PeriPrensim ''Bulut'um''

siteden uzaktayken misafir olarak izlediğim ender yerlerden biride bizim en sadık dostlarımızın köşesi yani evcil hayvanlar bölümüydü

bulutumun videolarınıda büyük bir keyifle izledim

bulutun uykudan uyandıktan sonra patileriyle yüzünü temizlemeğe çalışmasına bayıldım

püsküütüm

bulut yakışıklı ve akıllı olduğu kadar temiz bir can:asigim:

hihoyyyt Dün akşam başlayıp ancak gece 12 ye doğruydu sanırım bitirebildiğim video hakkındaki dilerim bu sefer yazabileceğim. :Saruboceq: Akıllılık ederek, bugün videoyu tıklamıyorum. Sorunun benim son kullanma tarihi geçmiş pc'ciğimden (aha pisicim gibi olduopuyorumnanaktan) kaynaklandığını düşünüyorum. İlk 4-5 denememde Püsküütümün patisini göremediğimden(diğer mesajlarda vardı ya) tutukluk yaparken bazı karelerin atlandığını düşündüm inatla tekrar tekrar kafamçokkarıştı

Allah'ım o nasıl bi' incelik, kibarlıktır opuyorumnanaktan Yahu, adam adam değil, minik bi' oğlan resmen Bu arada sadece bana öyle geldi sanırım: Videonun ilk saniyelerinde (ilk izleyişimde) "aaa lulutumun küçüklük videosunu koymuş Püsküütüm" demiştim ki sonra ayağa kalkınca, birden büyüyüverdi bizim yakışıklı :1shok:

O balonun minnacık yerinden nasıl da özenle tutuyor, nasıl hassas davranıyor, off yaa cokacimcoook yeme de yanında yat adamı Şeniz İnsanlara bu inceliği öğretmek imkansız :1no2: Küçük çocukları düşünün, kaçına incitmemeyi kolay kolay öğretebiliyoruz :1no2:

Şimdi kaçınca saniye olduğunu hatırlayamıyorum ama sanki 50. miydi(dün yorum yazarken kullanacağım diye aklımda tutmak istemiştim ama pc yine kapanınca yazamadım :çok üzgünüm:) Bulutum kameraya yaklaşıp Küçük Emrah bakışları atmış ve benim aklıma göz kalemleriyle yaratılmış şaheser fotolar gelmişti:roflol:

Ayrıca bizleri havaya hoplattığından dolayı, bu defa müzik koymayı uygun gören Püsküüt'ümüze düşünceliliği için teşekkürü borç bilir buyrunnnnnnnnn ama yine de bizi o seslerden (anırmda demedim, dikkatinize sengözlerimebaksanab) mahrup bırakmamasını dilerim:Saruboceq:

Şarkıyı bi' türlü çözememiştim ki, o anda da Nev'im yetişti imdadıma Şeniz :roflol:

Neydi alallalalelelelellelele leylaaaa... :roflol:

Yoncadan uzak kalıcaksınız da ben kalmayacam sanki delirecem delirecem

Anneme 24 saat için de msn kullanmayı öğretmeli hatta kamera açmayı da öğretmeliyim ya
Yoksa işim iş(

Eğitim nasıl gidiyor, apla? delikafadulden Ya annenin kızı olduğuna göre, öğrenememesi gibi bi' ihtimal yok bence :teytey:

Öğrenir canım öğrenir.. Aslanlar gibi annen var maşallah da... kamerayı sana mı, yoksa listendeki başka birine mi açar mı kime açar... onu kestiremedim :roflol:

:roflol: Dağıldım yine, Allah da seni güldürsün hep Püsküüt'üm Şeniz

Şaka bir yana.. Zor olacak senin için eminim..

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. Amin.

:Saruboceq: :Saruboceq:

siteden uzaktayken misafir olarak izlediğim ender yerlerden biride bizim en sadık dostlarımızın köşesi yani evcil hayvanlar bölümüydü
bulut yakışıklı ve akıllı olduğu kadar temiz bir can:asigim:

opuyorumnanaktan a.s.

