PeriPrensim ''Bulut'um''

toplum içinde kalpten kalbe aman kulaktan kulağa konuşmak ayıptır :mymeka: günahtır :uhm: CADIARZU Çok üzgünüm çoook

:roflol: :roflol: sositososito sositososito

Gülmee gülmee ne anlaşmıştık onlar sallarken sende sallayacaktın ya:lepi:

Şarkısı bile varya sallaaaa:roflol::roflol:

Püskütüm utanmanı yirim:dancepuyorumnanaktan

toplum içinde kalpten kalbe aman kulaktan kulağa konuşmak ayıptır :mymeka: günahtır :uhm: CADIARZU Çok üzgünüm çoook

Çok doğru toplum içinde konuşulmaz evetzemuszemus

Seni fi tarihinde toplumdan afaroz ettiğimiz için-tatlicadiarzu-:tomato:

Son düzenleme:
:asigim:

Efenim, dün akşam golden oğlu olan bir arkadaşımla sohbet ederkene, kız aramaya gelince konu yukarıda alıntı yaptığım olayı anlattım ona kaydirigubbakcemile3 Şimdi de dedim ki, hani belki aramıza yeni katılan 4patili severler vardır, kaçırmasınlar istedim... yerimseniben

Ben hala gülüyorum da buna :roflol: :roflol:

Ellerine sağlık yorgunum.. a.s. Bu foto, çekilmesinin üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen benim için ilk günkü tesirini muhafaza ediyor.. Cep telefonumun ekranında bile bu foto vardır her daim..
Her baktığımda gülümsemek tike dönüştü artık.. yerimseniben

Bir kaç güne kadar tatile çıkıyorum ya.. Tatil öncesi bakayım dedim.. Kıyafetler ne alemde...
Eksik var mı? Nasıl duruyorlar.. E şimdi giyinip kendime aynada baksam kafi gelmeyecek..
Ben de lulutuma modellik yaptırayım dedim.. :roflol: :roflol:

:sm_cool: :roflol: :sm_cool: :roflol: ay ben bi kendime geleyim yazacağım müsaadenizle efeeem :roflol: :roflol: :roflol:

:Saruboceq: ama dilerim lola'nın internet bağlantısı yoktur :roflol:

:sm_cool: :roflol: :sm_cool: :roflol: ay ben bi kendime geleyim yazacağım müsaadenizle efeeem :roflol: :roflol: :roflol:

:Saruboceq: ama dilerim lola'nın internet bağlantısı yoktur :roflol:

:roflol: :roflol:
İnşallah yoktur..
Pişmanım hakime hanım.. Çocuğa zar zor bulduğumuz kızı da kaçıracam.. kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol:
İnşallah yoktur..
Pişmanım hakime hanım.. Çocuğa zar zor bulduğumuz kızı da kaçıracam.. kaydirigubbakcemile

:1shok: Doğru yaa, tam da sen tatildeyken lulutta muradına erer diye heveslenmiştim oysa ki :tomato:

:roflol: Ya ilk fotoda gerçekten karizma adam, hele kolyesiyle (tasma değil o :dilcikar:) uyumu alkisalkisalkis

Ya yazılar bu kadar oturur ama, lulutun başka bir şey düşünmediğine eminim o pozlarda :roflol:

2. vah başıma gelenler :teselli:
3. mıçtık, keşiş hayatına devam :gitme:
3. bulut pamukçu :roflol: Nev'e özel :roflol: slipli bulamadık bikinili helmut aman lulut :roflol:

4. :1shok: yufka: allaam resmen altını da giydirmiş, deli bu kadın :1shok:

5. Bulut artık boş bakıyor :roflol:
6. şahitliğe hazırım Bulut'um yerimseniben
7. :umursamaz: Bence de bu olmamış işte lmaz: O kafa açılsın pliiz :dilcikar: sengözlerimebaksanab
...

