PeriPrensim ''Bulut'um''

2. vereliniortak 3 varil öpücüğümü de gönderiyorum Şeniz bir dahaki bölüme kadar idare edin :jeyyar:
varille öpücük idare edebilir..
Şeniz Şeniz

n' aptın lulutum? zaten zor kalktım yataktan mirmirmirmir mirmirmirmir
Sorma sorma.. Ben de esniyorum luluta ve özellikle de bu fotolara baktıkça.. Çeçe sineği mi ısırdı ne yaptı bilemiyorum.. Yaşasın bugün evdeyim heyyooo demiştim sabah.. ki... üç saattir lulutumla yerde, halının üzerinde uyuya kalmışız.. ÜÇ SAAT! Halı üzerinde!
Hayırdır inşallah hey! :teytey: :teytey:

Bulut'umun bu miskin hallerini görünce tâ burdan ama senin tonlamanla "Güzeeelll kııız!"diyesim geliyo.
Sanki böyle diyince Bulut'um birden yerinden fırlayıverecekmiş gibime geliyo.:1rolleyes:
Bi tane ya bizim yakışıklımız.O'na miskinlik te yakışıyo valla.
Gerçi o kadar konforlu bir yerde yatıyor ki,tabi canı kalkmak istemez.opuyorumnanaktan

Bi de alakasız olacak ama ben Güzel Kız'ı da görmek istiyom burda.:kedi:

a.s. :asigim:
Evet çeşitli hilelerimiz var lulutu ayaklandırmak için selişim.. Güzeeeell kız mı gelmiş / tavuk mu yiyoruz / sokağa çıkalım mı / dans edelim mi
Bunları duyunca işte o zaman düşme tehlikesi geçiriyor..

Yeri gelmişken Güzel Kız aşağıdaki linkte yer alıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/6425523-mesaj29.html

Güzel Kız,hakkaten de çok güzelmiş Püsküüt'üm..Çok zarif bi kız..İncecik,tatlı bi sesi vardır hanfendinin.:asigim:
Hepsini anladım da Bulut'umun "Dans edelim mi"cümlesine verdiği tepkiyi anlamadım.:1shok:
Dans ta ediyo deme,düşüp bayılırım valla.akannehir:asigim:

Erkek adam dans eder mi yahu! hihoyyyt :roflol:
Şaka bi' yana "dans" sözcüğünün içindeki anlam şu..
Benim ağzımdan "dans" sözcüğü çıkar önce.. Sonra bir heyecan yaşanır.. lulut koşa koşa hatta bazen düşe kalka oyuncak sepetine doğru tam gaz yol alır.. İlk seçtiği oyuncakla dönerken ben çoktan dans müziğini açmış olurum.. Sonra sepetteki bütün oyuncaklar evin bilimum yerlerine tarafımdan fırlatılır.. lulut da tek tek toplayıp getirir..
Bu dans türü bir söylentiye göre Kuala Lumpur' dan gelmiştir.. :roflol:

:roflol:Lulutum'un köklerinde Malaylık mı var acaba? :roflol: Yoksa eski sevgilisi oradan mıydı diyeceğim ama :tomato:

Ben böyle anlayamadım şu dans işini püsküüt hanım, biliyorum siz dans ederken kendinizi çekebilmeniz pek kolay görünmüyor ama :dilcikar: fid- yo is-teee-riiiim! cokacimcoook

yorgunum daha önce eklemiştim zaten..kaydirigubbakcemile5 Şimdi linkini bulamadım da, hani oyuncaklarını sırayla koridora atıyordum da o da toplayıp getiriyordu ya.. İşte o bizim "dans" halimiz oluyor.. Elimde kamera olmazsa ben de dans ediyor oluyorum ekstra.. zemuszemus
Köken araştırmamda şebeklik, bezginlik, maskotluk, popoşluk var ama Malaylık yok gibi sanki :roflol:

offf ben onun o şaftı kaymış halini ısırırım...
Isır ısır çalı kafam.. opuyorumnanaktan
Yahu gözüm kaymadan durmuyor.. Helal olsun sana! Hakikaten de kim tutar seni!

