Diğer video derken..? Hangi video mesela.. Ben sorun göremedim de..
Sadece üzülse iyi.. Suratımı dağıtıyo :roflol: :roflol:hahahah ayyyyyyyy yerimm ben bu sıpayıı gidiceğinii duyuncaa nasıldaa üzülüo beyefendiii.bi de oyuncağa sinirlenip homurdanması yok muu
Topikteki ilk mesajıma bütün linkleri eklemiştim..burdakiler değilde öteki sizinkinin komik huyu ne topiğindeki videolarını göremiorum açılmıorr
Ofis Boy Bulut huzurlarınızda..
Getir-götür işlerini yaparak ömrünü geçirebilir..
Yeter ki getirip, götürdüğü oyuncakları olsun.. :roflol:
[megavideo]R6PUGT1Tf5e4e073ed0f8ee2b07c048dfab0913f[/megavideo]
Not: Beklenmedik gürültüler ve hırlamalar için çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.. zemuszemus
Sadece üzülse iyi.. Suratımı dağıtıyo :roflol: :roflol:
[/url]
:lepi: :dance: sositososito sonunda gelmiş lulutum bizleri ziyarete opuyorumnanaktan
Yahu bu minik ördekler yine mi karşıma çıktı :1shok: 2 pati, 4 pati tüm canlıların sevgilisi sanırım kaydirigubbakcemile3 bir de o rengarenk zavallı maymun muydu, Püsküütüm? :uhm: Aynı şekilde can çekişen bi' maymun da bizde var da(yeğenimin ellerinde, maymunu diğerleriyle muck muck öpüştürüp duruyor, bizimkinin prensi de maymun işte :roflol:
Lulutumun iç sesi: yav Püsküüt, dur nereye gidiyon, daha 2 tur daha yapmamız lazım, bu sefer ben fırlatıcam, sen alıp getiricen zemuszemus bi'de duydum ki kk'daki hayranlarım beni ekranda görmek istiyormuş, şarkılar, tezahüratlar gırla gidiyormuş, çek accık daha da sevinsin fukaralar zemuszemus
Üleyynnnn!
Takmışım kulaklığı sesler az geliyor diyo son ses pür dikkat ekrana 2 cm yakınlıkta izliyorum.:1shok:
00:34 diliminde ekrana fıttırık ettiğin ördek ve fıyyttırık sesi ile yerimden tavana dek hopluyorumlmaz:Allah'ım altıma ediyorum be:mymeka:
Bulut'a hoşçakal denir mi ya:sinifsinif:Valla dalacam arkadaş dalacam az kaldızemuszemus
Züpper video için teşekkür ederiz devamını bekleriz esen kalınzemuszemus:asigim:
Bulut'um sığmamış sankim oraya sırnaşık şey
Öyle bir "ben seni yakalarsam" diyorsunki benim bile kaçasım geldi :roflol: tam o esnada Bulut bey öyle bir hırlamaya başladıki sendenmi ondanmı kaçmam lazım bilemedim :roflol::roflol:
Bulut'a ben gidiyorum demeden ne tepki vericeğini bir haber verseydin keşke ödüm koptu kameraya yanaşınca :mymeka: :roflol:
Maşallah yakışıklıma sırnaşık şey
Not: Videodaki vıyaklıyan maymundan benimde var, sakın kimseye söylemeyin :roflol::roflol::roflol:
senin maymunla nasıl vakit geçirdiğini canlandıramadım.. Bir video çeksene bize.. :roflol: :roflol:
Üleyynnnn!
Takmışım kulaklığı sesler az geliyor diyo son ses pür dikkat ekrana 2 cm yakınlıkta izliyorum.:1shok:
00:34 diliminde ekrana fıttırık ettiğin ördek ve fıyyttırık sesi ile yerimden tavana dek hopluyorumlmaz:Allah'ım altıma ediyorum be:mymeka:
:
Baksana didsimin de varmış aynı maymundan laf aramızda.. Kim icat ettiyse bütün canlılara hitap ediyor demek ki..
