lulut da tam tersi durum.. severse parçalıyo :roflol: Sevmedikleri ilk günkü gibi pırıl pırıl oyuncak sepeti nöbetinde..
Göz oyma işi ayrı ihtisas alanı.. Böyle bi video sipariş etsek çok mu yüzsüzlük ederiz acaba? Cevap veriyorum: Hayır, ne demek! Hemen çekip ekliyorum..
kaydirigubbakcemile5
Malum pencere önünde gel de ısmarlayayım.. :asigim:Kaşarlı pide bende yirim:)
Video linki vermen çok iyi olmuş püskütüm ordan izleyecem, geldim baktım gidiyorum yorumlarım izleme sonrası özeldir.
Komut almadan yiyemez garibim.. :asigim:delikafaduldendelikafadulden Nasıl özlemişim Bulut' umu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bulut pideyi yerken, ben gıyabında Bulut' umu yedim. cokacimcoook 41 xmaşallah ona.
Zeytin' im Bulut kadar sabretmeden hemen götürürdü pideyi, lulutum sabırlı çıktı, şaşırdım. Aferin ona. vereliniortak
:asigim:
:dilcikar:
Malum pencere önünde gel de ısmarlayayım.. :asigim:
Ohh yorumlar bana özel.. Sadece ben okuyorum.. Kıskananlar çatlasın.. :roflol: :teytey: hihoyyyt
Komut almadan yiyemez garibim.. :asigim:
Bu konunun üzerine yavruyken çok gitmiştim.. Sokakta her bulduğunu yemesin diye.. a.s
Komut almadan yiyemez garibim.. :asigim:
Bu konunun üzerine yavruyken çok gitmiştim.. Sokakta her bulduğunu yemesin diye.. a.s
Güzel isim bulmuşsun yine yorgunum.. Bu "aile fotosu" rahat rahat izle diye çekildi.. yerimsenibencokacimcoookcokacimcoook nerdeymiş benim kaşarlı lulutuuuum cokacimcoook ha şöyle aile fidyoları gelsin de korkmadan izleyeyim, di mi ama :ecrin_bebek:
Unutmadan annemin yorumu: nasıl da hiç yere düşürmeden evirip çevirip yedi, hiç bırakmadan yere, patisiyle de tutmadan :roflol:
Terbiyeli lulutum benim, nasıl da efendi, hiç Nev ablasına çekmemiş, dalmıyo yemek görünce :tomato: (Hazır şu günlerde kilo vermekteyken bu laf bana geri dönemez düşüncesiyle sarf edilmiştir.) kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Çok temizdir çooook :roflol:Yedikten sonra yeri de yalıyor ya şebek kaydirigubbakcemile3
Evirip çevirip yuttu pideyi.... Bizim Asil olsa 2 dk koklama molası verirdi, sonra da ağzına alıp kaçırırdı pideyi güvenli bir yerde yemek için :roflol:
Güzel tahmin.. kaydirigubbakcemile5Video donup kalıyor izleyemedim sonra deneyeceğim ama Lulut'umun tavuk pişerken izlemesini bildiğim için kaşarlı pideye nasıl davrandığını tahmin edebiliyorumkaydirigubbakcemile3
Bakınız bakınız nasıl da cevap patlatıyorumzemuszemus:dilcikar:
(Didsim kuzum olmasa haberim olmazdı tamamopuyorumnanaktan:kedi:)
Haberi aldığım gibi yettim:1ninca:
Kimmiş o bana ve mamalarıma laf eden dürümcük böcüğüakannehir
Lulut'u özledim yeni video ya da foto bekliyorum:umursamaz:
Ballı püskütümü öpüyorum sonra didsime tekrar teşekkür ederiyorum, ve yorgunun saçını başını yolup gidiyorum efendimkaydirigubbakcemile
Oyy kıyamam gitmiş de haber vermiş.. kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanYirim ikinizide :asigim: Bulut'um ve çetemide :asigim:
Özlenen kuş nevkuşum gelmiş.. :asigim: Ohh be! Yorgunuma gereken kızıştırmayo yaptığı için, didsime de heberciliği üstlendiği için teşekkürü borç biliriz efe'm..
Ne demek efenim, kalbi görevimiz yerimseniben Eylemlerimiz devam edecektir :jeyyar:
Böyle eylemcilere her zaman ihtiyacımız var.. :roflol:
Eylem tarihi : 26 Kasım
Günün tarihi : 26 Aralık
Geçen süre : 1 ay
Kapsamı : "Tık yok" eylemi
:roflol: :roflol: :roflol:
Eylemlerinizin devamını (devam edersen yani) bekliyoruz.. :roflol: lülülülülülü
içime doğdu sanırım, bak ne kadar zamandır uğramadığımı ben bile bilmiyordum püsküüütüm :kedi:
"tık yok" diye okuyunca nedense lulutum zeks hayatı geldi başta aklıma :jeyyar: umarım tık vardır onda ama şafak kaç oldu yahu???
düğme burunlara öpücükler gitsin variller dolusu :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?