Valla siz sallayında birimiz elini birimiz kuyruğunu tutup gitmenizi engelleriz :roflol:
Yoklukta ben de çok sevdiğim entrüman olan ama çalmak isteyipte bir türlü zaman ayırmadığım gitarla söylenen bir parça var siz bilmezsiniz çünküm bana özel o :dilcikar: onu dinlerim bol bol ne yapayım :sinifsinif:zemuszemus
:roflol: :roflol: sositososito sositososito
toplum içinde kalpten kalbe aman kulaktan kulağa konuşmak ayıptır :mymeka: günahtır :uhm: CADIARZU Çok üzgünüm çoook
:asigim:
Efenim, dün akşam golden oğlu olan bir arkadaşımla sohbet ederkene, kız aramaya gelince konu yukarıda alıntı yaptığım olayı anlattım ona kaydirigubbakcemile3 Şimdi de dedim ki, hani belki aramıza yeni katılan 4patili severler vardır, kaçırmasınlar istedim... yerimseniben
Ben hala gülüyorum da buna :roflol: :roflol:
:sm_cool: :roflol: :sm_cool: :roflol: ay ben bi kendime geleyim yazacağım müsaadenizle efeeem :roflol: :roflol: :roflol:
:Saruboceq: ama dilerim lola'nın internet bağlantısı yoktur :roflol:
:roflol: :roflol:
İnşallah yoktur..
Pişmanım hakime hanım.. Çocuğa zar zor bulduğumuz kızı da kaçıracam.. kaydirigubbakcemile
:1shok: Doğru yaa, tam da sen tatildeyken lulutta muradına erer diye heveslenmiştim oysa ki :tomato:
:roflol: Ya ilk fotoda gerçekten karizma adam, hele kolyesiyle (tasma değil o :dilcikar:) uyumu alkisalkisalkis
Ya yazılar bu kadar oturur ama, lulutun başka bir şey düşünmediğine eminim o pozlarda :roflol:
2. vah başıma gelenler :teselli:
3. mıçtık, keşiş hayatına devam :gitme:
3. bulut pamukçu :roflol: Nev'e özel :roflol: slipli bulamadık bikinili helmut aman lulut :roflol:
4. :1shok: yufka: allaam resmen altını da giydirmiş, deli bu kadın :1shok:
5. Bulut artık boş bakıyor :roflol:
6. şahitliğe hazırım Bulut'um yerimseniben
7. :umursamaz: Bence de bu olmamış iştelmaz: O kafa açılsın pliiz :dilcikar: sengözlerimebaksanab
...
:teselli: Rüya lulutum rüya, yani umarım rüyadır, yoksaaa :1shok: :1shok: :1shok:
Püsküütüm fikrine, aklına, eline sağlık opuyorumnanaktan Tabii lulutuma modellik için ayrıca alkisalkisalkis
Yine kös kös dolanırken, ilaç gibi geldi :asigim:
Sen bikiniyi bırak Nev aplan sana slip alsın :roflol:
ay bayıldıımm pikinilii pozlarınaaaaaaa
buluuutt o burnunu ısırmak istedim çok çokk
iyi ve de mutlu ve de güzeell ve de huzurlu tatilleeerr
seni seviyorum püskütüümm iyi ki paylaştın bu fotoları biizmlennopuyorumnanaktan
:roflol: Ya ilk fotoda gerçekten karizma adam, hele kolyesiyle (tasma değil o :dilcikar:) uyumu alkisalkisalkis
:
İyi be:dilcikar:Görme kolye ucunda ki iki aşığı sen:çok üzgünüm:mafoldumben
Dağaldım nan:roflol:Hayır zaten dağalmıştım da :roflol: Bu sefer ki hastalığımdan değil gülmekten:roflol:
Pikini giydirmişsin nan adama:roflol::roflol: Sonra kız bulamadık de:roflol: O pikini altındanda sosis hava aldırdığı içün lulut havadar sandı onu:roflol:
Ama pikini üstünü görmezden gelmesek Bulut slip mi giymiş:jeyyar:
Bulutumcokacimcoook Bulutum sliplim cokacimcoook
Geliyom dikmene salınalım lulutummmcokacimcoook
Sen slipini giy ben üstünü giyerim:roflol:
İyi be:dilcikar:Görme kolye ucunda ki iki aşığı sen:çok üzgünüm:mafoldumben
Yorumlarıma geleyimkaydirigubbakcemile5
Dağaldım nan:roflol:Hayır zaten dağalmıştım da :roflol: Bu sefer ki hastalığımdan değil gülmekten:roflol:
Pikini giydirmişsin nan adama:roflol::roflol: Sonra kız bulamadık de:roflol: O pikini altındanda sosis hava aldırdığı içün lulut havadar sandı onu:roflol:
Ama pikini üstünü görmezden gelmesek Bulut slip mi giymiş:jeyyar:
BulutumcokacimcoookBulutum sliplimcokacimcoook
Geliyom dikmene salınalım lulutummmcokacimcoook
Sen slipini giy ben üstünü giyerim:roflol:
Kolyemize bayılıyoruz nevkuşum.. günde kaç kere gözüm takılıyor da seni anıyorum belli değil.. opuyorumnanaktan
Bakıyorum da kimse suça ortak olmuyor.. Tek kabahatli ben miyim uleyynnn! Zorladınız foto foto diye.. Ben de konu bulamadım.. Baktım ortada çaput furyası..
