PeriPrensim ''Bulut'um''

Cevap verilmiş bile:roflol:
Şimdi tek yapmam gereken gözleri olan bir oyuncak bulmak :roflol: ama evde bulmam pek mümkün değil sanırım kafamçokkarıştı ya alacağım yada çocukların oda kapılarından birini açık unutup çıkacağım :roflol: hırkıs Yırtık hemen alıp kaçacak arada yaptığı gibi ve ablalarıda kıyamayıp iyi tamam oyna :jeyyar: diyerek bırakacak.. Artık hangisi rastlarsa :roflol: duruma bir bakayım....

inanamıyorum benim kibar,narin,beyefendi bulutum mu:asigim: o bebeği parçalayan fotomontaj efendim inandıramazsınız insanları böyle basit ali cengiz oyunlarıyla :mymeka:yapmayın yazıktır günahtır...eş adayları kaçacak sonra...zemuszemus

içses:kimbilir belki haşin erkek seven vardır adaylar içinde...replikarçala beni buluuuttt

oğluşun çok şeker canım ama 4. fotoda fena heeee annesi fena frkikli kıskanmasın sonra anneyi :jeyyar:

Kaşarlı pidenin kokusu mutfağı sarar.. Bulut havayı koklar, isteyecektir ama çekingendir.. Bekler..
Sonunda hayaline kavuşur.. Bir dilim kaşarlı pide burnunun dibine uzanmıştır..
Ama yine de emin olamaz.. Acaba? Yani sahiden benim mi bu?
Beklemeye devam eder.. ta ki "ye" komutunu duyana kadar.. :asigim:

...sonra mı?
Tutabilene aşkolsun.. :roflol:

[megavideo]KO147ZO6e2f51925400ebb0b8c73f7a9bce9559a[/megavideo]

Videoyu görüntülemeyenler için ayrıca link de verelim :
MEGAVIDEO - I'm watching it

Kaşarlı pide bende yirim:)
Video linki vermen çok iyi olmuş püskütüm ordan izleyecem, geldim baktım gidiyorum yorumlarım izleme sonrası özeldir.

delikafaduldendelikafadulden Nasıl özlemişim Bulut' umu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bulut pideyi yerken, ben gıyabında Bulut' umu yedim. cokacimcoook 41 x maşallah ona.
Zeytin' im Bulut kadar sabretmeden hemen götürürdü pideyi, lulutum sabırlı çıktı, şaşırdım. Aferin ona. vereliniortak
:asigim:

Kaşarlı pide bende yirim:)
Video linki vermen çok iyi olmuş püskütüm ordan izleyecem, geldim baktım gidiyorum yorumlarım izleme sonrası özeldir.
Malum pencere önünde gel de ısmarlayayım.. :asigim:
Ohh yorumlar bana özel.. Sadece ben okuyorum.. Kıskananlar çatlasın.. :roflol: :teytey: hihoyyyt

Komut almadan yiyemez garibim.. :asigim:
Bu konunun üzerine yavruyken çok gitmiştim.. Sokakta her bulduğunu yemesin diye.. a.s

cokacimcoookcokacimcoook nerdeymiş benim kaşarlı lulutuuuum cokacimcoook ha şöyle aile fidyoları gelsin de korkmadan izleyeyim, di mi ama :ecrin_bebek:

Unutmadan annemin yorumu: nasıl da hiç yere düşürmeden evirip çevirip yedi, hiç bırakmadan yere, patisiyle de tutmadan :roflol:

Terbiyeli lulutum benim, nasıl da efendi, hiç Nev ablasına çekmemiş, dalmıyo yemek görünce :tomato: (Hazır şu günlerde kilo vermekteyken bu laf bana geri dönemez düşüncesiyle sarf edilmiştir.) kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Malum pencere önünde gel de ısmarlayayım.. :asigim:
Ohh yorumlar bana özel.. Sadece ben okuyorum.. Kıskananlar çatlasın.. :roflol: :teytey: hihoyyyt

:dilcikar:

Bu konunun üzerine yavruyken çok gitmiştim.. Sokakta her bulduğunu yemesin diye.. a.s

:teselli: :asigim: Şeniz

Yedikten sonra yeri de yalıyor ya şebek kaydirigubbakcemile3

Evirip çevirip yuttu pideyi.... Bizim Asil olsa 2 dk koklama molası verirdi, sonra da ağzına alıp kaçırırdı pideyi güvenli bir yerde yemek için :roflol:

