PeriPrensim ''Bulut'um''

Lulutumla kavuştuk şükürler olsun..
Önce özlem giderdik..

El ele..

Ayak ayağa..

Dudak dudağa..

Yumuk yumuğa..

Saç tüye..

Bıcı bıcı yapmadan olmaz ama..

Parka gittik sonra.. Kim kimi daha çok özlemiş. bilemedik..

Geç gördüm çünkü yeni uyandım

Yaaa kardeşimmm. Son fotolar neden konuldu:umursamaz:

Ben lulutu biran da unuttum:roflol:Lulut geri planda kalmış:roflol:

O nasıl bronzluk kardeşim ya:asigim:Bir insana bukadar mı yakışır:asigim:

Lulut ta transa geçmiş kaymış oğlum benim:roflol::asigim::sm_cool:Şeniz

ıkiniz de harikasınız:kedi:R enişteye de ayıp olmasın ama o da sizinleyken harikakaydirigubbakcemile3

Anam bayıldım bu fotolara:dance::dance:

Ve son olarak tığ gibi olmuşsun be:asigimŞaka değildir çok ciddidir gözlemim)

Şükür kavuşturana, Allah sizi ayırmasın hiç Püsküüt'üm :asigim:

:roflol: Saç tüye :roflol: Süper fotolar sıcak sıcak cokacimcoook

Ama Nev'e katılmamak elde değil :sinifsinif: ben yandım bu sefer derken açıldım bile 1 haftada :gitme: Püsküütüm öyle güzel havuzlu parkı bulmuşsun denize ne gerek sengözlerimebaksanab

Heyt be, duruşa bakın adamdaki! :asigim: Püsküütüm bu karizmayla Lulut nasıl başka Lolalar bulamamış anlayamadım doğrusu :sm_confused: Aman bu adamı boş bırakan Lolalar'dan hayır gelmez zaten :dilcikar: değil mi ama? :jeyyar:

CADIARZU Kim kimi özlemiş, gerçekten zor bir soru a.s Ama R enişte pek bir hasretle sarılmış Lulut'a sanki yerimseniben Ama Lulut'un kalbinde ilk sıraya geçme şansının olmadığının farkında sanırım kaydirigubbakcemile3

Süper ötesi fotolar gelmiş yine nefis olmuş buralaralkisalkisalkis
Sağlık ve huzur ailenizi hiç terketmesin Püsküütüm hepiniz harikasınız

İlgisiz Lola'yı boşverin Yırtık hanım 6 ay sonra bebişlerine zeki-yakışıklı-sarışın-sadık-sağlıklı-maddi durumu iyi:roflol:-duygusal-ağırbaşlı(bu özellik bizde olmadığından babada olması şart :roflol:) iyi bir aile çocuuuu aramakta delikafadulden duyrulursositososito....

Ben de diyorum topiğimin kraliçesi niye cevap yazmıyor.. Meğer rüyalar ülkesine gitmiş.. opuyorumnanaktan

sırnaşık şey sırnaşık şey
Ay nasıl şımarsam neler etsem bilemedim.. Ne güzel sözler etmişsin nevkuşum yaaa.. Oleyy be şımarık ötesi oldum bugün.. :teytey:
Teşekkürler.. a.s.

Şükür kavuşturana, Allah sizi ayırmasın hiç Püsküüt'üm :asigim:
Amin didsim.. Allah hiçbirimizi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.. a.s.

yorgunum bu park zaten buraya taşınmamıza sebep olan yer.. Ama uğradığımız saldırı yüzünden artık R olmadan gidemiyorum.. O gün de fotoları çektikten biraz sonra bize saldıran çeteyi yamaçlarda havlayıp deli danalar gibi koşarken gördük.. 15 dakika farkla saldırıdan kurtardık yani.. :çok üzgünüm:
Ben de hızla açılıyorum yorgunum.. Yıkanmasak mı ne yapsak? :roflol: :roflol:
Lulutun karizması başka köpek gördüğünde çiziliyor sanırım ondan :roflol:
Aynen senin dediğin gibi R, kendine yer açmak umuduyla böyle sarılıyor ama baş karakteri ne kadar etkiliyor bilemem.. ))))
O-oooo kallisim sefgilim gelmiş.. :lepi:
İnşallah kallisim.. Sahiden de sağlık ve huzur olsun gerisi boş.. Aynı dilekler senin ve ailen için de geçerli.. opuyorumnanaktan
Yırtıkla ilgili yazdıklarına kıpır kıpır heyecanlandım.. Bütün koşullara uyuyoruz diyecektim ki bu ne kardeşim?!
"Ağırbaşlı"
Özellikle mi yazdın bunu? Hepsini "tamam.. bu da tamam" diye okurken bu sıfatta zonkladık kaldık..
Bu koşulu biraz daha düşünebilir misin lüppen?

