PeriPrensim ''Bulut'um''

Salyalarım aka aka bekliyorum:sm_cool::sm_cool:Video daha züpper olur ki:asigim::sm_cool:

:dilcikar: 2 gün olmuş daha gelen giden olmamış, fikri nereye kaçtı acaba Püsküüt'ümün :dilcikar: Luluuutuuum, koş da yakalayıver canım şu fikri bi' zahmet opuyorumnanaktan zemuszemus

fisfisfis
Püsküütüm video demiştin galiba benneyaptımki

Ne deseniz haklısınız tatlılar ya... :kedi:
Hafta sonu leyleğin kanatlarında geçti..
Dün bütün gün ofisteydim.. Bugün de yine ofise gidiyorum.. Her ne kadar lulutumla gidiyor olsam da ortamda fideo çekmek ne kadar doğru olur bilemedim.. :roflol: :roflol:

Fikrim de sözüm de aklımda.. Bugün erken dönmeyi başarırsam mutlaka ekleyeceğim..
Tabe önce çekmem lazım..

Kusura bakılmaması, akıtılan salyanın asitinden nevkuşumun zarar görmemiş olması dileğiyle.. a.s.

Benim manyakların ofiste pozları var getirmiştim çekmiştim de:umursamaz:

Sen Lulutu koy masanın üstünezemuszemus-tatlicadiarzu-

Benim manyakların ofiste pozları var getirmiştim çekmiştim de:umursamaz:

Sen Lulutu koy masanın üstünezemuszemus-tatlicadiarzu-

Kilosunun 9/10 unu kaybedince koyarım söz :roflol: :roflol: :roflol:

Aslında.. masayı lulutun üzerine koyarak çekebilirim.. Bak şimdi aklıma geldi..

Kilosunun 9/10 unu kaybedince koyarım söz :roflol: :roflol: :roflol:

Aslında.. masayı lulutun üzerine koyarak çekebilirim.. Bak şimdi aklıma geldi..

Çek çek züper:roflol::roflol::roflol:

Çok beklettin hadi yav çatladık kaç gündür özledik lulutu ve senin hortlak anırtkan sesini:gitme::gitme:laelaelaelaelae:tomato:

Bulut ve balonu karşınızdaaaaa....... opuyorumnanaktan

[megavideo]T33O8YT2533208ed07f6ea611759ff3d8481a755[/megavideo]

Bulut :asigim::asigim:Ne yakışklısın sen bugun balonla oynayışınada bayıldım kibar kibar

Püsküt daha önce varmıydı farketmedim ama bileğinde dövme mi var senin fisfisfis

Ohooyy bir üst mesajda sesinide özledik dedik ama sakinleştirici bir parça eşlik ediyor videoyazemuszemusBulutun hannııırrr gibi anırtılarına alışmışım özledim:gitme:

Ülen bi balonu patlatamadın:roflol:Şaka bir yane daha önce çok patlattı sanıyorum ki öğrenmiş balonu sadece ucundan tutuyor dişiyle çok temkinliopuyorumnanaktan

Bu arada çalan parçayı çözdüm benzemuszemus

" halelelel haydeeee gidelimm leylaaaaaa
halelelel haydeeee geliverrrrr leylaaaaaa"zemuszemus

Not; Bulut'un sol ön pati dirsekte bir bant filan mı yapışık yoksa tüy mü ışıktan çözemedim ama bişey olmadı tosunumuza dimi?

Bulut :asigim::asigim:Ne yakışklısın sen bugun balonla oynayışınada bayıldım kibar kibar

Püsküt daha önce varmıydı farketmedim ama bileğinde dövme mi var senin fisfisfis
Bulut teşekkür havlarını iletiyor eylülcüm.. yerimseniben

Sen yeni fark ettin demek ki eylülcüm.. Neredeyse ben kendimi bildim bileli var dövmelerim.. :roflol:

Yahu.......... ilk satırları okuyorum ciddi ciddi.. Cevap yazacaz ya.. Ama derken... son mesajı gördüğüm an olanlar oluyor.. Mesajın okuduğum bütün kısmı dağılıyor..
Gülerken beynim fazla mı sallanıyor nedir.. geçici (yoooğğ kalıcı da olabilir) hafıza kaybına okuyorum..

Şimdi bir daha okuyacam.. Bir dakikanız piliz..

Dördünüz de o kadar sıçradınız ki çıkan seslerden.. son fidyoda aklıma geldi de müzük ekledim.. Yoksa lulutun her dona kalışı benim bir anırma sonram.. :lepi:

lulut lalonlara hep kibar yaklaşıyor.. nedendir bilmem.. Patlattığı da oluyor ama o zaman önce odayı o terk ediyor.. :roflol:

Sol patisindeki gölgenin ne olduğunu söyleyecem ama düşme sandalyeden..

