1. Adam aslan parçası yahu, duruşa bakınız, bir pati önde, arka patinin estetik duruşu ayrı, çapkın bir bakış, burnundan öpülmez de ne yapılır bu adam yaaŞeniz opuyorumnanaktan aaah aahh ana kurbanı oldu :umursamaz: yavrum, gönlünün sultanını bulamadı :tomato:
2. O dil gözlere de ulaşabiliyor mu? Sabah kalkınca hani yüz yıkamak için CADIARZU
Bir soru daha geldi aklıma: hani kediler patilerini yalayıp kafalarının tepesini, gözlerini falan da yıkıyor ya, köpeklerde ben rastlamadım böyle bir duruma, onlar ne yapıyor?CADIARZU
önce gecmiş olsun bulutucum patine diken batmış kıyamam:gitme:
bazı fotolarda küçük emrah bakışı yapmışkaydirigubbakcemile3yerim onu ben dilini opuyorumnanaktan
Allah korumuş ikinizide Püsküüt'üm, ben olsam ne hale gelirdim düşünemiyorum bile..Çok geçmiş olsun :1hug:
Sağ ol didsim.. Büyük tehlike atlattık sorma..
Bu hafta var bir aksilikler lulutumun üzerinde.. Yarın aktara gidiyorum ben, kimse gülmesin..
Ama ben gülebilirim tabe.. :roflol:
Prensin patisine diken batmış meğer.. :roflol:
Sağ ol kallisim.. O önceki sahneyi sildi bu son yaşadığım.. Hatta utanmasam hayatımın korku unsuru favorisi oldu..Püsküütüm çok geçmiş olsun ikinize de, benzer bir sahneyi yaşamıştınız daha önce hatırlarsan, hatta cüzdanını almamıştın sigaranda yoktumafoldumben.. Şimdi yazdıklarını okurken o sahne geldi aklıma ve yine ucuz atlatmışsınız diyebiliyorum aman dikkat edin ne olursunuza.s., tüylerim diken diken ürperdi yazının sonunu getirene kadar.. Off.......
Bizde bir çok günü yürüyüşsüz geçiriyoruz bu tür çeteler burdada çok var, ama son günlerde bir şey farkettim, iki kızımız var bizim Karakız ve Zeytin:kedi: tüm yürüyüşümüze adım adım eşlik ediyorlar, bir aksilik olduğunda hemen ayrılıp dışarıdan köpüşlere müdahale ediyorlar bize yaklaşan olmuyor.. Güven olmaz tabi bende çok korkuyorum, siz erkek olarak daha fazla tehlikeli durumdasınız...Ayy içim bir tuhaf oldu... Allah korumuş
Ya evet.. Bu hafta var bir terslik.. annen cevap verdi mi bilmiyorum.. İpucu vereyim de rahat rahat gülün.. Yedidükkan süprüntüsü.. :roflol:offf yine mi Püsküütüm, ne oluyor böyle yaa :çok üzgünüm: yok yok, bu haftayı son aylarda geçirdiğim en belalı hafta sayıyorum, aldığım üzücü haberlerin haddi hesabı yok mafoldumben
Aktarda baharat satılmıyor muydu? :uhm: Gülmeye çok ihtiyacım vardı aslında ama çözemedim, "anneeee aktarda....?" diye soracağım bu durumda. :a015:
Çok sinir bozucu sahiden de.. Hatta aptalca buluyorum.. Neyin savaşı? Yani lulutum da sokakta yaşasa ve o çetenin liderliği için kapışsalar anlayacam..:1shok: iyi ki baştan kötü birşey gerçekleşmediğinin sinyalini vermişsin Püsküütüm.
yusuf yusuf oldum okurken, bir yandan da kötü birşey yok, sakin ol, diye de kendimi yatıştırıyorum.
daha dikkatli olun Püsküütüm. lulutumuza da sana da birşey olmasını istemeyiz... korkusu bile insana yetiyor. mümkünse eşinle birlikte gezdirin Bulut' u.
gerçekten korkutucu bir olay. bu liderlik savaşı mıdır nedir, çözemiyorum. gerçekten ne alıp veremedikleri var?
benim arka balkonda güvercinler yuva yaptı. içlerinde daha cılız bir tane var. diğerleri nasıl saldırıyorlar onalmaz: gerçekten sinirleniyorum. benim balkonu, benden çok sahiplenmişler. :umursamaz:
Tatlım benim.. Çok teşekkürler güzel duyguların için..şaşkınlığımı attım geldim ...
