PeriPrensim ''Bulut'um''

Yerim sizii Şeniz

O kadar güzelsiniz kii... Bulutumun burnunu buradan da ıssırıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hiç üşenmeden 85 sayfayı okudum sabah sabah butun resımlerıne baktım bulutun allahım ne kadar tatlı ne kadar uysal yaa artık bulutun sıkı takıpcısıyım yenı resımlerını dört gözle beklıyorum maşallah allah up uzun ömurler wersin bulutunuzada duwarda sarpın resımlerını gördum o melekte emınım gökyuzunden bulut kardesıne baktıkca mutlu oluyordur allahım up uzun ömurler nasıp etsın hıc bırımızı onların yokluguyla acısıyla hastalıklarıyla sınamasın ınşallah bulutta sızın gıbı bir annesı oldugu ıcın çok şanslı allahım butun haywancıkları sahıplı sahıpsız hepsini kazadan beladan hastalıkdan dertten korusun bu mubarek gunlerde o bulut beyede soyleyın o çokk tatlı bır melek allah azarlardan saklasın 41 kere maşallah ona

püsküütüm lulutunla kavuşma anlarınıza bayıldım el ele, ayak ayağa, hele yıkanma anları harika fotolar.
sen de beyazlar içinde çok güzel görünüyorsun.
madem milyon nazarlar yetmez . sayı haznemdeki tüm rakamlar kadar ...maşallah .deyim ...
melis ve aeben bonibonlarım da gelmiş.. Hoş gelmiş.. a.s. ılginize, güzel sözlerinize teşekkürler tatlılar..
Aklıma ne geldi..? Bizim mezuniyet karnesi işini "beyazlar içinde foto" ile ilişkilendirelim mi?:roflol:
Evet.. evet.. delürdüm artık.. -tatlicadiarzu-

Yerim sizii Şeniz

O kadar güzelsiniz kii... Bulutumun burnunu buradan da ıssırıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Dünyanın en yakışıklı köpişi Çiko'mun sahibesi, kibar ve asil fragolam da gelmiş, hoşluklar getirmiş.. opuyorumnanaktan
Profile bakmadan buraya daldım.. Dilerim, dilediğim şeye kavuşurum bugün.. yeter artık.. canıma tak etti.. :dilcikar:

Allahım bu ne güzel mesajdır.. Kaç kere okudum belli değil.. Daha kim bilir kaç kere okurum.. :kedi:
Sarp'ımın da adını anmışsın sevgili kocasinatapiyo.. opuyorumnanaktan
Bütün dileklerin, her bir hecen için kocaman kocaman teşekkürler.. a.s.
Kanatlarım çıkarsa şaşırmam.. sırnaşık şey
Bulut Bey' e bir melek olduğunu bir kez de senin için kulağına fısıldadım..
Gökyüzüne selam olsun..

...ve bütün güzel dualar için AMıN.

evet ilişkilendirelimmmm.alkisalkisalkis
şöyle yapalım bence mezun olanlar beyazlar içinde fotoğraf çektirip topiğe eklesin sırnaşık şey

:asigim:kaydirigubbakcemile3

İşte bu,beni ve kızımı bitiren fotodur.:roflol:
Bulut bacı'mı öp benim için.:1rolleyes:Şeniz
Yerim ben onu,yerim..:asigim:

Bulut Bulut nerdesin nerdesin?

Özledik seni? Nerelerdesin... :çok üzgünüm:

Anneye söyle foto eklesin...:dilcikar:

Bulut bacı'mı öp benim için.:1rolleyes:Şeniz
Yerim ben onu,yerim..:asigim:
Bulut Bacı.. :roflol: :roflol:
Öpecektim ama elbisesi kırışmasın diye yaklaştırmadı :roflol:

lulutun cevabıdır:
Anneme söyledim. Dedi ki: O zaman bırak miskin miskin oturmayı da üç-beş poz ver biz de çekelim.
Azar işittim sanırım. Aman hiç uğraşamam insanoğlu kinayesi ile. Ben şimdi Yırtıkla evleneceğim günü sayıyorum.. 161..160..159..
Ama beni özlediğiniz için teşekkür ederim. a.s.
:roflol: :roflol:

Rüyalarımın lulutu. hep rüyamda görüyorum onu Şeniz

ama ama ortam tam uyuma ortamı.mekan loş müzik de relax yapmış e bulut beyda dayanamamış naapsın
yyerim ben onu yaaa :asigim:

He he benim yüzümden bir de azar mı işittin kaydirigubbakcemile3 Sen de mayışacağına ki üç numara yap be bulutum yerimseniben

İşte karşınızda miskin lulut...

Bu da linki efe'm : MEGAVIDEO - I'm watching it

Amma miskinlik yapmışın be tabii annen sana kızar... İki üç zıpla numara yap valla yoksa ömrün hep Yırtık ı beklemekle mi geçecek... :roflol:

Bu arada link verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim efenim... yerimseniben

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 vereliniortak diyordum kiiiiiiiii...

:sm_cool:

ışte karşınızda miskin lulut...

