PeriPrensim ''Bulut'um''

1. vereliniortak
2. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
3. emin misin lambadanın çocukluğunun dansı olduğuna bambi teyzeee :tomato: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 nevkuşum dese anlayacağım da, hasta ve yaşlı bir kadın olmam, alzaymır olmam, senden büyük olduğum anlamına gelmez de mi yufkam? lmaz:

:1shok: kavram kargaşası yaşamaya başlamışsın sen yufkam :teselli:
seni de olduğun gibi kabul edeceğiz artık, n'apalım mafoldumben

bu yaşta büyüğü yaşlı/ihtiyar olarak kabul ettiğimden bambim kargaşa da yok karmaşa da delikafadulden sırnaşık şey

et tabii olduum gibi beni kabul, sakın değiştirmeye çalışma lmaz: mutlu evliliğin sırrı burada biliyosun :roflol:

Dıı dıı dırımmm dırı dıttdıtt

Dıı dıı dırımmm dırı dıttdıtt

Evet bambi ve yufkanın düğününe hoşgeldiniz sosisler aman nikah şahitleri bulut ve badem geliyor şimdide .....:roflol:

nan allah nası biliyosa öyle etsin sizi e mi, bu akşam da beni böyle güldürdünüz ya :roflol: opuyorumnanaktan

hı hı, evet evet, sen ne diyorsan doğrudur yufkam :teselli:

:roflol: :roflol:

ağır abiler geliyor, uslu duralım en iyisi :kedi:

Ya bir ara "amağğnn buzdolabının altına giriyor oğlummmm" diyodum ki baktı girmeden geri çekti koptum orada
Buzdolabının altında tuhaf bir sarkıt var.. O da beyaz plastik.. Yani tabakla aynı.. Asıl benim aklım ya tabak yerine onu çekmeye çalışırsa diye çıktı.. Neyse ki korkulan olmadı.. lulut sosisi görevi başarıyla tamamladı..

1. tabakizbi? :roflol: Allah seni tabak etsin.. Pardon davul etsin e mi? Ne alemsin sen yahu .. Yanarım yanarım.. Şu şirketi kurarken isim konusunu sana danışmadığıma yanarım...
lulutun sadakati son günlerde tabakizbi tutmaya çalışma kısırdöngüsüne bağlandı.. Son sahnede tabakizbiyi yakaladıktan sonra müdahale etmediğim için havlıyo ya inek :roflol:

2. Sen o zarif kıvırmaları bir de bana sor.. Her sabah o şarap rengi kumaş üstüne desen olmuş beyaz tüycüklerini yoluyom.. (Kurban olurum onun tek tüyüne o ayrı konu tabe)

3. heh! İşte bunun cevabını bir üstte nevkuşuma yazdığım mesajda verdim..zemuszemus

5+6. Bu konuda lulutu anlamıyom.. Hiç saklanma/saklama merakı yok adamda.. Sarpıma ne versen yarısını yer yarısını saklardı... Hatta bahçe toprağına gömdüğü mamaları bile kim bilir sonrasında kimlere kısmet olmuştur..:çok üzgünüm:

Zaten lulut koridorda yürürken arkasından çekimlerde sosisleri amannnn topitoplarıda sallanıyo gözüm ilişti bian sonra dedim nevvvv kendine gellll
nevkuşum bu mesajı yazmasan.. ben kalakaldıydım sosis fidyonun neresinde diye :roflol: :roflol:
Anladım.. Sen çift yumurtalı sosis tavadan bahsediyon sen naniknanik
Artık buna çaba mı diyelim.. balık hafıza mı diyelim.. yoksa püsküütü mutlu ettim yeni bi oyunumuz var devam etmeliyim mi diyelim bilemedim.. :asigim:

Bu kiloyla havada dönmesi sanırım mümkün değil.. kaydirigubbakcemile3
Sen o lambada popoyu bi'de sokakta göreceksin.. Tanımadığımız insanlar yaklaşıp da lulutu sevmeye kalkmıyor mu.. Allahım kesin bu sefer beli çıktı diyorum.. Öyle bi kıvırıyor ki akıllara zarar.. kaydirigubbakcemile2
3- :roflol::roflol::roflol:

