PeriPrensim ''Bulut'um''

Senin için fesat benim hiç aklıma gelmemişti... :dilcikar:

:roflol::roflol: :roflol:

"At gibi luluta çubuk kraker" :roflol: :roflol:

Köşeden sallanan çubukla ilgili bi'laf vardı.. Dervişin zikri.. fikri.. Anladın sen onu.. naniknanik :roflol:

Ay o paticikler bilse bu haberi ne kadar sevinirdiiiiii :sm_cool: Salı günü büyük özlem bitecek.. :teytey:

Yediği mamayı elinden almak aslında bir eğitim biçimiymiş HİScim.. Önemli olan bunu ilk başlarda yapmak.. Büyüdüğünde her tehlikeye açık olunabilir yoksa :roflol:
Ben de lulut bebekken yapardım.. Pat diye çekerdim önünden.. Zamanla öğrendi ki alsam da geri veriyorum.. O da sakince beklemeye başladı..

Ha diyeceksin ki? Piskopat mısın.. Böyle oyunlara ne gerek var.. Ev ortamında son derece anlamsız olduğunu biliyorum.. Ama bu eğitim şu noktada çok işime yarıyor.. Sokak yürüyüşlerinde mis, temiz, pak insanımız sokağa her türlü pisliği bırakıyor biliyorsun.. ve neyle karşılaşacağımız belli olmuyor.. Artık bozuk et mi dersin, üzerinde bir sürü bakteri türemiş kemik parçası mı dersin..
İşte tam bu anlarda "Hayır" dediğimde ya da almak için elimi uzattığımda lulut hemen vazgeçer avından..

İlk göz ağrım Sarp'a öğretememiştim.. Yani o kafasına göre tepki verirdi.. Bir keresinde kasap kağı ile atılmış bir parça eti öyle bir lüpledi ki, ertesi gün poposundan kağıt çıktı :roflol: :roflol:

Köşeden sallanan çubukla ilgili bi'laf vardı.. Dervişin zikri.. fikri.. Anladın sen onu.. naniknanik :roflol:

kaydirigubbakcemile5 :roflol: durum vahim sanırım zemuszemus

Ha diyeceksin ki? Piskopat mısın..

:
CADIARZU a.s birazcık yani :tomato: amanın süpürgem nerede heh oradaymış

:roflol: :roflol: sırnaşık şey

Beni sapık ilan etmek haa :dilcikar:

2.fidyo açıldı yüklensin izleyip yorumlarımlan dönüyorum hemenn.

sosis lavobosu mu? Böyle her istedimiz şeylerden küvette edebiliyok mu :kedi:zemuszemus

Not: Dervişler gene yanlış anlayacak:roflol: Kedi küveti diyodum ben yaaa :dilcikar: :roflol:

Pışııık sengözlerimebaksanab :roflol:

2.videoyu da ancakkkk izleyebildim.

Şimdi kardeşim gene diyorum sen sadistmisin hayvana gösteriyosun, sallıyosun ulu orta, gel al gel al diyosun lulut görünce tabe kuduruyozemuszemus Sonra bir sosisi vermiyosun :mymeka: :roflol:

Allam lavaboya bak boy boy sıra sıraaaaaaa gel beni ye diyoooo:jeyyar: Sosisler tabi zemuszemus

Video sonunda nemiş onlarrrrr sonrası ahhrrğğ diye bir ses eşliğinde video bitti beaalmaz:Noldu veremediğin sosisler arkandan kovaladı mı seni :roflol:

Öfff yok bu video bana göre değil anacım nere çeksen uzayacak bu zikirli sosisler amannn dervişler gene bana saracak :roflol:

Şimdi lulut yedi mi yemedi mi:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 sosislerin takibi kaydirigubbakcemile

:mymeka: zahmet edip mesajların tümünü okusan, cevabı bulacaksın

Belki okumaya vaktim yok ne biliyosun.

Netin gelmesi gitmesi bir oluyor amacım burda ki sohbetleri okumak değil videoyu 2-3 gündür izlemekte onuda sonunda başarınca yazdım hemen noldu zorunamı gitti:mymeka:

Böyle yazacağına madem sonucu biliyosun adam gibi yedi ama yemedi desene bambinin yandan araba çarpmışı :mymeka:

hihoyyyt Sayın Püsküüt Madaraeder (ya da Meydariidır siz seçin :roflol:) lütfen görev başına hihoyyyt

Llultumuz yerine bir süreliğine Nevkuş hanıma eş arama ilanı verseniz diyorum sitelere, her geçen gün daha kötüye gidiyor durum sanırım, şu işe bir el atınız :roflol: Süpürgeme atlar kaçarııım

AAaaa adım çıkmış 9 a indirmek isteyen kim 8 e zemuszemus :roflol:

Bende lazanya küveti istiyorum :dilcikar:

Bak bunun eğitim olduğunu bilmiyordum... Bir köpek alırsak aklımızda olsun eğitimle ilgili o kadar çok şey var ki..