Dolaylı yoldan olsa da ben de getir-götür işlerine bakıyorum aslında.. Sepeti kim topluyo sanıyorsun? laelaelaelaelae :roflol:
Bu "ben gidiyorum" meselesi ayrı.. Altı yıldır belki de 666666 kere yaptığım bi'şey.. Hiç de gidesim olmadığı halde "Ben gidiyorum, HOÇÇAKAL" diyorum.. adam da her seferinde bunu yiyor.. Var mı böyle bir saflık? :roflol: :roflol:
Aklımız çalışıp da şöyle bir maymun icat edemedik be! Şurada dört kişiyiz.. ve maymuna sahip olma oranı 3/4 İşin piyasa kısmını bir tarafa bırakırsak, senin maymunla nasıl vakit geçirdiğini canlandıramadım.. Bir video çeksene bize.. :roflol: :roflol:
Hepinizi opuyorumnanaktan
Aşkolsun ya :roflol::roflol: Dolabımda asılı duruyor, tipine hasta olmuştum ondan almıştım (ki yakın zamanda aldım, yaşımdan bahsetmeyelim lütfen :smiley-cool:) Büyümeyi reddeden bir yapım var elimde değil, odamı bir görsen, o maymun en masumu :roflol::roflol:
senin maymunla nasıl vakit geçirdiğini canlandıramadım.. Bir video çeksene bize.. :roflol: :roflol:
Hepinizi opuyorumnanaktan
Bence yapmasınsositososito
Cümleye bak resmen altından +18 video gelecek gibin olmuş:roflol::roflol:
:roflol::roflol: Yine bir nev klasiği :jeyyar: insanın fikri neyse zikri...
:jeyyar: beni korkutmayı başaramadınız bu sefer :1rolleyes:
video yüklensin diye beklerken yorumları okudum. :tomato:
tamam, videonun sürprizi azıcık kaçmış olabilir ama en azından yerimde sıçramadan izledim :kedi:
çok güzel bir videoydu. bulutum oyuncaklarını havada iyi yakalıyor :hooray:
püsküütümün ses tonunu da, gizemli olaylar anlatan sunuculara benzettim.
'ben seni yakalarsam' ...
:yusuf yusuf smili:
E be didsim.. Madem dolaba asılacak, havasız bırakılacak, neden aldın maymunu?Aşkolsun ya :roflol::roflol: Dolabımda asılı duruyor, tipine hasta olmuştum ondan almıştım (ki yakın zamanda aldım, yaşımdan bahsetmeyelim lütfen :smiley-cool:) Büyümeyi reddeden bir yapım var elimde değil, odamı bir görsen, o maymun en masumu :roflol::roflol:
Susmayınız..:roflol: :roflol: Olay budur, bende kulaklık olmamasına rağmen kendimi öyle bi' geriye atmıştım ki, sandalyenin tekerleklerinin de yardımıyla arkadaki yatağa tosladık kaydirigubbakcemile3 tabii benim zaten bu ördeklere karşı bir gıcıklığım olduğundan (etraftaki tüm bebelerde doyduğum yetmezmiş gibi, bi' gün 40-45 dk boyunca sanırım dolmuşta önümdeki bebe durmaksızın viyaklattı zavallı ördeği kafamçokkarıştı) daha sonra hangi evde rastlasam tüylerim diken diken oluyor kafamçokkarıştı
Didsle aynı kafadayız sanırım CADIARZU
Ahahaha, ofi boy lulut, ofis girl püsküüt :teytey:
:teselli: lulutum benim yaa, şakasına bile dayanamıyor adam n'aapsın, hayret bi' şey? :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Yok yok, bizim kafamız para getirecek şeylere çalışmaz ki kaydirigubbakcemile5
Şimdi ben de bi' açıklama yapacaktım ama Püsküütün mavi cümlesinin ardından susmaya karar verdim. :1closedeyes:
Daha fazla dayanamayacağım, itiraf ediyorum
:roflol: Sanırım odalarımızın görüntüsü oldukça benzer didsim kaydirigubbakcemile5 Her çocuğun (akıllı çocukların tabii) hayali, hatta odama girme şerefini tadabilenlerin hayran hayran tavana doğru kafalarını kaldırarak neredeyse, hayran gözlerle seyrettikleri, ama tabii ki dokunamadıkları hazinelerim :asigim: yeğenimin hayvan sevgisini devam ettikçe her seferinde yeni bir arkadaşla tanıştırma geleneğini sürdüreceğim, e arkadaş bol evde, bayaa bi' idare eder bizi :kedi:
Hem söyle hem de çek..İstersen fikrimi ve zikrimi söyleyeyim diyecem ama püsküt diyecek ki video çek öyle gösterzemuszemus
4.Maddemi yerine getiriyorum.
Lulutun foto ziyafetini bekliyoruz sizden sevgili püsküt hanım, rica eder, yanında arz eder bir de üstüne yetmezse arz-ı endam ederimlmaz:
Lulutun foto ziyafetini bekliyoruz sizden sevgili püsküt hanım, rica eder, yanında arz eder bir de üstüne yetmezse arz-ı endam ederimlmaz:
Püskürterek güldüğümü gösterir bir smili yok mu burada arkadaşlar?
:roflol: :roflol: Çok yaşa nevkuşum yaaa
Not : "Foto" ziyafeti demişsin ama video da kabul görür herhalde.. -tatlicadiarzu- Fikrim geldi de.. İnşallah çekecem.. kaydirigubbakcemile2
Salyalarım aka aka bekliyorum:sm_cool::sm_cool:Video daha züpper olur ki:asigim::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?