PeriPrensim ''Bulut'um''

hiiii, ben onu ünlü olmadan önce de tanıyodum :umursamaz: imzalı aman pati basmalı fotolarımı önceden isterim yerimseniben

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

içimden bi' ses lulut için oraya taşınmış olmalı bu aile diyor :lepi: lulutum yüz vermedi bi' türlü dışardan kızlara, "komşu kızını zapt eylee...":jeyyar: diyeceğimiz günler gelmiş de çatmış bile kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: mesaj yazılalı uzun zaman olmuş, gelişmeler olmuştur ümidiyle cevabını bekler, lulutumun burnundan iva'nın izniyle öperim sengözlerimebaksanab

Olcak o iş olcak ballı püskütümopuyorumnanaktan

Not: A-aa ben gelmişim meğer süprizzzşakkıdı

Bilemiyorum ki ünlü olunca kişiliği değişir mi? :roflol: En iyisi şimdiden çekelim fotoları, basalım patileri.. Belki sonra telif melif ister belli mi olur..? Gerçi insan değil ama ne de olsa insanlarla yaşıyo.. sempatiksalakcinni

Ay aaayyy aayy ıvanın izniyle öpüyorsun ha.. Çok şeker yahu! opuyorumnanaktan (not: iva kim oluyormuş da lulutumun yanağını parselliyormuş.. hieeeyyytttt alsanaalsanasmile)

Olcak o iş olcak ballı püskütümopuyorumnanaktan

Not: A-aa ben gelmişim meğer süprizzzşakkıdı

:lepi: nevkuşum gelmiş... Mahcup oldum size vallahi.. Ben buralara uğramıyordum.. Haberim bile olmadı yazdıklarınızdan.. :kedi::kedi:

Başka sürprizleri de bekliyoruz nevkuşum.. Çayı şekersiz içmeyelim daha fazla.. Şeniz

Son düzenleme:

Ay senin lafını yesinlerrrrrArada bir uğrayıp hayvanlarla ilgili sıkıntısı olan var mı diye bakıp çıkıyorum ama mutlaka buraya da uğruyorum:asigim:

püsküüt sende bendensinnnnn şekilden şekle girmişşş bende kızımla uğraşmaya bayılıyorummm :)

püsküüt sende bendensinnnnn şekilden şekle girmişşş bende kızımla uğraşmaya bayılıyorummm :)

Delice keyif alıyorum nedense.. :kedi:
Zavallı şebeğim de keyif mi alıyor, yoksa itiraz etse de faydasız olduğunu mu düşünüyoru bilemiyorum tabii.. yerimseniben

nıhhhaaaaaaaaaaaa ne güzel geriniyor :asigim: bulutum gerindiği fotonun altında da sanki gerinirken düşmüş gibi sevimli ayyyy ısırmak istiyorum her yeriniiiiiiiiiiiiğğğğğğğğopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kuzummmm bulutum yerim senii özlemişim çok bu zibidiyii :) o gerinirken kaldırdığı totosunu ıssırırım bennnnn :asigim:

kuzummmm bulutum yerim senii özlemişim çok bu zibidiyii :) o gerinirken kaldırdığı totosunu ıssırırım bennnnn :asigim:

Söylemesi ayıp.. Kasemiz geniş.. Isır ısır bitmez :roflol: :roflol:

hihoyyyt lulutumla iva'nın durumu nedir, diyerek dalayım dedim lafa :jeyyar: bi' geldim aşk fotoları görürüm diye ama ellerim bomboşşş :sm_confused:

öpücükler variller dolusuuuu :asigim: ivalı ya da ivasız lulut pozları isteriiiiiimmmm delikafadulden

:sm_cool: geniş kase iyidir bana anca yeter cokacimcoook + ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: Çocuk ne yapsın ablasına çekmiş :roflol: Afiyet olsun çalıkafam..opuyorumnanaktan
Ay ay aaay yorgunum gelmiş eli boş göndermişiz..
Aslında çok vakit geçiriyorlar birlikte.. iyice alıştılar birbirlerine.. Hele İva bir aşk yaşıyor ki sormayın.. ağzı hep lulutun ağzının içinde dudaklarını hatta dilini bile yalayıp duruyo :roflol:
Lulut da ağır abi pozlarını yavaştan da olsa bırakmaya başladı..
Onları seyrederken kendimizden öyle geçiyoruz ki, çıkarken kamerayı almadığımı hatırlayıp pişman olduğumda zaten eve dönmüş oluyorum.. :roflol:
İnşallah bi'gün aklım çalışacak..ohaoldumsmile

Teşekkürler prenses.. Çok zarifsin.. Senin de kutlu olsun.. a.s.

1. :lepi:
2. :roflol: sositososito
3. vereliniortak alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Her yerde aşk var..... opuyorumnanaktan

[megavideo]Z50PRPAN530287e86daa7e68c1a56178f4492e57[/megavideo]

He he ilk yorum benden olsun.... Çok tatlılar yaaa nasıl da mutlular.... Lulut un artık bir sevgilisinin olmasına sevindim...

Iva nın Bulut u görür görmez çiçeklikten atlayıp yanına gelmesi süperdi... Hep böyle olsunlar emi.. Maşallah onlara...

İnşallah HİScim.. Teşekkürler.. a.s.

Bu aşk sevgililikten öteye geçer mi bilemem ama şu an keyiflerine diyecek yok doğrusu

Lulut olgun yaşında bi'çıtır buldu kendine :roflol:

E biz de nasiplensek biraz? Asil Bey nasıllar? Ucundan görsek hani? yerimseniben

ayyy lulutumun güzelliğine bakk :asigim: harika olmuş cilveleşmelerini yerim ben onlarınnnn =))) biz de çikoya bir sevgili bulduk ama sevgilisini kaptırdı bizim şaşkın oğlan kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: çıtırla geze geze lulutum da kıtırlığı atmış üstünden kaydirigubbakcemile3 bu ne hareket anlamadım akannehir aşkın gücü demek :asigim:

Asil'in fidyolarını da görebilmek üzere, yok mu bi' cam güzeli daha Asil'imizin başını döndürecek :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 kesinlikleee, bulmuş bizim yakışıklıyı hiç bekletir mi hatun :roflol:

:dilcikar::dilcikar:

Çok özendik aklinialirimsmile biz de sizinle oynamak istiyoruz aklinialirimsmile bize de gelin :umursamaz:

Çıtır Eva kaç aylık Püsküütüm hani biz de dişiyiz ama Lulut kadar kocamanız ohaoldumsmile Eva pek minik minnoş geldi gözüme:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…