Benim çocukluğumda helmutşenkovboy dansı vardı

:roflol: aklın fikrin helmutta, nevkafaaasengözlerimebaksanab :jeyyar:

Sosis denilince aklıma Almanlar, Alman denilince de Helmut geliyo.. akli melekelerimle bu sefer neden bahsettiğiniz gayet iyi anladım.. alkisalkisalkis

Senin akli melekelerini yirim ballı püskütüm:roflol: ( Bu helmut olayını sana da anlatayım bir ara :roflol:)

Bence de şirketi kurarken yufkama sorsaydın biliyosun demi ilkten şirketi adını 10 dakika anlayamamıştım :roflol: Ama o benim salaklığımdı pardon şimdi hatırladım:roflol:

Lulutumdan tüy çıkıyor mı onun kısa ya sanki dökülmüyor gibi duruyor :sinifsinif: Ama kısa da olsa dökülür tabe sende buna kurban olursun biliyorum opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
lulut çok flörtçü bir labrador diyeceğim ama kendi cinsine pek yüz vermiyor heralde...

gayet atletik bir erkek, George Clooney karizması var lulutumda bi kere. romantik komedilere ağırlık vermiş bu ara, o ayrı zemuszemus

opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy lulutun vieosunu yeni gördümm çokk sevimlii.hehe onun o kulaklarını mıncırmak istiyorummm nasılda tabağın peşinden koşarken sallanıolarrr:)

hihoyyyt luuuuluuut bu-ra-ya el-ler ha-va-ya!

lulutum, püsküüt geçenlerde bi' salı lafı ettiydi, tatile erken çıkacak sanırım, bizi beslemeden gitmesin sakın, söyleyiver olur muuu?!!! cokacimcoook

lulutum, püsküüt geçenlerde bi' salı lafı ettiydi, tatile erken çıkacak sanırım, bizi beslemeden gitmesin sakın, söyleyiver olur muuu?!!! cokacimcoook

Evet bir Salı lafı etti ama görünmedi ortalarda çok kızgınım çokkötükedihüso

Yazmadan çıkıyorum:dilcikar:

Lulutumdan tüy çıkıyor mı onun kısa ya sanki dökülmüyor gibi duruyor :sinifsinif: Ama kısa da olsa dökülür tabe sende buna kurban olursun biliyorum opuyorumnanaktan
Ne sen soooor ne ben söyleyeyim desem soruna cevap vermiş olur muyum nevkuşum?
laelaelaelaelae
:roflol: :roflol: lulutun tarzı daha farklı.. evde romantik-komedi sokakta freddynin kabusu :roflol:
Karizma işini uyanınca söyleyeyim de şımarsın köpoğlu.. :asigim:

ayyyyyyyyyyy lulutun vieosunu yeni gördümm çokk sevimlii.hehe onun o kulaklarını mıncırmak istiyorummm nasılda tabağın peşinden koşarken sallanıolarrr:)
Teşekkür ederiz a.s.

Evet bir Salı lafı etti ama görünmedi ortalarda çok kızgınım çokkötükedihüso

Yazmadan çıkıyorum:dilcikar:
Kızgınlık geçti di mi.. Gidiyorum, Salıya döneceğim cümlesini eksik söylemişim yahu.. :çok üzgünüm: Tatile çıkarken el sallar öyle giderim.. Ben el, lulutum kuyruk e siz de bi'şeyler sallarsınız artık.. :1ninca:

Valla siz sallayında birimiz elini birimiz kuyruğunu tutup gitmenizi engelleriz :roflol:

Yoklukta ben de çok sevdiğim entrüman olan ama çalmak isteyipte bir türlü zaman ayırmadığım gitarla söylenen bir parça var siz bilmezsiniz çünküm bana özel o :dilcikar: onu dinlerim bol bol ne yapayım :sinifsinif:zemuszemus

opuyorumnanaktan :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…