PeriPrensim ''Bulut'um''

hahaha çok sevmlii ama bende dicektim yazık köpürmesin lulutum deterjan dokunmasın diee.normal balonla oynat sende püskütt bundan sonraaayaa birindee köpeklii smilee gördümm onu nerden buldunzuz???????

Bir kızla tanıştık.. lulut poposunun koklanmasına ilk defa izin verdi.. Ben de şaştım kaldım.. Aman nazar değdirmeyeyim... Bekleyip görürüz..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Havada aşk kokusu mu var? :uhm:-tatlicadiarzu-

Lulut geldi kızlar.. :asigim: Hem de baloncuklarıyla... :teytey: :teytey:

Not: İzleyemeyenler için linkini de vereyim: MEGAVIDEO - I'm watching it

Düşünceli arkadaşım beniiimmm....:1hug:

Popo yasak yorumuna bayıldım ya yavrum nasıl da kapıp halt etmeye çalışıyor balonları.... Oyuncu Lulut yerin seni yerin... Şeniz Pembiş murnunu öperim Şeniz

yaaa bulutum ishal olmuş kıyamam ben onaaa (

Evet canım ya kıyamam ben ona cırcır mı oldun Lulutum geçmişler olsun bidaha köpük yutma oldu mu :çok üzgünüm:

ohh şükür izleyebildik son videolarıda :teytey: süper ya ben onun çubuk yiyişini yeriiim sayesinde canım çubuk çekti yyiyorum :) sonra baloncukta çekti aslında ama ondan yok bi sabunla yapsakmı nee . nazarlıklarımızı konduruyoruz buluta

hahaha çok sevmlii ama bende dicektim yazık köpürmesin lulutum deterjan dokunmasın diee.normal balonla oynat sende püskütt bundan sonraaayaa birindee köpeklii smilee gördümm onu nerden buldunzuz???????

balonlu videosu da var lulutun a.s (bknz: geçmiş videolar)

o birinin adına da baksaydın ya merakliii yerimseniben smile sitesinden buldum. kk da yok.

yaaa bulutum ishal olmuş kıyamam ben onaaa (
Geçti atlattık şükür.. Yaz sıcağında da kokudan ölmeden atlattım :roflol: :roflol: :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Havada aşk kokusu mu var? :uhm:-tatlicadiarzu-

Aynen öyle.. :kedi: Geçen gece de biz balkonda dizilmişken müstakbel sevgilisi gece yürüyüşüne çıkmış.. Bizim bahçeye geldi dabada dubada.. Bulut da ağladı balkonda ona bakıp bakıp.. Kız da cüretkar kardeşim.. Gece ziyaretleri sonra havlamalar falan.. Bilemiyorum artık.. dönemine 6 ay varmış.. Bizim evde şafak sayımı başladı..

Afiyet olsun pamuğum.. Fazla yeme diyecektim ki çizelgene baktım kaç kilosun diye.. A-aa bebiş çizelgesi yapmışsın kendine.. Bu ne hız! :roflol:
Sağlıkla doğsunlar, büyüsünler inşallah..

Heee geri sayım başladı demekopuyorumnanaktan

Erkekimiz inşallah babalığıda görür bizde minişleri tabiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Heee geri sayım başladı demekopuyorumnanaktan

Erkekimiz inşallah babalığıda görür bizde minişleri tabiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ınşallah nevkuşum ya.. zemuszemus
Kızın adı LOLA

Bizimkine de LULUT diyoruz ya..

Gelsin bebeler : lülü, lili, lala, lulu :roflol: :roflol:

İnşallah nevkuşum ya.. zemuszemus
Kızın adı LOLA

Bizimkine de LULUT diyoruz ya..

Gelsin bebeler : lülü, lili, lala, lulu :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Artık bebe ismi düşünemeyecem bunların üstüne iyi isim çıkmaz daha:roflol::roflol::asigim:

Afiyet olsun pamuğum.. Fazla yeme diyecektim ki çizelgene baktım kaç kilosun diye.. A-aa bebiş çizelgesi yapmışsın kendine.. Bu ne hız! :roflol:
Sağlıkla doğsunlar, büyüsünler inşallah..

saolasın püsküütüm he yaa hızlıyımdır ben gelinliğin altına saklanıp gitmişler :kedi: eni sonu gördüğüm rakamda 66 oldu zaten sonrası malum 2 meleğimle 83 kilo oluverdik şimdilerde klava: demek lulutumdada var bi hareket uyyyy hadi hadi yetişemezki banaaa alkisalkisalkis

ayy ben onun sevgilisinide yerim lulutudaa ayy onların bebişlerini düşünemiorumm bana bayılıorum yavru köpekleri koynumda uyutmayaaa ya da kucağımdaaa

Adam bütün frisbileri yiyor biliyorsunuz.. En iyisinin ömrü bir ay..
Ben de sonunda çareyi sert plastikten yapılmış tabak almakta buldum..