İşaretlediğim bölüme cevap yazmayı atlamışım bambim..

Hepi topu dövmem o zaten.. İkisini farklı zamanlarda yaptırdığım için bana "iki dövme" olarak görünüyor.. Oysa ikisinin toplam olarak kapsadığı alan sadece 6 cm2 :roflol:

Bu bölümün benim için de yeri ayrı Barçmanım.. Zaten son zamanlarda çok nadir giriyor, girdiğimde de buraya bakınıp çıkıyorum sayılabilir..

Bunları seyretmek... fotoğraflara bakmak ayrı bir keyif veriyor insana..

Mis kokulu Bulut pati sallıyor sana.. opuyorumnanaktan

Püsküütümün patisi mi? :roflol: :roflol:

Bu incelik konusunu biz de eşimle çözemedik yıllardır.. İlk oğluşumuz, artık melek olan Sarpımız da afilli bir Rot olmasına karşın evde kazara bir yere çarpsa aklı çıkardı.. Pırt yapınca koşa koşa masanın altına kaçıp saklanırdı.. Yani bilemiyorum ki.. Bu bir şanstır ve ince huylu, narin köpişlere mi denk geliyorum.. yoksa bende mi bir şey var, farkında olmadan bir şey yapıyorum da ondan mı böyle oluyorlar..

Belki anırmalarımın şiddeti yapıyordur bu etkiyi.. -tatlicadiarzu- :roflol:

Yahu yine mi Küçük Emrah :roflol: Oğlumun imajını bir bozduk öyle de kaldı garibim.. :1ninca: Sonra bir bakayım videoya.. Bakalım yakalayabilecek miyim bahsettiğin yeri..

Videoya çekmek istediğim bir şey var mesela.. Bir oyuncağını gitarın yanına koy.. Oraya yatar nöbete geçer.. Patisini uzatmaya bile çok zor cesaret eder.. Aklı çıkar gitarı devirecek diye.. İnanılır gibi değil.. Bazen sado günümde oluyorum da oyuncağının mahsus atıyorum gitarın yanına sonra da seyrine bakıyorum.. lülülülülülü laelaelaelaelae

Aynen öyle.. Müziği özellikle koydum.. Çünkü yine bilimum sesler çıkartmıştım.. Dilinize düşmeyeyim, kimseyi korkutmayayım dedim.. kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan

alıntı yapmak zor geldi, ama o küçük emrah bakışı benim de dikkatimi çekti sanki. dikkatle bakmıştım hatta, püsküütüm yine mi kaş yapmış luluta diye :))

düşünceli püsküütüm benim, böyle şeylere bir ben dikkat ederdim sanıyordum. :kedi:

Öğrenir canım öğrenir.. Aslanlar gibi annen var maşallah da... kamerayı sana mı, yoksa listendeki başka birine mi açar mı kime açar... onu kestiremedim :roflol:
:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nevgi yumağım, gitmeden bizi annenin msn e kaydetmeyi unutma e mi? :kedi:

Püsküütümün patisi mi? :roflol: :roflol:

Ne var bunda bu kadar gülecek anlamadım ki?! :dilcikar:

:roflol: :roflol: Valla bizde özellikle ayak, zaman zaman da el yerin "pati" deme alışkanlığı olduğundan, hiç bi' espri düşünmeden yazmıştım o cümleyi :kedi:

Bu pırt olayını daha önce de okumuştum ama her okuduğumda çok gülüyorum :roflol: Selam olsun Sarp'a buradan hihoyyyt

CADIARZU Sanırım... :uhm: Mantıklı! a.s O anırmaları duysam da ben de yerimden kıpırdamaya korkardım :tomato:

1.Eee, adamı makyaj kalemleriyle madara ederken düşünecektiniz onu Püsküüt Hanımcım :roflol: Şeniz

