Yoksa o ilk gecenin heyecanıyla video çekimi yapmak aklıma bile gelmezdi benim yufkam..
(Nevkuşumun hitabını ben de çaldım sonunda yerimseniben):kedi: kaydirigubbakcemile5
:roflol:
İlk geceyi bende videoladım fotoğrafladım:roflol:
Arayın nan arayın sorun ben cevaplarım burdada elalem laptopunu getiriyo onları tamir ediyorum tatildemiyim yoksa iş için ekstrayamı çıktım belli değil:roflol:
Sen yakında geçici dövme / boncuk dizme / oyun hilelerini anlatma / mali danışmanlık yapmaya da başlarsın.. Mayanda var kızım.. Kımıl kımıl çalışkan kurtçuk ordusu mu yuttun nedir? zemuszemusArayın nan arayın sorun ben cevaplarım burdada elalem laptopunu getiriyo onları tamir ediyorum tatildemiyim yoksa iş için ekstrayamı çıktım belli değil:roflol:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5 şakkıdıüstteki alıntıyla bu pek birbirini destekler nitelikte sanki :roflol: :jeyyar: :roflol:
Heee zaten boncuk diziyorum ben burda herkeze kolye yapıp dağattım:roflol:
Ömrümce bişi yapmam oda dantel filan öle şelere gelemiyorum:roflol:
Peri prensim napıyooo:asigim:
HİScim tam olarak hangi videoyu izleyemedin? Anlayamadığım için kontrol da edemedim..Luluuuut napiyooon?
Ben ilk fidyosunu izleyemedim. Çıkmıyor... :çok üzgünüm:
Annen seni öpücük manyağı yapmış işte ne güsel neyen sitem ediyon :dilcikar:
Dantelden ben de anlamam (zaten sıkıcı da gelir) ama üniversite zamanlarında geliştirdiğim alışkanlıkla, bir şey okurken ya da bir şey izlerken bir yandan tıkır tıkır örgü örüyorum kaydirigubbakcemile2
Peri prensin bugün mutlu.. Eve düşündüğümden de erken geldim.. Ve yarım saattir dans ediyoruz.. Şimdi suyunu içti, göbeğini balon yaptı, devrildi uyuyo.. :asigim:
HİScim tam olarak hangi videoyu izleyemedin? Anlayamadığım için kontrol da edemedim..
Lulut : ZZZzzzzzz :roflol:
Bir şey izlerken örgü örmeyi ben de seviyorum becerebiliyorum ama okurken beceremiyorum işte :1no2: Sen nasıl beceriyon anlamadım :dilcikar:
Bu arada hani şu Lulut un ilk videosunu eklemişin ya onu işte canım ya... Sacede koca bir video karesi gözüküyo ama içi boş kaydirigubbakcemile3
Uyusun bakalım Lulut efendi daha ne kadar büyücek naniknanik
"Çubuk ister misin?" diye sorulunca Bulut ne yapar?
[megavideo]HHITWZK047ab96926d000cf4bf46061242fb3a3b[/megavideo]
Peki ya sosis lavabosunu görürse?
[megavideo]NBEBSZXY170c13e8bf28362bb4e4cf5e747877f9[/megavideo]
Keyifli izlemeler.. a.s.
Hakikaten ayıp yarım saattir bu sayfadayım hala izleyemedim çünkü kahredilesi kaçak net çok yavaş:1ninca:
Ve yorumlayamadım hala videoyu çatlıyorum bir de net koparsa küfür ederim ekranımı parçalarım haaa:1ninca:
Üfff:1no2:
Gittim megavideodan profilinden aradım gene bulamadım çıldırıııciimmm.
Off yaaa..
Güya keyif verecez.. İşkence ettik farkında olmadan..
Döner dönmez, öten ibibikleri boğup geliyorum nevkuşum.. yerimseniben
"Çubuk ister misin?" diye sorulunca Bulut ne yapar?
Peki ya sosis lavabosunu görürse?
Keyifli izlemeler.. a.s.
Nevkuşum.. Senden hala ses çık(a)mamış yahu.. :çok üzgünüm:Çıldırmadın di mi? ınşallah kısa sürede izleyebilirsin.. Bi'dakka ya.. Bugün Cuma.. Senin dönme vaktin gelmedi mi hala? sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5Gittim megavideodan profilinden aradım gene bulamadım çıldırıııciimmm.
HıScim.. Demek ki benim yeni bir alışkanlık edinmem gerekiyor.. Senin izleyemediğini hatırlamak ve bunun için de videoların linklerini ayrıca eklemek..Ben de çıldıriciiiim çünkü ben de izleyemiyorum püsküütüm zamanı geçmiştir videonun dedim ama bu yeni eklediklerini de izleyemiyorum :çok üzgünüm: Dediğim gibi koca bir video karesi var ama içi boş :sinifsinif:
Ah zaten o bakışlarla tavlıyor beni lulut.. :asigim:
alkisalkisalkis ellerine sağlık Püsküütüm.
:asigim: ikisini de izleyebildim. zemuszemus
lmaz:2. videoda pek bir eziyet etmişsin lulutumuza. tırmanışının mükafatını gördü mü lulut? videonun finali neden yok? :1no2: mutlu son ile bittiğini umut ediyorum...
1.videoda kıtır kıtır yiyen ağzını, yüzündeki ifadeyi yesinler... o bakışlarla her istediğini elde eder lulutum benim :asigim:
ızin veriririm elbette.. Çünkü denedim.. Bu namussuz ısırılarak bitmiyoooooo :teytey:Ay ben bu Bulutun butundan azcık ısırabilirmiyim annesi izin verirmisin bana çok tatlı yaaaa allahım nazardan saklasın..:asigim:
unutmadan ekleyeyim yetmez ya, X sonsuz diyorum yerimseniben
Bultivitamin için Püsküütüm ne kadar teşekkür etsem az yahu, enerji, sabır, düşünce yönünden tükenmiş olduğum şu anda ne diyeyim ya, hızırlara falan da inanmam ben, sen resmen Püsküütlük yapıyon yaa opuyorumnanaktan
1. videodaki o havalı bakışların, artist bakışların, havaların sebebi o kraker mi yani şimdi CADIARZU Sadece o mu? cokacimcoook
itiraf sırası bende sanırım :kedi:: Çubuk ister misin? yazısını okuyunca nereden çıkardımsa aklıma hani şu minik çubuk krakerler geldi. Artık lulutum onu paketle mi ağzına alırdı yoksa kürdan niyetine diş aralarını mı temizlerdi bilemeyeceğim :roflol:
2. Heheee, yazılar süperdi yaa, musluktan mı geliyor bunlar :roflol: Allaaahh sosis lavabosu :roflol: :roflol: dilim yetmedi :roflol: :roflol:
HİScim.. Demek ki benim yeni bir alışkanlık edinmem gerekiyor.. Senin izleyemediğini hatırlamak ve bunun için de videoların linklerini ayrıca eklemek..
Hiç değilse çıldırma potansiyelimiz 1 kişide kalmış olur.. yerimseniben
Buyrun linkler.. yerimseniben
Çubuk : MEGAVIDEO - I'm watching it
Sosis : MEGAVIDEO - I'm watching it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?