NASIR

:roflol: :roflol: :roflol:

okadar video izledim ilk bügün çekti dikkatimi hoş duruyo ama
birirleride bize yapacaktı geçici dövme ama unuttu baş harfi adaş:dilcikar:

Onda da mı nasır oluyor ya:roflol::roflol:

Mısırdır o mısırzemuszemusGeçecek ama demi geçer mi acıtıyormudur canını aceba:gitme:

NASIR:roflol::roflol:

Heaa demi e gel yapayım sana bak bu hafta yapıyorum ve gidiyorum son haftam kısmetse vınnn

Teşekkürler eylülcüm.. Ben de çok seviyorum dövmelerimi.. Biri 10, biri 7 yaşında.. Hala her bakışımda iyi ki yaptırmışım diyorum..

Şimdi sırada sol elim var.. Karar vereli iki yıl oldu da hala dövmeyi oturtamadım :roflol:

Onda da mı nasır oluyor ya:roflol::roflol:

Mısırdır o mısırzemuszemusGeçecek ama demi geçer mi acıtıyormudur canını aceba:gitme:

NASIR:roflol::roflol:
Canı acımıyor nevkuşum.. Denedim.. :1ninca:

Sanırım geçmez.. Çünkü krem sürdüğümde lüp gönderiyor mideye.. :roflol: Ponza taşı sürmeye de cesaretim yok..

Ben onu böyle kabul ettim artık.. Nasırlı Bulut.. :roflol: :roflol: Allahın oğluma taktığı nazar boncuğu..

(Yahu nasıl da kendimi geyik etme potansiyelim var hayret doğrusu! )

Bulut! Oğlum kap bi gayfe getir bana..

Heaa demi e gel yapayım sana bak bu hafta yapıyorum ve gidiyorum son haftam kısmetse vınnn
1 - Bu iş de mi geliyor elinden?
2 - Nereye gidiliyor?
3 - Ne zaman dönülecek?

1- Geçici dövme yapıyorum çevrede etmediğim kişi zerzevat kalmadı artık banada bir seyyar tükan açsak iyi kar edecem ama:umursamaz:

2-Cumartesi gecesi İzmire gidiliyor

3-21 temmuzda dönülecek o da zorla yoksa dönmek isteyen kim:umursamaz:

oh be, özlemiştik, çok iyi oldu. güzel bir videoydu. teşekkür ederiz.
nasıl da kibar davranmış balona. yakışıklı bulutumuz çok centilmenmiş, bunu da öğrenmiş olduk buyrunnnnnnnnn

lulut oynarken balon patlattı mı daha önceden püsküütüm? balonun boyutu da küçük, balonu dişlemek yerine ipinden tutmaya çalışmasına şaşırdım. bu kadar akıllı mı oluyor bu dostlar?

bir de bulut patlatırsa, canı acımasın diye mi balonu fazla şişirmedin?

son olarak, elindeki dövmeyi görmüştüm de, diğerine denk gelmedim... :meraklı üye:

:sinifsinif: ben göremedim lulutun balonlu videosunu çok merek ettim ... işyerinde sınırlı sanırım :gitme:

Bravo sana nevkuşum.. :lepi: Yetenekli olmak güzel bi'şey tabe.. kaydirigubbakcemile5

Ama... ama.. cuma günü ayın 3 ü.. 21-3: 18 :1ninca::1shok:
Yoncadan uzak mı kalıyoruz yani? :a015:
Patlattı ama çok nadir bambim.. Hatta hiç patlatmadı desem yalan söylemiş olmam yani..
Özellikle fazla şişrmiyorum haklısın.. Yumuşak olursa ve dişlemesi lazım gelirse kaza riski azalsın diye.. Canı acımaz da muhtemelen çok korkar ödlek farem.. Kendisi, evde ödleklerin kralı rolüne soyunur da.. :kedi:

:sinifsinif: ben göremedim lulutun balonlu videosunu çok merek ettim ... işyerinde sınırlı sanırım :gitme:

Tüh be kuzum... :teselli:
Başka bir ortamda seyredebilirsin umarım.. yerimseniben

Yoncadan uzak kalıcaksınız da ben kalmayacam sanki delirecem delirecem

Anneme 24 saat için de msn kullanmayı öğretmeli hatta kamera açmayı da öğretmeliyim ya

Yoksa işim iş(

Yoncadan uzak kalıcaksınız da ben kalmayacam sanki delirecem delirecem

Anneme 24 saat için de msn kullanmayı öğretmeli hatta kamera açmayı da öğretmeliyim ya

Yoksa işim iş(

Öğrenir canım öğrenir.. Aslanlar gibi annen var maşallah da... kamerayı sana mı, yoksa listendeki başka birine mi açar mı kime açar... onu kestiremedim :roflol:

Şaka bir yana.. Zor olacak senin için eminim..

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…