Video 1 için:
Kardeşim sadistmisin sen hayvanın önünden alıyosun çubuğunu:roflol:
Ben de çubuk kraker bekliyodum ama doğru at gibi luluta çubuk kraker olur mu:roflol:
2.çucuğu da kadrajın köşesinden öyle bir sallıyosun ki:roflol: Tövbe tövbeeee zemuszemus:kedi: :roflol:
Neyse inşallah 2.videoyuda izleyecem şimdi.
Not: Salı akşamı evimde olacam inşallah püskütüm.
Video 1 için:
Kardeşim sadistmisin sen hayvanın önünden alıyosun çubuğunu:roflol:
Ben de çubuk kraker bekliyodum ama doğru at gibi luluta çubuk kraker olur mu:roflol:
2.çucuğu da kadrajın köşesinden öyle bir sallıyosun ki:roflol: Tövbe tövbeeee zemuszemus:kedi: :roflol:
Neyse inşallah 2.videoyuda izleyecem şimdi.
Not: Salı akşamı evimde olacam inşallah püskütüm.
Evet canım yaaa herkes izleyip de yorum yapınca ama ben izleyemeyince çıldırıyorum evet delikafadulden
Neyse sağolasın eklemişin linkleri veee izledim kaydirigubbakcemile3
Ben onun patisiyle çubuğu tutup da yiyişine kurban olurum yavrum yaa elinden alınca da nasıl bakıyo şapşal... Şeniz
Sosis lavobosuna tırmanıp bir de musluğa bakıyor ya cidden musluktan mı geliyor bunlar der gibi bakmış... Yirin yirin maşallah Lulut afiyet olsun...
Köşeden sallanan çubukla ilgili bi'laf vardı.. Dervişin zikri.. fikri.. Anladın sen onu.. naniknanik :roflol:
CADIARZU a.s birazcık yani :tomato: amanın süpürgem nerede heh oradaymış
Ha diyeceksin ki? Piskopat mısın..
:
İlk göz ağrım Sarp'a öğretememiştim.. Yani o kafasına göre tepki verirdi.. Bir keresinde kasap kağı ile atılmış bir parça eti öyle bir lüpledi ki, ertesi gün poposundan kağıt çıktı :roflol: :roflol:
Beni sapık ilan etmek haa :dilcikar:
2.fidyo açıldı yüklensin izleyip yorumlarımlan dönüyorum hemenn.
sosis lavobosu mu? Böyle her istedimiz şeylerden küvette edebiliyok mu :kedi:zemuszemus
Not: Dervişler gene yanlış anlayacak:roflol: Kedi küveti diyodum ben yaaa :dilcikar: :roflol:
2.videoyu da ancakkkk izleyebildim.
Şimdi kardeşim gene diyorum sen sadistmisin hayvana gösteriyosun, sallıyosun ulu orta, gel al gel al diyosun lulut görünce tabe kuduruyozemuszemus Sonra bir sosisi vermiyosun :mymeka: :roflol:
Allam lavaboya bak boy boy sıra sıraaaaaaa gel beni ye diyoooo:jeyyar: Sosisler tabi zemuszemus
Video sonunda nemiş onlarrrrr sonrası ahhrrğğ diye bir ses eşliğinde video bitti beaalmaz:Noldu veremediğin sosisler arkandan kovaladı mı seni :roflol:
Öfff yok bu video bana göre değil anacım nere çeksen uzayacak bu zikirli sosisler amannn dervişler gene bana saracak :roflol:
Şimdi lulut yedi mi yemedi mi:mymeka:
2.videoyu da ancakkkk izleyebildim.
Allam lavaboya bak boy boy sıra sıraaaaaaa gel beni ye diyoooo:jeyyar: Sosisler tabi zemuszemus
Video sonunda nemiş onlarrrrr sonrası ahhrrğğ diye bir ses eşliğinde video bitti beaalmaz:Noldu veremediğin sosisler arkandan kovaladı mı seni :roflol:
Öfff yok bu video bana göre değil anacım nere çeksen uzayacak bu zikirli sosisler amannn dervişler gene bana saracak :roflol:
AAaaa adım çıkmış 9 a indirmek isteyen kim 8 e zemuszemus :roflol:
Bende lazanya küveti istiyorum :dilcikar:
:roflol::roflol: emin misin sadece lazanyanın yeteceğine :roflol::roflol:
Yetmezse yanında bir hans birde armut aman helmut alabilirimzemuszemus:roflol:
Yediği mamayı elinden almak aslında bir eğitim biçimiymiş HİScim.. Önemli olan bunu ilk başlarda yapmak.. Büyüdüğünde her tehlikeye açık olunabilir yoksa :roflol:
Ben de lulut bebekken yapardım.. Pat diye çekerdim önünden.. Zamanla öğrendi ki alsam da geri veriyorum.. O da sakince beklemeye başladı..