:teselli: Rüya lulutum rüya, yani umarım rüyadır, yoksaaa :1shok: :1shok: :1shok:

Püsküütüm fikrine, aklına, eline sağlık opuyorumnanaktan Tabii lulutuma modellik için ayrıca alkisalkisalkis

Yine kös kös dolanırken, ilaç gibi geldi :asigim:

Sen bikiniyi bırak Nev aplan sana slip alsın :roflol:

ay bayıldıımm pikinilii pozlarınaaaaaaa
buluuutt o burnunu ısırmak istedim çok çokk
iyi ve de mutlu ve de güzeell ve de huzurlu tatilleeerr
seni seviyorum püskütüümm iyi ki paylaştın bu fotoları biizmlennopuyorumnanaktan

nevkuşumun aldığı kolye ucu ve kallisimin ördüğü zinciriyle müthiş renk uyumu yakaladık.. bana kalsa öyle gezdirecem de sol elimde püsküüt tutmaya devam ettiğim sürece kalıyo kafasında :roflol:

yorgunum senin yaptığın yorumların da ben hastasıyım opuyorumnanaktan

nevkuşuma özel helmut bikini sosis show yapalım dedik.. dün uçmadıysa bile bu fotoları gördükten sonra masadaki bütün evraklar uçtu demektir..

Sıcak sözlü şekerliğim benim.. Öpüyorum kocaman.. opuyorumnanaktan lulutum da yalıyo kaydirigubbakcemile3

:roflol: Ya ilk fotoda gerçekten karizma adam, hele kolyesiyle (tasma değil o :dilcikar:) uyumu alkisalkisalkis

:

İyi be:dilcikar:Görme kolye ucunda ki iki aşığı sen:çok üzgünüm:mafoldumben

Yorumlarıma geleyimkaydirigubbakcemile5

Dağaldım nan:roflol:Hayır zaten dağalmıştım da :roflol: Bu sefer ki hastalığımdan değil gülmekten:roflol:

Pikini giydirmişsin nan adama:roflol::roflol: Sonra kız bulamadık de:roflol: O pikini altındanda sosis hava aldırdığı içün lulut havadar sandı onu:roflol:

Ama pikini üstünü görmezden gelmesek Bulut slip mi giymiş:jeyyar:

BulutumcokacimcoookBulutum sliplimcokacimcoook

Geliyom dikmene salınalım lulutummmcokacimcoook

Sen slipini giy ben üstünü giyerim:roflol:

İyi be:dilcikar:Görme kolye ucunda ki iki aşığı sen:çok üzgünüm:mafoldumben

:mymeka: Nan, biliyoz, görüyoz, adios :dilcikar: Hatta enişte beyin kıskançlığına karşı da yer yoktu bahanesini el altında tutuyodunuz :mymeka: beni alzaymırlı sandın zaar :dilcikar:

1. :lepi:

2. vereliniortak

3. Nevkafa anatomiden geçti :roflol: delikafadulden

Ama pikini üstünü görmezden gelmesek Bulut slip mi giymiş:jeyyar:

Bulutumcokacimcoook Bulutum sliplim cokacimcoook

Geliyom dikmene salınalım lulutummmcokacimcoook

Sen slipini giy ben üstünü giyerim:roflol:

Aha da zapık Nev iş başında :roflol: :roflol: :roflol: Hani Ankara'dan uzak durur dedimdi ama sengözlerimebaksanab bu slipli-pikinili pozlara dayanamayacak annaşıldı :roflol: :roflol: :roflol:

Kolyemize bayılıyoruz nevkuşum.. günde kaç kere gözüm takılıyor da seni anıyorum belli değil.. opuyorumnanaktan

Bakıyorum da kimse suça ortak olmuyor.. Tek kabahatli ben miyim uleyynnn! Zorladınız foto foto diye.. Ben de konu bulamadım.. Baktım ortada çaput furyası..
Neden olmasın dedim ama R aman sakın yayımlama.. gitti oğlumun karizması dese de henüz tatilde giysin diye ona aldığım gömlekten haberdar değil :roflol:

Bir de son cümleye dikkat çekmek istiyorum gitmeden önce..

lulut havadar pikini slipini giyecek.. bunu anladık.. üstü çıplak.. bunu da anladık..
peki senin altın ne alemde bu arada.. hani dikmene sallanarak inmekten başka yol yok da geri dönmeyi düşünüyorsan bence kreasyonunu bi'daha gözden geçirmelisin.. :roflol: :jeyyar:

Ya ben sana mı dedim ballı püskütüm aşk olsun ama deli misin nesinmafoldumben Ben bu yufka olcak toparlak hamura dedimmafoldumbenŞaka ettim takıldım ciddiye almayın beni nolur ah gözümmafoldumben

...

Desene tatilde R enişte " Hayırrr ! Kabus görüyor olmalıyım" diyecek:roflol: Ama konunun baş kahramanı sen olunca gerçek olduğunu anlayacak garibim:roflol:

...

