PeriPrensim ''Bulut'um''

:roflol: :roflol: :roflol: ay konuşamıyorum, yazamıyorum :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
:roflol: Namussuzun pozuna bak.. Sanki anladı nasıl göründüğünü düdük prensi :roflol:
bende böyle öpmek istiyorum bulutumu ŞenizŞeniz bayıldım bayıldımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çalı kafam sana bir itirafta bulunayım.. Bende nerde o kadar dudak? Neredeyse burnuma kadar sıvadım ruju :roflol: :roflol:
Akıllı lulutum unutmaz nevkuş ablasınııııŞeniz
A-aaaaaaaaaaaa nevim kuşum mesaj yazmış hayırdır diyecektim ki şu anda da yeşil lamba yanıyor..
Yahu sen tatilde değil misin? Kopamıyon mu internetten? Pes kere bin demek istiyorum..
Ben tatilde bırak interneti cep telefonunu bile kuma gömenlerden olduğum için.. :roflol:
Ama seni görmek 4patiyi, Yoncayı görmek değil di mi? heves yapmayayım şimdi..:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 bulut bey, delilleri ortada bırakmışsınız ama opuyorumnanaktan
O deliller anamı ağlattı bambim.. Sil sil çıkmadı namussuz meret.. Canını acıtacam diye de bastıramadım.. O akşam sokakta lale motifli gezindik.. zemuszemus
hay allahım benim yakışıklı ve asil prensim bulutumu şebeğe döndürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3:asigim:
mafoldumben Çok fenayım ben di mi yaaa
Kıyamam ona.. Tercih hakkı olmadan takılıyo garibim..
Ama sen şimdi diyeceksin ki.. belki aklın başına gelir de bir daha madara etmezsin lulutu..
Hiç sanmam.. -tatlicadiarzu-şakkıdı
:roflol:
puluuuttta nasıl sarılmak istediimmopuyorumnanaktan
Secret sahasında olabilir.. Neden olmasın şekerlik? hihoyyyt

Püskütüm kaçak ağ buldumu evdeysem giriyorum ki çektiğim fotoları ekliyorum.

Bir de 4 patilerimi kameradan izliyorum opuyorumnanaktan Ama izleyince öyle kötü oluyorum ki anlatamam çok özlemişim ya

Püskütüm kaçak ağ buldumu evdeysem giriyorum ki çektiğim fotoları ekliyorum.

Bir de 4 patilerimi kameradan izliyorum opuyorumnanaktan Ama izleyince öyle kötü oluyorum ki anlatamam çok özlemişim ya

O kadar iyi anladım ki yazdığını nevkuşum..
Benzer tecrübeyi ben de yaşamıştım hatırlarsın yurt dışında..
Ne zaman kameranın karşısına geçsem böğür böğür ağlıyordum.. ne işe yarıyorsa kamera?
Sadece deli bir özlemin altını çiziyor hem de en kalın kalemle..

:roflol: Namussuzun pozuna bak.. Sanki anladı nasıl göründüğünü düdük prensi :roflol:

:roflol: Hele 2. poz Şeniz

Anneme tek tek gösterdim fotoları yine. 1. de hale bak vb lulutun da hoşnut olduğunu sandı sanırım kaydirigubbakcemile3

2. yi görünce " ayyyhhh yazık amaaaa" diye lulutumu koruma iç güdüsü devreye girdi sanırım kaydirigubbakcemile3

O deliller anamı ağlattı bambim.. Sil sil çıkmadı namussuz meret.. Canını acıtacam diye de bastıramadım.. O akşam sokakta lale motifli gezindik.. zemuszemus

Ya Ankara'ya taşındıracaksın bizi de :roflol: Ertesi gün yerel bir gazetede çıkan bir habere göre; "2009 yaz modası lale makyajlı köpeklermiş! Nasıl elde edileceği konusunda herkesin bilgi peşinde olmasına rağmen Püsküüt Madaraeder tarafından henüz net bir açıklama yapılmadığı bildirildi. 4pati haber-Ankara "

:1no2: Sakın, sakın! Aklın başına gelirse bu şahane kareler nasıl ortaya çıkacak opuyorumnanaktan Lulutumuz alışmıştır artık bunlara, sırada ne var diye bekliyordur :roflol:

Kanmasın annen bu namussuzun oyunlarına :roflol: Bak ben hiç kanıyor muyum? :roflol:

Yalnız.. sen var ya sen..

