PeriPrensim ''Bulut'um''

ayyy lulutumun güzelliğine bakk :asigim: harika olmuş cilveleşmelerini yerim ben onlarınnnn =))) biz de çikoya bir sevgili bulduk ama sevgilisini kaptırdı bizim şaşkın oğlan kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan teşekkür ederiz fragolam..
Ah benim şaşkın Çikom kaptırdı mı kızı.. Tüh be!
Olsun be fragolam yakışıklı Çikoma kız mı yok.. Ohooooo kuyruğunu sallasa ellisi zemuszemus
Deliye dönüyor Evayı görünce.. O gün pek yapmadılar ama Eva lulutun ağzının bütün kenarlarını minik dil darbeleriyle (bu sözcükler +18 gibi mi odu nedir?) öyle bir yalıyor ve öpüyor ki.. lulut da duruyor duruyor sonra sinirleniyor :roflol:
E ben diyorum bu ağır abi diye..

Hakikaten be kallisim bi gelemedik.. Da iki azman nasıl oynar onu kestiremedim :roflol:

Eva çok minyon kallisim.. Aslında 11 aylık oldu ama ufak tefek narin bir kız..

Gönül eğlendiriyorlar şimdilik..

Lulutumun yaş ve prostat kanseri riski nedenleriyle topitoplarına veda edeceğiz birkaç ay sonra... Bakir geldi, bakir devam edecek Lulutum.. Böylesi daha iyi.. Her daim saf ve temiz.. yerimseniben

ASıLzademiz biraz hırçındı son zamanlarda biraz kendine geldi... Tüy dökme mevsimi geldiği için çok hırçındı, çok tüy döktüğü için de evin her yerini kullanmakta özgür olamadığı için biraz bozuk çaldı bize ama bu aralar aramız iyi beyefendiyle...kaydirigubbakcemile5

Ehem ehem eski evimizden taşındığımız için Asil bey yeni eve biraz zor adapte oldu ama eski eve göre daha mutlu artık.... Şimdi dördüncü katta olduğumuz için yeni bir cam güzelimiz yok maalesef ama apartmanımızın baktığı bir prensesimiz var çok güzel bir hanım ama ona da çok sık rastlayamıyorum, uygun bir anımda bahçeye indirip Asil i Prenses hanımla tanıştırcam inşallah... Asil de Bulut abisi gibi geç bulacak sanırsam...sempatiksalakcinni

Aranızın iyi olmasına sevindim.. yerimseniben E o zaman poz da verir beyefendi..
Aman öyle deme.. Geç bulum çabuk kaybettim türküsünü çığırırlar birlikte.. sempatiksalakcinni

bu akşam hiç güleceğim yoktu, çok yaşa sen püsküütümkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

tam bu kırmızı ettiğim bölüme bi' şey diyecektim ki, püsküütümün yorumunu gördüm hiscim, sanırım başka söze gerek yok :roflol:

Aranızın iyi olmasına sevindim.. yerimseniben E o zaman poz da verir beyefendi..
Aman öyle deme.. Geç buldum çabuk kaybettim türküsünü çığırırlar birlikte.. sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3

yorgunum aklıma gelen başıma gelir hep zaten.. gittik Eva yı kendi ellerimizle yağız bir delikanlıyla tanıştırdık.. Bobo da henüz 6 aylık... O gün ikisi oynaşırken, lulutum da boş durmadı..

Gitti heyecanla Bobonun topunu kaptı... Öyle top ağzında bu ikisinin oynaşmasını seyretti.. Ha-aa kuyruk da dik bu arada tabii... yerimseniben

Ben saz heyetini toplamaya başlıyorum.. Türkü vakti geldi.. :roflol: :roflol:

:jeyyar: haberler sende lulutum, hiç öyle masum masum bakma :jeyyar: ya aktif ya kamera karşısında kırmızı noktalı yayınlarla meşgul müşsün duyduğumuza göre yerimseniben hepsi hakkın lulutummmm der kaçarımmmŞeniz

Hem de nasıl yorgunum.. İçine mi doğdu nedir..? :roflol:
Bu hafta iki kere buluştular İvayla.. İkisinde de kündeye aldı resmen.. :roflol: Hayırlısı bakalım.. Topitoplar yolculuğa çıkmadan olur mu bi'numara bilmiyorum artık.. opuyorumnanaktan
ay çok güzel yaa:asigim:
Teşekkürler.. a.s.
Ay bu nasıl bir şirinliktir böyle.:smiley-cool:
Sağ ol kuzum... a.s.

sempatiksalakcinni eee baktı yakında gidiyolar, kullanayım bari vedalaşmadan diyodur :jeyyar: ama pratiği az oğlanın n'aapsın di mi :roflol: elini çabuk tut lulutummm, yoğun programa almak lazım ama nasıl :roflol: Şeniz

Ya şimdi burada anlatırsam sansürlük olacak.. :roflol: :roflol:

Adresten haberi yok daha lulutumun diyeyim sen anla.. sempatiksalakcinni

o pembiş burnu boshayallersmile,o basenlerdeki yağ kıvrımlarını opuyorumnanaktan,o göbüşü yirim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ohooo bütün defolarımızı yakalamışsın çalı kafam.. Böyle olmaz ki.. böyle de bakılmaz ki anacım.. :roflol: :roflol:

Benim oğluşum zayıfladı ama bütün fazlalıklarımızı attık.. Hastalık şu bu derken manken oldu manken..

Yani bu zayıflamış hali..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…