Bulut' u görünce, ilk aklıma gelen çok kadifemsi tüyleri var. yanımda olsa da, bol bol mıncıklasam, okşasam, sarılsam, diye geçiriyorum içimden.
belki lulut, tanımadıklarına izin vermez ama ben pc başından onu bol bol seviyorum kaydirigubbakcemile2
lulut ya da başka bir kedi-köpek fark etmiyor... dillerini 1 metre dışarda gördüğümde her seferinde :1shok: oluyorum. ağızlarında nasıl saklayabiliyorlar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 bu dillere alışamadım ben hala... birkaç gündür fragolamın çikosunun dil çıkaran pozu var masaüstümde, pc yi kapatırken ben de ona lülülülülülü yapıp kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
(genelde masaüstünde bir sürü dosya oluyor, pc kapanırken o dosyalar anlık gözden kayboluyor ya, o sırada çiko ile başbaşa kalıyoruz:1ninca:)
çok konuştum yine...
lulutuma geçen gün nazar boncuklarını vermeyi unuttum, şimdi faizi ile veriyorum.
Allah lulutuu ve sizleri 2 ve 4 ayaklı tehlikelerden korusun (amin:Saruboceq:)
Olay sonrasında ben yere yığıldığım andan itibaren Bulut çok sakindi çalı kafam.. Hemen o da yanıma oturdu ve bekledi.. şaşırdım bu kadar çabuk sakinleşmesine.. sanırım benim tepki düzeyimle alakalı, çözemedim..mafoldumbenmafoldumbensenağlama şimdi iyi mi bulutum:çok üzgünüm:
Ya evet.. Bu hafta var bir terslik.. annen cevap verdi mi bilmiyorum.. İpucu vereyim de rahat rahat gülün.. Yedidükkan süprüntüsü.. :roflol:
Yeter ki insan olsun ona yaklaşan.. Bayılır kendisini sevdirmeye.. :kedi:
Ama ben hala toparlayamadım kendimi.. Dün gece gözümü kapattığımda çete liderinin suratı belirdi.. Yatakta dön, dur.. Sonra gece benimdi zaten.. kaydirigubbakcemile2
Hepinize kocaman teşekkürler ediyorum arkadaşlar.. Ne hoş böyle cevaplar almak.. Sizleri de telaşlandırmış, üzmüş oldum.. Ama olacak.. Bu işler böyle.. hayat ne tam siyah.. ne tam beyaz.. lulutumla yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz.. opuyorumnanaktan
Annemin cevabı;" CADIARZU Alla alla CADIARZU Ne ki acaba? CADIARZU Aktarda? CADIARZU " olduğuna göre benim anlayamam doğalmış sanırım kaydirigubbakcemile3 Şimdi yedidükkan süprüntüsünü söyledim "Haa, onu duymuştum eskiden ama ne olduğunu bilmiyordum" dedi. kaydirigubbakcemile3 Genel kültür notumuz 0 yani ana-kız :kedi:
:teselli: Püsküütüm, at o hainin suratını zihninden, lulutum da dayanamaz senin o endişeli haline, biliyorsun Şeniz
Vay arkadaş zaten okumaktan gözler şeşbeş olmuştu video izlerken bir esne bir esne baktım gözlerim kaydı şimdi kim ayıltcak benimirmirmirmir
Bulut yayıldıkça bende yayıldım doğamda var anacım hayvanlıkbuyrunnnnnnnnn
Ben uyumaya gidiyorum baş başopuyorumnanaktanCideo fena yalnız izleyen uyumazsa ne olayımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?