PeriPrensim ''Bulut'um''

:roflol:

ılk geceyi bende videoladım fotoğrafladım:roflol:

Arayın nan arayın sorun ben cevaplarım burdada elalem laptopunu getiriyo onları tamir ediyorum tatildemiyim yoksa iş için ekstrayamı çıktım belli değil:roflol:

Yoksa o ilk gecenin heyecanıyla video çekimi yapmak aklıma bile gelmezdi benim yufkam..

(Nevkuşumun hitabını ben de çaldım sonunda yerimseniben)
:kedi: kaydirigubbakcemile5

Sorma Püsküütüm ben bile yorgun olduğumu unutup yufka diye imza atar oldumkaydirigubbakcemile3 Yediğim her gözlemede, börekte sizleri hatırlıyorum :roflol:

İlk geceyi bende videoladım fotoğrafladım:roflol:

:roflol: :roflol: :jeyyar:

Arayın nan arayın sorun ben cevaplarım burdada elalem laptopunu getiriyo onları tamir ediyorum tatildemiyim yoksa iş için ekstrayamı çıktım belli değil:roflol:

üstteki alıntıyla bu pek birbirini destekler nitelikte sanki :roflol: :jeyyar: :roflol:

Sen yakında geçici dövme / boncuk dizme / oyun hilelerini anlatma / mali danışmanlık yapmaya da başlarsın.. Mayanda var kızım.. Kımıl kımıl çalışkan kurtçuk ordusu mu yuttun nedir? zemuszemus
üstteki alıntıyla bu pek birbirini destekler nitelikte sanki :roflol: :jeyyar: :roflol:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5 şakkıdı

Heee zaten boncuk diziyorum ben burda herkeze kolye yapıp dağattım:roflol:

Ömrümce bişi yapmam oda dantel filan öle şelere gelemiyorum:roflol:

Peri prensim napıyooo:asigim:

Luluuuut napiyooon?

Ben ilk fidyosunu izleyemedim. Çıkmıyor... :çok üzgünüm:

Annen seni öpücük manyağı yapmış işte ne güsel neyen sitem ediyon :dilcikar:

Heee zaten boncuk diziyorum ben burda herkeze kolye yapıp dağattım:roflol:

Ömrümce bişi yapmam oda dantel filan öle şelere gelemiyorum:roflol:

Peri prensim napıyooo:asigim:

Dantelden ben de anlamam (zaten sıkıcı da gelir) ama üniversite zamanlarında geliştirdiğim alışkanlıkla, bir şey okurken ya da bir şey izlerken bir yandan tıkır tıkır örgü örüyorum kaydirigubbakcemile2

Peri prensin bugün mutlu.. Eve düşündüğümden de erken geldim.. Ve yarım saattir dans ediyoruz.. Şimdi suyunu içti, göbeğini balon yaptı, devrildi uyuyo.. :asigim:

Luluuuut napiyooon?

Ben ilk fidyosunu izleyemedim. Çıkmıyor... :çok üzgünüm:

Annen seni öpücük manyağı yapmış işte ne güsel neyen sitem ediyon :dilcikar:
HİScim tam olarak hangi videoyu izleyemedin? Anlayamadığım için kontrol da edemedim..

Lulut : ZZZzzzzzz :roflol:

Bir şey izlerken örgü örmeyi ben de seviyorum becerebiliyorum ama okurken beceremiyorum işte :1no2: Sen nasıl beceriyon anlamadım :dilcikar:

Bu arada hani şu Lulut un ilk videosunu eklemişin ya onu işte canım ya... Sacede koca bir video karesi gözüküyo ama içi boş kaydirigubbakcemile3

Uyusun bakalım Lulut efendi daha ne kadar büyücek naniknanik

Aslında aynı mantık.. Gözlerini örgü yerine başka bir yere odaklayabiliyorsan bunun TV ya da kitap olması çok önemli değil.. Önemli olan açı sanırım.. Büyük bir zevkle paylaşıyorum icadımı : :roflol: :roflol:

dedim ama linki bulamadım.. Belki de konum silindi bilemiyorum.. Her neyse..

Kitabı yerleştirip istediğin açıda okumanı sağlayacak bir aparat var. Onu kullanıyorum ya da nota sehpasını.. Kitabı tam gözlerimin karşısına oturttuğumda başlıyor, bir ters, bir düz, bir hece :roflol: :roflol:

Bazı videolar zamanaşımına uğrayabiliyor.. Belki de böyle bir sorun oldu HİScim.. :tomato:

"Çubuk ister misin?" diye sorulunca Bulut ne yapar?
[megavideo]HHITWZK047ab96926d000cf4bf46061242fb3a3b[/megavideo]

Peki ya sosis lavabosunu görürse?
[megavideo]NBEBSZXY170c13e8bf28362bb4e4cf5e747877f9[/megavideo]

Keyifli izlemeler.. a.s.

Hakikaten ayıp yarım saattir bu sayfadayım hala izleyemedim çünkü kahredilesi kaçak net çok yavaş:1ninca:

Ve yorumlayamadım hala videoyu çatlıyorum bir de net koparsa küfür ederim ekranımı parçalarım haaa:1ninca:

Üfff:1no2:

Yasal netin de kaçak netten farkı yok nevkuşum.. Ben de heyecanlandım seni başlıkta görünce yorumlarını bekliyorum sanarken bir de baktım düşmüşüm.. :tomato:
Artık net mi, dandik Vista mı, yoksa şu dandik ttnet in hediyesi olan dandik modem mi? sebep belli değil.. Ama belli olan tek şey.. bi'şeyler dandik..

lulutum sokağa çıkmak için kapıda beni bekliyor.. Bir beş dakika daha oyalayabilirim.. Ondan sonra...