Yazık çocuğa yavrum kağıt mıçtı dimek... kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Puhahahaahahaha birileri fırçayı yemiş ortalarda gözükmüyor... Pişt noliyiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Demek ki bundan gayrı fidyo ekipmanlarına dikkat etmem lazım.. Boyca uzun, ya da biçim olarak yoruma açık ekipman olmayacak.. zemuszemus
Barbunya kullansak sorun çıkmaz mesela.. ya da bamya.. :roflol: :roflol:

Sosisi pişirince verdim efe'm.. Bakteri olmasın lulutumda dedimdi.. hihoyyyt

:roflol: :roflol: Öyle bir şey başıma gelse hemen yakalatırım kendimi.. gamyoncuiremsu

Çöp çatma konusunda bana iş verdiğine emin misin? Bence bir kere daha düşün.. Hatta bir yetmez bin kere daha düşün..

luluta 6 senedir bulamadım.. sicilim bozuk..

Ama nevkuşuma, ekipman desteğiyle çabuk bulabilirim.. :jeyyar:

AAaaa adım çıkmış 9 a indirmek isteyen kim 8 e zemuszemus :roflol:

Bende lazanya küveti istiyorum :dilcikar:
Evde küvet yok.. bu bir.
Lavaboyla yetinecen.. bu iki.
Lazanya pek masum göründü gözüme.. Yassı ve yumuşakça bir şey.. Emin misin?:1ninca: :kedi:

Bak bunun eğitim olduğunu bilmiyordum... Bir köpek alırsak aklımızda olsun eğitimle ilgili o kadar çok şey var ki..

Yazık çocuğa yavrum kağıt mıçtı dimek... kaydirigubbakcemile3
Köpek eğitimi karışık hadise.. Her eğitmenin savunduğu şey farklı.. Her köpeğin genetiği farklı.. Sürpriz yumurta misali..
O yüzden kişisel fikrim, köpek almadan önce öğrenebileceğin kadar öğrenip, mantık süzgecinden geçirmek.. O kadar çok insan var ki köpek alıp, e-ee şimdi ne yapacam diyen.. Burada da zırp pırt başlık açılır ya.. İçimden cevap vermek bile gelmiyor çoğuna..
Kardeşim adam ol.. Önce öğren.. Sonra kendini yokla.. Bu zor iş! yapacağından eminsen bulaş. Yoksa bas git.. Sonuçta kimse köpek sevmek ya da beslemek zorunda değil..

Benim anlamadığım, bunun zor bir iş olduğunu anlamamaları..

Eğitimi toparlasan bile çözemediğin bir çok hadise oluyor.. Biz saldırıya uğradığımızdan beri sokak köpeği konusunu çözemiyoruz.. Elimde sopa tutabilsem daha iyi olacak ama lulut sopayla oyun oynamak istediği için başaramıyorum.. :roflol: :roflol:

Elleşmeyin nan bana depresifim ben mafoldumben
Geçmiştir artık.... :teselli: Bugün Salı olmuş nevkuşum..kaydirigubbakcemile5 Artık mutlusundur.. :lepi:

CADIARZU CADIARZU CADIARZU Evet sicil bozuk hakkaten yahu :roflol: Bak sen de diyorsun Püsküütüm konu Nev olunca -durumu luluttan daha vahim olduğundan mıdır nedir :jeyyar:- daha hızlı sonuca varabiliriz belki de yerimseniben

Evde küvet yok.. bu bir.
Lavaboyla yetinecen.. bu iki.
Lazanya pek masum göründü gözüme.. Yassı ve yumuşakça bir şey.. Emin misin?:1ninca: :kedi:

:lepi:

kaydirigubbakcemile5 :roflol: sırnaşık şey

Hani ben lu-lu-tum, lu-lu-tum, zemuszemus
sarı çubuk vere-ceğim a.s
almazsan/bulmazsam vadiye gide-ceğimmm kaydirigubbakcemile3
(sözleri tam hatırlamıyorum, nette aramak için de zaman yok şu anda idare ediniz efeem yerimseniben)

Evet canım köpeği eğitmeden önce kendimizi eğitmek gerekiyor... Ama sanırım bir kısım köpeksever bunu göz ardı ediyor... En azından kendileri eğitemiyorlarsa bu konuda eğitim veren yerlere başvurabilirler...

Sayın Püsküt Meydariiidırrr;

Artık Bulut'umuza olan özlem had safha da olup evde isyan çıkmıştır.

İsyanın bastırılması için halkın isteklerine tez zamanda cevap verinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…