Ben de diyorum topiğimin kraliçesi niye cevap yazmıyor.. Meğer rüyalar ülkesine gitmiş.. opuyorumnanaktan
Geç gördüm çünkü yeni uyandım
Yaaa kardeşimmm. Son fotolar neden konuldu:umursamaz:
Ben lulutu biran da unuttum:roflol:Lulut geri planda kalmış:roflol:
O nasıl bronzluk kardeşim ya:asigim:Bir insana bukadar mı yakışır:asigim:
Lulut ta transa geçmiş kaymış oğlum benim:roflol::asigim::sm_cool:Şeniz
İkiniz de harikasınız:kedi:R enişteye de ayıp olmasın ama o da sizinleyken harikakaydirigubbakcemile3
Anam bayıldım bu fotolara:dance:
Ve son olarak tığ gibi olmuşsun be:asigimŞaka değildir çok ciddidir gözlemim)
Amin didsim.. Allah hiçbirimizi sevdiklerinden ayırmasın inşallah..Şükür kavuşturana, Allah sizi ayırmasın hiç Püsküüt'üm :asigim:
yorgunum bu park zaten buraya taşınmamıza sebep olan yer.. Ama uğradığımız saldırı yüzünden artık R olmadan gidemiyorum.. O gün de fotoları çektikten biraz sonra bize saldıran çeteyi yamaçlarda havlayıp deli danalar gibi koşarken gördük.. 15 dakika farkla saldırıdan kurtardık yani.. :çok üzgünüm::roflol: Saç tüye :roflol: Süper fotolar sıcak sıcak cokacimcoook
Ama Nev'e katılmamak elde değil :sinifsinif: ben yandım bu sefer derken açıldım bile 1 haftada :gitme: Püsküütüm öyle güzel havuzlu parkı bulmuşsun denize ne gerek sengözlerimebaksanab
Heyt be, duruşa bakın adamdaki! :asigim: Püsküütüm bu karizmayla Lulut nasıl başka Lolalar bulamamış anlayamadım doğrusu :sm_confused: Aman bu adamı boş bırakan Lolalar'dan hayır gelmez zaten :dilcikar: değil mi ama? :jeyyar:
CADIARZU Kim kimi özlemiş, gerçekten zor bir soru a.s Ama R enişte pek bir hasretle sarılmış Lulut'a sanki yerimseniben Ama Lulut'un kalbinde ilk sıraya geçme şansının olmadığının farkında sanırım kaydirigubbakcemile3
O-oooo kallisim sefgilim gelmiş.. :lepi:Süper ötesi fotolar gelmiş yine nefis olmuş buralaralkisalkisalkis
Sağlık ve huzur ailenizi hiç terketmesin Püsküütüm hepiniz harikasınız
İlgisiz Lola'yı boşverin Yırtık hanım 6 ay sonra bebişlerine zeki-yakışıklı-sarışın-sadık-sağlıklı-maddi durumu iyi:roflol:-duygusal-ağırbaşlı(bu özellik bizde olmadığından babada olması şart :roflol:) iyi bir aile çocuuuu aramakta delikafadulden duyrulursositososito....
yorgunum bu park zaten buraya taşınmamıza sebep olan yer.. Ama uğradığımız saldırı yüzünden artık R olmadan gidemiyorum.. O gün de fotoları çektikten biraz sonra bize saldıran çeteyi yamaçlarda havlayıp deli danalar gibi koşarken gördük.. 15 dakika farkla saldırıdan kurtardık yani.. :çok üzgünüm:
Ben de hızla açılıyorum yorgunum.. Yıkanmasak mı ne yapsak? :roflol: :roflol:
Lulutun karizması başka köpek gördüğünde çiziliyor sanırım ondan :roflol:
Aynen senin dediğin gibi R, kendine yer açmak umuduyla böyle sarılıyor ama baş karakteri ne kadar etkiliyor bilemem..))))
I]
1. :çok üzgünüm: Ya bi' önerim var ama? Nev'in mükoyu o çeteye yem etsek :jeyyar:
2. kaydirigubbakcemile5 Aklın yolu bir, bence de bunu deneyelim. :roflol:
3. fisfisfis Çok zor! fisfisfis Düzeltiyorum : imkansız! :jeyyar:
Bu olay gerçekten çok komik oldu.. tatil dönüşleri lulutu genelde R alır.. Bu sefer alandan direkt luluta gidelim, sen de gör o halini dedi.. Şöyle anlatıyor... Önce donuk donuk bakıyormuş 3-5 saniye kadar.. Sonra nasıl yapıyorsa poposu ile kafasını yan yana getirip başlıyormuş koşmaya.. Aynı sekiz çizmek gibi herhalde.. Neyse.. Kamerayı hazırladım daldık eve.. Amma fekat önceden uyarmak aklımıza gelmediği için kapıyı ev sahibiyle birlikte açtı lulut :roflol: Sekizi çizemedi bu sefer.. :asigim:
ama ilginç olan.. her defasında küserken bu kez küsmedi.. Olgunlaşıyor herhalde..?
:roflol:
Aman Tanrımm :1shok:
fazla güzel değil mi?? zemuszemus
ne kadarr tatlıı opuyorumnanaktan
41 kere maaşallah dicem ama yeter mi ki
çok çok sevimli gerçektenn :icecream:
öldüm ben onaa akannehir
:dilcikar:Yetmezlmaz::umursamaz: Bin milyon kere maşşallah deyceksin Lulut a tağaaaam mııı :dilcikar:
bence de yetmezzlmaz:
çok özür dilerim kusura bakmaa :çok üzgünüm:
yüz on bin milyon kere maaşallahhhhh :sm_cool: :sm_cool: delikafadulden
Ay kusurunu yisinler senin kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Maşallah maşallah maşallah Lulut a.. :asigim:
O-oooo kallisim sefgilim gelmiş.. :lepi:
İnşallah kallisim.. Sahiden de sağlık ve huzur olsun gerisi boş.. Aynı dilekler senin ve ailen için de geçerli.. opuyorumnanaktan
Yırtıkla ilgili yazdıklarına kıpır kıpır heyecanlandım.. Bütün koşullara uyuyoruz diyecektim ki bu ne kardeşim?!
"Ağırbaşlı"
Özellikle mi yazdın bunu? Hepsini "tamam.. bu da tamam" diye okurken bu sıfatta zonkladık kaldık..
Bu koşulu biraz daha düşünebilir misin lüppen?
Altı ay sonra... Nisan mı yani? alkisalkisalkis Ayyyyyyyy çıttırasım geldi birden.. Ama heyecan yapmayayım ve ayrıntıları planlamaya başlamayayım di mi? Siz önce yukarıdaki koşulu yeniden düşünün..
:asigim: Düşüncesi bile delirtici.........................
Aman da aman güzel dileklere bakınız.. Çok teşekkürler sevgili Angel.. a.s.ay teşekkür ederimm :kedi: :kedi:
evet maaşallah ona, Allah nazarlardan saklasın onuu
anneanneme okuturum ben Bulut' uu delikafadulden
İşte bu cümle beni bitirmiştir.. Asıl lulutu bitirecek de garibimin haberi yok başına geleceklerden.. :lepi: :lepi:Ayrıca aradığımız özelliklerin hepsini iptal ettik, şekilci olamadık hiç Lulut gibi karizmatik olması yeterlidir delikafadulden
Aman da aman güzel dileklere bakınız.. Çok teşekkürler sevgili Angel.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?