ayyy lulutumun güzelliğine bakk :asigim: harika olmuş cilveleşmelerini yerim ben onlarınnnn =))) biz de çikoya bir sevgili bulduk ama sevgilisini kaptırdı bizim şaşkın oğlan kaydirigubbakcemile3
Deliye dönüyor Evayı görünce.. O gün pek yapmadılar ama Eva lulutun ağzının bütün kenarlarını minik dil darbeleriyle (bu sözcükler +18 gibi mi odu nedir?) öyle bir yalıyor ve öpüyor ki.. lulut da duruyor duruyor sonra sinirleniyor :roflol::jeyyar: çıtırla geze geze lulutum da kıtırlığı atmış üstünden kaydirigubbakcemile3 bu ne hareket anlamadım akannehir aşkın gücü demek :asigim:
kaydirigubbakcemile5 kesinlikleee, bulmuş bizim yakışıklıyı hiç bekletir mi hatun :roflol:
:dilcikar::dilcikar:
Çok özendik aklinialirimsmile biz de sizinle oynamak istiyoruz aklinialirimsmile bize de gelin :umursamaz:
Çıtır Eva kaç aylık Püsküütüm hani biz de dişiyiz ama Lulut kadar kocamanız ohaoldumsmile Eva pek minik minnoş geldi gözüme:kedi:
ınşallah HıScim.. Teşekkürler.. a.s.
Bu aşk sevgililikten öteye geçer mi bilemem ama şu an keyiflerine diyecek yok doğrusu
Lulut olgun yaşında bi'çıtır buldu kendine :roflol:
E biz de nasiplensek biraz? Asil Bey nasıllar? Ucundan görsek hani? yerimseniben
:jeyyar: çıtırla geze geze lulutum da kıtırlığı atmış üstünden kaydirigubbakcemile3 bu ne hareket anlamadım akannehir aşkın gücü demek :asigim:
Asil'in fidyolarını da görebilmek üzere, yok mu bi' cam güzeli daha Asil'imizin başını döndürecek :jeyyar:
ASİLzademiz biraz hırçındı son zamanlarda biraz kendine geldi... Tüy dökme mevsimi geldiği için çok hırçındı, çok tüy döktüğü için de evin her yerini kullanmakta özgür olamadığı için biraz bozuk çaldı bize ama bu aralar aramız iyi beyefendiyle...kaydirigubbakcemile5
Ehem ehem eski evimizden taşındığımız için Asil bey yeni eve biraz zor adapte oldu ama eski eve göre daha mutlu artık.... Şimdi dördüncü katta olduğumuz için yeni bir cam güzelimiz yok maalesef ama apartmanımızın baktığı bir prensesimiz var çok güzel bir hanım ama ona da çok sık rastlayamıyorum, uygun bir anımda bahçeye indirip Asil i Prenses hanımla tanıştırcam inşallah... Asil de Bulut abisi gibi geç bulacak sanırsam...sempatiksalakcinni
BA -YIL - DIMMM...daha ne diyebilirim ki?
Sadık hayranımız da gelmiş.. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Deliye dönüyor Evayı görünce.. O gün pek yapmadılar ama Eva lulutun ağzının bütün kenarlarını minik dil darbeleriyle (bu sözcükler +18 gibi mi odu nedir?) öyle bir yalıyor ve öpüyor ki.. lulut da duruyor duruyor sonra sinirleniyor :roflol:
E ben diyorum bu ağır abi diye..
ASİLzademiz biraz hırçındı son zamanlarda biraz kendine geldi... Tüy dökme mevsimi geldiği için çok hırçındı, çok tüy döktüğü için de evin her yerini kullanmakta özgür olamadığı için biraz bozuk çaldı bize ama bu aralar aramız iyi beyefendiyle...kaydirigubbakcemile5
Ehem ehem eski evimizden taşındığımız için Asil bey yeni eve biraz zor adapte oldu ama eski eve göre daha mutlu artık.... Şimdi dördüncü katta olduğumuz için yeni bir cam güzelimiz yok maalesef ama apartmanımızın baktığı bir prensesimiz var çok güzel bir hanım ama ona da çok sık rastlayamıyorum, uygun bir anımda bahçeye indirip Asil i Prenses hanımla tanıştırcam inşallah... Asil de Bulut abisi gibi geç bulacak sanırsam...sempatiksalakcinni
Aranızın iyi olmasına sevindim.. yerimseniben E o zaman poz da verir beyefendi..
Aman öyle deme.. Geç buldum çabuk kaybettim türküsünü çığırırlar birlikte.. sempatiksalakcinni
ooo ifadeyi yerimm luluuutttt
Oy oyyyy o ne güzel bir surat o ne güzel bir bakış allah nazardan saklasın bebeğim seni
Hem de nasıl yorgunum.. İçine mi doğdu nedir..? :roflol::jeyyar: haberler sende lulutum, hiç öyle masum masum bakma :jeyyar: ya aktif ya kamera karşısında kırmızı noktalı yayınlarla meşgul müşsün duyduğumuza göre yerimseniben hepsi hakkın lulutummmm der kaçarımmmŞeniz
Teşekkürler.. a.s.ay çok güzel yaa:asigim:
Sağ ol kuzum... a.s.Ay bu nasıl bir şirinliktir böyle.:smiley-cool:
Hem de nasıl yorgunum.. İçine mi doğdu nedir..? :roflol:
Bu hafta iki kere buluştular İvayla.. İkisinde de kündeye aldı resmen.. :roflol: Hayırlısı bakalım.. Topitoplar yolculuğa çıkmadan olur mu bi'numara bilmiyorum artık.. opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni eee baktı yakında gidiyolar, kullanayım bari vedalaşmadan diyodur :jeyyar: ama pratiği az oğlanın n'aapsın di mi :roflol: elini çabuk tut lulutummm, yoğun programa almak lazım ama nasıl :roflol: Şeniz
o pembiş burnu boshayallersmile,o basenlerdeki yağ kıvrımlarını opuyorumnanaktan,o göbüşü yirim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?