Bu cümleyi yılın lafı ilan ediyorum : Püsküüt Madaraeder

... şimdi saklamaya gerek yok.. Ben yazayım, itirafımı edeyim.. Sen de artık beni makaraya mı sararsın, eşeğin semerine mi bağlarsın, artık karar senindir..

Püsküüt Madaraeder..

Şimdi bakıyorum.. bakıyorum.. Okuyorum : Meydariiidır
Bu ne demek ki.. Bir ara sözlüğe bakayım diyorum.. Bir süre.. hem de uzun sayılabilecek bir süre tekrarladım durdum.. Mey - da - riii - dır

meğersem Türkçeymiş :roflol: :roflol: Gülün anasını satayım..

Size büyük bir sürprizimiz var.. :lepi:

PeriPrensimin evimizdeki ve hayatımızdaki ilk gecesi..

HENÜZ 3.5 AYLIK

Şansımıza elektrikler kesik.. O yüzden alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayın.. Sabredin.. Işık gelecek.. zemuszemus

Videonun aslı oldukça uzun.. En güzel kareleri toparladım..

ıyi seyirler.. a.s.

[megavideo]VWTLHYBU5b4ba0a6ed785da5f21193de637a7e33[/megavideo]

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: yufkamın isim bulma becerisine söz yok zaten. meydariidır okunuşu süper olmuş :roflol:
yeni ismin hayırlı olsun Mrs. Madaraeder vereliniortak

gelelim videomuza :asigim:

cokacimcoook küçük emrah bakışlı lulutumu nasıl yesem karar veremedim :asigim:
kıpır kıpır kuyruğu, gözlerindeki masumiyet, duruluk; o bakışlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay nasılda küçücük ve ürkekmiş bulutum opuyorumnanaktan

emniyette olduğunun farkında ama ne yapacağınıı kestiremeyen hallerde:sinifsinif:

karton kutusunda yatışına ve masum bakışlarına bayıldım:asigim:

henüz o zaanlar püsküüt annesinin kendisini ileride şebeğe çevireceğindende haberi yokmuşkaydirigubbakcemile3

bu arada nevbaharcığım sana iyi tatiller dilerim için rahat olsun senin bıcırıklar ve
anne ve babaları emin ellerdeler:lepi:

biz tatile gittiğimizde yanımızda arada çalışan elemana emanet ettik bizimkileri

nazlı evde olduğu için oğlum bilgisayara bir program ekledi

sıksık nazlının fotosunu çekiyordu

heryerde internet bulamadığımız için aralıklarla takip edebildikmafoldumbenmafoldumben

çalı kafam sana bir itirafta bulunayım.. Bende nerde o kadar dudak? Neredeyse burnuma kadar sıvadım ruju :roflol: :roflol:

aaaaa püsküütüüm ben şap dudaklarımla hiiç zorlanmadan bunun iki misli öpebilme kabiliyetine sahipken sen yorulma bundan sonra bana söyle derhallll öperiiimmmm Şeniz Şeniz cokacimcoook

ayrıyetten o nasıl miniminilik tanıyamadım burnu da pembiş olmayınca ama kutunun en kuytusuna kıvrıldı ya en sonunda kıyamam yaa üzüldümmafoldumben

Hakikaten yufkanın üstüne adam tanımam bu konuda.. :lepi:
Yani.. bir meyariidır bile böyle diyorsa bu iş bitmiştir.. :roflol:
Ayyy ben buna kaç gün gülecem acaba ya?

Masum bakışları değişmedi hiç.. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.. opuyorumnanaktan

Evdeki ilk saatleriydi Barçmanım.. Nasıl yabaniydi anlatamam.. Sarp'ım melek olduktan hemen sonra 2 günlüğüne başka bir köpek gelmişti eve.. O mesela acayip canayakındı.. Onun üstüne Bulut bana nasıl soğuk gelmişti anlatamam.. Çok uzun sürdü yakınlaşması.. Hep kendi alemindeydi profesör.. :çok üzgünüm: Arada esiyor yine uzaklaşıyor gerçi.. gamyoncuiremsu

