Sayın Püsküt Meydariiidırrr;
Artık Bulut'umuza olan özlem had safha da olup evde isyan çıkmıştır.
İsyanın bastırılması için halkın isteklerine tez zamanda cevap verinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hahahah koptum resimleree çok sevimliler yaaaaa:lepi:kaydirigubbakcemile3sondakinin tam bi miskin hali varrr kaydirigubbakcemile3garfielda benzettim onuulülülülülülü
Sayın Püsküt Meydariiidırrr;
Artık Bulut'umuza olan özlem had safha da olup evde isyan çıkmıştır.
İsyanın bastırılması için halkın isteklerine tez zamanda cevap verinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Benden duymuş olmayın ama.. Gelecek gelecek.. Bu tembek teneke fidyoyu makineden pc ye aktarma ve sonra bilumum upload etme işleri için gereken zamanı pc karşısında geçirebilirse olacak..Bulut Bey de nerede kaldı?
özlediğimizi bilse hemen gelirdi oysa.
Ahhh nerdeeee? :çok üzgünüm:lulut sefgülüü bulduuu benceelaelaelaelaelae
Fotolar portre olunca Çakiyle Cindyi karıştırmışım iyi mi?Mesajları okuyunca çıktı ortaya..
Sahibe ablası! Lütfen fotolarda patilerin gözükmesine tikkat ediniz!
Benden duymuş olmayın ama.. Gelecek gelecek.. Bu tembek teneke fidyoyu makineden pc ye aktarma ve sonra bilumum upload etme işleri için gereken zamanı pc karşısında geçirebilirse olacak..
Fidyo hazır yani..
Ahhh nerdeeee? :çok üzgünüm:
Bir kızla tanıştık.. lulut poposunun koklanmasına ilk defa izin verdi.. Ben de şaştım kaldım.. Aman nazar değdirmeyeyim... Bekleyip görürüz..
Benden duymuş olmayın ama.. Gelecek gelecek.. Bu tembek teneke fidyoyu makineden pc ye aktarma ve sonra bilumum upload etme işleri için gereken zamanı pc karşısında geçirebilirse olacak..
Fidyo hazır yani..
Ahhh nerdeeee? :çok üzgünüm:
Bir kızla tanıştık.. lulut poposunun koklanmasına ilk defa izin verdi.. Ben de şaştım kaldım.. Aman nazar değdirmeyeyim... Bekleyip görürüz..
Karıştırmadın ki:asigim:Sosislere sulanan ÇakidelikafaduldenCindy'nin göğsünde de beyazı yani kreması yok bak ordan da ayırt edilebiliropuyorumnanaktan
Aman yarabbi:1shok:Allah'ım nolur mutlu sonla bitsin Bulut hem koklatsın hem yedirsin:asigim:
hahahahaha ayy o kremamıydıı ben göğsünün tüylerii beyazz sandıydımmmmcokacimcoooko zman kremalı çakiyi yiyim ben:roflol:
kaydirigubbakcemile3 zaten sandığın gibi canım.
Püsküütün benzetmesi krema patiler. mercan ile çaki' yi böyle ayırt ediyoruz zorda kaldık mı
delikafadulden delikafadulden beklediğimize değdi.
kıpır kıpır baloncuk avını yesinler lulutumun :asigim:
ne güzel de oynamış balonlarla sositososito
iç ses: o baloncuklarda kimyasal maddeler var sanırım püsküütüm. (sabun, deterjan tarzı.) lulutuma zarar vermesin. :sinifsinif:
Haytt beopuyorumnanaktan Bulutum gelmişsırnaşık şey
Dakka bir gol bir adam nasl bakıyor "ülen bunlar ne " der gibi. Sosisleri lavaboda höpürdetince ellerimi yıkamayı unuttum tabi püskütte hemen getirdi yüz bin milmyon baloncuğu:roflolBenim de çocukluk reklamım yaşlılar bilmezlerlaelaelaelaelae)
Yav bu hani yeni satılmaya başlanan tabancalı su baloncuk şeysii mi , biz çocukken evde karışımı kendimiz yapardık ya hey gidi günler heyzemuszemus
"Erkekseniz teker teker gelin" , "Popo yasak" lafına bittim:roflol::roflol:
Bunlardan bende mi alsam Cindy cadısı ve Badem tırsağı korkar ama yavrulardan ümidim var:roflol::roflol:
Not: Zararlı olcağını sanmıyorum. Neden? Çünkü püskütüm bişeyden emin olmadan asla yapmaz. Hem zaten içmiyo ya lulut havada kaptığı kaç tanedir ki hem çat çat patlıyor onlar zaten .
"Yüzbinmilyon baloncuk yuttum" slogan böyleydi di mi? Evet de evet de.. Genç olduğum ispat edilsin.. Lütfen hakimağnım :roflol: :roflol:
Tabancalı değil nevkuşum.. İnce uzun plastik bir kap..
Lulut abilerinde test ettik.. Hafif şüpheli bir halde denedik ama sonuç malum.. İshali de kaldırımdan temizlemek çok zevkli oluyo bu sıcakta :roflol:
Ha-a belki sadece tesadüftür.. yediği yarım kilo kurabiye de tesir etmiş olabilir ama işkillendim tırstım ve baloncukları kökten patlattım. şakkıdı
Yani uzunun kısası... 4paticiklerimi uzak tutalım balonlardan..
:roflol::roflol:He he gazoz reklamı:roflol:
Gençsin güzelsin bizi ezersinlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:
İç sese cevap : etikette 8 yaşın altındaki çocuklara uygun değildir diyo.. Ben de işkillendim aslında.. Çünkü lulutumun yaşını hesaplayamadım.. :roflol: Köpiş yaşı: 6 Ama insan yaşı 40 küsur
Amma velakin.. Baloncuklarla deli gibi eğlendiğimiz günün ertesinde su kıvamlı ishal durumu olunca mesele ciddiyet kazandı.. Artık baloncuklarımız yok.. geç tanıştık çabuk ayrıldık.. kaydirigubbakcemile2
Hassasiyetin için de demetlerden bin çiçek sana.. a.s. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?