Altı ay sonra... Nisan mı yani? alkisalkisalkis Ayyyyyyyy çıttırasım geldi birden.. Ama heyecan yapmayayım ve ayrıntıları planlamaya başlamayayım di mi? Siz önce yukarıdaki koşulu yeniden düşünün..

:asigim: Düşüncesi bile delirtici.........................

1. :çok üzgünüm: Ya bi' önerim var ama? Nev'in mükoyu o çeteye yem etsek :jeyyar:

2. kaydirigubbakcemile5 Aklın yolu bir, bence de bunu deneyelim. :roflol:

3. fisfisfis Çok zor! fisfisfis Düzeltiyorum : imkansız! :jeyyar:

1- Edelim edelim kurban edelimkaydirigubbakcemile2Ya da yok nan yazık başımdan gitti nasılsa artık yok:roflol:

2-Nan topikte kokar allama yapmayın ben haftada bir evlere uğrar kese yaparım size:roflol::roflol:

3-Yazık nan ama valla sizin yüzünüzden erkeklere acıma duygum gelişiyo:roflol:En azından ayda 1 kez R enişteyi evin baş tacı yapılmasını öneriyorum:roflol::tomato:

Aman Tanrımm :1shok:
fazla güzel değil mi?? zemuszemus
ne kadarr tatlıı opuyorumnanaktan
41 kere maaşallah dicem ama yeter mi ki
çok çok sevimli gerçektenn :icecream:
öldüm ben onaa akannehir

:roflol::roflol::roflol:

Sekiz çizmek mi kaydirigubbakcemile3 Ay yavrum ya çok seviniyor demek ki nasıl koşacağını şaşırıyor yavrucak... Bir an önce kavuşayım diye.. Tam da izlemelikmiş yaw... :asigim:

Oy oy oy oy ne güzel fotolar yawhuuu :kedi: Kime iltifat etsem Luluta mı sana mı bilemedim.. Yani ne desem zayıflamak da yaraşmış, bronzluk da yaraşmış, gülümseme de ay her şey yaraşmış... Lulut çok mutlu çıkmış oleyy alkisalkisalkis

Yalnız çok güzel bir kavuşma olmuş bu yerim ben sizin kucaklaşmalarınızı Şeniz El ele ayak ayağa saç tüye allam alemsiniz yaa kaydirigubbakcemile3 Yıkanırken çok güzel çıkmış Lulut yavrum... Çok sevimli gözüküyor annesi... Hele telefondan su tanzikle gelirken nasıl da eğmiş kafasını pofuduğum.. :asigim:

Bu arada kim kimi daha çok özlemiş ayırt edemedim ama ben Lulut u çok özlemişim yaw yaşasın :sm_cool: Gelsin yeni yeni fotolar, fidyolar :lepi:

Aman Tanrımm :1shok:
fazla güzel değil mi?? zemuszemus
ne kadarr tatlıı opuyorumnanaktan
41 kere maaşallah dicem ama yeter mi ki
çok çok sevimli gerçektenn :icecream:
öldüm ben onaa akannehir

:dilcikar:Yetmez lmaz::umursamaz: Bin milyon kere maşşallah deyceksin Lulut a tağaaaam mııı :dilcikar:

:dilcikar:Yetmez lmaz::umursamaz: Bin milyon kere maşşallah deyceksin Lulut a tağaaaam mııı :dilcikar:

bence de yetmezz lmaz:
çok özür dilerim kusura bakmaa :çok üzgünüm:
yüz on bin milyon kere maaşallahhhhh :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden

bence de yetmezz lmaz:
çok özür dilerim kusura bakmaa :çok üzgünüm:
yüz on bin milyon kere maaşallahhhhh :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden

