Haberi aldığım gibi ışık hızıyla geldim. Konu lulut ve bir tutam püskütse gelmek kaçınılmazdır Şeniz
Tipi çok hoş ya kıyamam, Lulutttt gel oğlum sen ben seni mandıraya götürcem orda taze taze yoğurt yapar yeriz :kedi:
Flarına bittim yalnız yorumların devamı başka yerden :ecrin_bebek:
:sm_cool: allaah bee sırnaşık şey bugün çok andımdı lulutumuuu ondan sebep mi acep geldi fotolarım iyi dostummm benimmm opuyorumnanaktan
püsküütüm, lulutum da formuna dikkat ediyor desene :asigim: afiyet olsun titizime, ay nasıl da durmuş siliniz yüzümü diye :roflol:
yoğurt yediren, foto çeken ellerine sağlık efenimmm opuyorumnanaktan
Hem de ne ışık hızı.. :asigim:
yazdıklarını sesli söyleme vallaha gelir :roflol: Bayılır yoğurda mannak cokacimcoook
iyi ki o başka yer var da mahrum kalmıyorum senden.. boshayallersmile
:sm_cool: allaah bee sırnaşık şey bugün çok andımdı lulutumuuu ondan sebep mi acep geldi fotolarım iyi dostummm benimmm opuyorumnanaktan
püsküütüm, lulutum da formuna dikkat ediyor desene :asigim: afiyet olsun titizime, ay nasıl da durmuş siliniz yüzümü diye :roflol:
Oyyy bunlar başladı yine alsanaalsanasmile :roflol: :roflol:Hösttt sen git Lulut benim efendiiii:umursamaz:aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Şımar be nevkuşum.. Dibine kadar yolu var.. :asigim:Son cümle ile şımarmış bir nevkuş var efem artık karşınızdakaydirigubbakcemile3guclubacismile:tomato:
Ay canım yoğurt istedi :roflol::roflol: Özlemişim :asigim:
Yuh sana camış:roflol:
Ülen püskütün kolları böyle kıllımı onu bırak hangi kadın kolunda böyle uzun kıl gördün sen :roflol::roflol::roflol:
Herkesi kendi gibi sandı bu yufka demek kidelikafadulden
oyyy benim diğer arkideşim de gelmiş hemencecik.. hangi kuş haber ettiyse :roflol: :roflol:
ama son cümle koparttı beni, haberin olsun yani.. yoğurt yediren benim ellerim mi? oooyyyy :roflol: :roflol:
lulutu anan yüreğinden öperim seni.. :asigim:
Yuh sana camış:roflol:
Ülen püskütün kolları böyle kıllımı onu bırak hangi kadın kolunda böyle uzun kıl gördün sen :roflol::roflol::roflol:
Herkesi kendi gibi sandı bu yufka demek kidelikafadulden
Oy oy oy... Zarif didsim de gelmiş hoş gelmiş..
Özleyene özlenenden öpücükler.. a.s. a.s.
Başka bir foto partisinde buluşmak ümidiyle hoşça kalınız tatlılar.. İlginizden dört köşe olduk, gidip yoğurt yiyecem.. :roflol:
Özrün kabahatini unutturdu yorgunum.. Bu kadar özlemden sonra normaldir.. opuyorumnanaktanpüsküütüm yaa, ben el kol mu gördüm, lulutumu görünce :sinifsinif: ne zamandır göremiyordum :gitme:
aslında ellerinize diyecektim ama hani sen yedirip, enişte çekmiştir fotoyu diye yerimseniben
Afiyet olsun didsim.. cokacimcoookCanımsın :asigim:
Ben aldım geldim bilee yoğurdumu cokacimcoook :roflol::roflol:
E-ee benden göre göre olacağı buydu.. Ben de deli severim yoğurdu bi'de yerken ıhhhm ıhhhmm diye sesler çıkarırım.. Tabe biz bizeyken :roflol: :roflol:Aman yarabbim, bir yoğurdun bu kadar sevilerek yendiğini de ilk defa Bulut ta görüyorum yavhu kaydirigubbakcemile3
Bitti mi sahiden? Başka yok mu ya-aaa bakışına da bittim doğrusu... Yine yapmış yapacağını Lulut opuyorumnanaktan
Öpücük yerine iletildi.. kaydirigubbakcemile3tipe bak yaa çok tatlı çook maşallahh..
benim kımıda çok seviyo yoğurdu gölerini patlatarak yiyoo:))
resimler harikaa çok güzel anlatmış onun hislerini mutluluğunu:)
öpüyorum ıslak soğuk burnunuzu:)) a.s.
Sen de bi gel de artık ye yahu! :kedi:ooooooooooowwwwwwwwwww nasıl hüzünlü bakıyor bitti mi diye yirimmm...
Teşekkürler.. a.s.
E-ee benden göre göre olacağı buydu.. Ben de deli severim yoğurdu bi'de yerken ıhhhm ıhhhmm diye sesler çıkarırım.. Tabe biz bizeyken :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?