Ha diyeceksin ki? Piskopat mısın.. Böyle oyunlara ne gerek var.. Ev ortamında son derece anlamsız olduğunu biliyorum.. Ama bu eğitim şu noktada çok işime yarıyor.. Sokak yürüyüşlerinde mis, temiz, pak insanımız sokağa her türlü pisliği bırakıyor biliyorsun.. ve neyle karşılaşacağımız belli olmuyor.. Artık bozuk et mi dersin, üzerinde bir sürü bakteri türemiş kemik parçası mı dersin..
İşte tam bu anlarda "Hayır" dediğimde ya da almak için elimi uzattığımda lulut hemen vazgeçer avından..
İlk göz ağrım Sarp'a öğretememiştim.. Yani o kafasına göre tepki verirdi.. Bir keresinde kasap kağı ile atılmış bir parça eti öyle bir lüpledi ki, ertesi gün poposundan kağıt çıktı :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 sosislerin takibi kaydirigubbakcemile
:mymeka: zahmet edip mesajların tümünü okusan, cevabı bulacaksın
Belki okumaya vaktim yok ne biliyosun.
Netin gelmesi gitmesi bir oluyor amacım burda ki sohbetleri okumak değil videoyu 2-3 gündür izlemekte onuda sonunda başarınca yazdım hemen noldu zorunamı gitti:mymeka:
Böyle yazacağına madem sonucu biliyosun adam gibi yedi ama yemedi desene bambinin yandan araba çarpmışı :mymeka:
:roflol::roflol:
Puhahahaahahaha birileri fırçayı yemiş ortalarda gözükmüyor... Pişt noliyiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3
Demek ki bundan gayrı fidyo ekipmanlarına dikkat etmem lazım.. Boyca uzun, ya da biçim olarak yoruma açık ekipman olmayacak.. zemuszemus2.videoyu da ancakkkk izleyebildim.
Şimdi kardeşim gene diyorum sen sadistmisin hayvana gösteriyosun, sallıyosun ulu orta, gel al gel al diyosun lulut görünce tabe kuduruyozemuszemus Sonra bir sosisi vermiyosun :mymeka: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 sosislerin takibi kaydirigubbakcemile
:mymeka: zahmet edip mesajların tümünü okusan, cevabı bulacaksın
hihoyyyt Sayın Püsküüt Madaraeder (ya da Meydariidır siz seçin :roflol:) lütfen görev başına hihoyyyt
Llultumuz yerine bir süreliğine Nevkuş hanıma eş arama ilanı verseniz diyorum sitelere, her geçen gün daha kötüye gidiyor durum sanırım, şu işe bir el atınız :roflol: Süpürgeme atlar kaçarııım
Evde küvet yok.. bu bir.AAaaa adım çıkmış 9 a indirmek isteyen kim 8 e zemuszemus :roflol:
Bende lazanya küveti istiyorum :dilcikar:
Köpek eğitimi karışık hadise.. Her eğitmenin savunduğu şey farklı.. Her köpeğin genetiği farklı.. Sürpriz yumurta misali..Bak bunun eğitim olduğunu bilmiyordum... Bir köpek alırsak aklımızda olsun eğitimle ilgili o kadar çok şey var ki..
Yazık çocuğa yavrum kağıt mıçtı dimek... kaydirigubbakcemile3
Geçmiştir artık.... :teselli: Bugün Salı olmuş nevkuşum..kaydirigubbakcemile5 Artık mutlusundur.. :lepi:Elleşmeyin nan bana depresifim ben mafoldumben
Çöp çatma konusunda bana iş verdiğine emin misin? Bence bir kere daha düşün.. Hatta bir yetmez bin kere daha düşün..
luluta 6 senedir bulamadım.. sicilim bozuk..
Ama nevkuşuma, ekipman desteğiyle çabuk bulabilirim.. :jeyyar:
:
Evde küvet yok.. bu bir.
Lavaboyla yetinecen.. bu iki.
Lazanya pek masum göründü gözüme.. Yassı ve yumuşakça bir şey.. Emin misin?:1ninca: :kedi:
:lepi:
Köpek eğitimi karışık hadise.. Her eğitmenin savunduğu şey farklı.. Her köpeğin genetiği farklı.. Sürpriz yumurta misali..
O yüzden kişisel fikrim, köpek almadan önce öğrenebileceğin kadar öğrenip, mantık süzgecinden geçirmek.. O kadar çok insan var ki köpek alıp, e-ee şimdi ne yapacam diyen.. Burada da zırp pırt başlık açılır ya.. İçimden cevap vermek bile gelmiyor çoğuna..
Kardeşim adam ol.. Önce öğren.. Sonra kendini yokla.. Bu zor iş! yapacağından eminsen bulaş. Yoksa bas git.. Sonuçta kimse köpek sevmek ya da beslemek zorunda değil..
Benim anlamadığım, bunun zor bir iş olduğunu anlamamaları..
Eğitimi toparlasan bile çözemediğin bir çok hadise oluyor.. Biz saldırıya uğradığımızdan beri sokak köpeği konusunu çözemiyoruz.. Elimde sopa tutabilsem daha iyi olacak ama lulut sopayla oyun oynamak istediği için başaramıyorum.. :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?