PeriPrensim ''Bulut'um''

Ah yavrum bu fena aşık olmuş... Geçmez bu altı ay kaydirigubbakcemile3Yazık Lulut a... :kedi:

İnşallah nevkuşum ya.. zemuszemus
Kızın adı LOLA

Bizimkine de LULUT diyoruz ya..

Gelsin bebeler : lülü, lili, lala, lulu :roflol: :roflol:

Alemsin püsküüt ya... Ama düşünüyorum da bir sürü minik minik bebişler her yerde küçük Lulut ve küçük Lola... Aman ne alaa..... kaydirigubbakcemile3

Tatil öncesi hazırlık aşamanız çok hoştu doğrusu ama hala gerçek mi kabus mu anlamadım kaydirigubbakcemile3

En çok da bikinili pozlarını sevdim lulut un... Ama bu şekilde Lola yı tavlayamaz onu söyliyim.. kaydirigubbakcemile3 İnşallah Lola da internet bağlantısı yoktur... Koptum ya.. :roflol:

2. lola'nın etkisi var mı acaba, bu sığdıramama konusunda :roflol:
lulut doğduğundan beri lolaköylü :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin Püsküüt kaydirigubbakcemile3yaa bayıldım özelliklede başı bağlı olanlar pek hanım hanımcık olmuşkaydirigubbakcemile5
Çok hanımdır benim oğlum.. :roflol: :roflol: :sm_cool:
Ah yavrum bu fena aşık olmuş... Geçmez bu altı ay kaydirigubbakcemile3Yazık Lulut a... :kedi:
Hoş geldin HıScim.. Bizimki aşık da altı ay sonra niyetleri değişir mi değişmez mi onu kestirmek zor.. Ne de olsa insan faktörü var içinde.. Biz çok hevesliyiz ama dur bakalım..

Son Not:
15 gün sonra görüşmek üzere hoşça kalın.. a.s.

Son Not:
15 gün sonra görüşmek üzere hoşça kalın.. a.s.

Hayır hayırmafoldumben

Hayır hayırmafoldumben

Lulutttt, bu bir kabus olmalı değil mi oğlummafoldumben

Böyle sade ve kısa bir cümle ile hoşçakalın demez değil mi senin püskütünmafoldumben

:1shok: 15 gün mü??? aha bu da nev gibin doyumsuz çıktı :gitme:

Şaka bi' yana denizin tadını doya doya çıkaracağın bi' tatil olsun püsküütüm, gözün arkada kalmasın, artık Lola da var diyeceğim ama kaynana olacağın için bunu hazmetmek zor gelebilir zemuszemus

Biz telePATİ yoluyla hep yanındayız zaten lulutumun, Lola internetten değildi di mi kaydirigubbakcemile3 Karizmatik erkekimize de aşk pek yaraşır yerimseniben

Hayır hayırmafoldumben

Hayır hayırmafoldumben

Lulutttt, bu bir kabus olmalı değil mi oğlummafoldumben

Böyle sade ve kısa bir cümle ile hoşçakalın demez değil mi senin püskütünmafoldumben

Lulut kabus bağımlısı oldu artık.. :roflol: :roflol:
Uzun cümle kurmaya yarayan fiilleri bağlaçları bavula kaldırmışım nevkuşum.. elimde bunlar var.. :kedi:

Lulut kabus bağımlısı oldu artık.. :roflol: :roflol:
Uzun cümle kurmaya yarayan fiilleri bağlaçları bavula kaldırmışım nevkuşum.. elimde bunlar var.. :kedi:

Özne yada tamlanmış sıfat verseydik, ben de ödünç zamir ve zaman zarfı da vardımafoldumben

Püff neyse, iyi tatiller o zamanmafoldumben

Teşekkürler yorgunum.. Sana da ikinci tatilinde huzurlu, keyifli denizler dilerim.. Şeniz

Lola internetten değil.. Aman diyeyim.. Bizim mahallenin kızı.. :asigim: Şunlar fikir değiştirmeden geçse bitse altı ay da muradım(ız)a ersem.. :kedi:

:roflol: Allam yaaa yok bu türün hepsi aynı, dışardan kız istemezler, oğullarını memnun etsin isterler :roflol:

:Saruboceq: şafak sayacağız desene püsküütüm :1rolleyes:

Tek amacım deniz olduğundan inşallah diyorum ...

:a015::a015::a015:

İyi tatiller keşke ben de şimdi tatile gidiyor olsaydım off ki ne off 1 Eylül de iş başı strese girdim yavhuuu mafoldumben

Keyifli zaman geçirin enerji depolayıp gelin emi?

