PeriPrensim ''Bulut'um''

Hiç güleceğim yoktu ya sen çok yaşa emi Püsküüt... Lulut da ses çıkarıyor mu yerken... :roflol:

Ses telleri yoğurtla kaplandığından olsa gerek.. pek bi'sessiz yerken.. Pardon.. yoğurda gömülürken.. :roflol: :roflol:

Adam yemiyor ki.. götürüyor.. :roflol:

Ses telleri yoğurtla kaplandığından olsa gerek.. pek bi'sessiz yerken.. Pardon.. yoğurda gömülürken.. :roflol: :roflol:

Adam yemiyor ki.. götürüyor.. :roflol:

foto eklendi diye hevesle tıkladım, başka sefere artık.... kaydirigubbakcemile

:asigim:
yazmadan geçmeyeyim Püsküütüm, zeytinimiz yoğurdu kulaklarıyla birlikte götürüyor... uzun kulaklı olunca, kulakların yoğurda girmesi kaçınılmaz bir durum oluyor...

lulutum asaletini kaybetmemiş yine...

''Bitti mi sahiden? Başka yok mu ya-aaaaa '' fotosundaki hali, ayrıca güzel lulutumun...

E bu durumda Zeytin'in o halini göstermen farz olmuştur.. Böyle biline.. yerimseniben

:asigim: bi' küçük yoğurdunu yemeye uğramıştım lulutum yerimseniben yüzünü temizlerim, temizlemem mii, öpe öpe o burnunu, opuyorumnanaktan
Temizle ablası.. nevkuşumun atladığı yerler vardır muhakkak.. opuyorumnanaktan

kirkbirkere masallahhh canimm
Teşekkür ederiz.. a.s.

Temizle ablası.. nevkuşumun atladığı yerler vardır muhakkak.. opuyorumnanaktan

Gördüm gördüm mesaj yazılmış burayaopuyorumnanaktan

Valla bir gıdım bile bırakmam lulut benim böyle biline alsanaalsanasmile Özellikle yorgun yufka duysun:roflol:

H.sonu vaktim olursa söz veremiyorum ama ikinize özel fotolar gelcek 4 patilerden

Maşallah yaa çok tatlııııııııı yaaa alkisalkisalkis sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler dilerim oyy oyy yerim o burnunuuuuu :)

Oleeeyyyy :lepi: :teytey: :sm_cool:
Demek ki bu hafta sonu saatbaşı ilgili yer tıklanacak.. :hulya:

Maşallah yaa çok tatlııııııııı yaaa alkisalkisalkis sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler dilerim oyy oyy yerim o burnunuuuuu :)
Teşekkür ederiz.. Hepimizinkine inşallah.. a.s.

Lulut Bey'in mamasını aldığımız yer ufak bir hediye göndermiş.. İyi seneler dileği kartı eşliğinde..
Ama bir hata yapmışlar.. Onların mamasını yiyen ben değilim di mi ama? Sen tut bana hediye yolla..
Kardeşim bu Luluta söylenir mi?
Neyse.. kargo geldi.. paketi birlikte açtık.. Lulut kargo poşetini afiyetle lüpledikten sonra içindeki hediyeyi de kendisinin sandı..

Ben de kırmayayım dedim.. :roflol: :roflol:

Allah pozlara bak:roflol:

2.fotoda kardeşim bu bana sanki biraz büyük püsküte versemde o giyse der gibi:roflol:

Vücudu esnetmesi harika:asigim: Arkası sonra:roflol:

bu mesajı özellikle kırmızılı yeri görmediğimden akşam kat kat fazla heyecan yaşadığımdan iplemiyor sadece teşekkürler yolluyorum nevkafama opuyorumnanaktan inanmıyorum bu cümleleri ben mi yazdım sempatiksalakcinni

Oleeeyyyy :lepi: :teytey: :sm_cool:
Demek ki bu hafta sonu saatbaşı ilgili yer tıklanacak.. :hulya:

Teşekkür ederiz.. Hepimizinkine inşallah.. a.s.

yazıları nevcoderle çözsem de, iyi koptum dün akşam derkennn.... bi baktım ki lulutum da iş başındaymış, şey yani püsküütümle lulutum :kedi:

karizmatik erkekimize ne giyse yakışıyor yahu, ama belirtmeden edemedim, kesinlikle yaz tatili öncesinde yapılan defileden daha mutlu ve gururlu görünüyor lulut sırnaşık şey

ikinize de çok teşekkür, akşam-sabah gülücüklerim, kahkahalarım için opuyorumnanaktan

Ay çok yakışmış Püsküüt'üm :roflol: Bırak onun olsun :roflol::roflol::roflol:

hahahah maşallah yakışıklım ne giysee yakışırr çok tatlıı olmuşş:):)
yaaaaaaaaaaaaa çook güzel olmuuş ama yaaaa kaydirigubbakcemile3 çok tatlı maşallah onaaa
Teşekkür ederiz.. a.s.

Vücudu esnetmesi harika:asigim: Arkası sonra:roflol:

Demek ki nevkuşum atletik erkeklerden hoşlanıyomuş.. :roflol: Şeniz

karizmatik erkekimize ne giyse yakışıyor yahu, ama belirtmeden edemedim, kesinlikle yaz tatili öncesinde yapılan defileden daha mutlu ve gururlu görünüyor lulut sırnaşık şey
Hmm... Acaba niye?
Eteksi giyinip erkeksi görüneceğime Püsküütün polarını giyerim erkek olurum düşüncesi olabilir mi? :roflol:
Seni güldürdüysek ne mutlu bize yorgunum.. opuyorumnanaktan
Ay çok yakışmış Püsküüt'üm :roflol: Bırak onun olsun :roflol::roflol::roflol:

Ben de beğendim duruşunu didsim.. :kedi: ama sonra kendimi lulutun yerine koydum.. Onca tüyün üzerine polar..?! sempatiksalakcinni

Yaaaa süpeeeerrrr güle güle kullansın Lulutcuğumuz.... Bence çok yakışmış Püsküütüm onun olsun bence:)
Bu arada verdiği pozlara da bayıldım doğrusu hem çok asil pozlar hem de ben buraların ağasıyım der gibi çıkmış alem yaaaa.... Maşallah ona....

Asil Bey'imiz var bi tane..
Bulutun haddine mi düşer asillik? :roflol:

Pozlara senin gibi bayılan biri daha var HİScim.. Hediyeyi yollayan firma, lulutun fotoğrafını sitesinde kullanmak için izin istedi.. Artiz mi olacak nedir? :hulya:

Hadi yaaaa süper haber buu alkisalkisalkis Artist gibi maşallah zaten yakışıklı Bulutumuz, hem sitelerde resmi çıkarsa kolay hatun buluruz Luluta delikafadulden

Hadi yaaaa süper haber buu alkisalkisalkis Artist gibi maşallah zaten yakışıklı Bulutumuz, hem sitelerde resmi çıkarsa kolay hatun buluruz Luluta delikafadulden

Kız konusuyla ilgili son gelişmeleri bildiriyorum.. :1ninca:

Karşımızdaki apartmana taşınan 6 aylık dişi labrador İva ile Lulutun beşik kertmesini yaptık.. zemuszemus

Bu sefer tutturma olasılığımız daha yüksek olabilir.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…