yaşamıştınız daha önce hatırlarsan, hatta cüzdanını almamıştın sigaranda yoktumafoldumben.. Şimdi yazdıklarını okurken o sahne geldi aklıma ve yine ucuz atlatmışsınız diyebiliyorum aman dikkat edin ne olursunuza.s., tüylerim diken diken ürperdi yazının sonunu getirene kadar.. Off.... ...

Bizde bir çok günü yürüyüşsüz geçiriyoruz bu tür çeteler burdada çok var, ama son günlerde bir şey farkettim, iki kızımız var bizim Karakız ve Zeytin:kedi: tüm yürüyüşümüze adım adım eşlik ediyorlar, bir aksilik olduğunda hemen ayrılıp dışarıdan köpüşlere müdahale ediyorlar bize yaklaşan olmuyor.. Güven olmaz tabi bende çok korkuyorum, siz erkek olarak daha fazla tehlikeli durumdasınız...Ayy içim bir tuhaf oldu... Allah korumuş

offf yine mi Püsküütüm, ne oluyor böyle yaa :çok üzgünüm: yok yok, bu haftayı son aylarda geçirdiğim en belalı hafta sayıyorum, aldığım üzücü haberlerin haddi hesabı yok mafoldumben

Sağ ol didsim.. Büyük tehlike atlattık sorma..
Bu hafta var bir aksilikler lulutumun üzerinde.. Yarın aktara gidiyorum ben, kimse gülmesin..
Ama ben gülebilirim tabe.. :roflol:

Aktarda baharat satılmıyor muydu? :uhm: Gülmeye çok ihtiyacım vardı aslında ama çözemedim, "anneeee aktarda....?" diye soracağım bu durumda. :a015:

:1shok: iyi ki baştan kötü birşey gerçekleşmediğinin sinyalini vermişsin Püsküütüm.
yusuf yusuf oldum okurken, bir yandan da kötü birşey yok, sakin ol, diye de kendimi yatıştırıyorum.

daha dikkatli olun Püsküütüm. lulutumuza da sana da birşey olmasını istemeyiz... korkusu bile insana yetiyor. mümkünse eşinle birlikte gezdirin Bulut' u.

gerçekten korkutucu bir olay. bu liderlik savaşı mıdır nedir, çözemiyorum. gerçekten ne alıp veremedikleri var?
benim arka balkonda güvercinler yuva yaptı. içlerinde daha cılız bir tane var. diğerleri nasıl saldırıyorlar ona lmaz: gerçekten sinirleniyorum. benim balkonu, benden çok sahiplenmişler. :umursamaz:

şaşkınlığımı attım geldim ...

Bulut' u görünce, ilk aklıma gelen çok kadifemsi tüyleri var. yanımda olsa da, bol bol mıncıklasam, okşasam, sarılsam, diye geçiriyorum içimden.
belki lulut, tanımadıklarına izin vermez ama ben pc başından onu bol bol seviyorum kaydirigubbakcemile2

lulut ya da başka bir kedi-köpek fark etmiyor... dillerini 1 metre dışarda gördüğümde her seferinde :1shok: oluyorum. ağızlarında nasıl saklayabiliyorlar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 bu dillere alışamadım ben hala... birkaç gündür fragolamın çikosunun dil çıkaran pozu var masaüstümde, pc yi kapatırken ben de ona lülülülülülü yapıp kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
(genelde masaüstünde bir sürü dosya oluyor, pc kapanırken o dosyalar anlık gözden kayboluyor ya, o sırada çiko ile başbaşa kalıyoruz:1ninca:)

çok konuştum yine...

lulutuma geçen gün nazar boncuklarını vermeyi unuttum, şimdi faizi ile veriyorum.
Allah lulutuu ve sizleri 2 ve 4 ayaklı tehlikelerden korusun (amin:Saruboceq:)

Son düzenleme:
Sağ ol kallisim.. O önceki sahneyi sildi bu son yaşadığım.. Hatta utanmasam hayatımın korku unsuru favorisi oldu..
Dişi köpeğe de mi bulaşıyor çeteler.. hayırdır..? Ya kızgınlık dönemi ya da protein yükü diyebilir miyiz?
Bize ne yazık ki eşlik edecek koruma yok.. lulutum köpeklerden hoşlanmıyor biliyorsun.. :roflol:
Neyseki vadinin güvenlik görevlileri var.. Bugün yoğun bir telefon trafiği yaşadım.. Bakalım neler olacak..
Allah Yırtığımı da korusun.. karakız ve zeytini de öperim buradan.. a.s.
Ya evet.. Bu hafta var bir terslik.. annen cevap verdi mi bilmiyorum.. İpucu vereyim de rahat rahat gülün.. Yedidükkan süprüntüsü.. :roflol:

Çok sinir bozucu sahiden de.. Hatta aptalca buluyorum.. Neyin savaşı? Yani lulutum da sokakta yaşasa ve o çetenin liderliği için kapışsalar anlayacam..
Ama kardeşim nedir bu proletaryadan çektiğimiz..
Köpek gezdiriyoruz şurada şekerim.. :roflol: Siz işinize bakın, biz işimize..