:asigim: tütütütü kaydirigubbakcemile2

Off akşam güneşi tabii sana vurur lulutum, hatta karizmandan dolayı olsa gerek nereye kaçsan güneş seni buluyor opuyorumnanaktan

Mutlu sona adım adımdan sonra iyice dağıldım :roflol: :roflol:

opuyorumnanaktan şimdiden mutluluklar lulutum ikinize de Şeniz

Silvişim.. Rüyalarının lulutu da seni yesin.. Şeniz :asigim:

HİScim.. İyi açıklamışsın durumu.. :roflol: Tam da kız bekleme modunda miskin.. Tabii böyle köşelerde bezgin beklerse hangi konuda ne kadar başarılı olur onu bilemiyorum.. :roflol:

Yorgunum.. Odadan çıkıp da sola iki adım atsa aslında güneşten yırtacak da nerede onda o enerji? yerimseniben Bu sene önce burada duyurduğum internet aşkımız sonrasında Lola konusunda hayal kırıklığı yaşadık.. Tatil dönüşünden bu yana ne Lola' yı ne de sahibini görmedim.. Internetten ayarladığımız da randevu öncesi kaybolmuştu ortadan.. E-ee böyle bir seneye, böyle bir bezginlik normal sanırım.. kaydirigubbakcemile3

Pek bir üzüldük mafoldumben Yırtık şu anda timsah gözyaşları döküyor mafoldumben sefgülülerinizi kaybettiniz, ulaşamıyormuşsunuz diyehihoyyyt....

Bulut iyice dinlensinkaydirigubbakcemile3 foto biriktiriyoruz hareketlendirmek için.... eklemek için bir kaç gün daha müsade istiyoruz çok beklettiğimizin farkındayız akannehir....

Sevgilerimizi bırakıp kaçıyoruz yakında döneceğiz yerimseniben

Bizde sayıyoruz yerimseniben kaçta kalmıştık Yırtığa sorayım :kedi: 143....142....141.....CADIARZU Üstelik kaçacak yerimizde yok Lola ve internet aşkınız gibi:1no2:ev adresimiz dahi elinizde....

Ben yalar yutarım onun timsah gözyaşlarını.. :asigim:

Ev adresi kayda alınmıştır.. delikafadulden Vazgeçme şansınız kalmadı.. Gelir basarız.. :1ninca: Kızı kaparız.. kaydirigubbakcemile2

Nerede kalmıştık? 141...140...

Fotoları mutlulukla bekliyorum.. Ohhh beeee nihayet.. Gelinimle hasret gidereyim biraz..

:teselli: :roflol: Yırtık gelinimizden ümitliyim ben:Saruboceq: , ne de olsa yabancı değil yerimseniben

Pek bir üzüldük mafoldumben Yırtık şu anda timsah gözyaşları döküyor mafoldumben sefgülülerinizi kaybettiniz, ulaşamıyormuşsunuz diyehihoyyyt....

....

:roflol: :roflol: :roflol:

Lulutum bu aralar hep uyuyosun yahu. Mevsim değişikliğinden gelen depresif durum sanada mı vurdu yoksa

Ne kadar özledim seni biliyor musun? Annenin başının etisi yemezsek seni bize getireceği yoktu:kedi:

Annenin bacakları arasında iyice keyifler tavan yapmış bu arada:asigim:

Püskütümü de lulutumu da öpeyim:asigim:Şeniz

Benim güzel desenli, pofuduk, ılık yorganım nevkuşum gelmiş de beni ısıtmış.. :asigim:

Bu miskinliğin, bezginliğin sonu nereye varır bilemiyorum ama bir planım var..

Yakında vizyonda.. şakkıdı

Bezgin Bulut'un Macereları - Bölüm 387 :roflol: :roflol:

Takip edebildiğim dizi sayısı yok denecek kadar azdır, ama nev kafamın da yardımıyla şükür yetişebiliyorum opuyorumnanaktan

Lulutum bu aralar hep uyuyosun yahu. Mevsim değişikliğinden gelen depresif durum sanada mı vurdu yoksa

Püskütümü de lulutumu da öpeyim:asigim:Şeniz

1. kişi kendinden bilirmiş :tomato:
2. vereliniortak 3 varil öpücüğümü de gönderiyorum Şeniz bir dahaki bölüme kadar idare edin :jeyyar:

1. Püsküütüm kalemini şey yani klavyesini konuşturmuş :hooray: ınsan bu kadar güzel anlatır, güzel renk ve desenler sengözlerimebaksanab pofudukluk sengözlerimebaksanab :tomato:

2. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden

Son düzenleme:
cokacimcoook
Bezgin Bulut'un Macereları - Bölüm 387 :roflol: :roflol:

n' aptın lulutum? zaten zor kalktım yataktan mirmirmirmir mirmirmirmir

dur sen, çatal bıçağımı alıp geleyim de, uykum kaçsın. cokacimcoook

o güzel gıdığını öperim, öperim, öperim Şeniz

:asigim:

Püsküütüm :asigim: teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…