İnşallah niyetleri değişmez de muradına erer Lulut um... opuyorumnanaktan

Hii daha iş başı yapmamış bide üzülüyor :mymeka:

Ya biz ne yapalım pardon ben ne yapayım, tatil biteli ay olmuş:mymeka: İşe ertesi günü başlanmış bidaha izin yok:mymeka:mafoldumben

Hii daha iş başı yapmamış bide üzülüyor :mymeka:

Ya biz ne yapalım pardon ben ne yapayım, tatil biteli ay olmuş:mymeka: İşe ertesi günü başlanmış bidaha izin yok:mymeka:mafoldumben

:sinifsinif::sinifsinif::kedi::kedi:

Napayım 1 temmuzdan beri tembelliğe iyi alışmıştım... Zor gelecek tekrar işe dönmek... Zaten tayin isteyemiyormuşum ona da canım sıkıldı ya neyse... :çok üzgünüm:

püsküüütüüüm ne hale gelmiş bulutum ama yaa kıyamam bikinisiyle nasıl mahzun bakıyoo

ayyyyy yirimm ben onun uyuklayan haliniii:)yazıkk yorulmuşş kıyafet denerken lulutummmm:)nsılda sevimli yaaaaa bikinilii ve uzun kollu üstle olan halinee bayıldım bittimmmm:):):):)aman sahilde böle dolaştırma lulutumuuu erkeksi bişeler giydirdeee lola harici başkaa beğenende çıakr bizim yakışıklımızı illakii:)

CADIARZU Acep lulut şimdi nerede, n'apıyor? Lola için de aynı sorular geçerli tabii ki? kaydirigubbakcemile3 Hazır kaynana namzetleri tatildeyken :Saruboceq: :tomato:

Ben bi' dalıp geleyim

Lulut oğlum kavuşmuşsun püskütüneee:dance:

Nasıl karşıladın onu anlatsana bize çatlarım bak kız:asigim: Eee şey evlat , adam yani:roflol:

püsküüütüüüm ne hale gelmiş bulutum ama yaa kıyamam bikinisiyle nasıl mahzun bakıyoo
Çalıkafam o masum bakış kandırmak için kullandığım ve her foto çekişinden sonra verdiğim püsküütten olabilir mi acaba? :roflol:
Meraklıcım.. ben bu işi hep yapıyorum.. alışkanlık haline geldi.. erkeklere mi dişilere mi beğendirecem önce benim karar vermem lazım.. Yoksa lulutum böyle ortada kalmaya devam edecek.. :roflol:
CADIARZU Acep lulut şimdi nerede, n'apıyor? Lola için de aynı sorular geçerli tabii ki? kaydirigubbakcemile3 Hazır kaynana namzetleri tatildeyken :Saruboceq: :tomato:

Ben bi' dalıp geleyim

Yorgunum..
Lulutu verdiğim gibi teslim aldım.. ılk bir hafta mahalledeki vetde kaldı.. Aynı sokaklarda gezdirdiler sabah akşam.. Ama Lola sanırım yeterince akıllı değil.. ya da yeterince kızgın değil.. :roflol: Hiç karşılaşmamışlar bile..
Zaten ikinci hafta arkadaşımın evine transfer oldu.. Orada da yeni lolalar bulamamış..
Yani… yanında elbiselerimden de yoktu.. Neden böyle oldu anlamadım.. yerimseniben

Lulut oğlum kavuşmuşsun püskütüneee:dance:

Nasıl karşıladın onu anlatsana bize çatlarım bak kız:asigim: Eee şey evlat , adam yani:roflol:
Bu olay gerçekten çok komik oldu.. tatil dönüşleri lulutu genelde R alır.. Bu sefer alandan direkt luluta gidelim, sen de gör o halini dedi.. Şöyle anlatıyor... Önce donuk donuk bakıyormuş 3-5 saniye kadar.. Sonra nasıl yapıyorsa poposu ile kafasını yan yana getirip başlıyormuş koşmaya.. Aynı sekiz çizmek gibi herhalde.. Neyse.. Kamerayı hazırladım daldık eve.. Amma fekat önceden uyarmak aklımıza gelmediği için kapıyı ev sahibiyle birlikte açtı lulut :roflol: Sekizi çizemedi bu sefer.. :asigim:
ama ilginç olan.. her defasında küserken bu kez küsmedi.. Olgunlaşıyor herhalde..?
lmaz: Lola duymasın! :umursamaz: Lulutum gözün aydııın! Şeniz
:roflol:

Oyy kavuşunca nasıl mutlu oluyordur yaa:asigim:

Arkadaşın da kalmasına çok ama çokkk sevindim:dance:

Video yok mu elimizde

Oyy kavuşunca nasıl mutlu oluyordur yaa:asigim:

Arkadaşın da kalmasına çok ama çokkk sevindim:dance:

Video yok mu elimizde

ılk hafta veerinerde kaldı ikinci hafta arkadaşım aldı nevkuşum.. ama lulut enteresan bi köpek biliyosun.. Yanında bir insan olsun da kim olursa olsun.. Onun keyfi iyi oluyo.. Özlüyo özlemesine ama morali çökmüyo.. O yüzden de içim nispeten rahat ediyor ayrı kalınca.. Sadece kendi özlemimle başa çıkamıyorum o ayrı.. yerimseniben

Fidyo yok elimizde ama tez zamanda yaparız bi'şeycikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…