Tatlım benim.. Çok teşekkürler güzel duyguların için..
Evet kadifedir tüyleri (sırt bölgesi hariç) ama en kadifeli tüyü kulaklarında ve tırnaklarının arasındaki tüylerdir..
Yeter ki insan olsun ona yaklaşan.. Bayılır kendisini sevdirmeye.. :kedi:

Çikom ya.... Fragola da bir başlık açmaz mı kardeşim.. Dünya yakışıklısı oğlunu, lordumuzu kendine saklıyor.. .nazar: Dil konusunda birincilik Çiko'mun.. Üstüne tanımam.. :hooray:

mafoldumbenmafoldumbensenağlama şimdi iyi mi bulutum:çok üzgünüm:
Olay sonrasında ben yere yığıldığım andan itibaren Bulut çok sakindi çalı kafam.. Hemen o da yanıma oturdu ve bekledi.. şaşırdım bu kadar çabuk sakinleşmesine.. sanırım benim tepki düzeyimle alakalı, çözemedim..
Ama ben hala toparlayamadım kendimi.. Dün gece gözümü kapattığımda çete liderinin suratı belirdi.. Yatakta dön, dur.. Sonra gece benimdi zaten.. kaydirigubbakcemile2

Hepinize kocaman teşekkürler ediyorum arkadaşlar.. Ne hoş böyle cevaplar almak.. Sizleri de telaşlandırmış, üzmüş oldum.. Ama olacak.. Bu işler böyle.. hayat ne tam siyah.. ne tam beyaz.. lulutumla yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz.. opuyorumnanaktan

Ya evet.. Bu hafta var bir terslik.. annen cevap verdi mi bilmiyorum.. İpucu vereyim de rahat rahat gülün.. Yedidükkan süprüntüsü.. :roflol:

Annemin cevabı;" CADIARZU Alla alla CADIARZU Ne ki acaba? CADIARZU Aktarda? CADIARZU " olduğuna göre benim anlayamam doğalmış sanırım kaydirigubbakcemile3 Şimdi yedidükkan süprüntüsünü söyledim "Haa, onu duymuştum eskiden ama ne olduğunu bilmiyordum" dedi. kaydirigubbakcemile3 Genel kültür notumuz 0 yani ana-kız :kedi:

Yeter ki insan olsun ona yaklaşan.. Bayılır kendisini sevdirmeye.. :kedi:

opuyorumnanaktan cokacimcoook Ben kulaklardan başlıyorum cokacimcoook

:teselli: Püsküütüm, at o hainin suratını zihninden, lulutum da dayanamaz senin o endişeli haline, biliyorsun Şeniz

Senin de dediğin gibi bu işler böyle Püsküütüm, sevgi sadece komik, güzel şeyleri paylaşmak değil, güzel olayları olduğu gibi bunları da paylaşıp atlatacağız,güzel günlerin kıymetini daha da çok bileceğiz :Saruboceq:

Yedidükkan süprüntüsünün ne olduğunu öğrenmek zorunda kalmayın yorgunum.. Bundan yüzyıl önce bir olay başımıza geldi.. ailece.. O zaman öğrendik ne olduğunu.. der ve konuyu kapatırım.. Genel kültüre "0" demeyelim de, afaki olay tecrübesi "0" diyelim daha iyi.. yerimseniben

Kendimden ummazdım böyle bir şey.. İlk defa bu kadar kötü suratlı 5 köpek gördüm.. Aklımdan çıkartamıyorum.. Park sezonum bitmiş görünüyor.. Resmen tırstım yahu! :çok üzgünüm:

Bulut'u yürüyüşe çıkartmıyorum da Camel Trophy e gidiyorum sanki.. Biber spreyi de yanımda artık..

Bulut'un kadife tüyleri..

Not: Bambusi için özel çekilmiş fotolardır.. yerimseniben​

Uykudan uyanmak çoooook zor gelir..

[megavideo]TM1QNI8V8471dee5691a282531c08317734827b3[/megavideo]

Vay arkadaş zaten okumaktan gözler şeşbeş olmuştu video izlerken bir esne bir esne baktım gözlerim kaydı şimdi kim ayıltcak benimirmirmirmir

Bulut yayıldıkça bende yayıldım doğamda var anacım hayvanlıkbuyrunnnnnnnnn

Ben uyumaya gidiyorum baş başopuyorumnanaktanCideo fena yalnız izleyen uyumazsa ne olayımzemuszemus

Baak Püsküütüm, lulutum da yüzünü yıkabiliyormuş demek zemuszemus

Dün geceden zaten uykusuzdum, çenem de açılmıyor, ameliyat malum, mahv-oldum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…