Vallah püskütüm salına salına gezerim nasılsa sallanacak bir malzeme yok:roflol:Amaç sliple lulutu toparlamak:roflol:Başka lolalara yem etmeyimmafoldumben:umursamaz:

:mymeka: Nan, biliyoz, görüyoz, adios :dilcikar: Hatta enişte beyin kıskançlığına karşı da yer yoktu bahanesini el altında tutuyodunuz :mymeka: beni alzaymırlı sandın zaar :dilcikar:
:

kaydirigubbakcemile geldim, geldim...

:1shok:
Püsküütüm, Bulutumuza n'oldu öyle? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güneşe kavuşamadan, güneş mi geçti başına? :sinifsinif:
bikinisi ile poz vermekten de hiç çekinmemiş lulut alkisalkisalkis pek fit gördüm kendisini sengözlerimebaksanab

iyi tailler, bol çekimli günler dileriz vereliniortak

A-aaaa e ben biliyorum zaten yorgunla ezeli taşlama ilişkinizi :roflol: Lafı ona söylediğini püsküütümdeki bal gibi anladım.. Laf kolyeye gelince tutamadım kendimi.. Hislerimi anlatayım dedim.. Yani bu durumda asıl sana aşk olsun hatta meşk olsun hatta üstüne sosis sos olsun nevkuşum.. opuyorumnanaktan zemuszemus
...
R bence şöyle diyecek.. "Allahım beni bu kabustan uyandır... Pembeli gömlek giymek zorunda bırakma. Amin!" Çünkü adam 182 senedir kabusta lülülülülülü -tatlicadiarzu-
...
Allah seni ne etsin :roflol: sliple lulutu toparlamak? :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile2 Pek toplanacak gibi değil taklavat ama.. Baksana benim koca bikini altıma bile sığdıramadık delikafadulden

Hoş geldin bambim..
Sen misin George Cooleney karizmasından bahseden.. Söyle pişman mısın? :jeyyar:

Hoş geldin bambim..
Sen misin George Cooleney karizmasından bahseden.. Söyle pişman mısın? :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 clooney' ime ne olmuş böyle diyecektim ki demesem daha iyi diye düşündüm :kedi:
pişman değilim tabii, lulutum her rolün altından başarıyla kalkar. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 clooney' ime ne olmuş böyle diyecektim ki demesem daha iyi diye düşündüm :kedi:
pişman değilim tabii, lulutum her rolün altından başarıyla kalkar. kaydirigubbakcemile3

Adamın soyadını da süper yazmışım beaaa... Çok cool ya ondan heral :roflol: :roflol:
lulutu "şizofreni çağı şizo 2010" projesine hazırlıyorum, çaktırma.. -tatlicadiarzu-

1. R enişteye de geçmiş olsun bu durumda :gitme: :roflol:

2. Sahi ya, bizim hatun daha havadar salınmak sitiyor demek ki Dikmen'de :dance::dance:

1. toparlak yufkaymış :dilcikar: tpoarlasın seni toparlak yufka :mymeka:

2. He toparlayam derken slipi deldirme de :roflol:

kaydirigubbakcemile geldim, geldim...

vereliniortak

buyrunnnnnnnnn hoş geldin bambamm, insanın kendisini bilmesi iyi bi' hamiyet aman meziyet tabii zemuszemus

1. Hee zaten çürümedik yerimiz kalmadı ki püsküütüm bu ilişki yüzünden :roflol:
2. Sosini ver Nev'e , gerisini merak etme! sırnaşık şey

1. :Saruboceq: diyeceğim ama ne derece kabul olur :roflol: Artık çok geç sanırım :a015:

2. lola'nın etkisi var mı acaba, bu sığdıramama konusunda :roflol:

Adamın soyadını da süper yazmışım beaaa... Çok cool ya ondan heral :roflol: :roflol:
lulutu "şizofreni çağı şizo 2010" projesine hazırlıyorum, çaktırma.. -tatlicadiarzu-

1. Karizmatık erkekimiz o bizim :asigim:

2. Aha da tuttum tuttum dağıldım yine :roflol: :roflol: :roflol: Valla iyi pazarlık yapmıştır umarım Bulut, ucuza pati basmamıştır sözleşmeye :roflol:

Allah iyiliğini versin Püsküüt kaydirigubbakcemile3yaa bayıldım özelliklede başı bağlı olanlar pek hanım hanımcık olmuşkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…