Video donup kalıyor izleyemedim sonra deneyeceğim ama Lulut'umun tavuk pişerken izlemesini bildiğim için kaşarlı pideye nasıl davrandığını tahmin edebiliyorumkaydirigubbakcemile3

Güzel isim bulmuşsun yine yorgunum.. Bu "aile fotosu" rahat rahat izle diye çekildi.. yerimseniben
Annenin yorumu için şunu diyebilirim.. uzunlamasına kesilmiş pideleri bu şekilde yiyor lulut.. daha rahat ediyo dicem ama yalan olur.. sanki zorlanıyo gibi aslında.. Belki de ince diye patisini kullanmaya tenezzül etmiyo olabilir.. :roflol:
Nevkuşum belki gaza gelir de şu cümlelere bi'cevap patlatır.. :hulya: :asigim:

Çok temizdir çooook :roflol:
Gıdım bırakmaz yerde.. Pideyi geçtim, kokusunu bile bırakmaya kıyamaz.. :roflol:
Asil dedin de.. Görsek biraz iyi olacak sanki..? a.s.
Video donup kalıyor izleyemedim sonra deneyeceğim ama Lulut'umun tavuk pişerken izlemesini bildiğim için kaşarlı pideye nasıl davrandığını tahmin edebiliyorumkaydirigubbakcemile3
Güzel tahmin.. kaydirigubbakcemile5

Bakınız bakınız nasıl da cevap patlatıyorumzemuszemus:dilcikar:

(Didsim kuzum olmasa haberim olmazdı tamamopuyorumnanaktan:kedi:)

Haberi aldığım gibi yettim:1ninca:

Kimmiş o bana ve mamalarıma laf eden dürümcük böcüğüakannehir

Lulut'u özledim yeni video ya da foto bekliyorum:umursamaz:

Ballı püskütümü öpüyorum sonra didsime tekrar teşekkür ederiyorum, ve yorgunun saçını başını yolup gidiyorum efendimkaydirigubbakcemile

Özlenen kuş nevkuşum gelmiş.. :asigim: Ohh be! Yorgunuma gereken kızıştırmayo yaptığı için, didsime de heberciliği üstlendiği için teşekkürü borç biliriz efe'm..

Ben de seni kocaman öpüyorum nevkuşum.. :***

Kaşarlı pide göndereyim mi?
Yirim ikinizide :asigim: Bulut'um ve çetemide :asigim:
Oyy kıyamam gitmiş de haber vermiş.. kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Ne demek efenim, kalbi görevimiz yerimseniben Eylemlerimiz devam edecektir :jeyyar:

Böyle eylemcilere her zaman ihtiyacımız var.. :roflol:

Eylem tarihi : 26 Kasım

Günün tarihi : 26 Aralık

Geçen süre : 1 ay

Kapsamı : "Tık yok" eylemi

:roflol: :roflol: :roflol:

Eylemlerinizin devamını (devam edersen yani) bekliyoruz.. :roflol: lülülülülülü

içime doğdu sanırım, bak ne kadar zamandır uğramadığımı ben bile bilmiyordum püsküüütüm :kedi:
"tık yok" diye okuyunca nedense lulutum zeks hayatı geldi başta aklıma :jeyyar: umarım tık vardır onda ama şafak kaç oldu yahu???

düğme burunlara öpücükler gitsin variller dolusu :asigim:

Boş ver be yorgunum.. Ne zamandır uğramadığımızı hiçbirimiz sayamıyoruz zaten artık.. :roflol:

Tık yok açılımına gelirsek :roflol: :roflol: Oy yine dikkatim dağıldı.. sinirim oynadı.. bi'dakka toparlıyom..

Hmmm.. şafak sayımını sonlandırdım. Benim oğlum artık olgunluk çağlarında.. Belki iyi gelmez böyle bir aktivite ona diye düşündüm.. Zaten haberi yok garibimin hiçbi'şeden.. Herhangi bir rahatsızlık da yaşatmıyor..

Açılım budur.. Bir kasa portakal isteyen? zemuszemus

Bulut paşayı çok özlemişim:asigim:
Nasılda uslu uslu ye komutunu bekliyor bizim yakışıklı:lepi:alkisalkisalkis
Bu aralar internetimde sorun olduğu için ancak izleme fırsatı bulabildim bulutu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…