Ay kusurunu yisinler senin kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Maşallah maşallah maşallah Lulut a.. :asigim:

Düşüncesi bile ciddi ciddi delirtici her harfine noktasına katılıyorum bu sözlerinde, Püsküütüm bu zor bir karar ama dişi köpüşlerde şu var ki çifleşmediğinde bebiş olmadığında huy değişikliği daha doğrusu huysuzlanma söz konusudur diye bir zamanlar konuşmalara şahit olmuştum içinde bulunmuştum bizimde başımıza yavaş yavaş bu geliyor bu yüzden bu düşüncemizi hızlandırdık belki daha sonra diyorduk ama hemen olmalı dedik en son yaşadığımız dönemde zor günler geçirdik.. Ailece hayal kurmaya başladık aman allahım kesinlikle doymuyoruz sanırım bunların sevgisine tüm ailede bu hayalden bahsederken şu surat ifadesi meydana geliyordelikafadulden hepimizde....

Hemen planlardan söz edilmeye başlanmış nedense hiç şaşırmadım sadece kocaman bir kahkaha patlattım:roflol:kavyenin tozunun alınacağı gün notunun yanında bebiş hazırlığıda olacak demek :roflol: plansız projesiz yaşamaya alışmış ben ve senin şu yazdıklarınkaydirigubbakcemile3 ...

6 ay sonra dedim fakat bu geçirdiğimiz son dönemimiz 7 ayı buldu en ufak bir değişiklik stres vs etkiliyor bu dönemin zamanını ama büyük ihtimal ile mart sonu olacak bu dönem ve sonrası ay yazamıyorum içim bir hoş oluyor ciddi helecanlanıyorum sonrasını düşünemiyorum zaten delikafadulden Püsküütüm o ufak şeylerden düşünsene bir sürü var ve sağa sola koşturuyorlar her yer minnacık şeylerle dolu... Henüz veterinerimize danışmadık ama glişmeden haber veririz tabikiopuyorumnanaktan

Ayrıca aradığımız özelliklerin hepsini iptal ettik, şekilci olamadık hiç Lulut gibi karizmatik olması yeterlidir delikafadulden

yorgunum fikrin süper.. Çete Mükoyu yer.. Böylece Müko derdi biter.. Hazmı zor olduğu için çete rahatsızlanır ve bölge yemekleri kötü olduğu için uzak diyarlara taşınma kararı alır.. Bir taşla iki kuş misali.. :roflol:

nevkuşum..Bakıyorum da Mükodan kurtuldun diye "yazık" filam demeye başlamışsın.. Ata ata benim başımı mı buldun atacak alalala alalalla
R okumasın bu satırları.. Dilinde "senede bir gün" şarkısı.. yerimseniben

HİScim..
Birbirinden güzel sözler için teşekkürler.. a.s. Sekiz çizen lulutu görmek bu sefer kısmet olmadı.. Ben de çok meraklanmıştım doğrusu..
Suyun kafasından akmasından hiç hoşlanmıyor lulut.. O nedenle de en son kafayı yıkıyorum.. Yoksa dar eder bana banyoyu.. :roflol:

ay teşekkür ederimm :kedi: :kedi:

evet maaşallah ona, Allah nazarlardan saklasın onuu

anneanneme okuturum ben Bulut' uu delikafadulden
Aman da aman güzel dileklere bakınız.. Çok teşekkürler sevgili Angel.. a.s.

Ayrıca aradığımız özelliklerin hepsini iptal ettik, şekilci olamadık hiç Lulut gibi karizmatik olması yeterlidir delikafadulden
İşte bu cümle beni bitirmiştir.. Asıl lulutu bitirecek de garibimin haberi yok başına geleceklerden.. :lepi: :lepi:
Gel tezkere geeeell :sm_cool:

püsküütüm lulutunla kavuşma anlarınıza bayıldım el ele, ayak ayağa, hele yıkanma anları harika fotolar.
sen de beyazlar içinde çok güzel görünüyorsun.

madem milyon nazarlar yetmez . sayı haznemdeki tüm rakamlar kadar ...maşallah .deyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…