PeriPrensim ''Bulut'um''

Püsküütüm ben nazar değmesin diye öyle yazdım korktum napiim
P.S:Zayıflamış hali öyle miii... kaydirigubbakcemile3

Ay ben çok özlemişim yakışıklı prensimizi ve seksi annesini yaa:asigim:Şeniz
Biz de özledik senin ilgi ve alakanı Barçmanım.. opuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin püsküütüm sabah sabah günün ilk kahkahası sana geldi valla...kaydirigubbakcemile3
Uğurlu gelsin, gününün kalanı da kahkaha ile geçsin inşallah çalı kafam.. kaydirigubbakcemile5

Yeni yepsyeni fotişler isteriz bekleriz.... Lulut Lulut Lulut...zemuszemus

Öhömm öhömmm şakkıdı

Dombili yarışmasından dolayı burası boş bırakılmış şakkıdı

İmza: 1 pisi aman 4 patibayanssulusmile

Öhömm öhömmm şakkıdı

Dombili yarışmasından dolayı burası boş bırakılmış şakkıdı

İmza: 1 pisi aman 4 patibayanssulusmile

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :1hug: :dilcikar:

O dili neden çıkarttım ben de anlamadım.. ama silesim de gelmedi.. kaydirigubbakcemile2

Ben o dilin niye çıktığını anladım ama neyse luluta selam ederim görüşmek üzere diyorum burdan efem zemuszemus

Ha-ahahahaha-hahaha gülmekten öldüm şunun hallerine bak gözleri yuvalarından çıkmış paket taşıyacağım diye ama sizi rüntüke şikayet ediciğim sanal reklam uygulaması yapıyorsunuz:roflol:

2.fotoda kapıda umutsuz ve tükenmiş halde bekleyiş

3. süne ne demeli lavanta kokuları arasında banyo keyfi

hele kapılarda ki hallere bittim yahu o nasıl beklemek becerizkisler gibi istese zile basar bahçe kapısını da açar opuyorumnanaktan

Ay düdük yaaaa üzümüde yemeye çalışmış Lulutum eşkidir onlar eşkiiiikaydirigubbakcemile3

Her şeyi de nasıl merak ederler allammm deli ediyorlar beni bunlar binlerce kez maşallah Lulutuma

Ay sahi sizin kız arkadaşınız lola nerde :roflol: lulut ile lola uydu bak:roflol:

Püsküütüm allah nazardan saklasın bunları ben şu günlerde aşırı bir aşk yaşıyorum bizimkiler yani ikisiyle beraber sempatiksalakcinni ikisinde de bir kıskançlık birini daha az sevemiyor birine daha fazla ilgi gösteremiyorum yaz çarptı bizi ohaoldumsmile deli düdükler yawwwff...

Bulutun bütün fotolarına bayıldım harika:asigim:
ama esas harika olan sensin püsküütüm
nasıl güzel yakalamışsın o anları:lepi:
Nevbahar seni burada görünce çok sevindim
Çok özledim seni ablacığımopuyorumnanaktan

e ama ben dün site mavi-beyaz haldeyken buraya fotoları görmenin heyecanıyla yorum yazmıştım, gitmiş madem not yazılaydı da, yazmasaydık :gitme: şimdi esası gibi olmaz ki kopyası, :sinifsinif:

lulutuummm, lolawood'a teklif varmış, binbir surat hallerinden etkilenmişler buyrunnnnnnnnn

püsküüütüm itiraf ediyorum, günahını aldım senin dün akşam ruloları taşıyan lulutu görünce, bir de o surat:roflol: bir an için ev işlerinde yardıma zorlandığı hissine kapıldım da sempatiksalakcinni

o güller naaptı bakimmm bizim yakışıklıya, e tabi lolaya vermezse alerji de yapabilirbayanssulusmile

ama korukları dişledikten sonra yüzünün aldığı şekli de merak ettim, yoksa lulut da benim gibi ekşi mi seviyor delikafadulden

tekrar teşekkürler püsküütüm, umarım bu defa mesaj silinmez, forum pembe eski halinde,sanırım bir şey olmaz. sayende dün akşam bu fotolarla hafta sonunu güzel noktaladım. opuyorumnanaktan

yeminle banyoda benimde yatasım geldi o denli serin görünüyor burdan(nasıl olabiliyorsa sapıttım kafamçokkarıştı ) aciba bulutum :asigim: benim için yana kayarmı gerçi alan toto hesaplaması yapıp sonuca baktığımızda sıkışırız gibi geldi ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…