PeriPrensim ''Bulut'um''

Lulutumm ben seninle oynarım sabahlara kadar nefes bile almam:çok üzgünüm:

Uyuma hadi oynayalım lütfen:çok üzgünüm:

Lulutumm ben seninle oynarım sabahlara kadar nefes bile almam:çok üzgünüm:

Uyuma hadi oynayalım lütfen:çok üzgünüm:

Altyazı:
Yaşasıınnnn hemen uyandım bile.. :lepi:
Önce bununla oynayabilir miyiz?
Adı: Yeşilim ve ben en çok bunu seviyorum..

Yeşilimi havaya ve biraz da uzağa fırlattım lulutum yakala ozaman lütfen:sm_cool::asigim:

Altyazı:
Çok uzağa atarak kurtulamazsın ki benden..
O zaman vazgeçtim yeşilimden..
Bununla oynayalım.
Adı : Boru
Oynama Şekli: Bir ucu benim ağzımda olacak, bir ucu da senin elinde.. Hep beraber oluyoruz yani.. yerimseniben

Anam boruyla nasıl oynuyorsun sen öyle ya:roflol: Ya hiç güleceğim yoktu ya:roflol::roflol:

Uzağa atıp senden mi kurtulmaya çalıştım lulut aşkolsun:dilcikar:Yakala getir şeysi yapim dedimdi:çok üzgünüm:

Bu boru biyerime girmez demi bulutcum oynayalımalkisalkisalkis:roflol:

:roflol: :roflol:

Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..

gamyoncuiremsu

Sen de beni.. :çok üzgünüm:
Üzülebileceği aklımın ucundan bile geçmezdi..

Ben seni üzmem...:1hug: Garibim belki onların da hassas dönemleri oluyordur zaman zaman.... Her lafa alınıyorlardır... fisfisfis

Luu-luuut, pabucu yarıııım, çık dışa-rıııya oy-naya-lııım delikafadulden

Evet evet oynayalım... Lulut oğluş .... kaydirigubbakcemile2

Notunuzu ilettim kızlar.. luluttan cevap gelirse söylerim.. kaydirigubbakcemile2
Şu anda horluyor da.. :roflol: :roflol:

Uykucu prens... :dilcikar:

lulutumun cevabını iletiyorum efe'm.. yerimseniben

Yerim ben seni ya... Tipe bak zavallım... Uyuyakalmış... Şeniz

Bu fotoya bittim.... Hınzır şey oynayacak başka şey bulamadın mı... sırnaşık şey

Puhahahaha :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Aaa Bulut gelmiiiş alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

lulutumun cevabını iletiyorum efe'm.. yerimseniben

Lulutum işteydim bütün gün, kusuruma bakma , bir de Nev aplanın migrenle ilgili mesajını uygulamaya başladım, o kadar söylenirse bir şey olur işte, kendisine bir mahv'layıver, gözünü seveyim, daha doğrusu burnunu :asigim:

:roflol: :roflol:

Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..

gamyoncuiremsu

:roflol: :roflol: :roflol: Günlük multivatimin alınmıştır kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:

ahv.. ahv... ahv...
İyi de Püsküüt kızdı.. Bu saatte havlanır mıymış..
Yarın havlasam olabilir mi acaba? ahv..

Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:

I]

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

ahv.. ahv... ahv...
İyi de Püsküüt kızdı.. Bu saatte havlanır mıymış..
Yarın havlasam olabilir mi acaba? ahv..

:roflol: Şeniz Olur lulutum olur, aman azar işitme gece gece Şeniz :roflol:

Bulut frisbiyi yakalayabiliyor mu?
Bakın bakalım.. yerimseniben

Heyecandan dilini dışarıda mı bıraksın,
yoksa içerde mi tutsun kararsızlığını
gözden kaçırmamanızı dilerim.. opuyorumnanaktan
[megavideo]K9P3TC5G113fd3ee849b5a0103a98ce434183bf9[/megavideo]

1. Not: Frisbi imalat hatası yüzünden yandan çarklı.. Nereye atarsam atayım sağa çekiyor.. Neden sola değil onu da anlamadım ya neyse.. :roflol:
2. Not: Yukarıdaki videoyu izlemenin "bazı" arkadaşlar için bedeli en geç 12 saat içinde kendi başlıklarına foto eklemektir. Duyuruldu. Stop. şakkıdı

İstenmeyen kazalardan ötürü bu mesaj kendini imha etmiştirzemuszemus

Son düzenleme:
Play tuşuna bastımzemuszemus

Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)

Sadece homurdanan, ağlama taklidi yapan, anıran hatun kişisinin gayet normal onda konuşabildiğini görüyoruz:roflol: ( Saniye 00:17-00:22zemuszemus)

Bulut ikinci dönüşte gene direk sana değil önce sağa çeker sonra frizbiyi bırakır:roflol:(Saniye 00:28zemuszemus)

Bulut 3.dönüşte frizbiyi getirir sonrasında ahv ahv sesleri çıkartır neden acaba:1shok:( Saniye 00:50zemuszemus)

Hatun kişi hale anırmamış, ağlamamış, homurdamamış ve normal konuşmakta ancak o da Bulut'un ahv ahv tepkisini anlamamış korkmuştur, biz de bunu izleyerek kameranın 360 derece dönmesi ile anlamışızdır. (Saniye 00:52-01:00zemuszemus)

Ve tam Bulut frizbiriyi son kez yakaladığında tutup getirirken patilerin havada kalması ile video son bulur izleyicide bir hayal kırıklığı bir hayal kırıklığı. Meğer şarj bitmiştir. (Saniye 01:25zemuszemus)

Bu video uzman ajanlar tarafından saniye saniye kritik edilmiştir sengözlerimebaksanab

Ajan 00:12 ye cevap: E pes bu kadar mı olur.. Ben lulutun sağa çark eylemini hiç farketmemişim.. Sen söyleyince baktım.. Sahiden de öyle yahu! alkisalkisalkis

Ajan 00:17-00:22 ye cevap: Hatun kişi arada düzgün insan görünümü alarak konuşabiliyor hatta inanmayacaksın ama cümle bile kuruyor.. :tomato:

Ajan 00:28 e cevap: Sen git anacım.. Ajan 00:12 yle pişti oyna.. :roflol:

Ajan 00:50 ye cevap: O sırada arkamızdaki apartmanın merdivenlerinden bi'kız çocuğu iniyomuş.. Kokusunu sevmedi heral.. kaydirigubbakcemile2

Ajan 00:52-01:00 e cevap: Rezil ettim kendimi sorma ajancım.. Öyle aniden havlayınca bulunduğumuz terasa başka bir köpek çıktı sandım.. :1shok:

Ajan 01:25 e cevap: Aynı hayal kırıklığı bende de oldu.. Hatta itiraf edeyim kendime küpür ettim.. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağım acaba?klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…