PeriPrensim ''Bulut'um''

YOĞURT PARTİSİ

Ihmmmmm bu yoğurt çok güzelmiş yahu!

Burnum biraz kirlendi ama olsuuunnnn

Dibinde kaldı mı acaba?

Ohhhhh.... Hem de kocaman bi parça varmış

A-aa bunu nasıl görmediysem!

Bitti mi sahiden? Başka yok mu ya-aaaaa

Yüzümü temizler misiniz lütfen? bilmiyorumkismile

Haberi aldığım gibi ışık hızıyla geldim. Konu lulut ve bir tutam püskütse gelmek kaçınılmazdır Şeniz

Tipi çok hoş ya kıyamam, Lulutttt gel oğlum sen ben seni mandıraya götürcem orda taze taze yoğurt yapar yeriz :kedi:

Flarına bittim yalnız yorumların devamı başka yerden :ecrin_bebek:

:sm_cool: allaah bee sırnaşık şey bugün çok andımdı lulutumuuu ondan sebep mi acep geldi fotolarım iyi dostummm benimmm opuyorumnanaktan

püsküütüm, lulutum da formuna dikkat ediyor desene :asigim: afiyet olsun titizime, ay nasıl da durmuş siliniz yüzümü diye :roflol:

yoğurt yediren, foto çeken ellerine sağlık efenimmm opuyorumnanaktan

Hem de ne ışık hızı.. :asigim:

yazdıklarını sesli söyleme vallaha gelir :roflol: Bayılır yoğurda mannak cokacimcoook

iyi ki o başka yer var da mahrum kalmıyorum senden.. boshayallersmile

Hösttt sen git Lulut benim efendiiii:umursamaz:aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Son düzenleme:

Hem de ne ışık hızı.. :asigim:

yazdıklarını sesli söyleme vallaha gelir :roflol: Bayılır yoğurda mannak cokacimcoook

iyi ki o başka yer var da mahrum kalmıyorum senden.. boshayallersmile

Son cümle ile şımarmış bir nevkuş var efem artık karşınızdakaydirigubbakcemile3guclubacismile:tomato:

oyyy benim diğer arkideşim de gelmiş hemencecik.. hangi kuş haber ettiyse :roflol: :roflol:

ama son cümle koparttı beni, haberin olsun yani.. yoğurt yediren benim ellerim mi? oooyyyy :roflol: :roflol:

lulutu anan yüreğinden öperim seni.. :asigim:

Ay canım yoğurt istedi :roflol::roflol: Özlemişim :asigim:

Ay canım yoğurt istedi :roflol::roflol: Özlemişim :asigim:

Oy oy oy... Zarif didsim de gelmiş hoş gelmiş..
Özleyene özlenenden öpücükler.. a.s. a.s.

Başka bir foto partisinde buluşmak ümidiyle hoşça kalınız tatlılar.. İlginizden dört köşe olduk, gidip yoğurt yiyecem.. :roflol:

Yuh sana camış:roflol:

Ülen püskütün kolları böyle kıllımı onu bırak hangi kadın kolunda böyle uzun kıl gördün sen :roflol::roflol::roflol:

Herkesi kendi gibi sandı bu yufka demek kidelikafadulden

:roflol: :roflol: Hay Allahım yaaaa yine koparttı beni bu ya
nevkuşum asıl herkes sen mi diye sormak lazım.. Herkes senin gibi şıpadanak gördüğü elin sahibesini nasıl tahmin etsin.. İnsaf canım insaf..

Yok anacım.. Buraya yapışacaz bu gidişle.. Birileri test çözmeli diye bi ses geldi dışarıdan ama kim diyo kime diyo anlamadım valla..

ahan da kaçtım ben.. Cümleten iyi geceler.. a.s.

püsküütüm yaa, ben el kol mu gördüm, lulutumu görünce :sinifsinif: ne zamandır göremiyordum :gitme:

aslında ellerinize diyecektim ama hani sen yedirip, enişte çekmiştir fotoyu diye yerimseniben

nan nev kafa cevap vermeme gerek yok biliyon, hııh! senin gibi tatil öncesi bebe yağ tavsiyeleri almıyorum bi şeyleri temizlemek için :jeyyar:

Canımsın :asigim:

Ben aldım geldim bilee yoğurdumu cokacimcoook :roflol::roflol:

Aman yarabbim, bir yoğurdun bu kadar sevilerek yendiğini de ilk defa Bulut ta görüyorum yavhu kaydirigubbakcemile3

Bitti mi sahiden? Başka yok mu ya-aaa bakışına da bittim doğrusu... Yine yapmış yapacağını Lulut opuyorumnanaktan

tipe bak yaa çok tatlı çook maşallahh..

benim kımıda çok seviyo yoğurdu gölerini patlatarak yiyoo:))

resimler harikaa çok güzel anlatmış onun hislerini mutluluğunu:)

öpüyorum ıslak soğuk burnunuzu:)) a.s.

ooooooooooowwwwwwwwwww nasıl hüzünlü bakıyor bitti mi diye yirimmm...

püsküütüm yaa, ben el kol mu gördüm, lulutumu görünce :sinifsinif: ne zamandır göremiyordum :gitme:

aslında ellerinize diyecektim ama hani sen yedirip, enişte çekmiştir fotoyu diye yerimseniben
Özrün kabahatini unutturdu yorgunum.. Bu kadar özlemden sonra normaldir.. opuyorumnanaktan
Canımsın :asigim:

Ben aldım geldim bilee yoğurdumu cokacimcoook :roflol::roflol:
Afiyet olsun didsim.. cokacimcoook
E-ee benden göre göre olacağı buydu.. Ben de deli severim yoğurdu bi'de yerken ıhhhm ıhhhmm diye sesler çıkarırım.. Tabe biz bizeyken :roflol: :roflol:

Öpücük yerine iletildi.. kaydirigubbakcemile3

ooooooooooowwwwwwwwwww nasıl hüzünlü bakıyor bitti mi diye yirimmm...
Sen de bi gel de artık ye yahu! :kedi:
Teşekkürler.. a.s.

E-ee benden göre göre olacağı buydu.. Ben de deli severim yoğurdu bi'de yerken ıhhhm ıhhhmm diye sesler çıkarırım.. Tabe biz bizeyken :roflol: :roflol:

Hiç güleceğim yoktu ya sen çok yaşa emi Püsküüt... Lulut da ses çıkarıyor mu yerken... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…