Çalı kafam.. Bulutumun bebişken burnunda küçük pembe lekeler vardı.. Sonra hepsi büyüdü BİR oldu :roflol: :roflol:
Ya-a bu arada kilo çizelgeni yeni algıladım ve şoke oldum..:1shok: Helal olsun sana be! :lepi:

Avatar harika!!! :lepi: Cuk oturmuş kaydirigubbakcemile3

Darma duman olurcasına :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Ay ikonlar yetmiyor lütfen sayın yetkililer :roflol: Allahım yarabbim, sen çok yaşa Püsküütüm e mi Şeniz

Yaaaa Şeniz opuyorumnanaktan Süper bir hediye oldu bu video lulutum, Püsküütüm opuyorumnanaktan Allahım o kuyruğun sallanma hızı nedir öyle? Şeniz O bakışlar, kameraya yaklaşmalar, birbiri ardına kıpır kıpır :asigim: Penceredeki el fenerine 2 pati üstüne kalkış... vee.. kutunun içindeki kıpraşmalar, köşeye siniş, vücut içeride, patiler dışarıdaki poz, ama ama o gözler :asigim: o kaşlar (daha da mı belirginmiş sanki) Şeniz
Ay yaa tamam çok köpek tanımıyorum ama, bu surat, gözler, bakış aynısının ufak boyu sanki yahu opuyorumnanaktan Binlerce kez Lulutuma, Püsküütümün de ellerine sağlık Şeniz

Not: çok şapır şupur oldu ama idare ediniz, böyle video karşısında salyaları tutmak imkansız :kedi:

Son düzenleme:
Ne kadar masum bakıyor tipsiz yaa :asigim: Allah upuzun ömür versin işallah, binlerce kere maşallah yakışıklıma

İnanamıyorum ya fotoğraflarını görmüştük ama videosunu hiç görmedik:asigim:

Ufacık narin Bulut. Sanki yıllardır o evde gibi ilk gecesinde oynuyor kuyruk devamlı sallanıyor allahım ya:asigim:

Vee gzler kapandı ilk evinde ilk uykusuna yattı:asigim:

Vee çok emindi ki dünyada onu başkaları bu kadar sevemezdiopuyorumnanaktan

Gözler daha belirgin gibi görünüyor haklısın yufkam.. Nedenine gelince adamın suratı ufak ama her nedense kulakları ve gözleri kocaman.. Büyüdükçe surat uzayıp özellikle de burun büyüyünce gözler normal ebatlarda algılanıyor..

İdare ediniz de ne demek şekerim? Biz bayılıyoruz böyle iltifatlara.. :kedi: opuyorumnanaktan

Ne kadar masum bakıyor tipsiz yaa :asigim: Allah upuzun ömür versin işallah, binlerce kere maşallah yakışıklıma
Amin amin amin didsim.. a.s.

Nevkuşum.. Biliyorsun teknolojiyle aram süperdir.. :roflol: Bu video aklıma geldi.. Sonra eyvah dedim.. Len ben daha önce hiç bir CD yi pc ye takıp da oradan kopyalama yapıp da...vs yapmadım ki.. Allah dedim kesin batacam.. Olayların gelişimi de beni doğruladı zaten.. Kopyaladım videoyu bi de baktım uzantı .vob Bu nedir yahu? Hayatımızda görmemişiz..
bugün buralara videolar, yazı balonlu fotolar ekliyorsak hepsi de senin sayendedir.. Bir an elim telefona gitti.. Sonra sesimi canlandırdım.. Adamın biri tatilde.. Öbürü de arayıp "vob" ne demek diyo.. Yakışmadı tabe.. Sonra da çözmek için çırpındım.. kendi kanatlarımla uçtum..
İyi ki o gün arkadaşlar videolarını kapıp, elektrik kesik falan dinlemeden bizim eve baskın düzenlemişler.. Yoksa olmayacaktı elimizde böyle bir hatıra.. :lepi:

:Saruboceq: Allah o arkadaşlardan binlerce kez razı olsun, en az o görüntüler kadar tatlı ömürleri olsun opuyorumnanaktan

Yoksa o ilk gecenin heyecanıyla video çekimi yapmak aklıma bile gelmezdi benim yufkam..

(Nevkuşumun hitabını ben de çaldım sonunda yerimseniben)
:kedi: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…