2. Ah yazık luluta :teselli: Allahım n'olursun Püsküütümüzün sado takıldığı günleri en aza indir :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle.. Müziği özellikle koydum.. Çünkü yine bilimum sesler çıkartmıştım.. Dilinize düşmeyeyim, kimseyi korkutmayayım dedim.. kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan

lmaz: Bir kere düşülen dilden, bir daha kurtulunamaz efenim :1closedeyes: zemuszemus

alıntı yapmak zor geldi, ama o küçük emrah bakışı benim de dikkatimi çekti sanki. dikkatle bakmıştım hatta, püsküütüm yine mi kaş yapmış luluta diye :))

Eee, malum sabıkalı kendileri, her an her şeyi bekliyoruz, değil mi? :roflol: Bulmuş Bulut gibi sabırlı adamı kaydirigubbakcemile3

düşünceli püsküütüm benim, böyle şeylere bir ben dikkat ederdim sanıyordum. :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nevgi yumağım, gitmeden bizi annenin msn e kaydetmeyi unutma e mi? :kedi:

:lepi: Bir kelime daha kazandık! :teytey:

Hay kelimenize sizin ben yokken neler türetilirse liste yapılıp bana gönderilcek bilicem:roflol:

Bu arada Küçük emrah bakışı aynen var bende gene mi çizdi bu çocuğun kaşını demiştim:roflol:

yerimm ben onu çok sevimlii yine kızlar bende yarınn fırsat buldugumda videoları ekliycemm yumağımınn

allahımmmmmmm nedennn ben fidooları hep sonradan göryorummm püsküütüümmm 27. saniyedeki kıvraklığını yirim bulutumuncokacimcoook hiçte incitmiyor yalnız balonu asilzade opuyorumnanaktan müzikte beni benden aldı bayıldım bayıldım :sm_cool:
nasır olayına gelince sanki devlet memuru kolunu dayamaktan dirseği nasır olmuş haspamın kaydirigubbakcemile3 acımıyorsa dediğin gibi nazarlığı olsun püsküütüm

P.S. püsküütüm özelden veya burdan faretmez dövmenin resmini yollar mısın? Yaptırcam da seçenek olsun istiyorum (şimdi ben adama giderim huzur yaz derim o gider küfür yazar rezil olmayalım di mi ama?)

püsküüttt videoların üstüne naasıl müzik ekleyip koyuyorsun acaba.ben ekliycemde çok konuşma var videoda çekerken çok konuşmuşuzzz müzik eklemek istiorum ama movie maker kımından videoyuu yükleyemedimm

Yorgunum yahu ne bileyim ben insanoğlunun elleri için de pati dediğinizi.. ıyi ki de bilmiyormuşum.. O sayede patır patır güldüm.. (bu betimlemeyi hayra yormakta hatta bayıra açmakta fayda var)
Haklısın.. Şimdi size laf atmak kolay.. Oysa bu işin tek suçlusu benim.. Ha-aa bi'suçlu da Tax Taktor.. Koskoca firma sponsor olmasaydı bu işler de hiç başlamazdı.. Oğlumu Küçük Emrah eden benim... Mahvettim istikbalini.. :roflol: Dua etmişsin ama gerek yok.. Çok nadiren sado oluyorum.. Kalan günler mozeralla peynirli tost yemekle geçiyor çünkü.. :roflol: Sarp'ımın pırtından bahsedince o an bana bi'şeycikler oldu.. Evde ne varsa Sarpım, kıymalı böreğimle ilgili onlara baktım..Kara meleğimi çok özlemişim çok.. :sinifsinif:

nevkuşum.. Şaka maka.. Gidiş günün geldi.. Sana iyi tatiller.. Aklın hiç burada kalmasın, sen yokken biz mutlaka savruluruz. (pısstt Küçük emrahbaharlılar çetesi çaktırmayın, sakinleyip öyle gönderelim nevkuşumuzu) Sana iyi tatiller.. Bol keyifler.. Aylardır helak oldun.. Güzeeeelce dinlenip dön inşallah.. a.s.opuyorumnanaktan

