püsküütüm lulutunla kavuşma anlarınıza bayıldım el ele, ayak ayağa, hele yıkanma anları harika fotolar.
sen de beyazlar içinde çok güzel görünüyorsun.
melis ve aeben bonibonlarım da gelmiş.. Hoş gelmiş.. a.s. ılginize, güzel sözlerinize teşekkürler tatlılar..madem milyon nazarlar yetmez . sayı haznemdeki tüm rakamlar kadar ...maşallah .deyim ...
Dünyanın en yakışıklı köpişi Çiko'mun sahibesi, kibar ve asil fragolam da gelmiş, hoşluklar getirmiş.. opuyorumnanaktanYerim sizii Şeniz
O kadar güzelsiniz kii... Bulutumun burnunu buradan da ıssırıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Allahım bu ne güzel mesajdır.. Kaç kere okudum belli değil.. Daha kim bilir kaç kere okurum.. :kedi:hiç üşenmeden 85 sayfayı okudum sabah sabah butun resımlerıne baktım bulutun allahım ne kadar tatlı ne kadar uysal yaa artık bulutun sıkı takıpcısıyım yenı resımlerını dört gözle beklıyorum maşallah allah up uzun ömurler wersin bulutunuzada duwarda sarpın resımlerını gördum o melekte emınım gökyuzunden bulut kardesıne baktıkca mutlu oluyordur allahım up uzun ömurler nasıp etsın hıc bırımızı onların yokluguyla acısıyla hastalıklarıyla sınamasın ınşallah bulutta sızın gıbı bir annesı oldugu ıcın çok şanslı allahım butun haywancıkları sahıplı sahıpsız hepsini kazadan beladan hastalıkdan dertten korusun bu mubarek gunlerde o bulut beyede soyleyın o çokk tatlı bır melekallah azarlardan saklasın 41 kere maşallah ona
melis ve aeben bonibonlarım da gelmiş.. Hoş gelmiş.. a.s. İlginize, güzel sözlerinize teşekkürler tatlılar..
Aklıma ne geldi..? Bizim mezuniyet karnesi işini "beyazlar içinde foto" ile ilişkilendirelim mi?:roflol:
Evet.. evet.. delürdüm artık.. -tatlicadiarzu-
Bulut Bacı.. :roflol: :roflol:Bulut bacı'mı öp benim için.:1rolleyes:Şeniz
Yerim ben onu,yerim..:asigim:
Bulut Bulut nerdesin nerdesin?
Özledik seni? Nerelerdesin... :çok üzgünüm:
Anneye söyle foto eklesin...:dilcikar:
lulutun cevabıdır:
Anneme söyledim. Dedi ki: O zaman bırak miskin miskin oturmayı da üç-beş poz ver biz de çekelim.
Azar işittim sanırım. Aman hiç uğraşamam insanoğlu kinayesi ile. Ben şimdi Yırtıkla evleneceğim günü sayıyorum.. 161..160..159..
Ama beni özlediğiniz için teşekkür ederim. a.s.
:roflol: :roflol:
İşte karşınızda miskin lulut...
Bu da linki efe'm : MEGAVIDEO - I'm watching it
Yorgunum.. Odadan çıkıp da sola iki adım atsa aslında güneşten yırtacak da nerede onda o enerji? yerimseniben Bu sene önce burada duyurduğum internet aşkımız sonrasında Lola konusunda hayal kırıklığı yaşadık.. Tatil dönüşünden bu yana ne Lola' yı ne de sahibini görmedim.. Internetten ayarladığımız da randevu öncesi kaybolmuştu ortadan.. E-ee böyle bir seneye, böyle bir bezginlik normal sanırım.. kaydirigubbakcemile3
Pek bir üzüldük mafoldumben Yırtık şu anda timsah gözyaşları döküyor mafoldumben sefgülülerinizi kaybettiniz, ulaşamıyormuşsunuz diyehihoyyyt....
Bulut iyice dinlensinkaydirigubbakcemile3 foto biriktiriyoruz hareketlendirmek için.... eklemek için bir kaç gün daha müsade istiyoruz çok beklettiğimizin farkındayız akannehir....
Sevgilerimizi bırakıp kaçıyoruz yakında döneceğiz yerimseniben
Bizde sayıyoruz yerimseniben kaçta kalmıştık Yırtığa sorayım :kedi: 143....142....141.....CADIARZU Üstelik kaçacak yerimizde yok Lola ve internet aşkınız gibi:1no2:ev adresimiz dahi elinizde....
Yorgunum.. Odadan çıkıp da sola iki adım atsa aslında güneşten yırtacak da nerede onda o enerji? yerimseniben Bu sene önce burada duyurduğum internet aşkımız sonrasında Lola konusunda hayal kırıklığı yaşadık.. Tatil dönüşünden bu yana ne Lola' yı ne de sahibini görmedim.. Internetten ayarladığımız da randevu öncesi kaybolmuştu ortadan.. E-ee böyle bir seneye, böyle bir bezginlik normal sanırım.. kaydirigubbakcemile3
Pek bir üzüldük mafoldumben Yırtık şu anda timsah gözyaşları döküyor mafoldumben sefgülülerinizi kaybettiniz, ulaşamıyormuşsunuz diyehihoyyyt....
....
Lulutum bu aralar hep uyuyosun yahu. Mevsim değişikliğinden gelen depresif durum sanada mı vurdu yoksa
Ne kadar özledim seni biliyor musun? Annenin başının etisi yemezsek seni bize getireceği yoktu:kedi:
Annenin bacakları arasında iyice keyifler tavan yapmış bu arada:asigim:
Püskütümü de lulutumu da öpeyim:asigim:Şeniz
Bezgin Bulut'un Macereları - Bölüm 387 :roflol: :roflol:
Lulutum bu aralar hep uyuyosun yahu. Mevsim değişikliğinden gelen depresif durum sanada mı vurdu yoksa
Püskütümü de lulutumu da öpeyim:asigim:Şeniz
Benim güzel desenli, pofuduk, ılık yorganım nevkuşum gelmiş de beni ısıtmış.. :asigim:
Bu miskinliğin, bezginliğin sonu nereye varır bilemiyorum ama bir planım var..
Yakında vizyonda.. şakkıdı
Bezgin Bulut'un Macereları - Bölüm 387 :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?