Yakalayabilse yiyecek de... :roflol: :roflol:

[megavideo]L0O5R0WX07eb7676c259e77b30e1f3bbfd770193[/megavideo]

Ya püsküttüm bayıldım sabah sabah hem moralime hem migrenime nekaa güzel geldi anlatamamopuyorumnanaktan

Ama videonun içine girecektim ya lulutuma tabağı vermek içinsırnaşık şeyAdam alamadıkça delleniyo dağaldım :roflol::roflol:

Çok datlu Bulut ya onu birgün sevmeden gitmiyim nolur nolur nolur:gitme:

Eline sağlık ballı püskütüm:asigim: Bu arada ne anırtın vardı ne homurtun:roflol:

Gülüşünü özlemişim ya kaymak sesli:kedipuyorumnanaktan

Ooohhh yarasın nevkuşuma.. opuyorumnanaktan

gülüyorum günlerdir.. keşke daha önce akıl etseymişim.. bi'de efor sarfediyor ki hiç bıkmacan koşturuyor peşinden..

Bi'de şu manada işime yarıyor: Dikkat etmişsindir.. Tabak, alamayacağı bir yere girdiğinde orada şafak nöbetine geçiyor ya.. İşte ben de bu durumu süper kullanıyorum.. dikkatimin dağılmaması gereken durumlarda hemen tabağı çıkarıyorum ortaya.. sonra lulut nöbette, ben işimde.. :roflol: :roflol:delikafadulden

Anırtım yok.. :roflol: Çünkü anırınca dişim fırlıyo.. :roflol: kaydirigubbakcemile

Allah seni:roflol:Buluttan alsak uzun dişlerden varya 90 yıl kullanırsın ki o zaman yaşında 180 e varır o ayrıopuyorumnanaktan:roflol:

Ya bir ara "amağğnn buzdolabının altına giriyor oğlummmm" diyodum ki baktı girmeden geri çekti koptum orada:roflol:

Bizi fazla mahrum etme

Adam bütün frisbileri yiyor biliyorsunuz.. En iyisinin ömrü bir ay..
Ben de sonunda çareyi sert plastikten yapılmış tabak almakta buldum..

Yakalayabilse yiyecek de... :roflol: :roflol:

Ve karşınızda fayans/parke hokeycisi Buluuuut alkisalkisalkis :jeyyar:

:sm_cool: Biliyordum biliyordum, tam erkenden sızacakken bir ses beni buraya çağırmıştı, ya 4patilerim ya lulutum :sm_cool: tabii 4patilerim çok iş çıkardılar bu ara sıra lulutuma gelmişti sengözlerimebaksanab

Saniyeleri hatırlayamıyorum 2 defa seyrettim 1. yavaş oldu diye :roflol:

Allahım yaa, 41'lerce kere yaaa opuyorumnanaktan

1. ilk ağzına alabildiğinde bakışları sanki "tamam püsküüt, canımsın, biliyon ama sevgi-sadakat bu tabakizbiyi sana kaptırmak ayrı, lütfen ikisini karıştırmayalım :1rolleyes:

2. orta sehpa ve kanepe arasında o poponun zarif kırıtmalarıyla nasıl geçilir yahu... kaydirigubbakcemile3

3. en az iki defa altına kaçan dolap yakında lulutumdan nasibini alır mı? CADIARZU

4. Adam resmen diğer dolabın altından patisiyle çıkardı :1shok:

5. Bir an (ilk halılı sahne) tabağı halının altına saklayacak kemik gibi sandım :kedi:

6. Sonraki halılı sahnede de beraber saklanacak halının altına sandım :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Ellerine sağlık Püsküütüm. Şeniz

Not: Nev'ime sosis aman yani lulut göz banyosu yaptırılmış, gözümden kaçmadı :jeyyar:

Not: Nev'ime sosis aman yani lulut göz banyosu yaptırılmış, gözümden kaçmadı :jeyyar:

:roflol::roflol:

Zaten lulut koridorda yürürken arkasından çekimlerde sosisleri amannnn topitoplarıda sallanıyo gözüm ilişti bian sonra dedim nevvvv kendine gellll:roflol::roflol::roflol::tomato:

delikafadulden tadından yenmez, arşivlik bir video olmuş. emeği geçen ellere sağlık olsun vereliniortak :asigim:

efenim bu topiclerde video- fotolar ayrı, yorumlar bambaşka bir keyif veriyor. sırnaşık şey

bulutumun çabası takdire şayan, tabağını alıp ısrarla püsküütüme getirmesi, tüm çabalarının boşa gitmesi anlamına gelse de afferin lulutumuza alkisalkisalkis

yufkamın dediği gibi, buz hokeyi izler gibi oldum. kaydirigubbakcemile3 patensiz lulutumun tabakizbisine(a.s) uyum sağlaması süperdi.
yaptığı hareketler hele. bir ara, havaya zıplayıp döneceğini umdum, buz pateni tadında artistik hareketleri vardı lulutumun:kedi:

popo hareketleri ile, çocukluğumun lambada dansı aklıma geldi kaydirigubbakcemile2

süper hatta süper ötesi bir videoydu
binlerce boncuk gitsin lulutuma

1. vereliniortak
2. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
3. emin misin lambadanın çocukluğunun dansı olduğuna bambi teyzeee :tomato: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…