Yeşilimi havaya ve biraz da uzağa fırlattım lulutum yakala ozaman lütfen:sm_cool::asigim:
Anam boruyla nasıl oynuyorsun sen öyle ya:roflol: Ya hiç güleceğim yoktu ya:roflol::roflol:
Uzağa atıp senden mi kurtulmaya çalıştım lulut aşkolsun:dilcikar:Yakala getir şeysi yapim dedimdi:çok üzgünüm:
Bu boru biyerime girmez demi bulutcum oynayalımalkisalkisalkis:roflol:
:roflol: :roflol:
Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..
gamyoncuiremsu
Sen de beni.. :çok üzgünüm:
Üzülebileceği aklımın ucundan bile geçmezdi..
Luu-luuut, pabucu yarıııım, çık dışa-rıııya oy-naya-lııım delikafadulden
Notunuzu ilettim kızlar.. luluttan cevap gelirse söylerim.. kaydirigubbakcemile2
Şu anda horluyor da.. :roflol: :roflol:
Anam boruyla nasıl oynuyorsun sen öyle ya:roflol: Ya hiç güleceğim yoktu ya:roflol::roflol:
Uzağa atıp senden mi kurtulmaya çalıştım lulut aşkolsun:dilcikar:Yakala getir şeysi yapim dedimdi:çok üzgünüm:
:roflol: :roflol:
Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..
gamyoncuiremsu
Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:Ben seni üzmem...:1hug: Garibim belki onların da hassas dönemleri oluyordur zaman zaman.... Her lafa alınıyorlardır... fisfisfis
Bu fotoya bittim.... Hınzır şey oynayacak başka şey bulamadın mı... sırnaşık şey
ahv.. ahv... ahv...Lulutum işteydim bütün gün, kusuruma bakma , bir de Nev aplanın migrenle ilgili mesajını uygulamaya başladım, o kadar söylenirse bir şey olur işte, kendisine bir mahv'layıver, gözünü seveyim, daha doğrusu burnunu :asigim:
Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:
I]
ahv.. ahv... ahv...
İyi de Püsküüt kızdı.. Bu saatte havlanır mıymış..
Yarın havlasam olabilir mi acaba? ahv..
Teşekkür ederiz efe'm..Bulutum döktürmüş yine..:asigim:
Ben de tam paspas getiriyodum ama sakın Mercan'ıma çaktırma.. kaydirigubbakcemile2İstenmeyen kazalardan ötürü bu mesaj kendini imha etmiştirzemuszemus
Ben de tam paspas getiriyodum ama sakın Mercan'ıma çaktırma.. kaydirigubbakcemile2
Play tuşuna bastımzemuszemus
Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)
Sadece homurdanan, ağlama taklidi yapan, anıran hatun kişisinin gayet normal onda konuşabildiğini görüyoruz:roflol: ( Saniye 00:17-00:22zemuszemus)
Bulut ikinci dönüşte gene direk sana değil önce sağa çeker sonra frizbiyi bırakır:roflol:(Saniye 00:28zemuszemus)
Bulut 3.dönüşte frizbiyi getirir sonrasında ahv ahv sesleri çıkartır neden acaba:1shok:( Saniye 00:50zemuszemus)
Hatun kişi hale anırmamış, ağlamamış, homurdamamış ve normal konuşmakta ancak o da Bulut'un ahv ahv tepkisini anlamamış korkmuştur, biz de bunu izleyerek kameranın 360 derece dönmesi ile anlamışızdır. (Saniye 00:52-01:00zemuszemus)
Ve tam Bulut frizbiriyi son kez yakaladığında tutup getirirken patilerin havada kalması ile video son bulur izleyicide bir hayal kırıklığı bir hayal kırıklığı. Meğer şarj bitmiştir. (Saniye 01:25zemuszemus)
Bu video uzman ajanlar tarafından saniye saniye kritik edilmiştir sengözlerimebaksanab
Zahmet etme benim arkamda kullanmadığım bir kırlent var hediye verilmişti onu vereyim benzemuszemus-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?