çalı kafam.. O nasır ne zaman oldu biliyor musun? ıki sene önceki tatilimizde bıraktığımız pansiyonda zemin betondu.. Kilim olan bir yer de vardı odasında ama ben ne zaman kameradan kontrol etsem hep betonda yatar görürdüm.. Aynı pozisyon ve betonda yatış.. E adamı pamuklara sarıp büyütüyoruz sonra el oğlu betonlarda yatırıyor... Dayanamamış asilzademizin asil dirseği buna.. şakkıdı
Dövmeyle ilgili konuya yazdığımı bir mesaj vardı.. Onu bulup ekleyeyim buraya.. Sanırım yeterli büyüklükte olur. Zaten "huzur" un bir esprisi yok. Japoncada huzur diyeceksin.. Zaten dövmecin işini bilen, arşivi geniş olan biriyse mutlaka elinde japonca sözcüklerin yazılı olduğu dökümantasyonu da vardır..
http://www.kadinlarkulubu.com/2756483-mesaj156.html

meraklıcım.. Ben de deneme yanılma yoluyla tutturdum.. Burada sevgili bir profesör arkadaşım var.. Bana da zamanında o öğretmişti bu işi.. Ama yapmayalı unutmuşum.. O gün bi oradan bi buradan sonunda tutturdum..
Aklımda kaldığı kadarıyla..
Moviemakerda.. ilk satıra zaten videoyu sürüklüyorsun. (Al bölümünden önce videoyu almak lazım tabii)
ıkinci satırda da ses/müzik yazan yer var.. Orası için de yine "al" bölümünden eklediğin ses/müzik dosyasını sürüklüyorsun.
Bunları yaptıktan sonra videonun kendi sesini yok etmen için de Araçlar / Ses Düzeyleri yapınca çıkan düzenekte (solda videodan ses, sağda da ses/müzik çıkıyor) cursorı en sağa çekiyorsun.
ınşallah doğru hatırladım.. yerimseniben

yerim ben mis kokulu bulutun patisini valla yanaklarından yalıyorum onu havhav hevhev diyerekopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim:kedi:Elimde değil çok özleyecem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sizi değilzemuszemus4 PatilerimilaelaelaelaelaeNe o üstününe alınan mı oldulaelaelaelaelae:tomato::tomato:

Ülen çok özleyecem ama bir o kadar da artık işyeridne sıyrılıp gitmek istiyorum bunaldım çok bunaldım:gitme:

Yorgunum yahu ne bileyim ben insanoğlunun elleri için de pati dediğinizi..

lmaz: Her insan için değil, teessfü ederim :umursamaz: Sadece sevdiklerimle aramızda yerimseniben

a.s a.s :tomato: :roflol:

CADIARZU Tostun içinde sadece peynir olduğuna emin misin Püsküütüm? :jeyyar:

:teselli: Sarp hayatı en mutlu yaşamış canlılardan biriydi, bu kadar sevgiyle tanışabilmiş bir melek... opuyorumnanaktan

sengözlerimebaksanab ajan 1 tamam :jeyyar:

:mymeka: Hükela geldin hükela gidiyon nevkafa :mymeka:

Sen az daha tatile çıkmazsan bizim hayatımız tehlikeye girecek zaten laelaelaelaelae Git de accık hanım kız ol gel :roflol:

çoookkk teşekkürler püsküütüm zahmetler verdim sana bulutumun pembiş burnuna da mı yaptırsak ne 'periprens' yazdırırız ...:))

Lulut'um seni çok öpüyorum, püskütüme de iletir misin onu öptüğümü zemuszemus

bende böyle öpmek istiyorum bulutumu ŞenizŞeniz bayıldım bayıldımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…