Neden olmasın dedim ama R aman sakın yayımlama.. gitti oğlumun karizması dese de henüz tatilde giysin diye ona aldığım gömlekten haberdar değil :roflol:
Bir de son cümleye dikkat çekmek istiyorum gitmeden önce..
lulut havadar pikini slipini giyecek.. bunu anladık.. üstü çıplak.. bunu da anladık..
peki senin altın ne alemde bu arada.. hani dikmene sallanarak inmekten başka yol yok da geri dönmeyi düşünüyorsan bence kreasyonunu bi'daha gözden geçirmelisin.. :roflol: :jeyyar:
:mymeka: Nan, biliyoz, görüyoz, adios :dilcikar: Hatta enişte beyin kıskançlığına karşı da yer yoktu bahanesini el altında tutuyodunuz :mymeka: beni alzaymırlı sandın zaar :dilcikar:
:
Ya ben sana mı dedim ballı püskütüm aşk olsun ama deli misin nesinmafoldumben Ben bu yufka olcak toparlak hamura dedimmafoldumbenŞaka ettim takıldım ciddiye almayın beni nolur ah gözümmafoldumben
...
Desene tatilde R enişte " Hayırrr ! Kabus görüyor olmalıyım" diyecek:roflol: Ama konunun baş kahramanı sen olunca gerçek olduğunu anlayacak garibim:roflol:
...
Vallah püskütüm salına salına gezerim nasılsa sallanacak bir malzeme yok:roflol:Amaç sliple lulutu toparlamak:roflol:Başka lolalara yem etmeyimmafoldumben:umursamaz:
kaydirigubbakcemile geldim, geldim...
:1shok:
Püsküütüm, Bulutumuza n'oldu öyle? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güneşe kavuşamadan, güneş mi geçti başına? :sinifsinif:
bikinisi ile poz vermekten de hiç çekinmemiş lulut alkisalkisalkis pek fit gördüm kendisini sengözlerimebaksanab
iyi tailler, bol çekimli günler dileriz vereliniortak
Hoş geldin bambim..
Sen misin George Cooleney karizmasından bahseden.. Söyle pişman mısın? :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 clooney' ime ne olmuş böyle diyecektim ki demesem daha iyi diye düşündüm :kedi:
pişman değilim tabii, lulutum her rolün altından başarıyla kalkar. kaydirigubbakcemile3
:asigim:
Bakıyorum da kimse suça ortak olmuyor.. Tek kabahatli ben miyim uleyynnn! Zorladınız foto foto diye.. Ben de konu bulamadım.. Baktım ortada çaput furyası..
Neden olmasın dedim ama R aman sakın yayımlama.. gitti oğlumun karizması dese de henüz tatilde giysin diye ona aldığım gömlekten haberdar değil :roflol:
Bir de son cümleye dikkat çekmek istiyorum gitmeden önce..
lulut havadar pikini slipini giyecek.. bunu anladık.. üstü çıplak.. bunu da anladık..
peki senin altın ne alemde bu arada.. hani dikmene sallanarak inmekten başka yol yok da geri dönmeyi düşünüyorsan bence kreasyonunu bi'daha gözden geçirmelisin.. :roflol: :jeyyar:
Ya ben sana mı dedim ballı püskütüm aşk olsun ama deli misin nesinmafoldumben Ben bu yufka olcak toparlak hamura dedimmafoldumbenŞaka ettim takıldım ciddiye almayın beni nolur ah gözümmafoldumben
...
Vallah püskütüm salına salına gezerim nasılsa sallanacak bir malzeme yok:roflol:Amaç sliple lulutu toparlamak:roflol:Başka lolalara yem etmeyimmafoldumben:umursamaz:
kaydirigubbakcemile geldim, geldim...
vereliniortak
A-aaaa e ben biliyorum zaten yorgunla ezeli taşlama ilişkinizi :roflol: Lafı ona söylediğini püsküütümdeki bal gibi anladım.. Laf kolyeye gelince tutamadım kendimi.. Hislerimi anlatayım dedim.. Yani bu durumda asıl sana aşk olsun hatta meşk olsun hatta üstüne sosis sos olsun nevkuşum.. opuyorumnanaktan zemuszemus
R bence şöyle diyecek.. "Allahım beni bu kabustan uyandır... Pembeli gömlek giymek zorunda bırakma. Amin!" Çünkü adam 182 senedir kabusta lülülülülülü -tatlicadiarzu-
...
Allah seni ne etsin :roflol: sliple lulutu toparlamak? :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile2 Pek toplanacak gibi değil taklavat ama.. Baksana benim koca bikini altıma bile sığdıramadık delikafadulden
Adamın soyadını da süper yazmışım beaaa... Çok cool ya ondan heral :roflol: :roflol:
lulutu "şizofreni çağı şizo 2010" projesine hazırlıyorum, çaktırma.. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?