Gittim megavideodan profilinden aradım gene bulamadım çıldırıııciimmm.

Off yaaa..
Güya keyif verecez.. ışkence ettik farkında olmadan..
Döner dönmez, öten ibibikleri boğup geliyorum nevkuşum.. yerimseniben

Off yaaa..
Güya keyif verecez.. İşkence ettik farkında olmadan..
Döner dönmez, öten ibibikleri boğup geliyorum nevkuşum.. yerimseniben

Ben de çıldıriciiiim çünkü ben de izleyemiyorum püsküütüm zamanı geçmiştir videonun dedim ama bu yeni eklediklerini de izleyemiyorum :çok üzgünüm: Dediğim gibi koca bir video karesi var ama içi boş :sinifsinif:

"Çubuk ister misin?" diye sorulunca Bulut ne yapar?

Peki ya sosis lavabosunu görürse?

Keyifli izlemeler.. a.s.

alkisalkisalkis ellerine sağlık Püsküütüm.
:asigim: ikisini de izleyebildim. zemuszemus

lmaz:2. videoda pek bir eziyet etmişsin lulutumuza. tırmanışının mükafatını gördü mü lulut? videonun finali neden yok? :1no2: mutlu son ile bittiğini umut ediyorum...

1.videoda kıtır kıtır yiyen ağzını, yüzündeki ifadeyi yesinler... o bakışlarla her istediğini elde eder lulutum benim :asigim:

Ay ben bu Bulutun butundan azcık ısırabilirmiyim annesi izin verirmisin bana çok tatlı yaaaa allahım nazardan saklasın..:asigim:

unutmadan ekleyeyim yetmez ya, X sonsuz diyorum yerimseniben

Bultivitamin için Püsküütüm ne kadar teşekkür etsem az yahu, enerji, sabır, düşünce yönünden tükenmiş olduğum şu anda ne diyeyim ya, hızırlara falan da inanmam ben, sen resmen Püsküütlük yapıyon yaa opuyorumnanaktan

1. videodaki o havalı bakışların, artist bakışların, havaların sebebi o kraker mi yani şimdi CADIARZU Sadece o mu? cokacimcoook

itiraf sırası bende sanırım :kedi:: Çubuk ister misin? yazısını okuyunca nereden çıkardımsa aklıma hani şu minik çubuk krakerler geldi. Artık lulutum onu paketle mi ağzına alırdı yoksa kürdan niyetine diş aralarını mı temizlerdi bilemeyeceğim :roflol:

2. Heheee, yazılar süperdi yaa, musluktan mı geliyor bunlar :roflol: Allaaahh sosis lavabosu :roflol: :roflol: dilim yetmedi :roflol: :roflol:

Nevkuşum.. Senden hala ses çık(a)mamış yahu.. :çok üzgünüm:Çıldırmadın di mi? ınşallah kısa sürede izleyebilirsin.. Bi'dakka ya.. Bugün Cuma.. Senin dönme vaktin gelmedi mi hala? sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5

HıScim.. Demek ki benim yeni bir alışkanlık edinmem gerekiyor.. Senin izleyemediğini hatırlamak ve bunun için de videoların linklerini ayrıca eklemek..
Hiç değilse çıldırma potansiyelimiz 1 kişide kalmış olur.. yerimseniben
Buyrun linkler.. yerimseniben
Çubuk : MEGAVIDEO - I'm watching it
Sosis : MEGAVIDEO - I'm watching it
Ah zaten o bakışlarla tavlıyor beni lulut.. :asigim:
Final sahnesi şu yüzden yok.. Parazit tehllikesi nedeniyle çiğ oldukları için vermedim sosislerden.. Ama pişince porsiyonu kendisine teslim edildi.. :sm_cool:

Ay ben bu Bulutun butundan azcık ısırabilirmiyim annesi izin verirmisin bana çok tatlı yaaaa allahım nazardan saklasın..:asigim:
ızin veriririm elbette.. Çünkü denedim.. Bu namussuz ısırılarak bitmiyoooooo :teytey:

Bultivitamin..? :roflol: :roflol:

Yahu hayatı numara bu lulutun.. karşısında bir şey yemeye gör.. Öyle bir bakmaya başlar ki.. Anlayacağın her öğün bir sınav benim için.. Bil bakalım kim kazanıyor? :roflol:

Minik çubuk krakerlerle arası yok.. delikafadulden Sanırım o da kürdan zannediyor.. :roflol:

Video 1 için:

Kardeşim sadistmisin sen hayvanın önünden alıyosun çubuğunu:roflol:

Ben de çubuk kraker bekliyodum ama doğru at gibi luluta çubuk kraker olur mu:roflol:

2.çucuğu da kadrajın köşesinden öyle bir sallıyosun ki:roflol: Tövbe tövbeeee zemuszemus:kedi: :roflol:

Neyse inşallah 2.videoyuda izleyecem şimdi.

Not: Salı akşamı evimde olacam inşallah püskütüm.

Evet canım yaaa herkes izleyip de yorum yapınca ama ben izleyemeyince çıldırıyorum evet delikafadulden

Neyse sağolasın eklemişin linkleri veee izledim kaydirigubbakcemile3

Ben onun patisiyle çubuğu tutup da yiyişine kurban olurum yavrum yaa elinden alınca da nasıl bakıyo şapşal... Şeniz

Sosis lavobosuna tırmanıp bir de musluğa bakıyor ya cidden musluktan mı geliyor bunlar der gibi bakmış... Yirin yirin maşallah Lulut afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…