:dilcikar: Bir de anlatıyorsun eski fidyoyu, onu nasıl unuturum :asigim: bir an boş bulunur da yeni bir şey eklersin diye şey ettimdi ama nerdeee :gitme:

Ama yok hakkını yiyemeyeceğim, eminim kameramanın olsa beraber dansınızı da çekerdin sengözlerimebaksanab

iç ses: azıcık suyuna gideyim de belki gönlünden ne koparsa lulut bakışı, püsküüt armağanı bir şeyler düşer bize de cokacimcoook

Ay ölürüm yaaadelikafadulden bebekini yesinler onundelikafadulden gerçi o yemiş ama :roflol:

Ya bizimkindede sevdiği şeylere bir özen bir özen ama sevmediği olursa aynen böyle iki dakikada çöpte buluyor oyuncak kendini... Yalnız böyle bebek bez oyuncak türü şeylerde sevse dahi illaki gözler çıkacak:roflol: ilk adımı oyuncağı alıp usulca yere uzanmak itina ile dişleri gözlere denk getirip diğer noktalara zarar vermeden gözleri oymak,çıkartmak,sökmek:roflol:

Bende başta usul usul bakıyorum ay ne güzel oynuyor Lulut'um diyorum ama kareler ilerledikçe kahkahayı bastım..:roflol: Püsküütüm ödülde koymuşsun ama Lulut kaçıp bize geldi ispiyoncu değiliz söyleyelimsositososito

Yahu Püsküüt'üm,iyi ki kızımla bakmamışım ben bu karelere..:1rolleyes:
Caanım bebeğe nasıl da kıymış Bulut bey. akannehir:roflol:
Ama bi tatlı,bi tatlı ki..:asigim:
Bayıldım yaa.

Kaç gün çatlamama değdi bayıldım ama yorumlarım sonra.
Lulut için geldim ve gittimŞeniz

hiiii akannehir Bulutum ne ettin seeeen :1shok: Lulut Dalton olmuşun sen :gitme:

Püsküütüm ilk fotolarda ay bebekle de oynarmış bebe isterim demek istiyor herhalde demiştim ki... aşağıya kayınca gözlerim akannehir acı sonu gördüm :gitme: Kirli sakal bırakmış bi' de bizim sıpa sengözlerimebaksanab

Her zaman komedi olacak değil ya, Alacakaranlık kuşağından aldık payımıza düşeni bu sefer de, desene Püsküütüm zemuszemus opuyorumnanaktan

Bezgin Bulut'un Macereları - Bölüm 387 :roflol: :roflol:

MAŞALLAH MAŞALLAH
ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ ANNE - OĞULopuyorumnanaktan

SABAH SİZİ GÖRÜNCE KENDİME GELDİM (BU ARALAR KENDİMİ KAYBETMİŞTİMDE:roflol::roflol:)

ŞAKA ŞAKA 10-12 GÜNDÜR RAHATSIZIM akannehir KENDİMİ BİR TÜRLÜ TOPARLAYAMADIM( ANACIM ÇOK DAĞITMIŞIM -tatlicadiarzu-)

YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME, YÜREĞİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASINa.s.a.s.

lulut da tam tersi durum.. severse parçalıyo :roflol: Sevmedikleri ilk günkü gibi pırıl pırıl oyuncak sepeti nöbetinde..

Göz oyma işi ayrı ihtisas alanı.. Böyle bi video sipariş etsek çok mu yüzsüzlük ederiz acaba? Cevap veriyorum: Hayır, ne demek! Hemen çekip ekliyorum..
kaydirigubbakcemile5
Yahu Püsküüt'üm,iyi ki kızımla bakmamışım ben bu karelere..:1rolleyes:
Caanım bebeğe nasıl da kıymış Bulut bey. akannehir:roflol:
Ama bi tatlı,bi tatlı ki..:asigim:
Bayıldım yaa.
İyi ki selişim.. Yoksa kızının henüz temiz olan duygularını erkenden halletmiş olurduk.. :roflol:
Kaç gün çatlamama değdi bayıldım ama yorumlarım sonra.
Lulut için geldim ve gittimŞeniz
Ben de geldim gittim o zaman.. opuyorumnanaktan
Başa ay ne güzel sevdi diyodum ki fazla sevmiş bebeyi.. Böyle bir son olacağını bilseydim videoya çekerdim.. bebeğin konteynıra pardon çöp kovasına atılması yaklaşık olarak 5. dakikada gerçekleşti çünkü :roflol:

Teşekkürler Namcım.. Geçmiş olsun.. Dilerim ciddi bir şey değildir.. a.s.
Teşekkür edeceğim ama dinleyemedim.. Youtube giriş Pos ayarını henüz ayarlamamışlardanım çünkü :roflol: dailymotion da buldum ama her ne hikmetse orada da teknik bir problem var.. İlk bir kaç saniyeden sonra video duruyor..

Hiiiii Lulut çok ayıp, önce soymuşsun bebeği sonra da kafasını koparmşsın hiç yakıştıramadım sana hıh...lmaz:

Ama miskin hallerine bittim özlenmişsin bak değerini bil bir daha bebek mebek başı koparma tamam mı hıh aferin sana... vereliniortak Kuzum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…